Selamlar Efsune,

Rabbim ne verirse emin ol hakkımızda hayırlı olanı ve olması gerekeni verir. Bende dün akşam Kıbrıstan döndüm ve 3 embriyo transfer edildi kısmet bakalım. Ben acaba kaç tanesiyle yola devam edicem... Sabırla beklemedeyim.. Sizleri takipteyim...
hayırlı olsun canım transferin hangi gün yapıldı?memnun kaldın mı?transferin nasıl geçti?şu an hangi ilaçları kullanıyorsun?sorularım biraz uzun oldu ama hit in tedavisini merak ettiğim için soruyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Selamlar Efsune,

Rabbim ne verirse emin ol hakkımızda hayırlı olanı ve olması gerekeni verir. Bende dün akşam Kıbrıstan döndüm ve 3 embriyo transfer edildi kısmet bakalım. Ben acaba kaç tanesiyle yola devam edicem... Sabırla beklemedeyim.. Sizleri takipteyim...

hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana sıkıca tutunurlar canım..inşallah 12 gün sonra seninde olumlu haberlerini alırız. bu arada bizi bilgilendir istersen..tedavi sürecin nasıldı..biraz endişeli gibisin..bekleme döneminde herkesde böyle endişeler oluyor ama Allah büyük inşallah güzel sonuçlar alınca endişe yerini sevince bırakır..

Arkadaşlar bu işlerde stres yapmamak ne mümkün adetim yine gecikti hapla adet oluyorum 7 gün ara geçti hala adet olamadım donasyondada böyle olursa stres yapmamak çok zor ben zaten çok stresli biriyim bazen diyorum boşa mı kürek sallıyom stresin hiç biyerde yeri yok ama elimde değil Allah yardımcımız olsun çok zor...........tedaviye başlayan ve sonuç bekleyen arkadaşlara bol şans benim gibi sırasını bekleyen arkadaşlarada sabırlar diliyorum.........Efsuneciğim tek olmasına senin sağlığın adına sevindim inşallah bu bebek sana çok sıkı tutunur....

merak etme ilaçla da olsa sonunda adet olacaksın..Bu aşamada endişe kaygı olmaması imkansız ama sana tavsiyem bol dua et kendini oyalıcak birşeyler yap..mesela yürü..hem yürümek rahim kalınlaşması içinde iyi..sonra akışa bırak kendini..herşey sırayla olacak birde bakmışsın transferin olmuş evinde sonuç bekliyor bulacaksın kendini..
Şansın bol olsun...

Canım Allah sana tek evladını sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bağışlasın.ikizde olsa güzel olurdu ama biliyosun tek bir bebek için defalarca deneyenler var.önemli olan senin ve bebişimizin sağlığı kendine iyi bak

Bu sabah bir daha kontrol oldum.

Anladımki hayatta ve bu işte herşey olabiliyor!!

Üçüzden sağlıklı tekize düştük!!!
Doktor yaşım gereği bunun benin hayrıma olduğunu söyledi.. Ben üzüldüm kokrktum ama metin olmaktan başka çarede yok!!

Bu ay yaşadığım heyecan ve sorunları ömrüm boyunca unutamam herhalde;((

Ne hissedeceğimi bilmez b ir konumdayım.. Şimdi bu durumdabirde 12. Haftayı görmek gerekli dedi!!

Transferi olan ve olacak tüm arkadaşlar size bol şabs sabır ve hayırlı bebekler diliyorum!!!

Efsune arkadaşım;
Senin yaşadığın duyguları sen yazdıkça ben de aynısını yaşadım. Sanırım bütün forumdaşlarımız aynı duyguyu yaşadık. Canım, inşallah sağlıklı ve mutlu bebeğini kucağına alırsın, senin ve bu yolda bizimle yürüyen arkadaşlara dua ediyorum. Hepimize bol şanslar.

canım aynısını bende yazmıştımm:)) hiçbir belirti hissetmiyorum diyee:)) Efsune belirti arama demişti...haklıymışta..gerçektende belirti aradıkça stres oluyo,korkuyodum...kardelenciğin inşallah sende belirtisiz hamiş kalanlardan olursunn:16::16:

sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor canım,sıkıntıların vardı nasıl oldun.iyi dileklerin için çok sağol canım keşke yakın olsaydım sana da doktor konusunda yardımım dokunsaydı.inşallah Allah ın izniyle hamileliğin güzel geçer de tez zaman da kucağına alırsın canım....:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

slm efsunecigim sen beni benseni tanımıyorum ama bişeyler yazmasamda bu forumu hergün takip ediyorum insanların ne kadar zor anlar günler geçirdigini görüp umursamaz kalmak imkansız ben 4 kız çocugu annesiyim herkesin kendine göre derdi var 5 inci için eşimle gidiperkek bebek istiyoruz....inşş.....burdaki her okuduguma bilsinler yada bilmesinler dua ediyorummmm özellikle sen bu konunun sahibisin senin müjdeli sonunu duymak hepimizin dilegiiii..canım sürekli bebegi kendini düşünme hayatı akışına bırak stres herşeyin sonu demek....o yüzden arkana baktıgında tek görecegin su akıyor yolunu buluyor ne yaparsan yappp ama şuan tek deil iki canlısın oyalanacak bişeyler bulll..ne bileyim kitap oku el işi yappp resim yapppp ama sürekli bebege bişey olacakmı kaygısına düşmeeee...içime doguyor nur topu gibiiiiii bir bebegin olacakkkk ama bu kadar acı çektiginin izi kalacakkk...rabbimden isterim isterizki burda olan olmayan isteyen herkese evlat versin evladı olanlarıda bagışlasın.....rabbim kimin ne dilegi varsa kısadan daha kısa bir zamanda müjdelesin amin

Ben de yolcuyum bu hafta trnsferim var...dualarınızı beklerim....bu ara yolcu olan var mı acaba aranızda

Yolculuğun hayırla ve mutlulukla sonuçlansın.sürecini paylaşmışmıydın hatırlamadım.kısaca bahsedersen bilgi alışverinde bulunalım.mesela kaç yaşındasın nerde yaptırıyorsun.transferin kaçıncı gün oluyor.

canım doğru hatırlıyorsun.çarşamba eşim sperm vermeye gidicek.o zaman progestona başlıycakmışım.dahada fazla kalınlaşmaz o zaman dedi.offf alahım herşey güzel olsun...

tresscim şimdiden hayırlı olsun...bende yarın ilaca başlıyorum...ben sen bilginisa larax başka kimler vardı haziran yolcusu hatırlayamadım...süreç hakkında bizi bilgilendirmeyi unutma:)))

Nill35 sayfalar hızlı ilerliyor farketmedim....hayırlı uğurlu olsun....bu forumda birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu,birimizin acısı hepimizin acısı oluyor....rabbim seninde yüzünü güldürsün...

Nazlım78 sanada şimdiden hayırlı transferler....herşey yolunda ve gönlünce olsun...

tresscim şimdiden hayırlı olsun...bende yarın ilaca başlıyorum...ben sen bilginisa larax başka kimler vardı haziran yolcusu hatırlayamadım...süreç hakkında bizi bilgilendirmeyi unutma:)))

Canım. Saolasın.evet sen Ben bilginisa haziranda peşpeşe gidicez.larax henüz adet olmadı sanırım.valla bende başladım bir karışıklıkla şükür şimdilik sorun yok gibi..benimde aklımdan geçmiştin sen yazdın..nederler sen benden çok yaşıycakmışsın:))).dönor bilgileriniz geldimi.bizim gelmiş ama eşime özelliklerini hiç sormadım.neden bilmiyorum ama içimden gelmedi..bir garip oldum.sende bizi habersiz bırakma

Son düzenleme:
Uzun soluklu bir bekleyiş bu ay vuslata erecek inşallah!!
Heyecan ve umut dorukta olsa bile korku ve kaygı da kol gezecektir..
Sizler forumda şansını uzun süredir bekleyenlerdensiniz...
Gönül gözünüzün almaya açık olmasını diliyorum... Sizlerleyiz..

Aslında tüm forum birbiri için var. Transferi olanlara sımsıkı tutunacak embryolar diliyorum!!! Cani gönülden

Sonuç bekleyenler test günleriniz ne zaman???? Kaçırdım kusura bakmayın çok kötü bir iki hafta geçirdim;((

Bebek sağlığın nasıl?? Şişlikler ayak ağrın ve tansiyonun??

Benim yanımda olan yazmasada gönlünden geçirdiğini bildiğim tüm bizim kızlar sevgiyle kalın!!

Son düzenleme:
Efsunecim şimdi okudum haberini,hayırlısı olsun canım,minik bebişimiz sağsalim dünyaya gelsin inşallah..sanırım hepimiz ikiz istiyoruz ama doktorlar genelde tek embriyodan yanalar,hem anne için hem bebeklerin sağlığı için onların tercihi bu yönde,inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise allah onu çıkarsın karşımıza,sağlıkla kal sevgili efsune:)

Canım. Saolasın.evet sen Ben bilginisa haziranda peşpeşe gidicez.larax henüz adet olmadı sanırım.valla bende başladım bir karışıklıkla şükür şimdilik sorun yok gibi..benimde aklımdan geçmiştin sen yazdın..nederler sen benden çok yaşıycakmışsın:))).dönor bilgileriniz geldimi.bizim gelmiş ama eşime özelliklerini hiç sormadım.neden bilmiyorum ama içimden gelmedi..bir garip oldum.sende bizi habersiz bırakma

Tşk tres arkadaşım. donör bilgileri geldi. fiziksel özellikleri uyuyor bana.inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Donör konusunu bende fazla kurcalamadım. firdevs hanıma ve irem hanıma sonuna dek güvendik. tek dileğim; hepimize hayırlı, sağlıklı, eli ayağı düzgün evlatlar versin allah'ım. iyi düşünüyorumki iyi olsun. bizde kararsızız orada kalalımmı yoksa gelip gidelimmi karar aşamasındayım cnm. sevgiler.

Arkadaslar selam

saat sabah 2:22 ve ben yine uyuyamadim.........iki gündür aldigim migde yanma ilacini bir birakayim dedim, ama yok - migdem felakat yaniyor, karnim agriyor, ikizler büyüdügü icinmis, belim desen müthis agriyor........sikayet etmek istemiyorum ama bunlarda gercekler.......olsun agrisin, yeterki bebeklerim erken gelmesin ve sagliklari iyi olsun.......

Bu ara EFSUNE canim, okudum haberini. Allah hayirlisini versin. üzme fazla kendini ikinci bebek yok diye, veya kalbi durdu diye (?), herseyde vardir bir hayir canim...senin icin demek hayirlisi buymus. insallah bu bebegin simdi güzelce gelisir. sende nasil gidiyor hamilelik - migde bulanti varmi? bol bol sanirim sende yatip dinleniyorsundur.....

RÜZGARSELIN güzel anne, nasilsin, bebegin nasil...?

TRESS canim sana bol sanslar diliyorum...........

BILGINISA - insallah bu defa cok sevineceksin, icimde öyle bir his. Allah yardimcin olsun.

DIGER TÜM ARKDASLAR - hepinize kolay gelsin diyorum artik...transfere gidecek olanlar, tedavi gününü bekleyenler, sonuclarini bekleyenler, hamile olanlar.....

Selamlar

Bebek

Back
X