Meraba arkadaşlar size izninizle bir şey sormak istiyorum cumartesi transferim var geçen cumartesi rahim kalınlığım 11 idi acaba transfere kadar daha ne kadar kalınlaşır çok kalınlık ta ii değil o da tutmmamaya sebep oluyo korkuyorum da

Canım adetin kaçıncı günündesin..exrofemi kaç tane alıyorsunn...

adetimin 2. günündeyim cnm. sabah akşam birer tane extrofem. 10 haziran rahim kalınlığı ölçümü var. 15 inde ilaçlarım bitiyor. bakalım süreç nasıl işlicek hayırlısı. rahim kalınlığı ideali kaç olacaktı bilgin varmı??

waltkrayburg, canım ya tekrar deneyecek olmana çok sevindim ama acale etme bedenin biraz dinlensin kullandığın ilaçları vucudun atsın moral olarakda topla kendini.. elbette vardır Rabbimin hakkında kararlaştırdığı bir hayır. maddiyat varsa yılma tabi

Theo arada kendinden havadis ver arkadaşım.. seni unuttuk sanma, selam sabahına ve iyi dileklerine ihtiyacımız var ve iyi olduğunu bilmeye de..

Tress evet canım bende de akıntı oldu.. hatta doktorum dün kanda enfeksiyon olup olmadığına baktı tahlile .. yokmuş ..

NAZLIM78 rumuzlu arkadaşımız biraz kendinden bahsedermisin. yaş aralığın, daha önce geçirdiklerin ve hangi doktora gittiğinden.
kuru kuru cevap vermeyiz bak ona göre :))

*TEST GÜNÜNÜ BEKLEDİKLERİMİZ
Kardelen karanfil
Nilll
Nilay
?

**HAZİRAN YOLCULARI
Tress
Bilginisa
Minasare
Laraks
Nazlım78 (aramıza hoşgeldin arkadaşım )

*SIRADAKİLER
Breze
Lalita
Atesn
Umudum
Mompe
Waltkrayburg

waltkrayburg, canım ya tekrar deneyecek olmana çok sevindim ama acale etme bedenin biraz dinlensin kullandığın ilaçları vucudun atsın moral olarakda topla kendini.. elbette vardır Rabbimin hakkında kararlaştırdığı bir hayır. maddiyat varsa yılma tabi

Theo arada kendinden havadis ver arkadaşım.. seni unuttuk sanma, selam sabahına ve iyi dileklerine ihtiyacımız var ve iyi olduğunu bilmeye de..

Tress evet canım bende de akıntı oldu.. hatta doktorum dün kanda enfeksiyon olup olmadığına baktı tahlile .. yokmuş ..

NAZLIM78 rumuzlu arkadaşımız biraz kendinden bahsedermisin. yaş aralığın, daha önce geçirdiklerin ve hangi doktora gittiğinden.
kuru kuru cevap vermeyiz bak ona göre :))

*TEST GÜNÜNÜ BEKLEDİKLERİMİZ
Kardelen karanfil
Nilll
Nilay
?

**HAZİRAN YOLCULARI
Tress
Bilginisa
Minasare
Laraks

*SIRADAKİLER
Breze
Lalita
Atesn
Umudum
Mompe
Waltkrayburg

listen takip amaçlı güzel olmuş.eline yüreğine sağlık...

Ben 35 yaşındayım embriyo transferi yaptıracağım.ilk denemem .daha önce şansızlıklar peşimi bırakmadıı ee bu yyol maddi manevi meşakatli bildiğiniz gibi.şuan kafama takılan şu rahim kalınlığı..sanırım benim aşırı kalınlaşacak

Herkes estrofem iiçiyo ama ben niye çok içiyorum onu anlamadım.çok kalınlık da ii değil ki..sanırım 9-10-11-12 normal aralıklar ...ama benim taaa 1 hafta ewwel zaten 11 di..

Ben 35 yaşındayım embriyo transferi yaptıracağım.ilk denemem .daha önce şansızlıklar peşimi bırakmadıı ee bu yyol maddi manevi meşakatli bildiğiniz gibi.şuan kafama takılan şu rahim kalınlığı..sanırım benim aşırı kalınlaşacak

canım bir kaç gündür bendede aynı endişeler vardı. benimde üç gün önce ölçümde 10.83 mm çıktı.doktor progestana başlayınca dahada kalınlaşmaz dedi.progestana başladın mı canım.transfere kaç gün var.hangi merkezde deniyceksin.eğer için rahat etmezse doktorunla görüş. bir daha ölçtürr.

adetimin 2. günündeyim cnm. sabah akşam birer tane extrofem. 10 haziran rahim kalınlığı ölçümü var. 15 inde ilaçlarım bitiyor. bakalım süreç nasıl işlicek hayırlısı. rahim kalınlığı ideali kaç olacaktı bilgin varmı??
valla canım doktorların dedşği minimum 9 maksimum 12 diye biliyorummm.bunların altındada olması iyi deyil fazla olmasıda diye biliyorum.nasıl gidiyor adetin halen yoğun mu canım.hapa 2 tane başladın sanırım.

canımm sanırım yarın progestana başlıcam ama daha demediler yarın dicekler
ben dünyaya gidiyorum sen?
kaç tane içion günde

canım benimde ilk denemem dünyada olmuştu.maalesef negatifle sonuçlandı.sen yazınca hazırlama protokolünden dünyaya gittiğini anladım.berk bey nedense transferi genelde biraz geç yapıyor.benim transferimide geç yapmıştı.22 exrofem içmiştim.tabii rahimde fazla kalınlaşmıştı.progesterona daha erken başlanmadığı içinde sonuç maalesef negatif oldu.kısmet....ben şimdi doğuş tüp bebekte Firdevs hanıma gidiyorum.canım yarın bu endişeni doktorunla paylaş ve tekrar rahimi ölçtür bence.

valla canım doktorların dedşği minimum 9 maksimum 12 diye biliyorummm.bunların altındada olması iyi deyil fazla olmasıda diye biliyorum.nasıl gidiyor adetin halen yoğun mu canım.hapa 2 tane başladın sanırım.

evet yoğun cnm ya. günde 2 tane. ilerleyen günlerde 3 e çıkıcakmış extrofem. 9-12 arası olucak öylemi. tşk bilgi için. benimde standartlar arası olur inşallah.

canım benimde ilk denemem dünyada olmuştu.maalesef negatifle sonuçlandı.sen yazınca hazırlama protokolünden dünyaya gittiğini anladım.berk bey nedense transferi genelde biraz geç yapıyor.benim transferimide geç yapmıştı.22 exrofem içmiştim.tabii rahimde fazla kalınlaşmıştı.progesterona daha erken başlanmadığı içinde sonuç maalesef negatif oldu.kısmet....ben şimdi doğuş tüp bebekte Firdevs hanıma gidiyorum.canım yarın bu endişeni doktorunla paylaş ve tekrar rahimi ölçtür bence.

hadi yaaa,üzüldüm şimdi....ben şuana kadar 40 tane felan içtimmm:)ya kesin yarın konuşmam lazım...

tress senin o zaman rahim kalınlığı kaçtı?bi de sizin yumurta donasyonumuydu

benim en son cuma günü ölçümde 10.83 mm di yani 11 demeliyim.yarın progestona başlıycam .yani ölçümden altı gün sonra başlamış oluyorum.nazlım sen şimdi adetin ikinci günü exrofeme mi başladın yani exrofemi kaç kutu bitirdin.ona göre hesaplayabiliriz

benim en son cuma günü ölçümde 10.83 mm di yani 11 demeliyim.yarın progestona başlıycam .yani ölçümden altı gün sonra başlamış oluyorum.nazlım sen şimdi adetin ikinci günü exrofeme mi başladın yani exrofemi kaç kutu bitirdin.ona göre hesaplayabiliriz

ben 23 mayıs adet oldum perşembe 25 inde başladık estrofeme 2 akşam 2 sabah
2 .kutudayım.1 haziranda ölçtük 11.4 idi

selam kizlar nasilsiniz ? birkacgundur rahatsizdim bakamadim neyse öncelikle kendimden bahsedeyim pazartesi gününe Termin aldik histereskopi yaptiricam firdevs hnm istedi bir bakalim dedi ve Allah izin verirse agustosta tekrar deniycem acikcasi benim artik pek cesaretim yok negatiflerden biktim ama esim cok israrli son bir defa daha diyo hala gobegimdeki igne morluklari gecmedi :(sonuc itibariile tekrar kibris yolcusuyum...EFSUNE canim gecmis olsun saglikli sihhatli olsunda 1 taneyede raziyiz TRESS BILGINISA sanirim yeni yolcular simdiden bol sanslar diliyorum..NILL KARDELEN hatirladiklarim guzel haberlerinizi bekliyoruz BEBEKCIMM hamilelik nasil gidiyor biliyorum zor ama o agrilar yanmalar yakinda prensle prenses gelince gececek az kaldi canim RÜZGARSELIN Kücük prensesimiz nasil ? TUNANEHIR senin bebekler kac haftalik oldu canim ? BAHARIMM benim güzel arkadasim nasil gidiyor hamilelik ? KARANFIL senin eyluldemiydi canim transfe ? Burda adini yazamadigim tüm arkadaslar sevgiyle kalin .....

canım benim çok sevindim tekrar denemene.innnşşşaaaalllaaah bu sefer hayırlısıyla pozitif olucak.voltran oluşturacaz sana:))) benim bebişler yarın 13+1 oluyor canım.herşey yolunda şimdilik.inşallah böylede gider canım benim.darısı bütüün bebek isteyenlere olur inşallah..öpüyorum.

eveeett 1000. sayfalarda inşallah bol bol hamişlik haberleri okuyacağız. doğumlar arka arkaya olacak Allahımın izniyle ""

kızlar hatırlarmısınız bir önerim olmuştu 1000. sayfaya girdiğimizde dilek tutalım diye. herkesin hamilelik haberlerini alalım demiştik. bakıyorumda çoğumuz hamile diğerleri de sırasını bekliyor.. iyi gidiyoruz iyi..

**TEST GÜNÜNÜ BEKLEDİKLERİMİZ
Kardelen karanfil
Nilll
Nilay
?

**HAZİRAN YOLCULARI
Tres
Ben
Minasare
Laraks

*SIRADAKİLER
Breze
Lalita
Atesn

Eskilerden isimleri aklımda daha fazla tutuyorum .. atladığım varsa özür dilerim.. yardımıcı olun yazalım enerjilerimiz birleşsin..
sanırım bu gidişle 2013 de hamilelik yaşamayan kalmayacak.. inşallahhhh ...

kızlar kilo problemim olduğu için kararsız kalıyorum ama irem hanım la görüştüm. tahlilleri ve foto mu bekliyor.
kısmet olursa ağustos ayında ben de varım.

Back
X