şimdiden hayırlı olsun canım bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah.ama biraz stresli gördüm seni rahat ol ordaki doktorlar çok fazla işlem yapıyorlar bence tecrübeleri gayet iyi firdevs hanımdan herkes memnun oluruna bırak inşallah yararını göreceksin :nazar:

canim benimde dr um firdevs hnm biliyorsun negatif aldim ama drumun en kucuk bir hatasi oldugunu düsünmüyorum ve tekrar onda deneyecegim druna güven insallah bebislerini alip geleceksin

hayırlı cumalar kızlarrrr birbirimize bol dua edelim kızlar.benim test günüm 11 inde sabırsızlanıyorum,baen olumsuz düşünüyorum hiç belirti yok diyorum bazen belki vardır diyorum sabırsızlanıyorum kanda baktırsam diyorum olumsuz çıkarsa bu defa üzülürüm diyorum offff.bu gün kanda baktırsam varsa biraz yükselme olmaz mı kanda?ya da idrar da mı baktırsam önce.cesaretim de yok

Selam canim,

okuduguma göre yarin transferin varmis......hayirli transferler diliyorum..insallah hersey istedigin gibi gidecek ve 13 gün sonra kutluycagiz seni burda :))

Allah yardimcin olsun yarin!!!

Sevgiler

hayırlı cumalar kızlarrrr birbirimize bol dua edelim kızlar.benim test günüm 11 inde sabırsızlanıyorum,baen olumsuz düşünüyorum hiç belirti yok diyorum bazen belki vardır diyorum sabırsızlanıyorum kanda baktırsam diyorum olumsuz çıkarsa bu defa üzülürüm diyorum offff.bu gün kanda baktırsam varsa biraz yükselme olmaz mı kanda?ya da idrar da mı baktırsam önce.cesaretim de yok

sanada hayirli cumalar canim!! hadi az kalmis test gününe!!!!!

belirti bosuna arama canim.........olsa da olmasada bir türlü..bazen ilaclarda iste belirti yapiyor, bazen de vücuda göre hic bir belirti olmayip da gebe kalanlar da oluyor.............

insallah sali günü kutluycagiz seni burda.......icindeki his bisey diyormu sana :)

Selam canim, seninde transferin cumartesi olucakmis............hadi hayirlisi canim........Allah hayirli transferler nasip etsin ve seni de insallah 13 gün sonra burda kutluycagiz canim!!!!

Heyecan yapmamaya bakin (biliyorum demesi cok kolay) ama en azindan kendinizi sadece Allah in eline birakin......Allahim kismet ederse hersey olur istediginiz gibi insallah................

hadi hayirlisi........

sevgiler

Eşim işlerini halletmişti.fakat bir sorun çıktı.yarın yanlız gidicem transfere.O yüzden biraz heycanlıyım.bu normal olması gereken bir heycan burukluk sanırım.ama sizlerin hepinizin kalbini dualarınızı yanımda hissedicemm..

İYİ DÜŞÜNCELERİNİ sunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.allah bu yolda mücadele verern herkesin yardımcısı olsun.bebek kokusundan bizleri ve kimseyi mahrum etmesin.insaanların acıklı bakışlarından kurtarsın tüm ewlatsızları.......

üçüncü gün transferi olucak.irem hanım aradı.embriyoların durumu iyi üçüncü gün yapalım dedi.arkadaşlar bana lütfen dua edin.bende sizzlere ediyorumm.hoşçakalın....

hayırlı transferler cnm....senle birlikte transfer olacak arlakadaşlar ve tüm forumdaşlarım için meryem suresini okudum...hamiş olanlar için allahım kolay doğumlar versin diye dua ediyorum...bebişi olanlar için allahım hayırlısıyla büyümelerini nasip etsin diye dua ediyorum...rabbim kimin ne dileği varsa kabul etsin....

BİLGİNİSA NAZLIM SİZEDE HAYIRLI TRANSFERLER....GÜLE GÜLE GİDİN YOLUNUZ AÇIK OLSUN...

ben dün akşam ititbari ile tedaviye başladım son denememiz için çok heyecanlıyım şimdiden kalbim nasıl kaldıracak bilmiyorum eşim doktorum baya ilaç yazdı 150 ü gonal f 75 ü monegon folbiol birde dostinex kullanıyorum 4 gün sonra rahim kalınlığına bakılacak. bu dönem başka ne kullanmak gerekir omega 3 kullanmak ii olabilir mi? kullanan var mı kızlar? ondan sonra ne zaman gideceğimiz belli olacak eşim ameliyat olacak diye de çok korkuyorum ilk ameliyatında anestezi yan etki yaptı ve eşim ölümden döndü inşallah bu sefer öyle bişey olmaz çok korkuyorum Allah ım hepimizin yolunu açık eylesin olursa 15 gün sonra transferim olacak.hepimiz yaza gebe gireriz inşallah isteyene ikiz olsun bende dahil:16::16:

Hayırlı cumalar diliyorum.Arkadşlar transferden önce progestan kullandınız mı.

hayırlı cumalar canım bana İrem hanım sabahki dozlarını kullan demişti ben sabah erken saatte yapıp öyle gittim,zaten transferden hemen sonra progesteron iğne yapılıyor ama kesin olarak Firdevs hanımı ara ona sor diğer ilaçlarını da sorarsın aynı zamanda.hayırlı yolculuklar canım Allah yardımcın olsun

üçüncü gün transferi olucak.irem hanım aradı.embriyoların durumu iyi üçüncü gün yapalım dedi.arkadaşlar bana lütfen dua edin.bende sizzlere ediyorumm.hoşçakalın....
tress transferin şimdiden hayırlı olsun..bol sanslar...
Tress aynı gün transfer olacağız...allah hepimizin yardımcısı olsun....bu son şansım.
nazlım seninde transferin hayırlı olsun...
Arkadaşlar transfer günüde progestan uygulanılıyor mu.yani mesela sabah yada öğlen transferiniz var öncesinde progestan aynı şekilde kullanılıyor mu
canım transferin öğleden sonraysa sabah progestanı kullanmanda sakınca yokmuş,bana öyle demişlerdi,İreme sorarsan yardımcı olur...

Herkese hayırlı cumalar diliyorum.bol bol dua edelim birbirimize:)

hayırlı cumalar kalbi güzel arkadaşım...bebişlerin nasıllarrr:16::16:

canım az kalmış güzel sonuçlarını yazmaya:16::16: olumsuz düşünme,Allahın izniyle benim gibi belirtisiz hamişlerden olcan inşallahhh:16::16:

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı cumalar...Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:16::16:kızlar benimde şuan 2 tane kese göründü ama çoooook miniklerr:nazar::nazar: doktor 3 hafta sonra herşey netleşir dedi...Allahım hepimize yar ve yardımcı olsun..hepimize dua ediyorumm:16:

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı cumalar...Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:16::16:kızlar benimde şuan 2 tane kese göründü ama çoooook miniklerr:nazar::nazar: doktor 3 hafta sonra herşey netleşir dedi...Allahım hepimize yar ve yardımcı olsun..hepimize dua ediyorumm:16:

vay bee iki tane gözükdü demek :) hadi hayirlisi canim, insallah icinde saglikli embyro da gelisir güzelce..sanirim ikiz sende benim gibi cok istiyordun? Allah gönlüne göre verir insallah...ama ikiz hamileligi biraz daha agir geciyor bunu bilesin simdiden :) insallah canim, hakkinda hayirlisi neyse o olsun.

yaaa taaa 3 hafta ya neden atti doktor...biraz uzun zamanmis ama beklemekten baska caren yok sanirm. veya 2 hafta sonrasini iste en azindan randevu.

hadi hayirlisi canim

ayyy kuzucumm çok sevindim.inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım.sağlıklı ve heyırlı evlatlara kavuşursun.bizi habersiz bırakma canım...

bu gün doktora gittim keseler için , ben iki tane beklerken bir tane onunda şekli bozukmuş bu nedir yani anlamadaım doktor 10 gün sonra gel dedi ben o güne kadar kendimi yer bitiririm of ne zor her aşaması zor allahım yardım et. erken mi gittim acaba kese bozuk olunca ne oluyor kendimi öyle ikize hazırlamışımki bu şoku üzerimden atamıyorum acaba bir kaç gün sonra ikinci kese kendini gsterir mi çünkü değerim çok yksekti. cinsellik etkilermiş olabilirmi kesenin birini? bir bilgisi olan varsa lutfen yazın neyse bilim

allah sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşalah. senin kese tarihin daha önce değilmiydi _bende bugun gittim bir kese oda şekli bozukmuş ben mi erken gittim sn mi geç gittin?.

Back
X