Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalım salı günü tekrar baktırcam inşallah yükselir Allah ıma çok şükür.şimdilik düşük ama....canım 2 gün sonra tekrarla bakalım testini.bence hamilesin:)) hadi gözün aydın canım çok sevindimm:) daha güzel haberlerini bekliyoruz:) bu arada kendine çok dikkat et canımmm....
kardelen canim hayirli olsun.degerin sa niye dakika hep artacak.olumsuz dusunme.o yuzden erken test yaptirmayin diyorlar.bos yere dusuk diye uzuluyoruz.bence yukselecek ..kendini rahat tut
Kardelenkaranfil, düsük olmasina takma bence, inan sadece katlanmasi önemli.........bastaki degerler degil...
Nazlim, Tress - hayirli olsun Transferleriniz........12 gün sonra insallah kutluycagiz
Larax - hadi sana da hayirlisi canim..insallah bu defa istedigin her sey olucak.
Yavrum34 - ne güzel, Allah anali babali büyütsün canim..ara sira ugra buralara bizimle paylasirsan cok güzel olur.
Diger arkadaslar, hepinize güzel bir hafta sonu diliyourm. Ben son günlerdir cok yorgun düsüyorum. Ikiz gebelik inanin kolay degilmis.....ama yine buna cok sükür diyorum.......sabahlara kadar artik uyku falan yok, hep ayakdayim, migde, agrilar derken. ara sira da güzelce tekmeliyorlar beni :)) bu tekmeler öyle bir harika ki anlatamam!!!! Allahim tüm herkese nasip etsin, hepimiz hayirlisiyla kucagimiza bebeklerimizi saglikli bir sekilde almayi nasip etsin.......AMIN
kizlar bebislerlmi aldim otele geldim insallah her sey yolunda gider nolur dualarinizi eksik etmeyin. .
kızlar test günüm 11 haziran ama ben bugün kan testi yaptırdım. değerim 12.40 geldi, sizce değer nasıl Hamişim diyebilir miyim??? daha test günüme 3 gün var.
kızlar test günüm 11 haziran ama ben bugün kan testi yaptırdım. değerim 12.40 geldi, sizce değer nasıl Hamişim diyebilir miyim??? daha test günüme 3 gün var.
kizlar bebislerlmi aldim otele geldim insallah her sey yolunda gider nolur dualarinizi eksik etmeyin. .
hergün en az bir iki defa bakıyorum buralardayım.
iyiyim çok saol.
yeniden umutlanma sürecindeyim.
bakalım ne zaman hazır olurum.
sen nasılsın neler yapıyorsun??
değerim 335 hamileyim kızlar rabbime şükürler olsun çok mutluyum allah isteyen herkese versin özellikle sizlere forumdaki arkadaşlarıma çok çok çok mutluyum delirecem nerdeyse mutluluktan
herkese iyi öğlenler:))
henüz yarım saat önce kalktık.eşim ayağından dolayı yata yata uykuyu sever oldu ,ben de keyif yapıyorum o uyurken yatakta.
kahvaltıdan sonra hemen bilg.başına oturdum . foruma girmeye artık daha sabırsızlanır oldum . çok bereketli bir dönem yaşıyoruz malum:)) yarım saat geçti. eşim hani bir sürü işin vardı ,koşarak gene girdin foruma diye dalgasını geçti. o bu chatlerin ne kadar iyi geldiğini hala kavrayabilmiş değil. ya da inanmıyor erkek aklınca.
neyse ...
efsune ciğim bugün nasılsın. inşallah daha iyisindir. seni düşünmediğim zaman çok az.
güler85 inşallah dinlenirsen bol bol su içersen ve olumlu düşünürsen bir yeğenimize daha kavuşacağız
kardelen ismin gibi güzel bir kız gelir inşallah.transfer sırasında rahat ol ltf.ani hareketlerden kaçın canım.
baharım1980 doktor araştırma işlerin nasıl gidiyor.dr bulacam diye çok yorulma oldu mu.o iş kolay.bebişlerine iyi bak sen.
aryadicle en taze anne :)) yeni geldin bir geldin pir geldin .tebrik ederim. kendine dikkat et ltf.
waltkrayburg seni görmeyi özledim.skypeden görüşebilsek ama yazılarında yeter
ateşsn senin güçlü iraden kafandaki soruları derleyip toparlayacak ve bir dahkine dileğin yerine gelecek hissediyorum.yaparsın sen:))
fb li gördüğüm kadarıyla keyfini çıkaran bir tek sen varsın:) ya da pek yansıtmıyorsun.iyi yapıyorsun:)
rüzgarselin elamız nasıl .büyümüştür. öp kokla bizim için ne olur...
ansu umarım iyisindir.
durugen in gelmmesi üzüyor ama iyi olduğunu ve istediğin aldığını hissediyorum:)
larax seni unutmadım.bebişini almaya az kaldı ..heyecanlı mısın.
unuttuğum var mı..
var sa da hep aynı şeyleri karalıyorum ama kalbimden geçenlerin siznkilerle aynı olduğu bir gerçek.
biz cuma günü tatile gidiyoruz. 22 gün .deniz havası alalım giremesem de dedi eşim.ben girecem tabii:))sonra da memleketteyiz bir hafta.
laptop u alacağız. görüşürüz
öptüm çok
Bu işte anladımki bir rahat yok. Hergün ayrı bir heyecan!!
3. Kese kesin içi boş yani üçüz tehlikesi yok artık..( ohhhhh allaha şükürler olsun)
1 kese çok sağlıklı gelişimi normal kalp atışı iyi büyümesi iyi))
![]()
çok sevimli şuanki görünüşü!!
Diğer kesenin suyu az. Küçük ama içinde embryo var ve kalbi atıyor!! ( allahım boş kesenin suyunu ona transfer et yarabbi) su azlığı ilerde sorun olurmuş.. Yinede beklemekten başka çare yok..
Şimdide ikizlere birşey olmasın diye ağlıyorum. Bir huzur yokmuş bu işte.. Hergünü heyecanlı bir gerilim filmi gibi!!!!
Hepinize sevgiler!!
kardelenciğim hayırlı olsun hamileliği tattın ne güzel. 2 ye 3 e katlayarak gideceğinden eminim. zaman herşeye çare. sabrın sonu selamet işallah. dualarımız seninle oldu. sende benden eksik etme dualarını. darısı başıma :)))
hakında hayırlısı. kesenin biri bozuk demişsin bende bu gün doktora gittim keseler için ben iki zan ederken birtane varmış onunda şekli bozuk seninkiinin demi şekil yoksa başka birşey mi. benim kan tahlilinden sonra 10 günüm erken mi ultrasyon için acaba siz en erken ne zaman gitmiştiniz.
bilginisa hariç bir kişi bile beni düşünüp transferimle ilgili tek iyi dilekte bulunup birşey yazmamış vallahi teşekkürler...
arkadaşlar ben bir kaç gündür yoktum şu daha önceki hastalığım için kontrole gitmiştim çok şükür iyiyim. dr a tüp bebek yaptırabilirmiyim dedim hiç bir sorun olmaz yaptır dedi ben de Firdevs hanıma mail attım bu gün irem hanım aradı konuştuk önce histeroskopi yaptır dedi çoooooook korkuyorum ama mecbur yaptırmam gerek adana çevresinde olan arkadaş varmı bana iyi bir özel hastane yada dr tavsiye edecek olan varmı özelimede yazabilirsiniz teşekkür ederim.