hayırlı olsun canım transferin hangi gün yapıldı?memnun kaldın mı?transferin nasıl geçti?şu an hangi ilaçları kullanıyorsun?sorularım biraz uzun oldu ama hit in tedavisini merak ettiğim için soruyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsunSelamlar Efsune,
Rabbim ne verirse emin ol hakkımızda hayırlı olanı ve olması gerekeni verir. Bende dün akşam Kıbrıstan döndüm ve 3 embriyo transfer edildi kısmet bakalım. Ben acaba kaç tanesiyle yola devam edicem... Sabırla beklemedeyim.. Sizleri takipteyim...
Selamlar Efsune,
Rabbim ne verirse emin ol hakkımızda hayırlı olanı ve olması gerekeni verir. Bende dün akşam Kıbrıstan döndüm ve 3 embriyo transfer edildi kısmet bakalım. Ben acaba kaç tanesiyle yola devam edicem... Sabırla beklemedeyim.. Sizleri takipteyim...
Arkadaşlar bu işlerde stres yapmamak ne mümkün adetim yine gecikti hapla adet oluyorum 7 gün ara geçti hala adet olamadım donasyondada böyle olursa stres yapmamak çok zor ben zaten çok stresli biriyim bazen diyorum boşa mı kürek sallıyom stresin hiç biyerde yeri yok ama elimde değil Allah yardımcımız olsun çok zor...........tedaviye başlayan ve sonuç bekleyen arkadaşlara bol şans benim gibi sırasını bekleyen arkadaşlarada sabırlar diliyorum.........Efsuneciğim tek olmasına senin sağlığın adına sevindim inşallah bu bebek sana çok sıkı tutunur....
Bu sabah bir daha kontrol oldum.
Anladımki hayatta ve bu işte herşey olabiliyor!!
Üçüzden sağlıklı tekize düştük!!!
Doktor yaşım gereği bunun benin hayrıma olduğunu söyledi.. Ben üzüldüm kokrktum ama metin olmaktan başka çarede yok!!
Bu ay yaşadığım heyecan ve sorunları ömrüm boyunca unutamam herhalde;((
Ne hissedeceğimi bilmez b ir konumdayım.. Şimdi bu durumdabirde 12. Haftayı görmek gerekli dedi!!
Transferi olan ve olacak tüm arkadaşlar size bol şabs sabır ve hayırlı bebekler diliyorum!!!
canım aynısını bende yazmıştımm:)) hiçbir belirti hissetmiyorum diyee:)) Efsune belirti arama demişti...haklıymışta..gerçektende belirti aradıkça stres oluyo,korkuyodum...kardelenciğin inşallah sende belirtisiz hamiş kalanlardan olursunn
rahim kalınlığın için Firdevs hanımla görüşecektin yanılmıyorum değil mi?
Ben de yolcuyum bu hafta trnsferim var...dualarınızı beklerim....bu ara yolcu olan var mı acaba aranızda
canım doğru hatırlıyorsun.çarşamba eşim sperm vermeye gidicek.o zaman progestona başlıycakmışım.dahada fazla kalınlaşmaz o zaman dedi.offf alahım herşey güzel olsun...
tresscim şimdiden hayırlı olsun...bende yarın ilaca başlıyorum...ben sen bilginisa larax başka kimler vardı haziran yolcusu hatırlayamadım...süreç hakkında bizi bilgilendirmeyi unutma:)))
Canım. Saolasın.evet sen Ben bilginisa haziranda peşpeşe gidicez.larax henüz adet olmadı sanırım.valla bende başladım bir karışıklıkla şükür şimdilik sorun yok gibi..benimde aklımdan geçmiştin sen yazdın..nederler sen benden çok yaşıycakmışsın:))).dönor bilgileriniz geldimi.bizim gelmiş ama eşime özelliklerini hiç sormadım.neden bilmiyorum ama içimden gelmedi..bir garip oldum.sende bizi habersiz bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?