beni hatırladın mı:)) bayağıdır yoktum. Canım forumda bayağı geriilere gittim senin durumunu merak ettim 3üz ken tek gebelik olmus sanırım valla hayırlısı hayatım Ben de kan testimi yaptırıp pozitif olduğunu öğrendikten sonra keseyi görmek için 10 günlük bekleme süresi dolmadan 5. gününde 29 nisan gecesi tuvalate kalktığımda kan gördüm cok korktum doktora gittim hemen 10 gün hastanede yattım dinleneceksin dediler kese duruyor kanama neden oluyor sorusuna ise cevap bilmiyoruz bazı gebelıklerde bu oluyor asla kalkma dediler mayıs ayı boyunca kanadım hayatım. doktorlar bilemedi ama ben eminim bence benim ikizdi ve birini kaybettim daha cok küçük olduğu için kürtaja da gerek kalmadan kanama yolu ile attım simdi rabbime çok şükrediyorum birtanesi hala benim bizim için bir de aynı sevinç 3 te istediğimiz sağlıklı bir evlat güzel Allahım hepimizi kavuştursun evletlerımıza

canım yanlış anlamadıysam gebeliğin devam ediyor ,canım çok sevindim tabikide 1tanecik bile olsa yeter bize canım Allah ım tamamına erdirsin

canım türkiyede beni hazırlayan 5 gün transferi olmamı istedi ama can bey 3 gün tarnsferi benim için uygun olduğunu sylemişti şim ikizlerime hamileyim allahıma şkürler olsun. doktoruna gvn bence inşallah hamile kalırsın bol dua et allah yardımcın olsun günlüne gre versin hayırlı transferler

Arkadaşlar siz bu yazıyı okurken ben büyük ihtimalle pers bir şekilde uyuyor OLURUM inşallah.gece dört ve uyku hala yok.Dün eşimle kıbrısa uçtuk.eşim sperm Verdi.rahim kalınlığım bir kez daha ölçüldü.12mm olmuş.progestana başladık.dönordan 15 yumurta toplanmış.fakat şu varki firdevs ha ım transferi üçüncü gün yapalım diye ısrar etti.zamanlaması açısından doğru karar verilirse ikisindede başarı oranı aynı dedi.tabii beşinci gün diye ısrar edersem öyle olucak.Acaba rahimin kalınlığından dolayı mı daha fazla bekletmek istemiyor .blast transfer olurssa 18günde transferim oluyor hapa başladıktan sonra tabii.anlamadım.off efsune inde dediği gibi bu işte bi ohh tamam bitti diyemiyosun.şimdilik benden haberler böyle.bakalım embriyocuklarımız basık gelişecek.Bu arada tüm forum arkadaşlarımın kandili mübarek olsunn.dualarımız bu özel günler hürmetine Kabul olsun...

Canım İnşallah kıbrıstan boş dönmeyeceksin.
3 mü - 5 mi daha iyi bilemiyorum ama firdevs hanım a sormak lazım bence neden 3.gün istiyorsunuz diye? mutlaka bir açıklaması olacaktır diye düşünüyorum belki dediğin gibi rahim kalınlığı dır.belki yumurta kalitesindendir.
ama hayırlısı olsun bebeklerin senin olsun....
içini rahat tut dolaş gez bol dinlen vucüdunu yorma...
hayırlı haberlerini bekliyoruz.

tatilden selamlar... arada bakıyorum .tress inşallah bebişini yüklenip geleceksin ama biraz sakin ol ,rahata bırak kendini. dualarım seninle ve diğer kıbrıs güzelleriyle.
efsunecik sana da çok geçmiş olsun hayırlısı buymuş demkki canım.
waltkrayburg beni bekle cnm.
beraber gidelim:))
herkese sevgiler.

Arkadaşlar düşünceleriniz paylaştığınız için çok teşekkür ederim ..bakalım dediğiniz gibi Su akacakk yolunu bulacak..

Yusuf deniz en inşallah en kısa zamanda daha iiyi olucaksın..

Nazlım Ben 32 yaşındyım canım.senin transfer kaçıncı gün olucak.zamanı belli olmmuştu sanırım cumartesiydi demi canım.sanırım üçüncü gün olursa benimde cumartesi olucak.

Tunanehir canım demek sizinde üçüncü gün transfer olmuştu.peki canım taşıyıcı bayanın rahim kalınlığı kaçtı sizin.Allahım banada senin gibi ikiz nasip etsin.inşl.
Kardelencim ,rosedalicim güzel yürekli arkadaşımm düşüncelerinizle Beni yüreklendirdiniz iyikyazmışsın teşekkür edrim.

Son düzenleme:
bence rahim kalınlığından dolayı 3. gün diyor olmalı.
çünkü 14 falan olunca kanama başlıyor.
5. güne gitmek şu yönden iyi en sağlıklı embriyo seçilsin 5. güne kadar yaşayan bölünen daha kalitelidir diye sanırım
ama donörler genç zaten yumurta kalitesinde sorun olmuyor genellikle.

iç sesin ne istiyorsa öyle yapılmasını iste.
insan içinden geleni yapmadığına sonradan pişman oluyor.
senin içine ne iyi doğuyor hangisi iyi geliyorsa öyle olsun herşey. o zaman sonuç pozitif oluyor.

bol şanslar bu yazı hamile geçirirsin inşallah....:49:

Bu yazı hamile olmayı nasıl isterim anlatamam.firdevs hanıma bende sordum .rahim daha fazla kalınlaşır mı diye.progestana başlanıldında daha fazla kalınlaşmaz dedi.Ama bence böylle bir rix var.Bazen transferden sonra kanaması olanlar buna örnek.
Atessncim sen nasılsın biraz daha toparlandın sanırım.varmı yeni düşünceler..biliyorum.insan ruhsal olarak çok yoruluyor.ama Anne olmak için toparlanıp denemekten başka seçenek yok sanırım.

Arkadaşlar düşünceleriniz paylaştığınız için çok teşekkür ederim ..bakalım dediğiniz gibi Su akacakk yolunu bulacak..

Yusuf deniz en inşallah en kısa zamanda daha iiyi olucaksın..

Nazlım Ben 32 yaşındyım canım.senin transfer kaçıncı gün olucak.zamanı belli olmmuştu sanırım cumartesiydi demi canım.sanırım üçüncü gün olursa benimde cumartesi olucak.

Tunanehir canım demek sizinde üçüncü gün transfer olmuştu.peki canım taşıyıcı bayanın rahim kalınlığı kaçtı sizin.Allahım banada senin gibi ikiz nasip etsin.inşl.
Kardelencim ,rosedalicim güzel yürekli arkadaşımm düşüncelerinizle Beni yüreklendirdiniz iyikyazmışsın teşekkür edrim.

yanlış hatırlamıyorsam 11,5 falandı rahim kalınlığı canım.

Cepten yazıyorum.harflerin bazıları çıkmıyor.kelimeler bi acayip oluyor.arkadaşlar progestanı kaç saat arayla kullandınız acaba.....

Bu yazı hamile olmayı nasıl isterim anlatamam.firdevs hanıma bende sordum .rahim daha fazla kalınlaşır mı diye.progestana başlanıldında daha fazla kalınlaşmaz dedi.Ama bence böylle bir rix var.Bazen transferden sonra kanaması olanlar buna örnek.
Atessncim sen nasılsın biraz daha toparlandın sanırım.varmı yeni düşünceler..biliyorum.insan ruhsal olarak çok yoruluyor.ama Anne olmak için toparlanıp denemekten başka seçenek yok sanırım.

ben iyiyim. zaten ben kötü bir şey yaşadığımda içinde fazla debelenmem. hemen çıkıp arınıp çözüm üretmeye çalışırım.
ama henüz çözüm üretemedim sakin sakin okuyorum şu ara.
bişey bulmaya çalışıyorum hala.

bu rahim duvarı kalınlığı da bunlardan biri. hatta bir liste mi yapsam diye düşündüm. isterseniz yaparız. hangi kalınlıkta ve kaçıncı günde transfer yapıldı sonuç ne oldu diye bir istatistik yapabiliriz.

benimde transferim geç olmuştu ve rahim sperm veri,ldiği gün 11.5 du. can bey progestoronla artık kalınlaşmaz dedi ama bilmiyorum.
hamile olan arkadaşların sperm verildiği gün 7.5 civarıydı. bu etkiliyor mu araştırıyorum .

yani bir sonra ki sefere dikkkat edilmesi gereken bişey var mı bulmaya çalışıyorum.
50 yaşa kadar yolu var. bakalım zaman ne gösterecek.

şimdiden hayırlı transferler....bence içinden gelen sesi dinle ve doktoruna güven..yüce rabbim ol derse oluyor zaten...şansın bol olsun ..sevgilerimle....

beni hatırladın mı:)) bayağıdır yoktum. Canım forumda bayağı geriilere gittim senin durumunu merak ettim 3üz ken tek gebelik olmus sanırım valla hayırlısı hayatım Ben de kan testimi yaptırıp pozitif olduğunu öğrendikten sonra keseyi görmek için 10 günlük bekleme süresi dolmadan 5. gününde 29 nisan gecesi tuvalate kalktığımda kan gördüm cok korktum doktora gittim hemen 10 gün hastanede yattım dinleneceksin dediler kese duruyor kanama neden oluyor sorusuna ise cevap bilmiyoruz bazı gebelıklerde bu oluyor asla kalkma dediler mayıs ayı boyunca kanadım hayatım. doktorlar bilemedi ama ben eminim bence benim ikizdi ve birini kaybettim daha cok küçük olduğu için kürtaja da gerek kalmadan kanama yolu ile attım simdi rabbime çok şükrediyorum birtanesi hala benim bizim için bir de aynı sevinç 3 te istediğimiz sağlıklı bir evlat güzel Allahım hepimizi kavuştursun evletlerımıza

hamileliğinin devam etmesine sevindim....sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle....

Arkadaşlar siz bu yazıyı okurken ben büyük ihtimalle pers bir şekilde uyuyor OLURUM inşallah.gece dört ve uyku hala yok.Dün eşimle kıbrısa uçtuk.eşim sperm Verdi.rahim kalınlığım bir kez daha ölçüldü.12mm olmuş.progestana başladık.dönordan 15 yumurta toplanmış.fakat şu varki firdevs ha ım transferi üçüncü gün yapalım diye ısrar etti.zamanlaması açısından doğru karar verilirse ikisindede başarı oranı aynı dedi.tabii beşinci gün diye ısrar edersem öyle olucak.Acaba rahimin kalınlığından dolayı mı daha fazla bekletmek istemiyor .blast transfer olurssa 18günde transferim oluyor hapa başladıktan sonra tabii.anlamadım.off efsune inde dediği gibi bu işte bi ohh tamam bitti diyemiyosun.şimdilik benden haberler böyle.bakalım embriyocuklarımız basık gelişecek.Bu arada tüm forum arkadaşlarımın kandili mübarek olsunn.dualarımız bu özel günler hürmetine Kabul olsun...

inşallah transferin hayırlı olur bebeklerini alıp gelirsin...

arkadaşlar bir konuda yardım istiyorum. ben ilk denememde bana histereskopi yapıldı. bebekler daha iyi tutunuyor diye. öylede oldu 1 tane tutundu ama nasip olmadı. şimdi 2.yi yaptıracağım tekrardan histereskopi yapılsın mı. 3 ay önce kürtaj oldum. bu konu hakkında bilginiz var mı? bana yardımcı olun lütfen...

Cepten yazıyorum.harflerin bazıları çıkmıyor.kelimeler bi acayip oluyor.arkadaşlar progestanı kaç saat arayla kullandınız acaba.....

günde 3 kere kullandım bir tanesini sabah kahvaltıdan sonra,öğle 14 gibi,diğerini de gece yatarken koydum ama biraz uzanman gerekiyor koyduktan sonra,bol şanslar.....

ben iyiyim. zaten ben kötü bir şey yaşadığımda içinde fazla debelenmem. hemen çıkıp arınıp çözüm üretmeye çalışırım.
ama henüz çözüm üretemedim sakin sakin okuyorum şu ara.
bişey bulmaya çalışıyorum hala.

bu rahim duvarı kalınlığı da bunlardan biri. hatta bir liste mi yapsam diye düşündüm. isterseniz yaparız. hangi kalınlıkta ve kaçıncı günde transfer yapıldı sonuç ne oldu diye bir istatistik yapabiliriz.

benimde transferim geç olmuştu ve rahim sperm veri,ldiği gün 11.5 du. can bey progestoronla artık kalınlaşmaz dedi ama bilmiyorum.
hamile olan arkadaşların sperm verildiği gün 7.5 civarıydı. bu etkiliyor mu araştırıyorum .

yani bir sonra ki sefere dikkkat edilmesi gereken bişey var mı bulmaya çalışıyorum.
50 yaşa kadar yolu var. bakalım zaman ne gösterecek.

atesssciğim seni buralarda görmek çok güzel ne yapalım canım biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah tan.benimde hep bu rahim kalınlığı kafamı kurcaladı,bana da progesterondan sonra kalınlaşmaz dediler benimde eşim sperm verdiği gün 10.8 dedi,transfer günü ölçmedi.transferden önce ve sonra etrofemi kaç tane içirdiler size?benim hiç kanamam olmadı transferden sonra bakalım test günü ne oluyor hayırlısı....

hamilelik nasıl gidiyor canım,sıkıntıların vardı daha iyisin inşallah.kandilin mübarek olsun canım trombofili paneli testi yaptırmışmıydın?cleaxane yapılan sen miydin tam hatırlayamadım canım

hamilelik hamdolsun iyi gidiyor,sabaharı zor oluyor..trombofili paneli yaptırdım ve şuan clexane kullanıyorum evet..ama 0.4 lük düşük doz...sen yaptırmışmıydın canım..

arkadaşlar bir konuda yardım istiyorum. ben ilk denememde bana histereskopi yapıldı. bebekler daha iyi tutunuyor diye. öylede oldu 1 tane tutundu ama nasip olmadı. şimdi 2.yi yaptıracağım tekrardan histereskopi yapılsın mı. 3 ay önce kürtaj oldum. bu konu hakkında bilginiz var mı? bana yardımcı olun lütfen...

canım histeroskopi rahime kamerayla bakılması değilmi? bende yaptırdım ofiste deniyor...ama bebeklerin tutunmasını bilmiyorumda rahimde kist,perde,miyom varmı diye bakılsın demişti doktorum,bebek oraya yerleşeceğinden bi sorun varmı diye bakılması iyi demişti...aklında kalmasını istemiyorsan yaptırman daha iyi olur...

canım progestanı sabah 8 öğlen 3 aşkam 10 gibi yatarken kullandım....ama üstüne bi 1 saat uzanıyordum,,zaten geri geliyor...halada öyle...

arkadşaşlar gözden kaçırdığım bişey yoktur inşallah...bende yarın doktora gidiyorummm:)) inşallah güzel haberlerle dönerimm...çookk heycanlıyımmm:16::16:

Back
X