canım çok çok tebrik ederim tabiiki allahın izni ile hamilesin unutma 5 in üzeri zaten hamilelik değeri allah yardımcın olsun
canim burdaki drum 5 degilde 10 un üzerindeyse hamilelik var demek demisti hayirli olsun diyorum simdiden bebek yada bebeklerin seninle gözüküyor sevgiyle kal cnm ...
canım çok çok tebrik ederim tabiiki allahın izni ile hamilesin unutma 5 in üzeri zaten hamilelik değeri allah yardımcın olsun
çok şükür evimdeyim.transfer iyi geçti.4 adet 1.grade dedi firdevs hanım.bir gece kaldım.şimdilik bu kadar.öpüldünüzz......
hayırlısıyla bebişlerini aldın geldin,sımsıkı tutunsunlar sana güzel haberlerini bekliyoruz
kimyasal gebelik
portakal 2013 pozitif
Ben 5 kez kibrisa gittim Donasyon tedavi oldum tutmadi, kimse nedenini bilmiyor, sizce ne yapmam lazim,
Dr. Halil ibrahim Tekin iyi diyorlar, tutma problemi olanlara yardimci olurmus, dogrumu.??
Dr. Halil Tekin de Yumurta bagisi ile hamile kalan varmi ( yani önceden tutmayipta ona giden varmi??) ne kadar ödeme yaptiniz ??[/QU canım çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.ben hit e hiç gitmedim bilmiyorum ama iyiymiş,daha önceki denelerini nerde kime yaptırdın
Allahim anali babali büyütsün cnm,
süt kokulu yavrunu burdan öpüyoruz .darisi tüm anne yüregiyle bekleyen annelerimize.
güzel paylasimlar dilerim svegilerimle.
saol canım çok teşekkür ederim..yine aynı merkezemi gideceksin..ben çok araştırdım ve Halil İbrahim Tekin'e karar verdim.Daha doğrusu istanbulda gittiğim tüp bebek merkezide bu doktorla çalışıyor..onunda etkisi oldu..hala inanamıyorum..genç donörden 11 yumurtadan fazla toplanmalıydı..belkide dönorün yumurtalarını ikiye böldüler..bir forumda böyle birşeyden bahsettiklerini okumuştum..bunu nasıl anlarız bilemiyorum..
neyse canım dediğin gibi allah herkesin yardımcısı olsun insaflılarla vicdan sahipleriyle karşılaştırsın...
bu arada sizi türkiyede hazırlayan doktor merkez oldumu..
Kardelenkaranfil, düsük olmasina takma bence, inan sadece katlanmasi önemli.........bastaki degerler degil...
Nazlim, Tress - hayirli olsun Transferleriniz........12 gün sonra insallah kutluycagiz
Larax - hadi sana da hayirlisi canim..insallah bu defa istedigin her sey olucak.
Yavrum34 - ne güzel, Allah anali babali büyütsün canim..ara sira ugra buralara bizimle paylasirsan cok güzel olur.
Diger arkadaslar, hepinize güzel bir hafta sonu diliyourm. Ben son günlerdir cok yorgun düsüyorum. Ikiz gebelik inanin kolay degilmis.....ama yine buna cok sükür diyorum.......sabahlara kadar artik uyku falan yok, hep ayakdayim, migde, agrilar derken. ara sira da güzelce tekmeliyorlar beni :)) bu tekmeler öyle bir harika ki anlatamam!!!! Allahim tüm herkese nasip etsin, hepimiz hayirlisiyla kucagimiza bebeklerimizi saglikli bir sekilde almayi nasip etsin.......AMIN
canim ocakta bizde 5 kisiydik ankaradan mersinden istanbuldan vardi digerlerini hatirlamiyorum simdi ayni gun transfer olduk sevket beyde 5 mizde negatif gorustuk telefonlastik ve hic birine aciklama yok malesef
çok şükür evimdeyim.transfer iyi geçti.4 adet 1.grade dedi firdevs hanım.bir gece kaldım.şimdilik bu kadar.öpüldünüzz......
Bende Kibrista 6 kez Donor- Yumurta bagisi ile tedavi oldum, sonuc negatif, tutmadi.
Simdi Halil Ibrahim Tekin iyi diyorlar kibrista, bana neler önerirsiniz ??
6. kez tutmama nedenleri neler olabilir, Dr. Halil bey ( HIT) iyimi, bilgisi olanlar varmi ?
Tesekkürler
Transferden sonra hep yattınız mı arkadaşlar.Yaa kendimi robot gibi hissediyorum.
Birde claxene iğneyi kendiniz mi yaptınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?