Bu işte anladımki bir rahat yok. Hergün ayrı bir heyecan!!

3. Kese kesin içi boş yani üçüz tehlikesi yok artık..( ohhhhh allaha şükürler olsun)

1 kese çok sağlıklı gelişimi normal kalp atışı iyi büyümesi iyi;))):nazar: :nazar: çok sevimli şuanki görünüşü!!

Diğer kesenin suyu az. Küçük ama içinde embryo var ve kalbi atıyor!! ( allahım boş kesenin suyunu ona transfer et yarabbi;)) su azlığı ilerde sorun olurmuş.. Yinede beklemekten başka çare yok..
Şimdide ikizlere birşey olmasın diye ağlıyorum. Bir huzur yokmuş bu işte.. Hergünü heyecanlı bir gerilim filmi gibi!!!!
Hepinize sevgiler!!

efsune Allahım hayırlısıyla ikizlerini korusun...doğuruncaya kadar huzurlu ve sağlıklı bi hamilelik geçirmen dileğiyle....

arkadaşlar nasılsınız,topiğimiz en sessiz günlerinden birini yaşıyor:((( herkes iyimi,herşey yolundamıı.....benimde bugün baya midem bulandı...estrofem hapı gördükçe böyle oluyorummm:((

3. Kese kesin içi boş yani üçüz tehlikesi yok artık..( ohhhhh allaha şükürler olsun)

1 kese çok sağlıklı gelişimi normal kalp atışı iyi büyümesi iyi;))):nazar: :nazar: çok sevimli şuanki görünüşü!!

Diğer kesenin suyu az. Küçük ama içinde embryo var ve kalbi atıyor!! ( allahım boş kesenin suyunu ona transfer et yarabbi;)) su azlığı ilerde sorun olurmuş.. Yinede beklemekten başka çare yok..
Şimdide ikizlere birşey olmasın diye ağlıyorum. Bir huzur yokmuş bu işte.. Hergünü heyecanlı bir gerilim filmi gibi!!!!
Hepinize sevgiler!!

ayyyyy canımmm büyüyorlar..atsın kalpleri sağlıkla gelişsinler inşallah..onlar bizim umudumuz dört gözle beklediğimiz bebekler..Allahımın izniyle doğacakları günüde görücez inşallah..
sende sakin ol huzurlu ol merak etme anneleri..demekki böyle hepimizi hoplatıp heyecanlandırarak doğacaklar yaramazlarr..Allahın izniyle birşeycik olmazz..merak etmeesin dualarımız seninleee..

transferi olan arkadaşlarımız hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız..sonuç nekleyen arkadaşlarımız sizlerdende güzel haberleri bekliyoruz..

Exrofemi içmeye başladıktan kaç gün sonra transferiniz oldu. Benim beşinci gün transferi olucak.yani exrofeme başladıktan tam on altı gün sonra oluyor.bu normal mi hamile olanlar sizlerinki kaç günde oldu transfer lütfen yazın baharım ,efsune,bilginisa bekliyorum

Hepinize sevgiler!!

oh be çok şükür daha öncede söyledim sen benim idolümsün bu yola karar vermeme yardımcı olansın artık rahat ol canım ikizlerin seninle ve allahın izni ile sağ salim kucağına alacaksın dualarım seninle

arkadaşlar bi soru sormuştum kimse cevaplamadı belki bilenler okumamıştır
tekrar soruyorum
1-menopozlu arkadaşlar tedaviye başladıktan sonra adet olmak için hangi ilacı kullandınız
2-karar verdikten sonra ne kadar sürede donör bulunuyor yani karar ve transfer süresi ne kadar
cevaplarsanız çok sevinirim

arkadaşlar bi soru sormuştum kimse cevaplamadı belki bilenler okumamıştır
tekrar soruyorum
1-menopozlu arkadaşlar tedaviye başladıktan sonra adet olmak için hangi ilacı kullandınız
2-karar verdikten sonra ne kadar sürede donör bulunuyor yani karar ve transfer süresi ne kadar
cevaplarsanız çok sevinirim

Hazanumut klinikten adet olman için cyloprognova (umarım doğru yazdım)veeiyorlar.sen onunla adet oluyorsun.o süre zarfında dönoru ayarlıyorlar canım.hapı içmeye başlamanla beraber 35 gün falan oluyor.tabii genelleme olarak.hap 21 günlük.

Exrofemi içmeye başladıktan kaç gün sonra transferiniz oldu. Benim beşinci gün transferi olucak.yani exrofeme başladıktan tam on altı gün sonra oluyor.bu normal mi hamile olanlar sizlerinki kaç günde oldu transfer lütfen yazın baharım ,efsune,bilginisa bekliyorum

canim ben bilfigim kadari ile cevaplayayim benim estrofeme basladiktan 17 gun sonra transferim yapildi estrofeme basladim 12 sonra gittim 5 gunde sperm verdikten sonra bekledim (5.guntransferiydi) 17. gunde transfere girdim.....

Hepinize sevgiler!!

canım uzun zamandır giremiyordum şimdi görünce çok sevindim. allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin. ben sana demiştim hatırlarsan... hamile kalacaksın ve bu günleri geride bırakacaksın diye... şimdide diyorum ki bir kız bir erkek allah ömürlerini uzun ve sağlıklı etsin ;) eskilerden kimler hamile?

Canim benim, ne güzel haberler bunlar........bizdede cok erken sekilde önce erkek dediler birine, digeri haftalarca göstermedi kendini, en son iste simdi onada kiz dediler...bakalim tam kesin olarak zaten dogumda artik anliycagiz :-) ama dedigin gibi önemlisi saglikli olmalari, kiz erkek hic fark etmez benim icinde.
Hadi güzel ilerliyorsunuz masallah masallah!!!:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
bu günleri göreceğim hiç aklıma bile gelmezdi inan canım yaa.ama Allahım okadar büyükki nekadar şükretsem azdır:( rüya gibi ya,, hala inanamıyorum orada bizim için atan kalpler olduğuna.Rabbim hepimizinkini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. ilk sen doğuruyorsun şu an topiğimizde canım. sonra aykızım,4 ekim hatırladığım kadarıyla.sonrada benim bebişlerim gelicek Allahın izniyle:)) zaman su gibi aksın geçsin istiyorum:))kendine iyi bak bebekçimm öptümm..

canım ben bu msjını bu sabah gördüm,akşam yazılanları yazılımımdan sanırım okuyamıyorum...şimdi ilk estrofeme adetin 2. günü başladım.yani 27 nisanda ilk içmeye başladım..11 mayısta transferim oldu... yani estrofeme başladıktan 14 gün sonra,15. günü tarnsferim oldu...

Hazanumut bende menepozdayım ve biz mayısta transferin olmasına karar( eşimin işi yüzünden) verdik;ve kliniği şubat ayında arayıp bağlantı kurduk...onlarda mayısı ayarlamak için şubat ayından adet düzene koydular,ilk yasminle başladık,yasmin bende kaşıntı yaptı,zaten yıllardır cycloyla adet oluyordum,2. adet döngüsüne yeniden cycloyla başladık...ve dönor konusuna gelince biz şubatda konuşmuştuk klinikle 1 ay sonra martın 16 sında dönor bilgilerimiz geldi:)) tarihi tarihine yazdım arkadaşımm:))

Hazanumut bende menepozdayım ve biz mayısta transferin olmasına karar( eşimin işi yüzünden) verdik;ve kliniği şubat ayında arayıp bağlantı kurduk...onlarda mayısı ayarlamak için şubat ayından adet düzene koydular,ilk yasminle başladık,yasmin bende kaşıntı yaptı,zaten yıllardır cycloyla adet oluyordum,2. adet döngüsüne yeniden cycloyla başladık...ve dönor konusuna gelince biz şubatda konuşmuştuk klinikle 1 ay sonra martın 16 sında dönor bilgilerimiz geldi:)) tarihi tarihine yazdım arkadaşımm:))

hamile kalanlar tuna nehir ve bebek haricinde gordugum kadari ile ugramiyor birde baharim hmmm demekki hepimiz hamile kalirsak topik tamamen susacak görünüyor insallah öyle olmaz sevgiyle kalin...

tress bide aklıma gelmişken,ben transferden sonra bi 5 gün duş almadım,2 günden sonra ılık duş alabilirsiniz dendi ama ben yinede dus almadım,faydası varmı yokmu bilmiyorum ama ben böyle yapmayı istedim...

Son düzenleme:
Back
X