Son 2 haftayı hatırlamıyorum. Sadece banyoda oturup öğürüp kustum. Üzerimden kamyon geçmiş gibi halsiz ve güçsüzüm.

Yazamadım çünkü herşey yoruyor! Yok nazar değer yok artık şu olur diye yok olmak değil benim ki kızlar!!

Çok mızmız olduğumu ve hiçbir kokuya katlamanadığımı ve çekilmez olduğumu söyleyeyim.. Artıkdün miğde yanması için rennie duo aldım.

Yinede kontrolde kesenin içinde atan o kalbi gördüğümde biraz daha gayretdiyorum ...

Burası bir dönüşüm yeri hepimize fonksiyonunayrı.. Onun için ne geleni dert edin ne gideni.. Forumda yazmamak sizleri düşünmemek değil. Rowinanın tek başına büyüttüğü ikizlerinden, bebeğin şişen ayaklarından, bilginisanınnpara sorunundan, beenin kendi yumurtası ile son şansını yakalamasından ve tüm rengiyle hepimizden!!! Alınmayı ve serzenişi burakıp işimize konsantre olalım!!
Sinerji burda!!!

Bu yol zor bir yol... Sevgiyle kalın!!

canim burdaki drum 5 degilde 10 un üzerindeyse hamilelik var demek demisti hayirli olsun diyorum simdiden bebek yada bebeklerin seninle gözüküyor sevgiyle kal cnm ...

inşallh canımcım katlanarak artıverirde beni bırakmazlar,bu değeri bile görmek güzel bir duyguymuş Rabbim sağlıcakla kucağıma da almayı nasip etsin.Allah ım tüm bebek isteyenlerin yardımcısı olsun,göbüşlerini bebişlerle doldursun.:16:

çok şükür evimdeyim.transfer iyi geçti.4 adet 1.grade dedi firdevs hanım.bir gece kaldım.şimdilik bu kadar.öpüldünüzz......

Son düzenleme:
Canim, ne cektigini cok iyi biliyorum.............

sana tavsiyem, doktorunla da konusursun tabii, kusma lara karsi vomex al, rennie pek fazal fayda etmiyor, ben bir sürü aldim ondan günde 6-7 tane, ama sadece 10-15 dakika faydasini görüyordum. migde yanmasina omeprazol bire bir iyi geliyor, günde bir tane aliyorsun sadece - o haplari aldiktan bu yana hic migde yanmasi falan cekmiyorum.

benim de iste baska sIkIntilarim var artik - sabahlara kadar uyuyamiyorum. sabah 2 gibi kalkiyorum, söyle 6 lara kadar ayakdayim. huzursuzluk cöküyor, nefes darligi cekiyorum, kasiklarim agriyor derken - yani güzelim bitmiyor :)) ama olsun önemlisi saglikli hamilelik gecirelim hepimiz.

kendine cok iyi bak, insallah ykainda birazcik olur düzelirisin....

selamlar

bebek

kimyasal gebelik

portakal 2013 pozitif

Ben 5 kez kibrisa gittim Donasyon tedavi oldum tutmadi, kimse nedenini bilmiyor, sizce ne yapmam lazim,
Dr. Halil ibrahim Tekin iyi diyorlar, tutma problemi olanlara yardimci olurmus, dogrumu.??
Dr. Halil Tekin de Yumurta bagisi ile hamile kalan varmi ( yani önceden tutmayipta ona giden varmi??) ne kadar ödeme yaptiniz ??

Ben 5 kez kibrisa gittim Donasyon tedavi oldum tutmadi, kimse nedenini bilmiyor, sizce ne yapmam lazim,
Dr. Halil ibrahim Tekin iyi diyorlar, tutma problemi olanlara yardimci olurmus, dogrumu.??
Dr. Halil Tekin de Yumurta bagisi ile hamile kalan varmi ( yani önceden tutmayipta ona giden varmi??) ne kadar ödeme yaptiniz ??[/QU canım çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.ben hit e hiç gitmedim bilmiyorum ama iyiymiş,daha önceki denelerini nerde kime yaptırdın

Allahim anali babali büyütsün cnm,
süt kokulu yavrunu burdan öpüyoruz .darisi tüm anne yüregiyle bekleyen annelerimize.

güzel paylasimlar dilerim svegilerimle.

kızlar sakın pes etmeyın ınanın ve bebeklerınıze kavuşun teşekkürler güzel dılekler için sagol .........

saol canım çok teşekkür ederim..yine aynı merkezemi gideceksin..ben çok araştırdım ve Halil İbrahim Tekin'e karar verdim.Daha doğrusu istanbulda gittiğim tüp bebek merkezide bu doktorla çalışıyor..onunda etkisi oldu..hala inanamıyorum..genç donörden 11 yumurtadan fazla toplanmalıydı..belkide dönorün yumurtalarını ikiye böldüler..bir forumda böyle birşeyden bahsettiklerini okumuştum..bunu nasıl anlarız bilemiyorum..
neyse canım dediğin gibi allah herkesin yardımcısı olsun insaflılarla vicdan sahipleriyle karşılaştırsın...
bu arada sizi türkiyede hazırlayan doktor merkez oldumu..

Ben kirbrista 6. kez Donor -yumurta bagisi tedavisi oldum, tutmadi. Simdi Halil Ibrahim Tekine karar vermistim, onun hakkinda bilgisi olan varmi, yani baska yerde hamile kalamayip ona giden ve Donorle hamile kalan varmi ???
Bende rahim zari inceligi varmis, ilaclarla Transfer gününe kadar düzeliyor, Transferden sonra sonuc hüsran, tutmuyor, nedenleri neler olabilir anlamis degilim.

Kardelenkaranfil, düsük olmasina takma bence, inan sadece katlanmasi önemli.........bastaki degerler degil...

Nazlim, Tress - hayirli olsun Transferleriniz........12 gün sonra insallah kutluycagiz

Larax - hadi sana da hayirlisi canim..insallah bu defa istedigin her sey olucak.

Yavrum34 - ne güzel, Allah anali babali büyütsün canim..ara sira ugra buralara bizimle paylasirsan cok güzel olur.

Diger arkadaslar, hepinize güzel bir hafta sonu diliyourm. Ben son günlerdir cok yorgun düsüyorum. Ikiz gebelik inanin kolay degilmis.....ama yine buna cok sükür diyorum.......sabahlara kadar artik uyku falan yok, hep ayakdayim, migde, agrilar derken. ara sira da güzelce tekmeliyorlar beni :)) bu tekmeler öyle bir harika ki anlatamam!!!! Allahim tüm herkese nasip etsin, hepimiz hayirlisiyla kucagimiza bebeklerimizi saglikli bir sekilde almayi nasip etsin.......AMIN

çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevındım ıkızlerını ve senı MELEKLER korusun guzelım HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALMAK NASIP ETSIN....ÇOK ZARIFSIN güzel dıleklerın için tesekkurlerrrrrrr

canim ocakta bizde 5 kisiydik ankaradan mersinden istanbuldan vardi digerlerini hatirlamiyorum simdi ayni gun transfer olduk sevket beyde 5 mizde negatif gorustuk telefonlastik ve hic birine aciklama yok malesef

Bende Kibrista 6 kez Donor- Yumurta bagisi ile tedavi oldum, sonuc negatif, tutmadi.
Simdi Halil Ibrahim Tekin iyi diyorlar kibrista, bana neler önerirsiniz ??
6. kez tutmama nedenleri neler olabilir, Dr. Halil bey ( HIT) iyimi, bilgisi olanlar varmi ?
Tesekkürler

çok şükür evimdeyim.transfer iyi geçti.4 adet 1.grade dedi firdevs hanım.bir gece kaldım.şimdilik bu kadar.öpüldünüzz......

Sevgili tress hosgeldin evine cnm
simdi heyecanli günler telasli güzel günler basladi .hayirlisi ile güzel haberler vermen dilegiyle.
görüsmek üzere

Histereskopi yaptiracaksin okudum cnm.gecmis olsun ,acil sifalar dilerim

sag salim evine dönmek nasip etsin ,korkma desemde insani heyecan sariyor.güzel bir op. olacak cnm.
görüsmek üzere
sevgiler

Bende Kibrista 6 kez Donor- Yumurta bagisi ile tedavi oldum, sonuc negatif, tutmadi.
Simdi Halil Ibrahim Tekin iyi diyorlar kibrista, bana neler önerirsiniz ??
6. kez tutmama nedenleri neler olabilir, Dr. Halil bey ( HIT) iyimi, bilgisi olanlar varmi ?
Tesekkürler

Bende snein gibi 5-6 transfere gidiyorum.yazmadan gecemedim.)))
Karar snein KALBININ GÖTÜRDÜGÜ YERE GIT DERIM ..
bazialrina iyi gelen sansli olan ,bazilarinda kötü sonuclaniyor bu sizin sansiniza -seciminize diyorum.allahim hayirlisini olumsu sonuc versin diyorum..
görüstügünde hangisi size yakinsa icinize siniyorsa oraya gidin derim .

Firdevs hanimda taze denedim elim bos döndüm ..ama cok kisi hamile kaldi .iyi bir iletisim var klinikte.
Sevket beyde ilk denememde hamile kaldim ikizlere .. ama benimde kanama ile düstü.. bende hala kendime cözüm bulamadim oluruna biraktim..
Dr Halil beyle kontaga gecemedim ,görüsme yapmadi diye istemedim hemsire ile kontagida uygun görmedim kendi adima.
yine secimi ypatim karar verdim Sevket beye gidiyorum kismetse..
geriye dönük oku derim ,cok sorularina cevap bulacaksindir.
güzel paylasimlar dilerim.
esenkalin

Son düzenleme:
Transferden sonra hep yattınız mı arkadaşlar.Yaa kendimi robot gibi hissediyorum.
Birde claxene iğneyi kendiniz mi yaptınız.

Donasyonu nerede denemiştin.peki bu kadar tutmamasına doktorunun yorumu oldumu..rahim kaç mm ulaşıyor .yani rahim ilaçlarla kalınlaşıyorsa sorun yok demektir.rahim filmi yada histereskopi falan yaptırdın mı.halil Ibrahim tekinde denersen ön görüşme gerekebilir..umarım bu sefer dileklerine kavuşursun.

Transferden sonra hep yattınız mı arkadaşlar.Yaa kendimi robot gibi hissediyorum.
Birde claxene iğneyi kendiniz mi yaptınız.

hep yatmadım ben ama zaten progesteron kullandığım için günde 3 kez, uzanıyorum oldukça.cleaxane sana niye verdi Firdevs hanım test yaptırmışmıydın?bu iğne insülin iğnesi gibi iğnesi küçük rahatlıkla yapabilirsin ama yeri morarıyor,bilen birisinden güzelce öğren korkma yapabilirsin rahatlıkla sevgiler

Back
X