arkadaklar merak ediyorum menopoz dan sonra hamile kalan yada menopozdan sonra donasyon düşünen lerin sayısı nasıl acaba. yani kaç kişiyiz? ve arkadaişlar histereskopi için adana mersin civarı önerebileceğiniz bir doktor varmı? teşekkür ediyorum
ve allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

selam hazanumut adanada çok iyi özel hastaneler var ve bir sürü prof var ben histereskopi yaptırmadım ama rahim filmi çektirdim.sana doktor adı veremiyorum çünkü bende kendime bir doktor bulamadım eşimde kızıyor hep farklı doktorlara gidiyorsun diye. aslında kesin karar verip merkezle görüşsen seni doktorlara yönlendiriyorlar.

arkadaşım soruna ben cevap vereyim. 17 yaşımda menapoza girdim şuan 36 yaşındayım. henüz evlenmeden evvel biliyordum doğal bir şekilde hamile kalamayacağımı. sonra yıllar geçti bu tedavi şekli çıktı hemen benimsedim başka bir alternatifim yoktu. geçen yıl iilk denemede gebe kaldım 8 haftalıkken kaybettim. şimdi ikinci denemede 20 haftalık hamileyim.
yani menapoza girmiş olman hiç farketmiyor.. burda bir çok arkadaşın durumu benim gibi..

bcemre seninle hiç yazışamadık. inan ki zerre kadar aklıma endişe düşmüyor. neticede ben karnımda taşıyorum kanımla besleniyor allah izin verirse dben doğurup emzireceğim.. eee bebeğim herşeyiyle benim.
hep şöyle düşünmüştüm " Bir hap yuttum hamile kaldım"
sende kafanda ölç tart . gerçekten bebek sahibi olmak istiyorsan için ferah bir şekilde yola çıkacaksın.
yolun açık olsun arkadaşım.

Hazanumut bende erken menepozla evlendikten sonra tanıştım.bir sürü doktora gittim .çok az bir umutlada olsa tüp bebek denemek istedim ama olmadı.vee donasyonla şuan ikizlerime hamileyim.zaten donasyon hastalarının çoğu bu durumda.başarıyı bu durumun etkilediğini asla sanmıyorum.

Mesajımı okuyup gerek duygularıyla gerekse bana cevap yazıp beni anlayan bu yolda emek veren tum dostlar Allah hepimizin yolunu açık etsin hepiniz sağolun.ben yeni bir yola çıkarken geçmişimlede yüzleştim o dönemde malum birçok bayanın yaşadığı gibi eşimin ailesi yüzünden çok sıkıntılar yaşadım ve beş yıl bu yüzden çocuk yapmayı düşünemedim.tam evimde huzuru bulmuşken bu defada eşimin sağlık sorunları başladı bunuda çözene kadar zaman geçti ve işte ben buradayım.oysa en başından beri hiçbir sağlık sorunum yoktu ve halada yok regl dönemlerim devam ediyor ancak karşıma bambaşka üstesinden en azından kendi çabamla başa çıkamayacağım yaş sorunu çıktı.ben elbetteki donasyonla kavuşacağım (ki ınşallah kavuşurum ) bebeğimi çok istiyorum ve benimsiyorum.anladımki benim sorunum geçmişle ve ben geçmişte bana acı yaşatanları Allah'a havale edip onların yüzünden bir daha aynı hatayı yapıp evladımdan vaçgeçmiycem.sizlerin de söylediği gibi geçmişime bir sünger çekip acılarıda geçmişe gömerek yeni ve inşallah bu defa evladıma kavuşacağım bir yola başlamaya karar verdim.sizleri kendi sorunlarımla sıktığım için üzgünüm .çok teşekkürler. Sevgiyle ve sağlıkla kalın.Allah herkesin yolunu açık etsin ve sağlıklı evlatlara kavuştursun.

Arkadaslar bende bu konudaki fikirlerimi dile getirmek istedim.Bcemre canim cok gecmise takilma derim artik olan olmus gelecege bak ve bebek istiyorsan baska caren olmadigini dusun ve yoluna devam et 49 yasinda biride belkide normal yoldan hamile kalmistir ama bu istisna. canim bak ben 43 yasimda sukur ilk denemede hamile kaldim 3kez tup bebek denedim yumurtam pek olmadigi halde esim donasyon yapalim dedi ozaman 40 yasindaydim ve nakit paramizda vardi ben konduramadim 3 yilim uzuntuyle gecti deneseydim belki simdi bebislerim buyumustu. 42 yasimda menepoza girmeme ragmen sunun icin soyledim yani yaklasik 1,5 yil once kabullenmeme ragmen hic aklima bile gelmiyor benim olmadigi. evlatlik almak zorundada kalabilirdim Allahima sukurler olsun boyle imkan var o yuzden donöre hep dua ediyorum...

Hazanumut arkadasim burda zaten yumurta dnsynu yaptiranlarin cogu menapozda, yumurta sayisi cok az yada kalitesiz olanlar. basari orani kesinlikle menapoza bagli degil...

aynen bende katliyorum burdaki arkadaslara............42 yasindayim, 7 kez kendi yumurtalarimla tüp bebek denedik, nerdeyse 35.000 euro para döktük, manevi acilari hayal kirikliklari, kürtaj olmami gecen sene, vs vs.........4 sene ugrastik bu olaylarla. sonra donasyon yaptirdik ilk denemede tuttu allah a sükür saglikli ikizlerim var.......onlar benim dünyalarim artik.......diycegim, bilseydim daha önce kibrisa bas vururduk...40 yasdan sonra normal yoldan hamile kalma yüzde 2ile 5 arasi...........fazla degil..elbette istisnalar var.............ama yinede zaman kaybetme derim, ben bazen o gecen yillarima üzülüyorum, keske diyorum ama artik elimde nur topu gibi iki bebegim var, Allahima sükür ediyorum........ve her anne olmak isteyen kadin bu tadi yasasin diyorum.......

rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkesin kucagına en az bir tane versin.....kızlar kıbrısta hangi doktorlar iyi kimler ilgili işi ehliyle yapıyor lütfen cevap yazın özelime yazsanızda olur şimdiden saolun

Mesajımı okuyup gerek duygularıyla gerekse bana cevap yazıp beni anlayan bu yolda emek veren tum dostlar Allah hepimizin yolunu açık etsin hepiniz sağolun.ben yeni bir yola çıkarken geçmişimlede yüzleştim o dönemde malum birçok bayanın yaşadığı gibi eşimin ailesi yüzünden çok sıkıntılar yaşadım ve beş yıl bu yüzden çocuk yapmayı düşünemedim.tam evimde huzuru bulmuşken bu defada eşimin sağlık sorunları başladı bunuda çözene kadar zaman geçti ve işte ben buradayım.oysa en başından beri hiçbir sağlık sorunum yoktu ve halada yok regl dönemlerim devam ediyor ancak karşıma bambaşka üstesinden en azından kendi çabamla başa çıkamayacağım yaş sorunu çıktı.ben elbetteki donasyonla kavuşacağım (ki ınşallah kavuşurum ) bebeğimi çok istiyorum ve benimsiyorum.anladımki benim sorunum geçmişle ve ben geçmişte bana acı yaşatanları Allah'a havale edip onların yüzünden bir daha aynı hatayı yapıp evladımdan vaçgeçmiycem.sizlerin de söylediği gibi geçmişime bir sünger çekip acılarıda geçmişe gömerek yeni ve inşallah bu defa evladıma kavuşacağım bir yola başlamaya karar verdim.sizleri kendi sorunlarımla sıktığım için üzgünüm .çok teşekkürler. Sevgiyle ve sağlıkla kalın.Allah herkesin yolunu açık etsin ve sağlıklı evlatlara kavuştursun.

seni tebrik ediyorum canim karar vermek basarmanin yarisidir ben 1 kez gecen yil normal yoldan hamile kaldim ama dis gebelik oldu bebek sol yumurtaliga yapisti ve patlatti sezeryanla yumurtaligimida bebegide aldilar sonrasinda 2 defa tüp denemesi sezeryan esnasinda sag yumurtaligimda zarar gördügü icin gelismedi yine olmadi ve 3 kez donanasyon ben bunlarin hepsini bir bucuk yilda yasadim 4 kez negatif gorup agladim ama 5 . rabbim yüzüme güldü insallah saglila kucagimada alirim demek istedigim yaklasik 30 bin euro para harcadim bir bucuk yil agladim ama pes etmedim cunku o Kadar istedimki bir bebegim olsun bizler farkli emekci anneleriz bcemre yilmak pes etmek yok Allah ömür verdigi sürece benim burdaki idolum hep bebek arkadasimiz oldu bir cok arkadasimizin yazdigindancok seyler ögrendim hepsi sagolsun Allah bin kez razi olsun ama bebekcigimin ikizlerini kucagina almasi hamileyken yasadiklari hep bana guc Verdi yapabilirim dedim insallah sende bebegini kucagina alacaksin burdaki hamislerin arasina seninde adin yazilacak hatta 9 ay sonra bebislerinin gaz sorunlarini yazacaksin insallah bizler burdayiz kaderdasiz istedigin Zaman yaz biz hep Burda beraber uzulduk pozitiflere beraber sevindik biz aileyiz ve bizi bizden baska emin ol kimse anlamaz anlayamaz cok uzattim cenem düstü :) sevgiyle kal canim

Arkadaşım tamam sen aştın bitirdin iç savaşmayı kazandın bende bir kız annesiyim 13 yaşında bir kızım var ama aklımda bir tane soru işareti yok bende aştım herşeyden önce çocukları o kadar çok seviyorum ki ... eminim sen de öylesindir ki bu bile başlı başına yeterli bence.. Rabbim bize güç kuvvet versin ve bu yolda yüzümüzü güldürsün.

seni tebrik ediyorum canim karar vermek basarmanin yarisidir ben 1 kez gecen yil normal yoldan hamile kaldim ama dis gebelik oldu bebek sol yumurtaliga yapisti ve patlatti sezeryanla yumurtaligimida bebegide aldilar sonrasinda 2 defa tüp denemesi sezeryan esnasinda sag yumurtaligimda zarar gördügü icin gelismedi yine olmadi ve 3 kez donanasyon ben bunlarin hepsini bir bucuk yilda yasadim 4 kez negatif gorup agladim ama 5 . rabbim yüzüme güldü insallah saglila kucagimada alirim demek istedigim yaklasik 30 bin euro para harcadim bir bucuk yil agladim ama pes etmedim cunku o Kadar istedimki bir bebegim olsun bizler farkli emekci anneleriz bcemre yilmak pes etmek yok Allah ömür verdigi sürece benim burdaki idolum hep bebek arkadasimiz oldu bir cok arkadasimizin yazdigindancok seyler ögrendim hepsi sagolsun Allah bin kez razi olsun ama bebekcigimin ikizlerini kucagina almasi hamileyken yasadiklari hep bana guc Verdi yapabilirim dedim insallah sende bebegini kucagina alacaksin burdaki hamislerin arasina seninde adin yazilacak hatta 9 ay sonra bebislerinin gaz sorunlarini yazacaksin insallah bizler burdayiz kaderdasiz istedigin Zaman yaz biz hep Burda beraber uzulduk pozitiflere beraber sevindik biz aileyiz ve bizi bizden baska emin ol kimse anlamaz anlayamaz cok uzattim cenem düstü :) sevgiyle kal canim

S ü p e r s i n....Ancak bu kadar anlatılırdı...

mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamamıştım.hastanedeydim doğum oldu ve bebişlerim geldi :Dbende dün çıktım kend,me yeni yeni geliorum...bebişlerim hastanede küvezdeler umarım en kısa zamanda onlarda yanımızda olurlar......

mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamamıştım.hastanedeydim doğum oldu ve bebişlerim geldi :Dbende dün çıktım kend,me yeni yeni geliorum...bebişlerim hastanede küvezdeler umarım en kısa zamanda onlarda yanımızda olurlar......

Oyyyyyy yerim ya ben onları :))
Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün...İnşallah en kısa zamanda eve de gelirler...

canim gecmis olsun gözün aydin bebislerini gördünmü ? cinsiyetleri ne ? ay kusura bakma canim masallah forumda o Kadar cok ikiz olduki karistiriyorum ay cok heyecanlandim yaa sen nasilsin dogum nasil gecti agrin varmi ? 7 aylikmi dogdular canim hatirladigim kadari ile sanki senin 9 ay olmamisti canim yaa Allah ana babali buyutsun..

Oyyyyyy yerim ya ben onları :))
Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün...İnşallah en kısa zamanda eve de gelirler...

çok saol cnm teşekkür ederim inş.:D

canim gecmis olsun gözün aydin bebislerini gördünmü ? cinsiyetleri ne ? ay kusura bakma canim masallah forumda o Kadar cok ikiz olduki karistiriyorum ay cok heyecanlandim yaa sen nasilsin dogum nasil gecti agrin varmi ? 7 aylikmi dogdular canim hatirladigim kadari ile sanki senin 9 ay olmamisti canim yaa Allah ana babali buyutsun..

teşekkür ederim cnm evet gördüm bebişleri iki kere bi kız bi oğlandı cnm benim.......doğum iyidi cnm sadece dikiş ağrısı var yatıorum şuan şükür iyi geçti.8 ay bitmişti cnm erken oldu tansiyonum yükseldi sürekli doktor yatırdı hemen hastaneye ve aldı bebiişlerimi

Waltkrayburg, senin nezdinde herkese çok teşekkürler ediyorum emin olun sizler olmasaydınız ben bu noktaya çok zor gelirdim.duygularımı yaşadıklarımı tüm çıplaklıgıyla sizlerle paylaştım ve sağolun hepiniz yanımda oldunuz .uzun zamandır bugün ilk defa kendimi geçmişimle daha barışık,kabullenir ve huzurlu oldum.sizlere nasıl teşekkür etsem bilemiyorum Allah hepiniz yolunu açık etsin.Waltkrayburg çektiğin okadar acıdan sonra Allahım inşallah seni sağlıkla evladına kavuşturur ve yaşadığın tum acıları sana unutturur.senin yaşadıklarını ve diğer dostların hikayesini ve tabiki en sonunda mutluluğu sonuna kadar hakederek kavuştuğunuzu okudukça evet bende yapabilirim diyorum.bizler yaşadıklarımızı paylaştıkça eminim bu yazılanları okuyup cesaret toplayan ve evet yalnız değilmişim bende başarabilirim diyen daha birçok arkadaş bu yolda ilerlemeye ve mutluluğu aramaya devam edecek.sevgili dostlar hayat paylaştıkça gerçekten güzel..sevgiyle mutlulukla kalın.Allah bu kocaman aileyi hayallerine kavuşma mutluluğuna eriştirsin.

Waltkrayburg, senin nezdinde herkese çok teşekkürler ediyorum emin olun sizler olmasaydınız ben bu noktaya çok zor gelirdim.duygularımı yaşadıklarımı tüm çıplaklıgıyla sizlerle paylaştım ve sağolun hepiniz yanımda oldunuz .uzun zamandır bugün ilk defa kendimi geçmişimle daha barışık,kabullenir ve huzurlu oldum.sizlere nasıl teşekkür etsem bilemiyorum Allah hepiniz yolunu açık etsin.Waltkrayburg çektiğin okadar acıdan sonra Allahım inşallah seni sağlıkla evladına kavuşturur ve yaşadığın tum acıları sana unutturur.senin yaşadıklarını ve diğer dostların hikayesini ve tabiki en sonunda mutluluğu sonuna kadar hakederek kavuştuğunuzu okudukça evet bende yapabilirim diyorum.bizler yaşadıklarımızı paylaştıkça eminim bu yazılanları okuyup cesaret toplayan ve evet yalnız değilmişim bende başarabilirim diyen daha birçok arkadaş bu yolda ilerlemeye ve mutluluğu aramaya devam edecek.sevgili dostlar hayat paylaştıkça gerçekten güzel..sevgiyle mutlulukla kalın.Allah bu kocaman aileyi hayallerine kavuşma mutluluğuna eriştirsin.

Ben 4 er yıl arayla geçirdiğim dış gebelik ameliyatlarım ve 2 başarısız tüp bebek denemem sırasında yaşadıklarımdan da bahsetmedim:(( Rabbim hepimizin gönlüne göre versin :) burada kurulan sanal ama samimi dostluğu bozmasın :)

Arkadaslar dun yine kanamam oldu buseferki cok fazlaydi parcalar seklindeydi hemen acile gittik dogumhanede icapci dr ultrosonda bakti Allaha sukurki bebislerim beni birakmamis ikisininde kalp atislarini gordu.. firdevs hn coraspirin simdilik kesti. acil dru zaruri ihtiyaclar disinda bisey yapmamami onerdi. bayramda memlekete gidemicem :-( bebislerim iyi olsunda baska bi zaman gideriz...

Aykizim tebrik ederim canim Allah anali babali saglikla buyutsun...

Çok sevindim. Allahım analı babalı büyütsün. Darısı da bize olsun yarabbim.

Arkadaslar dun yine kanamam oldu buseferki cok fazlaydi parcalar seklindeydi hemen acile gittik dogumhanede icapci dr ultrosonda bakti Allaha sukurki bebislerim beni birakmamis ikisininde kalp atislarini gordu.. firdevs hn coraspirin simdilik kesti. acil dru zaruri ihtiyaclar disinda bisey yapmamami onerdi. bayramda memlekete gidemicem :-( bebislerim iyi olsunda baska bi zaman gideriz...

Aykizim tebrik ederim canim Allah anali babali saglikla buyutsun...

Geçmiş olsun aman dikkat et bebişler sağlıkla doğsun da onlarla gidersin memlekete bol bol dinlen kendine dikkat et. Rabbim sağlıklı doğum nasipetsin dualarımızdasınız

arkadaklar merak ediyorum menopoz dan sonra hamile kalan yada menopozdan sonra donasyon düşünen lerin sayısı nasıl acaba. yani kaç kişiyiz? ve arkadaişlar histereskopi için adana mersin civarı önerebileceğiniz bir doktor varmı? teşekkür ediyorum
ve allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Bayram öncesi kuzucuklar sana süpriz yapmışlar.güle güle büyüt canım.biran önce küvezden çıksınlar inşallahh.

Ben 4 er yıl arayla geçirdiğim dış gebelik ameliyatlarım ve 2 başarısız tüp bebek denemem sırasında yaşadıklarımdan da bahsetmedim:(( Rabbim hepimizin gönlüne göre versin :) burada kurulan sanal ama samimi dostluğu bozmasın :)

Evet Zenan2 bizleri biraraya getiren tamda bu işte. hiçbir menfaat beklemeden sadece birbirimizin acılarını ve mutluluklarını paylaşmak ve bu sanal ortamda birbirimizi gerçek hayatta hiçkimsenin anlayamacağı kadar iyi anlamak ve yaşadığımız ortak acılarla destek olmak.bende bir kez doğal hamilelik yaşadım ama düşükle sonuçlandı sonrasındada 1 aşılama ve 5 başarısız tüp bebek denemesi.dileğine katılıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.acılarla başlayan paylaşımlarımız mutluluk haberleriyle dolsun.Herkese hayırlı bayramlar diliyorum Allahım evlatlarına kavuşanların mutluluğunu daim etsin biz yolda olanlarada hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasıp etsin

Gözün Aydın,Allah bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Back
X