küçükken yaşadığımız hamilelikler ne güzelmiş....... valla hiç bişey bilmeden o kadar güzel hamilelik geçirmiştim ki..... hiç bir şey bilmiyordum regl olmayınca doktora gitmiştik test yapıldı doktor müspet dedi ?????????????????ve çıktık ne demek bu bilmiyorduk sonra öğrendik hamileymişim:17: ne beta hcg ne ikiye katlanma ne kese ne ultrason hiç bişi bilmiyorduk taaaa 5 ay sonra falan ultrasona girdim ........ allahım az şey bilmek ve korkusuzca yaşamak ne güzelmiş o süreci.....
herkese kaygısız korkusuz hamilelikler diliyorummmm........

Ne güzel yazmışsın ben de hep aynı şeyi düşünüyorum bir doğal akışına bırakabilsek,normal hamile kadınlar gibi sadece planlarımızı yapabilsek,tuttu mu tutmadı mı,ikiz mi tekiz mi,kese büyük mü içi var mı... sırf panik sırf telaş:)) rahatlamamız lazım rahatlamamızzz

artık hiç gelmiyorsun. sanırım büyüdükçe zaman bırakmıyorlar sana.
anlatsana birazcık nasıllar.
:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
sen nasılsın????*

Eşim işlerini halletmişti.fakat bir sorun çıktı.yarın yanlız gidicem transfere.O yüzden biraz heycanlıyım.bu normal olması gereken bir heycan burukluk sanırım.ama sizlerin hepinizin kalbini dualarınızı yanımda hissedicemm..

İYİ DÜŞÜNCELERİNİ sunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.allah bu yolda mücadele verern herkesin yardımcısı olsun.bebek kokusundan bizleri ve kimseyi mahrum etmesin.insaanların acıklı bakışlarından kurtarsın tüm ewlatsızları.......

tress ve nazlım transferiniz hayırlı olur inşallah. bebekleri alıp gelin...

canim mesajin gerilerde kalmis bulamadim bende pazartesi histereskopi yaptiricam ve drumun dedigi histeroskopiye bakildigi Zaman 2 yil gecerliymis paylasmak istedim ...sevgiyle kal...

waltkrayburg canım teşekkür ederim.içim rahatladı. banada 3 ay demişlerdi. ama 2. yaptırmayı düşünmüyorum. ben eylülde yaptırmıştım. martta kürtaj oldum. şimdi tekrar donanosyon ypatırmayı planlıyorum. hayırlısı...

Ne güzel yazmışsın ben de hep aynı şeyi düşünüyorum bir doğal akışına bırakabilsek,normal hamile kadınlar gibi sadece planlarımızı yapabilsek,tuttu mu tutmadı mı,ikiz mi tekiz mi,kese büyük mü içi var mı... sırf panik sırf telaş:)) rahatlamamız lazım rahatlamamızzz

bir yapabilsek.
ben normalde hormon testi yaptırıyorum.
fsh progestoron vs herşey o kadar normal ki adetim hiç şaşmıyor herşey harika.....
ama tedavi zamanı gelince biri fırlıyor biri düşüyor adet gecikiyor kilo alıyorum uyuyamıyorum bütün dengem bozuluyor.

acaba nasıl yapılır nasıl bu stresle baş edilir okuyorum öğrendiklerimi deniyorum ama yinede tamamen başaramıyorum...
benim bildiğim çözümler şunlar...
bişeylerle meşgul olmak...
nefes gevşeme egzersizleri yapmak ....
sevdiğin şeylerle uğraşmak hobilerinle zaman geçirmek.....
yoga ve meditasyon yapmak.....
yürüyüş yapmak....

bana en iyi gelense sevdiğim bir arkadaşımla zaman geçirmek yada eşimle....(ama sürekli yanımda olamıyorlar ki:((()):52::32:

canım histeroskopi rahime kamerayla bakılması değilmi? bende yaptırdım ofiste deniyor...ama bebeklerin tutunmasını bilmiyorumda rahimde kist,perde,miyom varmı diye bakılsın demişti doktorum,bebek oraya yerleşeceğinden bi sorun varmı diye bakılması iyi demişti...aklında kalmasını istemiyorsan yaptırman daha iyi olur...

bende uyutularak yapıldı. uyanmam zor oluyor. korktuğum için ikinciyi yaptırmayı nasıl olacak diye düşünüyorum. yardımın için sağol...

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı cumalar...Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:16::16:kızlar benimde şuan 2 tane kese göründü ama çoooook miniklerr:nazar::nazar: doktor 3 hafta sonra herşey netleşir dedi...Allahım hepimize yar ve yardımcı olsun..hepimize dua ediyorumm:16:

allah sağlıkla ikisinide kucağına almak nasip etsin.

arkadaşlar bende uzun bır bekleyişten sonra kızıma kavuştum şımdı 3 aylık acayıp güzel duygu tabı çok yorulduk bu yolda ama unuttum tum olumsuzlukları HIT denedım kızıma kavuştum şimdide donmuş olan emrıyolarım vaarrr bıraz toparlandıktan sonra onları denıyecem kısmetse .....bu mutluğu tum arlkkadaslar tatsın umutsuz olmayım heep umudunuz olsun bebışlerınıze kavuşmanız dılegıyleeeeeeeeeee

kızlar test günüm 11 haziran ama ben bugün kan testi yaptırdım. değerim 12.40 geldi, sizce değer nasıl Hamişim diyebilir miyim??? daha test günüme 3 gün var.

kızlar test günüm 11 haziran ama ben bugün kan testi yaptırdım. değerim 12.40 geldi, sizce değer nasıl Hamişim diyebilir miyim??? daha test günüme 3 gün var.

demek bekleyemedin :)

simdi bugün yaptim diyorsunya, bugün tam döllendikten kac gün sonrasi oluyor? ona göre listeler var bir bakayim degerine...

demek bekleyemedin :)

simdi bugün yaptim diyorsunya, bugün tam döllendikten kac gün sonrasi oluyor? ona göre listeler var bir bakayim degerine...

canım yumurtalar 25 mayıs ta döllendi, transferim 30 mayısta yapıldı. yani bugün transferimimn 9. günü. İnşaalah bebişlerim tutunmuşlardır.:52::52:

selam canim,

senin kesenin sekli bozu demistin...böyle seyler olabiliyor bazen, illaki de gebelik ilerlemiyor diye birse yok canim. nitekim embyronun direncine, gelismesine bagli. su an kendini fazla yipratmamaya bak...beklemekden baska caren cok, Allah a güven bebegine güven, insallah saglikliysa, hayirliysa senin kismetindir diye düsünüyorum......Allah kolaylik versin.....

canım yumurtalar 25 mayıs ta döllendi, transferim 30 mayısta yapıldı. yani bugün transferimimn 9. günü. İnşaalah bebişlerim tutunmuşlardır.:52::52:

25 mayis döllendiyse, bugün döllendikten sonra arti 14. gün. insallah tutunmuslardir canim. simdi ilk bastaki deger birazcik düsük olsa dahi, bu hic birseyi belirtmiyor canim!!!! simdikten sonra önemlisi bu degerin iki günde bir hemen hemen ikiye katlanmasi. aslinda iki gün sonra birdaha test yaptirabilirsin - yani kan testi.

hadi hayirlisi - su an hamilesin denilebilinir tabii :) önemlisi simdi bundan sonraki gelismeler canim......hadi insallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Masallah canm,
yüce rabbim hic bir duami geri cevirmedi dua etmistim snein icin hatirlarsan, degerin cook güzel tekrar yaptir 2-3 gün sonra yükselis olacaktir.
tebrikelr canim darisi bizede.sevgiler

Masallah canm,
yüce rabbim hic bir duami geri cevirmedi dua etmistim snein icin hatirlarsan, degerin cook güzel tekrar yaptir 2-3 gün sonra yükselis olacaktir.
tebrikelr canim darisi bizede.sevgiler

Allah razı olsun canım. Allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun. bebek bekleyen herkese nasip etsin.

uzun zaman oldu giremedim ,malum bende tedavideyim ama regl olamadim nedense..
beklemedeyim, biraz sikintili dönem diyeyim.konulari cok kacirdim tek tek cavap yazamadim kusura bakamyin olurmu canlarim.
gelsimeleri yazacagim,paylasacagim..
herkese buradan bol sans diliyorum.
kucakalrimiz bebeklerle dolsun insallah..

sevgiler güzel paylasimlar.. banada duanizi eksik etemyin lütfen.

arkadaşlar bende uzun bır bekleyişten sonra kızıma kavuştum şımdı 3 aylık acayıp güzel duygu tabı çok yorulduk bu yolda ama unuttum tum olumsuzlukları HIT denedım kızıma kavuştum şimdide donmuş olan emrıyolarım vaarrr bıraz toparlandıktan sonra onları denıyecem kısmetse .....bu mutluğu tum arlkkadaslar tatsın umutsuz olmayım heep umudunuz olsun bebışlerınıze kavuşmanız dılegıyleeeeeeeeeee

Allahim anali babali büyütsün cnm,
süt kokulu yavrunu burdan öpüyoruz .darisi tüm anne yüregiyle bekleyen annelerimize.

güzel paylasimlar dilerim svegilerimle.

Back
X