Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadara aldiniz ben burda 250 den asagiya bulamadim
canım lucrin depotu ben eczanede 250 tlydi,pazarlıkla 200 aldım.(başka eczanede 200 dediler ama 2 gün içinde getireceklermiş,sizde şuan varsa 200 alayım demiştim tamam dediler)(yalan demiştim ama ne yapayıım)benimki yumurta donasyonuydu,kıbrısa giderken istenen ilaç listesini toplamda 250 verdim...
Anladim canim bende hep sorduklarim 250 dedi de. Ben de yalan soyleyecem ne yapayim bir suru para.
Kıbrıs yolcusu arkadaşlar; transferden sonra kullanacağınız iğne için doktorunuza reçete yazdırmayı unutmayın...reçetesiz iğne vurdurmak baya sorun oluyor..ben Firdevs hocaya proluton depot için yazdırmıştım...
canım ben de 230 a aldım reçetede ettirilemiyor,ancak hematoloji ve onkooji yazabiliyor yazması gereken tanılarda kanser,erken adet görme gibi saçma şeyler var,ben de reçete ettiremedim ve tam olarakta hala anlayamadım bu ilaç niçin yapılıyor?merak ettim
Evet canim oyle ya. Şu mubarek gunde kandilde dua edelim.
Dua ile hayirli kandiller
hayırlı kandiller canım evet dua edelim canım birbirimize.benim ilaçlardan mı midem bulanıyor başım ağrıyor halsizim sürekli uyumak istiyorum,sence erken test yapcam da direk kan da baktırsam nasıl olur 10.gün de baktırsam
arkadaşlar siz bu yazıyı okurken ben büyük ihtimalle pers bir şekilde uyuyor olurum inşallah.gece dört ve uyku hala yok.dün eşimle kıbrısa uçtuk.eşim sperm verdi.rahim kalınlığım bir kez daha ölçüldü.12mm olmuş.progestana başladık.dönordan 15 yumurta toplanmış.fakat şu varki firdevs ha ım transferi üçüncü gün yapalım diye ısrar etti.zamanlaması açısından doğru karar verilirse ikisindede başarı oranı aynı dedi.tabii beşinci gün diye ısrar edersem öyle olucak.acaba rahimin kalınlığından dolayı mı daha fazla bekletmek istemiyor .blast transfer olurssa 18günde transferim oluyor hapa başladıktan sonra tabii.anlamadım.off efsune inde dediği gibi bu işte bi ohh tamam bitti diyemiyosun.şimdilik benden haberler böyle.bakalım embriyocuklarımız basık gelişecek.bu arada tüm forum arkadaşlarımın kandili mübarek olsunn.dualarımız bu özel günler hürmetine kabul olsun...
Arkadaşlar siz bu yazıyı okurken ben büyük ihtimalle pers bir şekilde uyuyor OLURUM inşallah.gece dört ve uyku hala yok.Dün eşimle kıbrısa uçtuk.eşim sperm Verdi.rahim kalınlığım bir kez daha ölçüldü.12mm olmuş.progestana başladık.dönordan 15 yumurta toplanmış.fakat şu varki firdevs ha ım transferi üçüncü gün yapalım diye ısrar etti.zamanlaması açısından doğru karar verilirse ikisindede başarı oranı aynı dedi.tabii beşinci gün diye ısrar edersem öyle olucak.Acaba rahimin kalınlığından dolayı mı daha fazla bekletmek istemiyor .blast transfer olurssa 18günde transferim oluyor hapa başladıktan sonra tabii.anlamadım.off efsune inde dediği gibi bu işte bi ohh tamam bitti diyemiyosun.şimdilik benden haberler böyle.bakalım embriyocuklarımız basık gelişecek.Bu arada tüm forum arkadaşlarımın kandili mübarek olsunn.dualarımız bu özel günler hürmetine Kabul olsun...
Arkadaşlar siz bu yazıyı okurken ben büyük ihtimalle pers bir şekilde uyuyor OLURUM inşallah.gece dört ve uyku hala yok.Dün eşimle kıbrısa uçtuk.eşim sperm Verdi.rahim kalınlığım bir kez daha ölçüldü.12mm olmuş.progestana başladık.dönordan 15 yumurta toplanmış.fakat şu varki firdevs ha ım transferi üçüncü gün yapalım diye ısrar etti.zamanlaması açısından doğru karar verilirse ikisindede başarı oranı aynı dedi.tabii beşinci gün diye ısrar edersem öyle olucak.Acaba rahimin kalınlığından dolayı mı daha fazla bekletmek istemiyor .blast transfer olurssa 18günde transferim oluyor hapa başladıktan sonra tabii.anlamadım.off efsune inde dediği gibi bu işte bi ohh tamam bitti diyemiyosun.şimdilik benden haberler böyle.bakalım embriyocuklarımız basık gelişecek.Bu arada tüm forum arkadaşlarımın kandili mübarek olsunn.dualarımız bu özel günler hürmetine Kabul olsun...