- 17 Ekim 2012
- 530
- 16
- 68
Exrofemi içmeye başladıktan kaç gün sonra transferiniz oldu. Benim beşinci gün transferi olucak.yani exrofeme başladıktan tam on altı gün sonra oluyor.bu normal mi hamile olanlar sizlerinki kaç günde oldu transfer lütfen yazın baharım ,efsune,bilginisa bekliyorum
yine bir kaç gündür şehir dışındaydım bugün evime döndüm.. estrofemi kullanıyorum yarın rahim ölçtürcem nasipse cumadan uçuyorum.
Trescim estrofeme başladığımın 12. gün orda olup sperm vereceğiz benim de 5. gün transferi olacak kısmetse.. hesabın doğru aynen seninde bu şekilde olacak.. arkadaşlar haklı öyle çook çok kalınlaşacağını sanmam trnsfer gününe kadar .. sorun etme ki sorun yaşamayasın.
hazanumut 15-16 yıldır cyglo prognova kullanıyorum öyle aman aman kilo problemim olmadı heleki 1-2 ay kullanacaksın sorun etme derim.
bak benim bu denememde halihazırda cygloyu kullanıyordum param elime geçtiğinde kanamam gelmesine 20 gün varken doktorumu arradım donor hemen bulup ayarladı. çok olağan dışı bir doner isteğin olmazsa kolaylıklla seninle aynı özeliklerde olanı bulurlar.
bir an önce doktorunu seç karar ver ve iletişime geç bence..
herkese sevgiler..
TUNANEHİRCİM SENİ KOCAAAMAN ÖPÜYORUM :)
Son düzenleme: