Arkadaslar,

son günlerde forumda tunanehir haric baska bebek bekleyen kimseyi göremiyorum.............üzülüyorum acikcasi, neredesiniz, neden birden kayboldunuz - yoksa bana mi öyle geliyor?

Diger tedaviyi gören arkadaslar icin en azindan burda olmamizi düsünüyorum, onlara yardim, destek amacli.

Kalin saglicakla, umarim hersey yolundadir.

Bebek

canım bende haziranda son şansımı deniycem beni de sayın normal tüp bebk için son şansımız bugün tedaviye başlıyorum hayırlısı. ,

bu arada herkesin miraç kandilini kutluyorum bu hayırlı günde Allah ım çocuğu olanların çocuğuna sağlık versin bekleyenlere hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ve bizim gibi hazırlık döneminde olanlara da en hayırlı kapıyı açsın tez zamanda göbişlerimizi doldursun inşallah :16:

Canim tekrar deneme kararina cok sevindim
Insallah bu kez guzel sonuclar alirsin.
Ben agustos adetiyle tedaviye basliycam.Transfer eylulde..
selam kizlar nasilsiniz ? birkacgundur rahatsizdim bakamadim neyse öncelikle kendimden bahsedeyim pazartesi gününe Termin aldik histereskopi yaptiricam firdevs hnm istedi bir bakalim dedi ve Allah izin verirse agustosta tekrar deniycem acikcasi benim artik pek cesaretim yok negatiflerden biktim ama esim cok israrli son bir defa daha diyo hala gobegimdeki igne morluklari gecmedi :(sonuc itibariile tekrar kibris yolcusuyum...EFSUNE canim gecmis olsun saglikli sihhatli olsunda 1 taneyede raziyiz TRESS BILGINISA sanirim yeni yolcular simdiden bol sanslar diliyorum..NILL KARDELEN hatirladiklarim guzel haberlerinizi bekliyoruz BEBEKCIMM hamilelik nasil gidiyor biliyorum zor ama o agrilar yanmalar yakinda prensle prenses gelince gececek az kaldi canim RÜZGARSELIN Kücük prensesimiz nasil ? TUNANEHIR senin bebekler kac haftalik oldu canim ? BAHARIMM benim güzel arkadasim nasil gidiyor hamilelik ? KARANFIL senin eyluldemiydi canim transfe ? Burda adini yazamadigim tüm arkadaslar sevgiyle kalin .....

Ben agustos adetiyle tedaviye basliycam.Tranfer eylulde.
Ben agustos adetiyle tedaviye basliycam.Transfer eylulde..
selam kizlar nasilsiniz ? birkacgundur rahatsizdim bakamadim neyse öncelikle kendimden bahsedeyim pazartesi gününe Termin aldik histereskopi yaptiricam firdevs hnm istedi bir bakalim dedi ve Allah izin verirse agustosta tekrar deniycem acikcasi benim artik pek cesaretim yok negatiflerden biktim ama esim cok israrli son bir defa daha diyo hala gobegimdeki igne morluklari gecmedi :(sonuc itibariile tekrar kibris yolcusuyum...EFSUNE canim gecmis olsun saglikli sihhatli olsunda 1 taneyede raziyiz TRESS BILGINISA sanirim yeni yolcular simdiden bol sanslar diliyorum..NILL KARDELEN hatirladiklarim guzel haberlerinizi bekliyoruz BEBEKCIMM hamilelik nasil gidiyor biliyorum zor ama o agrilar yanmalar yakinda prensle prenses gelince gececek az kaldi canim RÜZGARSELIN Kücük prensesimiz nasil ? TUNANEHIR senin bebekler kac haftalik oldu canim ? BAHARIMM benim güzel arkadasim nasil gidiyor hamilelik ? KARANFIL senin eyluldemiydi canim transfe ? Burda adini yazamadigim tüm arkadaslar sevgiyle kalin .....

Arkadaslar,

son günlerde forumda tunanehir haric baska bebek bekleyen kimseyi göremiyorum.............üzülüyorum acikcasi, neredesiniz, neden birden kayboldunuz - yoksa bana mi öyle geliyor?

Diger tedaviyi gören arkadaslar icin en azindan burda olmamizi düsünüyorum, onlara yardim, destek amacli.

Kalin saglicakla, umarim hersey yolundadir.

Bebek

bebekçiğim ben de iki gündür aynı şeyleri düşünüyorum,işten izin aldım bu ara evdeyim sürekli foruma giriyorum ama çok sessiz,zaman doldurmaya çalışıyorum bir olumsuz düşünüyorum bir olumlu.Allah ım diyorum bir belirti bebeklerimin benimle olduğunu bir bilsem.Rabbim bu mübarek günde bize acısın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.sevgiyle kal

Miraç kandiliniz mübarek olsun.Allah ım böyle mübarek bir günde dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırsın.Rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin de biz de onları doğru yoldan giden evlatlar olarak yetiştirmek için elimizden geleni yapalım:16:

bebekçiğim ben de iki gündür aynı şeyleri düşünüyorum,işten izin aldım bu ara evdeyim sürekli foruma giriyorum ama çok sessiz,zaman doldurmaya çalışıyorum bir olumsuz düşünüyorum bir olumlu.Allah ım diyorum bir belirti bebeklerimin benimle olduğunu bir bilsem.Rabbim bu mübarek günde bize acısın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.sevgiyle kal

kardelen nasılsın.... bende seninle aynı durumdayım eşim iz,in vermiyor telefona ve bilgisayara ama kacamak yaptım bugün :)
bende sürekli dua ediyorum bir belirti bekliyorum ama saçmalıyorum herhalde tekme atacak değiller ya :))) umarım benimlelerdir hepsi birden tutabilirler hiç problem değil :)))) bugün 4 günüm sabah iğnemi oldum az daha eczaneden gebelik testi alacaktımama frenledim kendimi....
bende hiçbir belirti yok ara sıra başım dönüyor oda yatmaktan kesin :) birde cok hazımsızlığım var sende öylemisin az birşey bile yesem karnım şişiyor hazımsızlık yaşıyorum...

herkese çok selam hepiniz kendinize iyi bakın çok öpüyorum herkesş kandilinizde mübarek olsun bizede bol dua edin allaha enanet olun...

canım 1,59 boy 108 kg yum- aralık ayından beri diyet yapıyorum. 120 kg dan 108 düştüm. ama yetmiyorki, yaşım 32 kiloları aldım. sonra erken menopoz olduğunu öğrendim herşeye geç kalmıştım.

canım gayet guzel kılo vermıssın 12 kılo super bence ayrıca sırkette bır arkadasım 120 kolı cıvarında tup bebek ıle hamıle kaldı. hamılelık suresınce 10 kılo aldı ve saglıklı bır kızı var. kılolu olanlar daha az kılo alıyorlar sanırım:) donasyon ıle de olsa sende bende hepımız anne olacagız ben emınım takma kafanı lutfen:)

opuyorum..

kardelen nasılsın.... bende seninle aynı durumdayım eşim iz,in vermiyor telefona ve bilgisayara ama kacamak yaptım bugün :)
bende sürekli dua ediyorum bir belirti bekliyorum ama saçmalıyorum herhalde tekme atacak değiller ya :))) umarım benimlelerdir hepsi birden tutabilirler hiç problem değil :)))) bugün 4 günüm sabah iğnemi oldum az daha eczaneden gebelik testi alacaktımama frenledim kendimi....
bende hiçbir belirti yok ara sıra başım dönüyor oda yatmaktan kesin :) birde cok hazımsızlığım var sende öylemisin az birşey bile yesem karnım şişiyor hazımsızlık yaşıyorum...

herkese çok selam hepiniz kendinize iyi bakın çok öpüyorum herkesş kandilinizde mübarek olsun bizede bol dua edin allaha enanet olun...

benimde çok baş ağrım oluyor bu ara niye bilmiyorum,halsizlik var.ben de hazımsızlık değilde bulantı iştahsızlık var ilaçlardan mı acaba diye düşünüyorum bu kadar yüklü östrojeni görünce dengem şaşırdı galiba.sen estrofemi kaç tane alıyosun günde?ben ikincisini vuruldum iğnenin . 6.günüm ben de kendimi test yapmamak için zor tutuyorum,hafta sonu birbaktırayım diyorum belki pozitif çıkıverir Rabbim,şu mübarek günde ne olur bizlere hayırlı sağlıklı bebişler nasip et aminnn

canım gayet guzel kılo vermıssın 12 kılo super bence ayrıca sırkette bır arkadasım 120 kolı cıvarında tup bebek ıle hamıle kaldı. hamılelık suresınce 10 kılo aldı ve saglıklı bır kızı var. kılolu olanlar daha az kılo alıyorlar sanırım:) donasyon ıle de olsa sende bende hepımız anne olacagız ben emınım takma kafanı lutfen:)

opuyorum..

merhaba lenova içimi rahatlattın ama irem hanım da ne kadar verebildiysen iyi dedi.
15 gündür kilo veremiyorum.
bu mübarek günde rabbim isteyen herkese annelik duygusunu hayırlısı ile yaşatsın.

kızlar merhaba,
bu güzel sabırlı bekleyişinizin mükafatını inşallah güzel sonuçlarla alırsınız.
sonuçlar için az kaldı ha gayret ....
hayırlı kandiller dilerim...

slm kızlar nasılsınız,ben 2gündür başımı yastıktan kldıramıyorum,sabahları bulantım çok fazla,gün içide devam ediyo.Allahım herkese bu duyguyu tatdirsınn:16::16:
test günü bekleyen hamiş adayları inşallah sonuçlarınız güzel olacak,dualarım sizinle..
BU MUBAREK KANDİLDE ÇOOK DUA ETDİM.RABBİM KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN...
WALTKRAYBURG CANIM BENİM YENİDEN DENEMENE ÇOKKKK SEVİNDİM..İNŞALLAH BU KEZ RABBİM NASİP ETCEK,SEN ÇOK ÖZELSİN VE ÇOK ÖZEL Bİ ANNE OLCAKSIN,HEMDE İKİZ ANNESİ OLCAKSIN İNŞALLAHHH:16:
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler...bizim geçtiğimiz heyecanlı dönemlerden geçip birer birer hamiş olacaksınız inşallah..KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI KANDİLLER...

Shanticim teşekkür Ederim. Tecrübe nasıl belli :)) aynen dediğin gibi ilk 2 hafta uyandıralım diye uğraşıyorduk şimdi uyusun diye.
Ben sütümü sağıp veriyorum ama ağlama nöbeti esnasında aransa da biberondan birkaç yudum çekip yine bağırıyor. Saatleri belli olmuyor. Bazen gece yarısı bazen sabah ya da öğlen.
Süt arttırımı için yaptığım herşeyi bıraktım. Sadece lactamil mama içiyorum. Günde 3 kez. Birtek onun bariz faydasını gördüm. Parfüm falan da kullanmıyorum.
Dün akşam çocuk doktorumuz muayene etti. Gazı varmış. Sab simplex damla verdi.
Çok şükür ki sağlıklı bir bebek olduğunu söyledi. Rahatladım, gazı da idare edeceğiz artık.

eğer damlaya rağmen gazı sancısı devam ederse, hiç bir şey verme derim. 3 ayın sonunda şıp diye kesilebilir. Karnına masaj iyi gelir, ama nazikçe değil, karnını avuçlarmış gibi :)

Ben ilk 3 ay Humana içmiştim. Onun dışında bana iyi gelen şeyler, kurabiye, börek türü hamur işleri, üzüm, incir oldu. hepsi de kilo yapıcı, ama ekmek yerine yiyebilirsin, üzüm derken de normal 1 avuç gibi prosiyon yeterli.

Emme sorunu olsa bile, sen yine de meme vermeyi dene, bir süre sonra tekrar emmek isteyebilir.

Bu sabah bir daha kontrol oldum.

Anladımki hayatta ve bu işte herşey olabiliyor!!

Üçüzden sağlıklı tekize düştük!!!
Doktor yaşım gereği bunun benin hayrıma olduğunu söyledi.. Ben üzüldüm kokrktum ama metin olmaktan başka çarede yok!!

Bu ay yaşadığım heyecan ve sorunları ömrüm boyunca unutamam herhalde;((

Ne hissedeceğimi bilmez b ir konumdayım.. Şimdi bu durumdabirde 12. Haftayı görmek gerekli dedi!!

Transferi olan ve olacak tüm arkadaşlar size bol şabs sabır ve hayırlı bebekler diliyorum!!!

üzülme arkadaşım, üçüz mü ikiz mi sorularını geride bıraktın, artık 1 tane bebeğin var, bunu bilmek de güzel değil mi? biraz rahatlasan, kaygı durumundan çıksan, sana da bebeğine de iyi gelecek. bundan sonraki süreç hep bir sonraki adımı beklemek:nazar: ve bu süreç muhtemelen bütün ömrün boyunca sadece 1 kere yaşayacağın bir deneyim olacak. geri dönüşü olmayan bir süreç. içini rahat ettirecek, sana biraz huzur verecek bir şey var mı yapabileceğim? istersen bana mail at.

Back
X