Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdiden hayırlı olsun canım bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah.ama biraz stresli gördüm seni rahat ol ordaki doktorlar çok fazla işlem yapıyorlar bence tecrübeleri gayet iyi firdevs hanımdan herkes memnun oluruna bırak inşallah yararını göreceksin![]()
hayırlı cumalar kızlarrrr birbirimize bol dua edelim kızlar.benim test günüm 11 inde sabırsızlanıyorum,baen olumsuz düşünüyorum hiç belirti yok diyorum bazen belki vardır diyorum sabırsızlanıyorum kanda baktırsam diyorum olumsuz çıkarsa bu defa üzülürüm diyorum offff.bu gün kanda baktırsam varsa biraz yükselme olmaz mı kanda?ya da idrar da mı baktırsam önce.cesaretim de yok
üçüncü gün transferi olucak.irem hanım aradı.embriyoların durumu iyi üçüncü gün yapalım dedi.arkadaşlar bana lütfen dua edin.bende sizzlere ediyorumm.hoşçakalın....
Hayırlı cumalar diliyorum.Arkadşlar transferden önce progestan kullandınız mı.
tress transferin şimdiden hayırlı olsun..bol sanslar...üçüncü gün transferi olucak.irem hanım aradı.embriyoların durumu iyi üçüncü gün yapalım dedi.arkadaşlar bana lütfen dua edin.bende sizzlere ediyorumm.hoşçakalın....
nazlım seninde transferin hayırlı olsun...Tress aynı gün transfer olacağız...allah hepimizin yardımcısı olsun....bu son şansım.
canım transferin öğleden sonraysa sabah progestanı kullanmanda sakınca yokmuş,bana öyle demişlerdi,İreme sorarsan yardımcı olur...Arkadaşlar transfer günüde progestan uygulanılıyor mu.yani mesela sabah yada öğlen transferiniz var öncesinde progestan aynı şekilde kullanılıyor mu
Herkese hayırlı cumalar diliyorum.bol bol dua edelim birbirimize:)
hayırlı cumalar kızlarrrr birbirimize bol dua edelim kızlar.benim test günüm 11 inde sabırsızlanıyorum,baen olumsuz düşünüyorum hiç belirti yok diyorum bazen belki vardır diyorum sabırsızlanıyorum kanda baktırsam diyorum olumsuz çıkarsa bu defa üzülürüm diyorum offff.bu gün kanda baktırsam varsa biraz yükselme olmaz mı kanda?ya da idrar da mı baktırsam önce.cesaretim de yok
arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı cumalar...Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinkızlar benimde şuan 2 tane kese göründü ama çoooook miniklerr
doktor 3 hafta sonra herşey netleşir dedi...Allahım hepimize yar ve yardımcı olsun..hepimize dua ediyorumm
![]()
arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı cumalar...Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinkızlar benimde şuan 2 tane kese göründü ama çoooook miniklerr
doktor 3 hafta sonra herşey netleşir dedi...Allahım hepimize yar ve yardımcı olsun..hepimize dua ediyorumm
![]()
![]()