arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı cumalar...Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:16::16:kızlar benimde şuan 2 tane kese göründü ama çoooook miniklerr:nazar::nazar: doktor 3 hafta sonra herşey netleşir dedi...Allahım hepimize yar ve yardımcı olsun..hepimize dua ediyorumm:16:

canım Allah ım nazarlardan saklasın,sağlıcakla kucağına da almayı da nasip etsin.ben de birazdan 3.prolutonu vurulmaya gitcem,kendimi zor tutuyorum test yapmamak için

Kızlar hepinize slm,
Son günlerde giremedim foruma, keyifsiz bir hamilelik geçiriyorum...
Öncelikle transfer yaptıranlara hayırlı ve pozitifsonuçlar diliyorum... Transfere gideceklere ise şans diliyorum, yolunuz bahtınız açık olsun...

Bugün kontrolüm vardı... Benim de ikiz hamilelikmiş ve bugün öğrendim ama kesenin biri bozuk, devam etmeyecek dedi doktorum.Zaten ben tek kese var diye biliyordum ve bu beni hiç üzmedi; isteğim tek olduğu için belki... Bozuk keseden dolayı kanaman olabilir korkma dedi doktorum... ama kanama olmayada bilirmiş... Diğer bebek çok sağlıklı hatta gebelik gelişimi ileri bile çıktı. Belli ki çok semirip öteki garibimi kemirmiş :52:

Efsun inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun... Önemli olan tek ya da çift değil sağlıklı olarak devam edip dünyaya gelmesi... Bize ne yazıldıysa o !!!
Bak ben tek gebelik olarak biliyordum, bugün çift olduğunu ama ikincinin devam etmediğini öğrendim.. Önemli olan benim için sağlıklı olarak dünyaya gelmesi ve hayırlı olması...

Sen ve bebeğin tek ve biriciksin!!!

Tress hadi bakalım büyük gün geldi... İnşallah sağlıcakla bebeklerini alıp gelirsin... Yolun bahtın açık olsun.. Yalnız gitmek canını sıkmasın,ben de tek gittim transfere.... sen bebeklerine odaklan...

Kızlar hepinize slm,
Öncelikle transfer yaptıranlara hayırlı ve pozitifsonuçlar diliyorum... Transfere gideceklere ise şans diliyorum, yolunuz bahtınız açık olsun...

Bugün kontrolüm vardı... Benim de ikiz hamilelikmiş ve bugün öğrendim ama kesenin biri bozuk, devam etmeyecek dedi doktorum.Zaten ben tek kese var diye biliyordum ve bu beni hiç üzmedi; isteğim tek olduğu için belki... Bozuk keseden dolayı kanaman olabilir korkma dedi doktorum... ama kanama olmayada bilirmiş... Diğer bebek çok sağlıklı hatta gebelik gelişimi ileri bile çıktı. Belli ki çok semirip öteki garibimi kemirmiş :52:

hakında hayırlısı. kesenin biri bozuk demişsin bende bu gün doktora gittim keseler için ben iki zan ederken birtane varmış onunda şekli bozuk seninkiinin demi şekil yoksa başka birşey mi. benim kan tahlilinden sonra 10 günüm erken mi ultrasyon için acaba siz en erken ne zaman gitmiştiniz.

bu gün doktora gittim keseler için , ben iki tane beklerken bir tane onunda şekli bozukmuş bu nedir yani anlamadaım doktor 10 gün sonra gel dedi ben o güne kadar kendimi yer bitiririm of ne zor her aşaması zor allahım yardım et. erken mi gittim acaba kese bozuk olunca ne oluyor kendimi öyle ikize hazırlamışımki bu şoku üzerimden atamıyorum acaba bir kaç gün sonra ikinci kese kendini gsterir mi çünkü değerim çok yksekti. cinsellik etkilermiş olabilirmi kesenin birini? bir bilgisi olan varsa lutfen yazın neyse bilim

canım üzme bakalım kendini,10 gün sonra kesin haberi alırsın,belkide bişey olmayacak bebişine,sakin ol biraz bakalım.bol bol dua et tatlım.bizde dua edicez.inşallah bişey olmazda hayırlı sağlıklı bi geblik geçirir ve evladına kavuşursun.illa ikiz istiyordum demişsin.sağlıklı olsunda önemli olan bu değilmi ama.öpüyorum canım.habersiz bırakma bizi.

bu gün doktora gittim keseler için , ben iki tane beklerken bir tane onunda şekli bozukmuş bu nedir yani anlamadaım doktor 10 gün sonra gel dedi ben o güne kadar kendimi yer bitiririm of ne zor her aşaması zor allahım yardım et. erken mi gittim acaba kese bozuk olunca ne oluyor kendimi öyle ikize hazırlamışımki bu şoku üzerimden atamıyorum acaba bir kaç gün sonra ikinci kese kendini gsterir mi çünkü değerim çok yksekti. cinsellik etkilermiş olabilirmi kesenin birini? bir bilgisi olan varsa lutfen yazın neyse bilim

canım çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun.
sen yine dirayetli ol.
Çok geçmiş olsun.
bekleyelim hayırlısı olsun diye dualarım seninle olacak...

idrar testi yaptım negatif çıktı yaaa moralim bozuldu,daha 4gün var ama niye negatif çıktı hafif çizgi bari çıksaydı....

canım çok üzüldüm.
kan da doğru sonuç alırsın diye düşünüyorum. belki pozitif sonuç alırsın. üzülmek için erken,
lütfen kendini çok üzme hayırlısı olsun.
son nefesimize kadar şansımız var,
yeter ki sana bir şey olmasın.

Kızlar hepinize slm,

canım aslında gönlümden gözün aydın yazmak geçiyor.
çünkü hayırlısı belki böyleymiş kim bilir.
sağlıksız 2 tane olacağına, sağlıklı eli ayağı düzgün, herşeyi ile mükkemmel evladın olsun.
Allah hayırlı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin...
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

kızlar sizlere bol bol şans diliyorum. inşallah transferiniz sorunsuz geçer.
bebeklerinizle dönersiniz. Kurban olduğum Allahım sizlerin de isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Bizi evlat sevgisinden yoksun bırakmasın.

allah sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşalah. senin kese tarihin daha önce değilmiydi _bende bugun gittim bir kese oda şekli bozukmuş ben mi erken gittim sn mi geç gittin?.

canım benim kese tarihim daha önceydi,ama öncesinde baya bi kahverengi akıntım başlayınca acilden gitmiştim,bu kan değerleriyle görüken kesede anormallik var,gel seni yatırıp sonlandıralım demişlerdi...hatda yatışı kabul etmiyorum diye kâğıt imzalayıp hastaneden kaçmıştım..ondan sonra bi 10 günüm kabus gibi geçti...Firdevs hocayı aradım..ultrasonları iyi değil ondan öyle demişlerdir dedi,beni teselli etmişti ve kendi doktoruna yönlendirip bi 10 gün sonra tekrar git demişti...bu yüzden benim işler geç oldu,ama bozuk keseyi bilmiyorumki...başka bi doktora gitsen,ultrasonu daha iyi olan bi yere...Allaın izniyle herşey güzel olcak inşallah..kalbini ferah tut....

idrar testi yaptım negatif çıktı yaaa moralim bozuldu,daha 4gün var ama niye negatif çıktı hafif çizgi bari çıksaydı....

idrar testi hassas testmi yoksa,normal eczanedeki testse hiç güvenme..bende kan değerimi aldıktan sonra eczane testi yapmıştım,hiçbirşey çıkmamıştı,canım inşallah kanda güzel sonuçların çıkar...

idrar testi hassas testmi yoksa,normal eczanedeki testse hiç güvenme..bende kan değerimi aldıktan sonra eczane testi yapmıştım,hiçbirşey çıkmamıştı,canım inşallah kanda güzel sonuçların çıkar...

canım inşallah dediğin gibi olur,yarın kanda baktırsam az da olsa eğer gebelik varsa gösterir mi acaba?

canım inşallah dediğin gibi olur,yarın kanda baktırsam az da olsa eğer gebelik varsa gösterir mi acaba?

idrar testine güvenip üzülme......
gününe kadar sabredemeyeceksen kan testini erken yaptır bugün mutlaka çıkar hamilelik varsa.
sanırım test günün 11 hazirandı. yani bugün 5gün +8. gün değil mi?? varsa çıkar bugün ....... boş yere üzülme canım idrar testleri yanılabiliyor..

treess bekle bekle bekle nihayet o gün geldi işte........
dualarım seninle inşallah güzel olacak sonu......:emir_bebek::emir_bebek:

nazlım sanada bol şanslar diliyorummm......:emir_bebek::emir_bebek:

bilginisacım sende oradasın sanırım bugün sanada bol şanslar....

fb li ne ilginç sonradan sonraya 2. kese ????
hamilelik ne değişik bir süreçmiş.

küçükken yaşadığımız hamilelikler ne güzelmiş....... valla hiç bişey bilmeden o kadar güzel hamilelik geçirmiştim ki..... hiç bir şey bilmiyordum regl olmayınca doktora gitmiştik test yapıldı doktor müspet dedi ?????????????????ve çıktık ne demek bu bilmiyorduk sonra öğrendik hamileymişim:17: ne beta hcg ne ikiye katlanma ne kese ne ultrason hiç bişi bilmiyorduk taaaa 5 ay sonra falan ultrasona girdim ........ allahım az şey bilmek ve korkusuzca yaşamak ne güzelmiş o süreci.....

herkese kaygısız korkusuz hamilelikler diliyorummmm........

Back
X