aslına bakarsan haberine sevindim diyebilirim sebebi çoğul gebeliğin her bakımdan riskleri olabilmesi.
demek ki bizim yeğenimiz annesinin biriciği olmak istemiş . hatırladığım kadarıyla sen en başta bir yeterli diye düşünüyordun.

hatırlarsan önce benimde iki kese görünmüştü doktor sonra bir deynice bi tuhaf olmuştum ama sonra biriciğe odaklanıyorsun.
senin hayrına göre işliyor zaman.. şimdi iki canlısın..
biriciğimize ve kendine çok iyi bak ki sağlıcakla ilerleyesin..
ben inanıyorum ki bundan sonrası son derece iyi şekilde ilerleyecek.
biriciğe de ki " forum teyzelerin kocaman bir sevgi yumağı oluşturdular, 2014 de sıhhatle gelmeni bekliyorlar :)
Allaha emanet olun ikinizde.
sevgilerimle..

bugün doktoruma gittim. ultrasonla endometrum kalınlığına ölçtük 7. 5 milim... gayet güzel
transfere 9 gün var.
E2 203 bu da iyi durumda.
genel tahlillerim yapıldı her şey normal.

ve ÇOK SEVİNDİĞİM BİR TAHLİL SONUCU DA NİHAYET ÇIKTI
BENİM VE EŞİMİN GENETİK TARAMA GAYET TEMİZ SÜPERRRR BU :)
Bu demek oluyor ki önceki kayıp da bizden kaynaklı bir kromozom anamolisi yok. şimdiki transferde de göbekten olan iğneyi yapmamız gerekmiyor.

ee başka iyilik güzellik sağlık ne ala memleket stresim hiç yok:)
uçak, ulaşım, otel falan vs. işlerimi ayarlıyorum . kısmetse cuma akşamüstü uçuyoruz

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun canım bütün işlerin rast gitsin bebişlerini kap gel,dualarımız seninle.göbekten yaptığın iğnenin adı neydi canım.şimdiden hayırlı yolculuklar canım.

bilginisa hariç bir kişi bile beni düşünüp transferimle ilgili tek iyi dilekte bulunup birşey yazmamış vallahi teşekkürler...

nilcim ben cumadan sonra kafamı dinlemek için ufak bir kaçamak yapmıştım, giremedim haftasonu,haftaiçi işin yoğunluğundan sadece beğenmekle kaldım.yazılanları tam bile okuyamadım.

nasılsın kaçıncı gün transferi oldu. kaçırdım yazdıysan da kusura bakma.

neler yaptın orada?
şimdi nasılsın?

inşallah sonucu güzel olur.
hayırlara vesile olsun.

hayırlı olsun. allah sağlıklı bebeklerine kavuşmak nasip etsin...

Arkadaşlar ya bu exrofemi kullanmaya başladığımdan bu yana akıntım fazlalaştı.sizdede mi böyle merak ediyorum.

Slm arkadaslar bizde allah nasip ederse ramazanda sperm donasyonu yaptiracagiz,adetimin 21.gunu igne olcam ve adetim gelince dr arayip haber vermem soylendi.ondan once bidaha gitmeme gerek yokmu,kendi dr gidip kanser kontrolumu yaptirip sonuclari faxlayin dediler.herkese galiba kibrisa gitmis almanyada yaptiran yokmu?rabbim tedavi gorenlere hayirli sonuc almayi,hamile arkadaslarada saglicakla kucaklarina almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…