Exrofemi içmeye başladıktan kaç gün sonra transferiniz oldu. Benim beşinci gün transferi olucak.yani exrofeme başladıktan tam on altı gün sonra oluyor.bu normal mi hamile olanlar sizlerinki kaç günde oldu transfer lütfen yazın baharım ,efsune,bilginisa bekliyorum

yine bir kaç gündür şehir dışındaydım bugün evime döndüm.. estrofemi kullanıyorum yarın rahim ölçtürcem nasipse cumadan uçuyorum.
Trescim estrofeme başladığımın 12. gün orda olup sperm vereceğiz benim de 5. gün transferi olacak kısmetse.. hesabın doğru aynen seninde bu şekilde olacak.. arkadaşlar haklı öyle çook çok kalınlaşacağını sanmam trnsfer gününe kadar .. sorun etme ki sorun yaşamayasın.

hazanumut 15-16 yıldır cyglo prognova kullanıyorum öyle aman aman kilo problemim olmadı heleki 1-2 ay kullanacaksın sorun etme derim.
bak benim bu denememde halihazırda cygloyu kullanıyordum param elime geçtiğinde kanamam gelmesine 20 gün varken doktorumu arradım donor hemen bulup ayarladı. çok olağan dışı bir doner isteğin olmazsa kolaylıklla seninle aynı özeliklerde olanı bulurlar.
bir an önce doktorunu seç karar ver ve iletişime geç bence..

herkese sevgiler..

TUNANEHİRCİM SENİ KOCAAAMAN ÖPÜYORUM :)

Son düzenleme:
bilginisa hariç bir kişi bile beni düşünüp transferimle ilgili tek iyi dilekte bulunup birşey yazmamış vallahi teşekkürler...

Tatlım kimseye kırılma herkeste bir telaşe var . herkes seni okuyup gönlünü birleştiriyor .. arada yazmayı unutabiliyoruz canım olur o kadar

eeee transferi anlat bakalım ayrıntılarıyla. kaçıncı gün aldın? kaç tane...? neler hissetin? hadi anlat

canım benim de blasto transferi,5gün sonra idrarda pozitifi almışmıydın.

Kardelenkaranfil, tekrar baktim notlarima simdi.......blasto transferinden 6. gün sabah cok erken yapmistim test, onda evet positif cikmisti canim. ama benim aldigim test idrarda 10bhcg sonrasini ölcüyor, yani buna cok dikkat et. bazi testler 25bhcg den sonra ölcüyor. o zaman cikmayabilir. birde tabii degerin yüksekligine bagli.

yine bir kaç gündür şehir dışındaydım bugün evime döndüm.. estrofemi kullanıyorum yarın rahim ölçtürcem nasipse cumadan uçuyorum.
Trescim estrofeme başladığımın 12. gün orda olup sperm vereceğiz benim de 5. gün transferi olacak kısmetse.. hesabın doğru aynen seninde bu şekilde olacak.. arkadaşlar haklı öyle çook çok kalınlaşacağını sanmam trnsfer gününe kadar .. sorun etme ki sorun yaşamayasın.

hazanumut 15-16 yıldır cyglo prognova kullanıyorum öyle aman aman kilo problemim olmadı heleki 1-2 ay kullanacaksın sorun etme derim.
bak benim bu denememde halihazırda cygloyu kullanıyordum param elime geçtiğinde kanamam gelmesine 20 gün varken doktorumu arradım donor hemen bulup ayarladı. çok olağan dışı bir doner isteğin olmazsa kolaylıklla seninle aynı özeliklerde olanı bulurlar.
bir an önce doktorunu seç karar ver ve iletişime geç bence..

herkese sevgiler..

TUNANEHİRCİM SENİ KOCAAAMAN ÖPÜYORUM :)

Bilginisa canim hadi hayirlisi.......insallah bu defa cok cok iyi olucak senin icin........dualarimizda sende varsin arkadasim........5. gün transferi yapildigina sevindim........en iyi embyrolar secme imkani olur en azindan.........kac tane geri almayi düsünüyorsun, karar verdiniz mi bu konuda? hadi hayirlisi........insallah yakinda kutluycagiz hep beraber................!!!

Canim, hic kimse transferimle ilgili bisey yazmadi diyorsun...bence kirilma...bilginisa nin dedigi gibi herkes bir telas icinde..birde canim bak bilmiyorum ne kadar sIK burdaydin o günler..yani bu forumda misal 1-2 kez yazdigin sey cabuk gözden kaciyor, ama yogun bir sekilde olursan burda ozaman bence gözden kacmiyor. cünkü sayfalar öyle bir hizla ilerliyorki, insan bazen kaciriyor gözden.......

kimseye kirilma lütfen, bizlerle paylas, düsüncelerini tabii, nasl gecti transferin, kac tane aldin, neler yaptin ondan sonra, nasil geciyor günlerin.........bize detayli sekilde anlat bence icini dök daha iyi.........

bilginisa hariç bir kişi bile beni düşünüp transferimle ilgili tek iyi dilekte bulunup birşey yazmamış vallahi teşekkürler...

canım ben dönüş yolunda olduğum için internete giremedim,sana birşeyler yazamadım ama inan cumartesi günü eşimle konuştuk seni.dualarımız seninle canım.transferin nasıl geçti anlat bakalım,firdevs hanım ve irem hanımı nasıl buldun,olumsuz bir şey oldu mu?12 gün sonra pozitifini almak üzere canım görüşürüz kendine çok dikkat et:16:

bugün çok mutluyum kızlar minicik yeğenim geliyo bize bugüün:) halasının güzel prensesi geliyo:) oyyşşş çok tatlı maşallahhh.benimde öyle bi kızım olsun inşallahhh:) bi oğluşum var şimdilik tatlımı tatlı(öyledir diye düşünüyorum:))) bide kızım olursa değmeyin keyfime:))

bugün çok mutluyum kızlar minicik yeğenim geliyo bize bugüün:) halasının güzel prensesi geliyo:) oyyşşş çok tatlı maşallahhh.benimde öyle bi kızım olsun inşallahhh:) bi oğluşum var şimdilik tatlımı tatlı(öyledir diye düşünüyorum:))) bide kızım olursa değmeyin keyfime:))

gözün aydın canım ,inşallah canım Allah ım neyi isteyip dilersen onu nasip etsin canım,kızlar çok sevimli oluyor.....

mrb mormenekşe,
biz ilk olarak kaan aydosa gitmiştik ama sperm bulsa bile alıp donduracağını ve beni daha sonra tüp bebeğe hazırlayacağını söylediği için ordan vazgeçip anatolia'ya gittik, orada ben önce tüp bebek için hazırlandım, bir sürü iğne yaptım kendime, mikrotese yapıldığı gün sperm bulunsaydı eğer bana da çatlatma iğnesi vurulacaktı ama maalesef olmadı. ve sonrasında merkezden hiç kimse arayıp da bir geçmiş olsun bile demedi. sonra tekrar tıpış tıpış kaan aydosa gittik, henüz randevu günümüz gelmedi ama başka umudumuz yokki, aslında eşimde hormonel hiç bir sorun yok ama yinede şansımızı denemek istiyoruz. tedaviden sonra ameliyat için başka bir yer bakarız belki ama. sen de ankarada mı oturuyorsun. inşallah bu kez başarılı oluruz canım..

hayır canım ankarada değiliz tedavi için geldik bu seferde istanbula gidicez az kaldı 10 15 gün sonra gidicez inşallah bu sefer istediğimiz gibi olur eşimle pembe hayaller kuruyoruz çok güzel Allah ım bozmasın gerçek olur inş

bugün bebişlerimizi görmeye gittik.çok iyiler dedi doktor.ense kalınlıklarını ölçtü gayet iyi dedi. tarama testleri yapmayacağım dedi.16-20 hafta arası ayrıntılı ultrason yapacağım dedi.. veeeee bi tanesi %90 oğlanmış:))) diğeri göstermedi.oda kız bence dedi:)) 20 gün sonra tekrar kontrolümüz var.ikiside net görünür dedi.Rabbim sağlıklı versinde hayırlısını versinde cinsiyet farketmez hiç.ama inşallah biride kız olur :) herkese hayırlı akşamlar diliyorum kızlar...

canım süper yaa darısı kucağına almaya inşallah

nill canım sanırım hafta sonu olduğu için kimse nete giremedi yoksa aklımda ve duamdaydın canım çok hayırlı olsun :nazar:pozitifi alırız inşallah

Bu sabah bir daha kontrol oldum.

Anladımki hayatta ve bu işte herşey olabiliyor!!

Üçüzden sağlıklı tekize düştük!!!
Doktor yaşım gereği bunun benin hayrıma olduğunu söyledi.. Ben üzüldüm kokrktum ama metin olmaktan başka çarede yok!!

Bu ay yaşadığım heyecan ve sorunları ömrüm boyunca unutamam herhalde;((

Ne hissedeceğimi bilmez b ir konumdayım.. Şimdi bu durumdabirde 12. Haftayı görmek gerekli dedi!!

Transferi olan ve olacak tüm arkadaşlar size bol şabs sabır ve hayırlı bebekler diliyorum!!!

canım sorum yanlış olmuş sen nasıl karar verdin diye soracaktım burda her söz benim için çok önemli
birde cylo kullananlar çok kilo yaptığını söylüyor öylemi teşekkür ediyorum

canım Firdevs hocaya nasılmı karar verdim..formu takip etdim,ondan memnun olan ve hamile kalan fazlaydı..bende onu seçtim..ama kaderinde etkisi büyük, ne yaparsak yapalım bizim için en güzeli zaten önceden yazılmıştır...sende tüp bebk kliniklerini tek tek aradığında sana ılımlı geleni zaten seçeceksin...sansın bol olsun arkadaşım..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın... cyclo rognavayı 3 yıldır kullanıyorum ve bende kilo yapmadı....

Doktor yaşım gereği bunun benin hayrıma olduğunu söyledi.. Ben üzüldüm kokrktum ama metin olmaktan başka çarede yok!!

Ne hissedeceğimi bilmez b ir konumdayım.. Şimdi bu durumdabirde 12. Haftayı görmek gerekli dedi!!

Transferi olan ve olacak tüm arkadaşlar size bol şabs sabır ve hayırlı bebekler diliyorum!!!

efsune Allahtan herşeyin hayırlısı...tek ve özel olan bebeğin bu zamana kadar mücadele verdi..inşallah seni bırakmaycak ve kucağına alçağın günde gelcek...

mrb efsunecim....
bunda üzülecek bir şey yok.. hatta çok çok sevin bence..... tek bebişini daha sağlıklı büyüteceksin...
12 haftaya kadar da dikkatli olmaya dinlenmeye devam et..
göreceksin bak. herşey çok güzel olacak......
eskilerden..
sevgiler........

herşeyde bi hayır vardır.inşallah bundan sonrası güzel geçer.sen bebeişine çok iyi bak canım.üzülme sakın ama.etkilenmesin bebişin.öpüyorum canım.

üzülme canım herşeyin hayırlısı olsun canım,doktorun da dediği gibi sen daha önemlisin canım bize tek bebişte yeter teyzeleri onu dört gözle bekliyor.kendine ve bebişine iyi bak canım.:nazar:

canım ya hem üzüldüm hem sevindim üzüldüm çünkü ikiz gebelik istiyordun ve ben buna inanmıştım sevindim çünkü bir tane sağlıklı bebişin var ve inşallah sağlıkla büyüyecek :nazar:ve giden bebişlerin en azından buna zarar vermediler stresten uzak dur bu senin en iyi yaptığın şey psikolojini çok iyi çözmüşsün bebişlerin için nasıl iyi olcaksa öyle davran canım bence üstesinden geleceksin.hakkında hayırlısı olsun gidenler biliyorsun sağlıksız olanlar o yüzden herşeyin hayırlısı canım üzme kendini lütfen .sen bize lazımsın:16:

nilllcim hergün buraya girip bakıyorum. güzel haberleri görmek için. senin yazını kaçırmışım. kusura bakma. şimdi demek istiyorum. transferin hayırlı olsun. bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahım...

efsuneciğim sağlıklı olsun bir tane olsun.üzülmek ve stres yapma iyi gelmiyor. bende aynı syleri düşündüm kimseyle paylaşamadım. o yüzden bebeğimi 10. haftada kaybettim. sakın sen bunları yapma . hep iyi seyleri düşün. ve bol bol dinlen... bak illerde bunları hatırlamayacaksın bebeğini kucağına aldığında. o günleri düşün...

hadi hayırlısı 12.haftayı hep birlikte bekliyoruz..inşallah bebiş yoluna devam edecek..sen kendine dikkat et stres yapma..

hadi hayırlısı 12.haftayı hep birlikte bekliyoruz..inşallah bebiş yoluna devam edecek..sen kendine dikkat et stres yapma..

Arkadaşlar bu işlerde stres yapmamak ne mümkün adetim yine gecikti hapla adet oluyorum 7 gün ara geçti hala adet olamadım donasyondada böyle olursa stres yapmamak çok zor ben zaten çok stresli biriyim bazen diyorum boşa mı kürek sallıyom stresin hiç biyerde yeri yok ama elimde değil Allah yardımcımız olsun çok zor...........tedaviye başlayan ve sonuç bekleyen arkadaşlara bol şans benim gibi sırasını bekleyen arkadaşlarada sabırlar diliyorum.........Efsuneciğim tek olmasına senin sağlığın adına sevindim inşallah bu bebek sana çok sıkı tutunur....

Selamlar Efsune,

Rabbim ne verirse emin ol hakkımızda hayırlı olanı ve olması gerekeni verir. Bende dün akşam Kıbrıstan döndüm ve 3 embriyo transfer edildi kısmet bakalım. Ben acaba kaç tanesiyle yola devam edicem... Sabırla beklemedeyim.. Sizleri takipteyim...

Back
X