Arkadaslar,

son günlerde forumda tunanehir haric baska bebek bekleyen kimseyi göremiyorum.............üzülüyorum acikcasi, neredesiniz, neden birden kayboldunuz - yoksa bana mi öyle geliyor?

Diger tedaviyi gören arkadaslar icin en azindan burda olmamizi düsünüyorum, onlara yardim, destek amacli.

Kalin saglicakla, umarim hersey yolundadir.

Bebek

canım bende haziranda son şansımı deniycem beni de sayın normal tüp bebk için son şansımız bugün tedaviye başlıyorum hayırlısı. ,

bu arada herkesin miraç kandilini kutluyorum bu hayırlı günde Allah ım çocuğu olanların çocuğuna sağlık versin bekleyenlere hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ve bizim gibi hazırlık döneminde olanlara da en hayırlı kapıyı açsın tez zamanda göbişlerimizi doldursun inşallah

Canim tekrar deneme kararina cok sevindim
Insallah bu kez guzel sonuclar alirsin.
Ben agustos adetiyle tedaviye basliycam.Tranfer eylulde.

bebekçiğim ben de iki gündür aynı şeyleri düşünüyorum,işten izin aldım bu ara evdeyim sürekli foruma giriyorum ama çok sessiz,zaman doldurmaya çalışıyorum bir olumsuz düşünüyorum bir olumlu.Allah ım diyorum bir belirti bebeklerimin benimle olduğunu bir bilsem.Rabbim bu mübarek günde bize acısın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.sevgiyle kal

Miraç kandiliniz mübarek olsun.Allah ım böyle mübarek bir günde dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırsın.Rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin de biz de onları doğru yoldan giden evlatlar olarak yetiştirmek için elimizden geleni yapalım

kardelen nasılsın.... bende seninle aynı durumdayım eşim iz,in vermiyor telefona ve bilgisayara ama kacamak yaptım bugün :)
bende sürekli dua ediyorum bir belirti bekliyorum ama saçmalıyorum herhalde tekme atacak değiller ya :))) umarım benimlelerdir hepsi birden tutabilirler hiç problem değil :)))) bugün 4 günüm sabah iğnemi oldum az daha eczaneden gebelik testi alacaktımama frenledim kendimi....
bende hiçbir belirti yok ara sıra başım dönüyor oda yatmaktan kesin :) birde cok hazımsızlığım var sende öylemisin az birşey bile yesem karnım şişiyor hazımsızlık yaşıyorum...

herkese çok selam hepiniz kendinize iyi bakın çok öpüyorum herkesş kandilinizde mübarek olsun bizede bol dua edin allaha enanet olun...

benimde çok baş ağrım oluyor bu ara niye bilmiyorum,halsizlik var.ben de hazımsızlık değilde bulantı iştahsızlık var ilaçlardan mı acaba diye düşünüyorum bu kadar yüklü östrojeni görünce dengem şaşırdı galiba.sen estrofemi kaç tane alıyosun günde?ben ikincisini vuruldum iğnenin . 6.günüm ben de kendimi test yapmamak için zor tutuyorum,hafta sonu birbaktırayım diyorum belki pozitif çıkıverir Rabbim,şu mübarek günde ne olur bizlere hayırlı sağlıklı bebişler nasip et aminnn

kızlar merhaba,
bu güzel sabırlı bekleyişinizin mükafatını inşallah güzel sonuçlarla alırsınız.
sonuçlar için az kaldı ha gayret ....
hayırlı kandiller dilerim...

slm kızlar nasılsınız,ben 2gündür başımı yastıktan kldıramıyorum,sabahları bulantım çok fazla,gün içide devam ediyo.Allahım herkese bu duyguyu tatdirsınn
test günü bekleyen hamiş adayları inşallah sonuçlarınız güzel olacak,dualarım sizinle..
BU MUBAREK KANDİLDE ÇOOK DUA ETDİM.RABBİM KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN...
WALTKRAYBURG CANIM BENİM YENİDEN DENEMENE ÇOKKKK SEVİNDİM..İNŞALLAH BU KEZ RABBİM NASİP ETCEK,SEN ÇOK ÖZELSİN VE ÇOK ÖZEL Bİ ANNE OLCAKSIN,HEMDE İKİZ ANNESİ OLCAKSIN İNŞALLAHHH
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler...bizim geçtiğimiz heyecanlı dönemlerden geçip birer birer hamiş olacaksınız inşallah..KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI KANDİLLER...

eğer damlaya rağmen gazı sancısı devam ederse, hiç bir şey verme derim. 3 ayın sonunda şıp diye kesilebilir. Karnına masaj iyi gelir, ama nazikçe değil, karnını avuçlarmış gibi :)

Ben ilk 3 ay Humana içmiştim. Onun dışında bana iyi gelen şeyler, kurabiye, börek türü hamur işleri, üzüm, incir oldu. hepsi de kilo yapıcı, ama ekmek yerine yiyebilirsin, üzüm derken de normal 1 avuç gibi prosiyon yeterli.

Emme sorunu olsa bile, sen yine de meme vermeyi dene, bir süre sonra tekrar emmek isteyebilir.

üzülme arkadaşım, üçüz mü ikiz mi sorularını geride bıraktın, artık 1 tane bebeğin var, bunu bilmek de güzel değil mi? biraz rahatlasan, kaygı durumundan çıksan, sana da bebeğine de iyi gelecek. bundan sonraki süreç hep bir sonraki adımı beklemek ve bu süreç muhtemelen bütün ömrün boyunca sadece 1 kere yaşayacağın bir deneyim olacak. geri dönüşü olmayan bir süreç. içini rahat ettirecek, sana biraz huzur verecek bir şey var mı yapabileceğim? istersen bana mail at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…