beni hatırladın mı:)) bayağıdır yoktum. Canım forumda bayağı geriilere gittim senin durumunu merak ettim 3üz ken tek gebelik olmus sanırım valla hayırlısı hayatım Ben de kan testimi yaptırıp pozitif olduğunu öğrendikten sonra keseyi görmek için 10 günlük bekleme süresi dolmadan 5. gününde 29 nisan gecesi tuvalate kalktığımda kan gördüm cok korktum doktora gittim hemen 10 gün hastanede yattım dinleneceksin dediler kese duruyor kanama neden oluyor sorusuna ise cevap bilmiyoruz bazı gebelıklerde bu oluyor asla kalkma dediler mayıs ayı boyunca kanadım hayatım. doktorlar bilemedi ama ben eminim bence benim ikizdi ve birini kaybettim daha cok küçük olduğu için kürtaja da gerek kalmadan kanama yolu ile attım simdi rabbime çok şükrediyorum birtanesi hala benim bizim için bir de aynı sevinç 3 te istediğimiz sağlıklı bir evlat güzel Allahım hepimizi kavuştursun evletlerımıza
canım yanlış anlamadıysam gebeliğin devam ediyor ,canım çok sevindim tabikide 1tanecik bile olsa yeter bize canım Allah ım tamamına erdirsin