Şu mubarek gecede dualarimiz kabul olur insallah.
Kizlar bisey sorcam lucrini ne kadara aldiniz recete edilebiliyomu en uygun nerden alabilirim acaba

Ne kadara aldiniz ben burda 250 den asagiya bulamadim

canım lucrin depotu ben eczanede 250 tlydi,pazarlıkla 200 aldım.(başka eczanede 200 dediler ama 2 gün içinde getireceklermiş,sizde şuan varsa 200 alayım demiştim tamam dediler)(yalan demiştim ama ne yapayıım)benimki yumurta donasyonuydu,kıbrısa giderken istenen ilaç listesini toplamda 250 verdim...

Kıbrıs yolcusu arkadaşlar; transferden sonra kullanacağınız iğne için doktorunuza reçete yazdırmayı unutmayın...reçetesiz iğne vurdurmak baya sorun oluyor..ben Firdevs hocaya proluton depot için yazdırmıştım...

canım lucrin depotu ben eczanede 250 tlydi,pazarlıkla 200 aldım.(başka eczanede 200 dediler ama 2 gün içinde getireceklermiş,sizde şuan varsa 200 alayım demiştim tamam dediler)(yalan demiştim ama ne yapayıım)benimki yumurta donasyonuydu,kıbrısa giderken istenen ilaç listesini toplamda 250 verdim...

Anladim canim bende hep sorduklarim 250 dedi de. Ben de yalan soyleyecem ne yapayim bir suru para.

Anladim canim bende hep sorduklarim 250 dedi de. Ben de yalan soyleyecem ne yapayim bir suru para.

canım ben de 230 a aldım reçetede ettirilemiyor,ancak hematoloji ve onkooji yazabiliyor yazması gereken tanılarda kanser,erken adet görme gibi saçma şeyler var,ben de reçete ettiremedim ve tam olarakta hala anlayamadım bu ilaç niçin yapılıyor?merak ettim

Kıbrıs yolcusu arkadaşlar; transferden sonra kullanacağınız iğne için doktorunuza reçete yazdırmayı unutmayın...reçetesiz iğne vurdurmak baya sorun oluyor..ben Firdevs hocaya proluton depot için yazdırmıştım...

hamilelik nasıl gidiyor canım,sıkıntıların vardı daha iyisin inşallah.kandilin mübarek olsun canım trombofili paneli testi yaptırmışmıydın?cleaxane yapılan sen miydin tam hatırlayamadım canım

canım ben de 230 a aldım reçetede ettirilemiyor,ancak hematoloji ve onkooji yazabiliyor yazması gereken tanılarda kanser,erken adet görme gibi saçma şeyler var,ben de reçete ettiremedim ve tam olarakta hala anlayamadım bu ilaç niçin yapılıyor?merak ettim

Evet canim oyle ya. Şu mubarek gunde kandilde dua edelim.
Dua ile hayirli kandiller

Evet canim oyle ya. Şu mubarek gunde kandilde dua edelim.
Dua ile hayirli kandiller

hayırlı kandiller canım evet dua edelim canım birbirimize.benim ilaçlardan mı midem bulanıyor başım ağrıyor halsizim sürekli uyumak istiyorum,sence erken test yapcam da direk kan da baktırsam nasıl olur 10.gün de baktırsam

hayırlı kandiller canım evet dua edelim canım birbirimize.benim ilaçlardan mı midem bulanıyor başım ağrıyor halsizim sürekli uyumak istiyorum,sence erken test yapcam da direk kan da baktırsam nasıl olur 10.gün de baktırsam

Direk kanda 10. Gunde gebelik varsa azda olsa yukselmeye baslar. Insallah hamilesindir canim . Mide bulantisi falan ilaclarin etkisi olabilir

Miraç kandilimiz hayırlara vesile olsun
Bu mubarek gecede Rabbim tüm inanan kullarının gönlüne göre versin
Dualarda buluşalım canlarım...

Issız olmayan bir adaya düşüp, dönüşte yanıma 3 şey almak istiyorum :))

Hatta Leyleklere sipariş verdim, bu yıl gaganız dolu gelin :)

layla lay la lay layy ...:P

Arkadaşlar siz bu yazıyı okurken ben büyük ihtimalle pers bir şekilde uyuyor OLURUM inşallah.gece dört ve uyku hala yok.Dün eşimle kıbrısa uçtuk.eşim sperm Verdi.rahim kalınlığım bir kez daha ölçüldü.12mm olmuş.progestana başladık.dönordan 15 yumurta toplanmış.fakat şu varki firdevs ha ım transferi üçüncü gün yapalım diye ısrar etti.zamanlaması açısından doğru karar verilirse ikisindede başarı oranı aynı dedi.tabii beşinci gün diye ısrar edersem öyle olucak.Acaba rahimin kalınlığından dolayı mı daha fazla bekletmek istemiyor .blast transfer olurssa 18günde transferim oluyor hapa başladıktan sonra tabii.anlamadım.off efsune inde dediği gibi bu işte bi ohh tamam bitti diyemiyosun.şimdilik benden haberler böyle.bakalım embriyocuklarımız basık gelişecek.Bu arada tüm forum arkadaşlarımın kandili mübarek olsunn.dualarımız bu özel günler hürmetine Kabul olsun...

Hepinizin Mirac kandilinizi kutluyorum umarim ALLAH ımdam bugun kim ne istediyse olur inşallah hepinize bol sifalar
Ben mide bulantilarindan yazamiyorum okuyamiyorum
Kendimi zorlamak istemiyorum bulantim fitsat vermiyor

Tres arkadasim oralarda olmana nasil sevindim bilemessin firdevs hanim olmasi gerekeni bildiriyor su yolunu bulacaktır sakın unutma canim bolsanslar sana ben senin gebe kalacağına cok inanıyorum iyi şanslar;))))

Mirac kandilliniz mubarek olsun
RABBİM o güzel gönlünüze göre verir insallah
Tres oralarda olmana cok sevindim
Flrdevs hanim olmasi gerekeni bildiriyor önce ALLAH su yolunu bulacaktir bol şanslar arkadasim butun transferi olan veya olacak olan arkadaslarimada bol sanslar ALLAH yüzünüze gülsün inşallah

arkadaşlar siz bu yazıyı okurken ben büyük ihtimalle pers bir şekilde uyuyor olurum inşallah.gece dört ve uyku hala yok.dün eşimle kıbrısa uçtuk.eşim sperm verdi.rahim kalınlığım bir kez daha ölçüldü.12mm olmuş.progestana başladık.dönordan 15 yumurta toplanmış.fakat şu varki firdevs ha ım transferi üçüncü gün yapalım diye ısrar etti.zamanlaması açısından doğru karar verilirse ikisindede başarı oranı aynı dedi.tabii beşinci gün diye ısrar edersem öyle olucak.acaba rahimin kalınlığından dolayı mı daha fazla bekletmek istemiyor .blast transfer olurssa 18günde transferim oluyor hapa başladıktan sonra tabii.anlamadım.off efsune inde dediği gibi bu işte bi ohh tamam bitti diyemiyosun.şimdilik benden haberler böyle.bakalım embriyocuklarımız basık gelişecek.bu arada tüm forum arkadaşlarımın kandili mübarek olsunn.dualarımız bu özel günler hürmetine kabul olsun...

canımm hayırlı uğurlu olsun...bence sen doktorunu dinle..sonuçta onlar da tutmasını istiyor tutmamasını değil...o ısrar ediyorsa wardır bi bildiği...hakkınızda hayırlı olsun...bizi bilgilendir.benim transfer cumartesi.sen kaç yaşında ididn?

Arkadaşlar siz bu yazıyı okurken ben büyük ihtimalle pers bir şekilde uyuyor OLURUM inşallah.gece dört ve uyku hala yok.Dün eşimle kıbrısa uçtuk.eşim sperm Verdi.rahim kalınlığım bir kez daha ölçüldü.12mm olmuş.progestana başladık.dönordan 15 yumurta toplanmış.fakat şu varki firdevs ha ım transferi üçüncü gün yapalım diye ısrar etti.zamanlaması açısından doğru karar verilirse ikisindede başarı oranı aynı dedi.tabii beşinci gün diye ısrar edersem öyle olucak.Acaba rahimin kalınlığından dolayı mı daha fazla bekletmek istemiyor .blast transfer olurssa 18günde transferim oluyor hapa başladıktan sonra tabii.anlamadım.off efsune inde dediği gibi bu işte bi ohh tamam bitti diyemiyosun.şimdilik benden haberler böyle.bakalım embriyocuklarımız basık gelişecek.Bu arada tüm forum arkadaşlarımın kandili mübarek olsunn.dualarımız bu özel günler hürmetine Kabul olsun...

canım inşallah bebişlerini alıp geliceksin sende.dualarımız seninle.benim bebişlerde 3. gün transferiydi.doktor hanım 5. günü beklemeye hiç gerek yok dedi.1.kalitede ve rahim de iyi ise farketmez demişti.öylede oldu:) Rabbim istedikten sonra tutunuyor canım. kuzenim normal tüp bebek yaptırmıştı geçen aylarda.1tanecik yumurtası döllendi ve oda 4 hücreli 2.gün transferiydi düşün bak.şu anda bebişine 20 haftalık hamile:) üçüncü günü bekletselerdi o embriyoda çlebilirdi yani.Rabbim OL derse oluyo canım.hiç sıkma tatlı canını:) öpüyorumm

şimdiden hayırlı transferler diliyorum canım,bence de eğer 3.gün diye ısrar ediyorsa vardır bir bildiği doktoruna bırak,kaç tane embriyo vermeyi düşünüyor 3.gün olursa?bol şanslar diliyorum canım Rabbim elini boş çevirmesin,göbüşün bebişle dolsun

beni hatırladın mı:)) bayağıdır yoktum. Canım forumda bayağı geriilere gittim senin durumunu merak ettim 3üz ken tek gebelik olmus sanırım valla hayırlısı hayatım Ben de kan testimi yaptırıp pozitif olduğunu öğrendikten sonra keseyi görmek için 10 günlük bekleme süresi dolmadan 5. gününde 29 nisan gecesi tuvalate kalktığımda kan gördüm cok korktum doktora gittim hemen 10 gün hastanede yattım dinleneceksin dediler kese duruyor kanama neden oluyor sorusuna ise cevap bilmiyoruz bazı gebelıklerde bu oluyor asla kalkma dediler mayıs ayı boyunca kanadım hayatım. doktorlar bilemedi ama ben eminim bence benim ikizdi ve birini kaybettim daha cok küçük olduğu için kürtaja da gerek kalmadan kanama yolu ile attım simdi rabbime çok şükrediyorum birtanesi hala benim bizim için bir de aynı sevinç 3 te istediğimiz sağlıklı bir evlat güzel Allahım hepimizi kavuştursun evletlerımıza

Back
X