eveeett 1000. sayfalarda inşallah bol bol hamişlik haberleri okuyacağız. doğumlar arka arkaya olacak Allahımın izniyle ""
kızlar hatırlarmısınız bir önerim olmuştu 1000. sayfaya girdiğimizde dilek tutalım diye. herkesin hamilelik haberlerini alalım demiştik. bakıyorumda çoğumuz hamile diğerleri de sırasını bekliyor.. iyi gidiyoruz iyi..
**TEST GÜNÜNÜ BEKLEDİKLERİMİZ
Kardelen karanfil
Nilll
Nilay
?
**HAZİRAN YOLCULARI
Tres
Ben
Minasare
Laraks
Nazlım78 (aramıza hoşgeldin arkadaşım )
*SIRADAKİLER
Breze
Lalita
Atesn
Eskilerden isimleri aklımda daha fazla tutuyorum .. atladığım varsa özür dilerim.. yardımıcı olun yazalım enerjilerimiz birleşsin..
sanırım bu gidişle 2013 de hamilelik yaşamayan kalmayacak.. inşallahhhh ...
eveeett 1000. sayfalarda inşallah bol bol hamişlik haberleri okuyacağız. doğumlar arka arkaya olacak Allahımın izniyle ""
kızlar hatırlarmısınız bir önerim olmuştu 1000. sayfaya girdiğimizde dilek tutalım diye. herkesin hamilelik haberlerini alalım demiştik. bakıyorumda çoğumuz hamile diğerleri de sırasını bekliyor.. iyi gidiyoruz iyi..
Kardelen karanfil
Nilll
Nilay
?
**HAZİRAN YOLCULARI
Tres
Ben
Minasare
Laraks
*SIRADAKİLER
Breze
Lalita
Atesn
Eskilerden isimleri aklımda daha fazla tutuyorum .. atladığım varsa özür dilerim.. yardımıcı olun yazalım enerjilerimiz birleşsin..
agustos ayında gıdeceklerın ıcınde bende varım
Allah yardımcın olsun canım bütün işlerin rast gitsin bebişlerini kap gel,dualarımız seninle.göbekten yaptığın iğnenin adı neydi canım.şimdiden hayırlı yolculuklar canım.bugün doktoruma gittim. ultrasonla endometrum kalınlığına ölçtük 7. 5 milim... gayet güzel
transfere 9 gün var.
E2 203 bu da iyi durumda.
genel tahlillerim yapıldı her şey normal.
ve ÇOK SEVİNDİĞİM BİR TAHLİL SONUCU DA NİHAYET ÇIKTI
BENİM VE EŞİMİN GENETİK TARAMA GAYET TEMİZ SÜPERRRR BU :)
Bu demek oluyor ki önceki kayıp da bizden kaynaklı bir kromozom anamolisi yok. şimdiki transferde de göbekten olan iğneyi yapmamız gerekmiyor.
ee başka iyilik güzellik sağlık ne ala memleket stresim hiç yok:)
uçak, ulaşım, otel falan vs. işlerimi ayarlıyorum . kısmetse cuma akşamüstü uçuyoruz
bilginisa hariç bir kişi bile beni düşünüp transferimle ilgili tek iyi dilekte bulunup birşey yazmamış vallahi teşekkürler...
Kardelen karanfil
Nilll
Nilay
?
**HAZİRAN YOLCULARI
Tres
Ben
Minasare
Laraks
*SIRADAKİLER
Breze
Lalita
Atesn
selam kizlar nasilsiniz ? birkacgundur rahatsizdim bakamadim neyse öncelikle kendimden bahsedeyim pazartesi gününe Termin aldik histereskopi yaptiricam firdevs hnm istedi bir bakalim dedi ve Allah izin verirse agustosta tekrar deniycem acikcasi benim artik pek cesaretim yok negatiflerden biktim ama esim cok israrli son bir defa daha diyo hala gobegimdeki igne morluklari gecmedisonuc itibariile tekrar kibris yolcusuyum...EFSUNE canim gecmis olsun saglikli sihhatli olsunda 1 taneyede raziyiz TRESS BILGINISA sanirim yeni yolcular simdiden bol sanslar diliyorum..NILL KARDELEN hatirladiklarim guzel haberlerinizi bekliyoruz BEBEKCIMM hamilelik nasil gidiyor biliyorum zor ama o agrilar yanmalar yakinda prensle prenses gelince gececek az kaldi canim RÜZGARSELIN Kücük prensesimiz nasil ? TUNANEHIR senin bebekler kac haftalik oldu canim ? BAHARIMM benim güzel arkadasim nasil gidiyor hamilelik ? KARANFIL senin eyluldemiydi canim transfe ? Burda adini yazamadigim tüm arkadaslar sevgiyle kalin .....
selam kizlar nasilsiniz ? birkacgundur rahatsizdim bakamadim neyse öncelikle kendimden bahsedeyim pazartesi gününe Termin aldik histereskopi yaptiricam firdevs hnm istedi bir bakalim dedi ve Allah izin verirse agustosta tekrar deniycem acikcasi benim artik pek cesaretim yok negatiflerden biktim ama esim cok israrli son bir defa daha diyo hala gobegimdeki igne morluklari gecmedisonuc itibariile tekrar kibris yolcusuyum...EFSUNE canim gecmis olsun saglikli sihhatli olsunda 1 taneyede raziyiz TRESS BILGINISA sanirim yeni yolcular simdiden bol sanslar diliyorum..NILL KARDELEN hatirladiklarim guzel haberlerinizi bekliyoruz BEBEKCIMM hamilelik nasil gidiyor biliyorum zor ama o agrilar yanmalar yakinda prensle prenses gelince gececek az kaldi canim RÜZGARSELIN Kücük prensesimiz nasil ? TUNANEHIR senin bebekler kac haftalik oldu canim ? BAHARIMM benim güzel arkadasim nasil gidiyor hamilelik ? KARANFIL senin eyluldemiydi canim transfe ? Burda adini yazamadigim tüm arkadaslar sevgiyle kalin .....
Canim benim, ne kadar sevindim anlatamam!! Esinden Allah razi olsun seni ikna etmis :) tabii dene canim, sadece kazanabilirsin unutma hic bir zaman..anliyorum elbette negatiflerden sonra cok zor, ama baska caren yok..ben 7 kez tüp de negatif aldiktan sonra, her defasinda yikiliyordum, git gide öyle bir kücülüyordumki, kendime güven falan hic bisey kalmamisti. sonra donasyon da yapip ayni olucak diye yola ciktim. yani demek istedigim ne kadar negatif alsanda, yine de bir kez denemende fayda vardir. yüce rabbimin bir imtihnanidir buda kimbilir......
benim bebisler iyi canim, büyüyorlar, yazdigim gibi yukarida agrilarim cok oluyor artik, migde yanmasi, bel agrisi, karin agrisi, sisklikler, eller ayaklar - ama olsun diyorum sikayet yok diyorum, yeterki saglikli olsunlar diyorum. baska bisey istemiyorum. canim benim sen guatir degerlerine bir endokrinolog da baktirmismiydin? agustosa kadar biraz vaktin var, lütfen guatirina da baktir, ultrason yaptir, sadece kan tahlili degil. TSH degerin yaklasik 1 civarinda olsun,en ideali bu, endokrinologlarin dedigi. hadi hayirlis canim!!!
merhabaeveeett 1000. sayfalarda inşallah bol bol hamişlik haberleri okuyacağız. doğumlar arka arkaya olacak Allahımın izniyle ""
Kardelen karanfil
Nilll
Nilay
?
**HAZİRAN YOLCULARI
Tres
Ben
Minasare
Laraks
*SIRADAKİLER
Breze
Lalita
Atesn
bende bekleyenlerdenim. beni de ekleyebilirsiniz...
Selamlar Efsune,
Rabbim ne verirse emin ol hakkımızda hayırlı olanı ve olması gerekeni verir. Bende dün akşam Kıbrıstan döndüm ve 3 embriyo transfer edildi kısmet bakalım. Ben acaba kaç tanesiyle yola devam edicem... Sabırla beklemedeyim.. Sizleri takipteyim...
canım tekrar deneme kararına çok sevindim,inşallah bu kez olacak evet sen bütün tahlilleri yaptır canım aklında kalmasın.ben de test için gün sayıyorum bakalım hayırlısıyla olsa ne mutlu olurum inşallh Rabbim bu yolda emek verenlerin yardımcısı olsun hepimizin göbüşleri bebişlerle dolsun kendine de haksızlık etme canım sonuçta sen elinden geleni yapıyosun böyle olmayı biz seçmedik ama sabret Rabbim mükafatını verir.görüşürüz canımmm
canım tekrar deneme kararına çok sevindim,inşallah bu kez olacak evet sen bütün tahlilleri yaptır canım aklında kalmasın.ben de test için gün sayıyorum bakalım hayırlısıyla olsa ne mutlu olurum inşallh Rabbim bu yolda emek verenlerin yardımcısı olsun hepimizin göbüşleri bebişlerle dolsun kendine de haksızlık etme canım sonuçta sen elinden geleni yapıyosun böyle olmayı biz seçmedik ama sabret Rabbim mükafatını verir.görüşürüz canımmm
işte budur. Bende bunu bekliyordum.yılmak yok Allah maddi manevi güç versin.ne şanslısınki mükembel bir eşe sahipsin.bizlerde güç oldun.Valla olmazsa bende Tekrar denerdim .Ama bendeki eşle nereye kadar bilmem.sevgiyle kalll canımm
Arkadaşlar ya bu exrofemi kullanmaya başladığımdan bu yana akıntım fazlalaştı.sizdede mi böyle merak ediyorum.
bende sabahtan itibaren exrofeme başladım...gözlemleyeceğim...seni bilgilendiririm...
Canim benim, ne kadar sevindim anlatamam!! Esinden Allah razi olsun seni ikna etmis :) tabii dene canim, sadece kazanabilirsin unutma hic bir zaman..anliyorum elbette negatiflerden sonra cok zor, ama baska caren yok..ben 7 kez tüp de negatif aldiktan sonra, her defasinda yikiliyordum, git gide öyle bir kücülüyordumki, kendime güven falan hic bisey kalmamisti. sonra donasyon da yapip ayni olucak diye yola ciktim. yani demek istedigim ne kadar negatif alsanda, yine de bir kez denemende fayda vardir. yüce rabbimin bir imtihnanidir buda kimbilir......
benim bebisler iyi canim, büyüyorlar, yazdigim gibi yukarida agrilarim cok oluyor artik, migde yanmasi, bel agrisi, karin agrisi, sisklikler, eller ayaklar - ama olsun diyorum sikayet yok diyorum, yeterki saglikli olsunlar diyorum. baska bisey istemiyorum. canim benim sen guatir degerlerine bir endokrinolog da baktirmismiydin? agustosa kadar biraz vaktin var, lütfen guatirina da baktir, ultrason yaptir, sadece kan tahlili degil. TSH degerin yaklasik 1 civarinda olsun,en ideali bu, endokrinologlarin dedigi. hadi hayirlis canim!!!
ne güzel yazmissin yüregine saglik haklisin bende yasadim her negatif bir yikim 2 tüp 2 donanasyon 4 negatif aldimsaglik olsun diyorum ben guatra baktirdim canim transferden önce Temiz cikti sadece troid sorunum var yaklasik 3 aydir oda kontrl altinda tek yaptirmadigim histereskobi vardi pazartesi onuda yaptiracagim gerisi rabbimin taktiri suan forumda rüzgardan sonra ilk senin dogumun olacak hayirlisiyla Allah kucagina almayi nsip etsin insallah sevgiyle kal canim....
işte budur. Bende bunu bekliyordum.yılmak yok Allah maddi manevi güç versin.ne şanslısınki mükembel bir eşe sahipsin.bizlerde güç oldun.Valla olmazsa bende Tekrar denerdim .Ama bendeki eşle nereye kadar bilmem.sevgiyle kalll canımm
canim benim esler her Zaman bir olmuyor erkekler daha ilgisiz oluyor ama benim esim biraz saplanti haline getirdi negatif aldigim gunden beri hergun aglayarak meryem süresini okuyor (esim almanyada buyumus pek dinle ilgili birsey ögretmemis ailesi alman cocuklariyla vakit gecirmis,, süre falan okumazdi) simdi namaza basladi hergun allaha dua ediyor insallah bu sefer olur nasip Kismet allaha sana bana isteyen herkese yardim etsin kucaklarimizi doldursun canim aminn...
canim benim insallah pozitif alacaksin bana ve siradaki herkese Moral olacak senin pozitifin ..yüce rabbim sana ikiz nasip etsin insallah sevgiyle kal görüsürüz canim...
agustos ayında gıdeceklerın ıcınde bende varım
bende varım ben yeni katıldım forma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?