yanlış hatırlamıyorsam 11,5 falandı rahim kalınlığı canım.
sperm verildiği gün mü 11.5 tu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış hatırlamıyorsam 11,5 falandı rahim kalınlığı canım.
arkadşaşlar gözden kaçırdığım bişey yoktur inşallah...bende yarın doktora gidiyorummm:)) inşallah güzel haberlerle dönerimm...çookk heycanlıyımmm![]()
hayır canım transfer edildiği gün muayene etmişti doktor o gün 11,5 tu.sperm verildiği gün mü 11.5 tu
atesssciğim seni buralarda görmek çok güzel ne yapalım canım biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah tan.benimde hep bu rahim kalınlığı kafamı kurcaladı,bana da progesterondan sonra kalınlaşmaz dediler benimde eşim sperm verdiği gün 10.8 dedi,transfer günü ölçmedi.transferden önce ve sonra etrofemi kaç tane içirdiler size?benim hiç kanamam olmadı transferden sonra bakalım test günü ne oluyor hayırlısı....
Canim tekrar deneme kararina cok sevindim
Insallah bu kez guzel sonuclar alirsin.
Ben agustos adetiyle tedaviye basliycam.Tranfer eylulde.
mrb canim bende agustos adetiyle tedaviye basliycam ama adetim agustosun basina denk geliyor sanirim ortalarinda orada olurum ...
tatilden selamlar... arada bakıyorum .tress inşallah bebişini yüklenip geleceksin ama biraz sakin ol ,rahata bırak kendini. dualarım seninle ve diğer kıbrıs güzelleriyle.
efsunecik sana da çok geçmiş olsun hayırlısı buymuş demkki canım.
waltkrayburg beni bekle cnm.
beraber gidelim:))
herkese sevgiler.
Arkadaşlar siz bu yazıyı okurken ben büyük ihtimalle pers bir şekilde uyuyor OLURUM inşallah.gece dört ve uyku hala yok.Dün eşimle kıbrısa uçtuk.eşim sperm Verdi.rahim kalınlığım bir kez daha ölçüldü.12mm olmuş.progestana başladık.dönordan 15 yumurta toplanmış.fakat şu varki firdevs ha ım transferi üçüncü gün yapalım diye ısrar etti.zamanlaması açısından doğru karar verilirse ikisindede başarı oranı aynı dedi.tabii beşinci gün diye ısrar edersem öyle olucak.Acaba rahimin kalınlığından dolayı mı daha fazla bekletmek istemiyor .blast transfer olurssa 18günde transferim oluyor hapa başladıktan sonra tabii.anlamadım.off efsune inde dediği gibi bu işte bi ohh tamam bitti diyemiyosun.şimdilik benden haberler böyle.bakalım embriyocuklarımız basık gelişecek.Bu arada tüm forum arkadaşlarımın kandili mübarek olsunn.dualarımız bu özel günler hürmetine Kabul olsun...
Canım İnşallah kıbrıstan boş dönmeyeceksin.
3 mü - 5 mi daha iyi bilemiyorum ama firdevs hanım a sormak lazım bence neden 3.gün istiyorsunuz diye? mutlaka bir açıklaması olacaktır diye düşünüyorum belki dediğin gibi rahim kalınlığı dır.belki yumurta kalitesindendir.
ama hayırlısı olsun bebeklerin senin olsun....
içini rahat tut dolaş gez bol dinlen vucüdunu yorma...
hayırlı haberlerini bekliyoruz.
üçüncü gün transferi olucak.irem hanım aradı.embriyoların durumu iyi üçüncü gün yapalım dedi.arkadaşlar bana lütfen dua edin.bende sizzlere ediyorumm.hoşçakalın....
Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer pozitif olacak Allah yardımcın olsun!....
canım histeroskopi rahime kamerayla bakılması değilmi? bende yaptırdım ofiste deniyor...ama bebeklerin tutunmasını bilmiyorumda rahimde kist,perde,miyom varmı diye bakılsın demişti doktorum,bebek oraya yerleşeceğinden bi sorun varmı diye bakılması iyi demişti...aklında kalmasını istemiyorsan yaptırman daha iyi olur...
Canım nasılsın.seninde mi uykun kaçtı.Yaa Ben bir türlü uyuyamıyorum.nasıl gidiyor hazırlık.rahim kalınlığını ölçtürdün mü?? Bilginisacım sana bir sorum olucak progestanı transfer günü transfer önceside kullanıcaz mı.Ben ilk transferimi inan hiç hatırlamıyorum.zaten berk beyle firdevs hanımın protokolleri farklı.O yüzden biraz karıştım..
canikom artık sakin ol ya hu ..
ben o zaman Verda hanıma sormuştum kullan demişti dışarı çıkacak olanı ben transferde temizlerim demişti ve öyle yaptı.
antiseptik bir sıvı döküyorlar ya onla temizledi kullan sende.. ve rahatla artık bak iki gün sonra bebişlerine kavuşuyorsun.
Cumartesi Tres ve nazlımın trasferleri olacak bizde o gün sperm vereceğiz.
tress belkide karşılaşırız merkezde :))
üçüncü gün transferi olucak.irem hanım aradı.embriyoların durumu iyi üçüncü gün yapalım dedi.arkadaşlar bana lütfen dua edin.bende sizzlere ediyorumm.hoşçakalın....
Tress aynı gün transfer olacağız...allah hepimizin yardımcısı olsun....bu son şansım.