evet canım benimki 5.gün transferiydi...

canım yaa benimde beşinci gün transferi olucak.fakat exrofeme başladıktan sonra benim transferimi 17.ci gün oluyor.rahim kalınlığım dün ölçüldü 10.83 mm çıktı.benim transfer zamanın uzun gibi yaa niye böyle oldu.rahim daha fazla kalınlaşırsa diye korkuyorum.

efsune ohhh be .. Hele oh dedim içim rahatladı iyi olduğunu okuyunca.. Evet aynen hamilelik de sürekli bol adrenalinli macera gibi. Ama güzel bir serüven dimi.. Hafta hafta yeni gelişmeleri yürek kalkımı.. Ikizlerine sağlık..:)

kardelen kendine çok dikkat et şimdi, ani hareketler yapma canım ağır kaldırma proteini bol ye suyunu bol iç .. Ablavari oldu ama kalbimiz seninle :)

nilll bugün transferin vardı güzelim nasıl geçti . Havadis ver bize.. Herşey gönlünce ilerlesin..

canım beni düşünmene çok sevindim,asıl beni düşünüp önerilerde bulunursanız daha çok mutlu olurum.dualarını eksik etme canım hayırlısıyla allah ım isteyip dileyen herkese nasip etsin.bende hiç belirti yok.görüşürüz

canım beni düşünmene çok sevindim,asıl beni düşünüp önerilerde bulunursanız daha çok mutlu olurum.dualarını eksik etme canım hayırlısıyla allah ım isteyip dileyen herkese nasip etsin.bende hiç belirti yok.görüşürüz

mesajım sanırım gelmedi.senin transferden önce rahim biraz hızzlı kalınlaşmıştı sanırım.umarım doğru hatırlıyorumdur.benimde yedinci gün ölçümde 10.83mm çıktı.transfere kadar daha çok kalınlaşırsa diye çok korkuyorum.senin en son kalınlık kaçtı canım.birde exrofeme başladıktan kaç gün sonra transfer oldun...bu arda kaç günün var test için heycanla bekliyoruz canımmm

Canım sana özelden de yazdım ama mesaj kutun doluymuş,uyarı verdi.hangi doktora gideceksen bence onu direk ara kafana takılanı sor benim estrofemi başladıktan 8.günde 9.5-10mm geldi ben de korktum senin gibi firdevs hanımı aradım sorun olmaz dedi çok değil dedi,ayrıca burda progesterona başlayınca kalınlaşma yavaşlar dedi,dediği gibi de oldu canım sperm verdiğimiz gün 10.5 dedi estrofemi daha sonra 4 e çıkardı.transfer günü alttan ölçmedi ama karından baktı kalınlık iyi dedi bence yetişir rahatlıkla 5.güne için rahat olsun ben de 5.güne yetişmez diye korkmuştum.

bu günleri göreceğim hiç aklıma bile gelmezdi inan canım yaa.ama Allahım okadar büyükki nekadar şükretsem azdır:( rüya gibi ya,, hala inanamıyorum orada bizim için atan kalpler olduğuna.Rabbim hepimizinkini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. ilk sen doğuruyorsun şu an topiğimizde canım. sonra aykızım,4 ekim hatırladığım kadarıyla.sonrada benim bebişlerim gelicek Allahın izniyle:)) zaman su gibi aksın geçsin istiyorum:))kendine iyi bak bebekçimm öptümm..

hamile kalanlar tuna nehir ve bebek haricinde gordugum kadari ile ugramiyor birde baharim hmmm demekki hepimiz hamile kalirsak topik tamamen susacak görünüyor insallah öyle olmaz sevgiyle kalin...

Tunanehir canim aynen bende senin gibi düsünüyorum...Allahim cok büyük...insallah burdaki tüm arkadaslarimizda bu duyguyu yasiycak.....insallah.........evet insallah sag saglim dogurayimda ikizlerimi, insallah diyorum söyle 34. haftaya kadar dayanirlar karnimda...

Walktrayburg canim benim, seni burda görmek cok güzel............canim ya.........ne diycemi bilemiyorum hala...ama tek sunu bilki, inan hep dualarimda varsin, hepiniz varsiniz.........imkanim oldukca hep burda olucam da...yani tamam cocuklar gelince sanirim cok giremiycem ama yinede ara sira bakarim yazarim. ben buraya cok alistim, ne bileyim, insan herseyini paylasiyo, baskalari insana umut oluyor, ben belki baskalarina umut oluyorum derken, insan iste büyük bir aile gibi.

Canim, yakinda transferin olucak...kendini fazla sIkma, üzme, herseyi dert etme derim tavsiye olarak.biliyorum cok zor, insan herseyi incesine kadar düsünüyor ama birde söyle düsünmeye bak;

ne olursa olsun, senin kismetinde ne varsa, Allah neyi uygun gördüyse onu yasiycaksin..yani demek istedigim birazcik rahat ol, rahim kalinligi sukadar olmus, vs. düsünme bence cok fazla. kendini biraz birak, rahatlarsin...ve transferden sonra bebislerinde rahat ortamda olurlar..yani positiv enerji den baska bisey düsünme onlara karsi :)) Allahin izniyle insallah hersey hayirlisiyla olumlu olur.......

Canım sana özelden de yazdım ama mesaj kutun doluymuş,uyarı verdi.hangi doktora gideceksen bence onu direk ara kafana takılanı sor benim estrofemi başladıktan 8.günde 9.5-10mm geldi ben de korktum senin gibi firdevs hanımı aradım sorun olmaz dedi çok değil dedi,ayrıca burda progesterona başlayınca kalınlaşma yavaşlar dedi,dediği gibi de oldu canım sperm verdiğimiz gün 10.5 dedi estrofemi daha sonra 4 e çıkardı.transfer günü alttan ölçmedi ama karından baktı kalınlık iyi dedi bence yetişir rahatlıkla 5.güne için rahat olsun ben de 5.güne yetişmez diye korkmuştum.

canım saol ....peki exrofemden kaç gün sonra transferin olmuştuu..

sanki bişeyler yolunda gitmiyor gibi me geliyor.rahim yedinci gün 10mmtransfer daha 8 gün var korkum şu kii rahim daha fazla kalınlaşmasınnn.neyse yarın Firdevs hanımla bu endişemi paylaşıcammm.ilgine teşekkür ederimm..

kızlarrr yaaa bende hiç belirti yok,batma ağrı hiç bir şey yok,ben mi hissetmiyorum acaba.erken idrar testi ne zaman yapmıştınız.offff yaaa korkuyorummmm:16:

canım yaa benimde beşinci gün transferi olucak.fakat exrofeme başladıktan sonra benim transferimi 17.ci gün oluyor.rahim kalınlığım dün ölçüldü 10.83 mm çıktı.benim transfer zamanın uzun gibi yaa niye böyle oldu.rahim daha fazla kalınlaşırsa diye korkuyorum.

canım öncelikle şunu söyleyim,bende adetin 7.günü rahim kalınlığım 9.5 çıktı ve bende paniklemiştim,Firdevs hoca hapların ani etkisiyle böyle oluyor,sonra bu kalınlık çok artmıyor demişti..ve dediğide doğruymuş..transfer esnasında rahmim 12 mm olmuş...normalde bende estrofeme başladıktan sonra 17.gün transferim olcaktı,ama dönorda yumurta erken gelişince 2 veya 3 gün önceden oldu...hatda normal gitceğimiz tarihten daha önceden orda olmuştuk...hatda o zaman İremle konuşmuştum eğer bi aksilik hissetse zaten Firdevs hoca iptal eder,bi sonraki adetle başlar demişti...Firdevs hocayla konuşunca rahatlarsın...

sanki bişeyler yolunda gitmiyor gibi me geliyor.rahim yedinci gün 10mmtransfer daha 8 gün var korkum şu kii rahim daha fazla kalınlaşmasınnn.neyse yarın Firdevs hanımla bu endişemi paylaşıcammm.ilgine teşekkür ederimm..

Tabii o konuda cok haklisin..bakarsin estrofermin dozu nu degistirir...

kızlarrr yaaa bende hiç belirti yok,batma ağrı hiç bir şey yok,ben mi hissetmiyorum acaba.erken idrar testi ne zaman yapmıştınız.offff yaaa korkuyorummmm:16:

canım aynısını bende yazmıştımm:)) hiçbir belirti hissetmiyorum diyee:)) Efsune belirti arama demişti...haklıymışta..gerçektende belirti aradıkça stres oluyo,korkuyodum...kardelenciğin inşallah sende belirtisiz hamiş kalanlardan olursunn:16::16:

Belirti olmayabiliyor..taa 7. haftalarda basliyabilir..bazi gebeler bulanti bile yasamiyorlarmjs....ben blasto transferinden 5 gun sonra yapmiatim test...

Tunanehir canim aynen bende senin gibi düsünüyorum...Allahim cok büyük...insallah burdaki tüm arkadaslarimizda bu duyguyu yasiycak.....insallah.........evet insallah sag saglim dogurayimda ikizlerimi, insallah diyorum söyle 34. haftaya kadar dayanirlar karnimda...

Walktrayburg canim benim, seni burda görmek cok güzel............canim ya.........ne diycemi bilemiyorum hala...ama tek sunu bilki, inan hep dualarimda varsin, hepiniz varsiniz.........imkanim oldukca hep burda olucam da...yani tamam cocuklar gelince sanirim cok giremiycem ama yinede ara sira bakarim yazarim. ben buraya cok alistim, ne bileyim, insan herseyini paylasiyo, baskalari insana umut oluyor, ben belki baskalarina umut oluyorum derken, insan iste büyük bir aile gibi.

bebek canım öyle güzel bi konuya değinmişsinki...burası umutların baylaşım mekanı...ben menepoza girdiğimi öğrendikten sonra gecelerce ağlamıştım..ve gitdiğim doktorlarda kapılar bir bir yüzüme kapanınca ne yapacam derken..burayı buldum...formda yazılanları okudum.bilgiler edindim...eşime söylemiştim..o bu konulardan habersizmiş...tek tek anlatdım...sizlerin bebek bekleyiş heyecanını söylemiştim...öyle karar verdik, sizlerin deneyim ve tecrübelerinizden yola çıkarak bizde ya bismillah dedik...herşeyi ben bu formdaki arkadaşlar sayesinde öğrendim... şimdide elimden geldiğince yardımcı olmayı istiyorum...

Hazanumut klinikten adet olman için cyloprognova (umarım doğru yazdım)veeiyorlar.sen onunla adet oluyorsun.o süre zarfında dönoru ayarlıyorlar canım.hapı içmeye başlamanla beraber 35 gün falan oluyor.tabii genelleme olarak.hap 21 günlük.

canım cevabın için çok teşekkür ediyorum Allahtan bütün dileklerin olsun diliyorum

Hazanumut bende menepozdayım ve biz mayısta transferin olmasına karar( eşimin işi yüzünden) verdik;ve kliniği şubat ayında arayıp bağlantı kurduk...onlarda mayısı ayarlamak için şubat ayından adet düzene koydular,ilk yasminle başladık,yasmin bende kaşıntı yaptı,zaten yıllardır cycloyla adet oluyordum,2. adet döngüsüne yeniden cycloyla başladık...ve dönor konusuna gelince biz şubatda konuşmuştuk klinikle 1 ay sonra martın 16 sında dönor bilgilerimiz geldi:)) tarihi tarihine yazdım arkadaşımm:))

canım arkadaşım çok çok teşekkür ediyorum cevabın için allah yardımcın olsun ben işim nedeni ile temmuz ağustos istiyorum ama hani yetişirmi diye merak ettim daha klinik te karar vermedim sen hangisini düşünüyorsun tekrar teşekkür ediyorum

canım arkadaşım çok çok teşekkür ediyorum cevabın için allah yardımcın olsun ben işim nedeni ile temmuz ağustos istiyorum ama hani yetişirmi diye merak ettim daha klinik te karar vermedim sen hangisini düşünüyorsun tekrar teşekkür ediyorum

canım sorum yanlış olmuş sen nasıl karar verdin diye soracaktım burda her söz benim için çok önemli
birde cylo kullananlar çok kilo yaptığını söylüyor öylemi teşekkür ediyorum

bilginisa hariç bir kişi bile beni düşünüp transferimle ilgili tek iyi dilekte bulunup birşey yazmamış vallahi teşekkürler...

Back
X