Transfer sonrası crinone jel estrofem ve coraspin mi kullandınız başka bir şey daha var mı?canım merhaba,
kanı sulandırıyor ve bebişlerin tutunmaları için denmişti,
biz kıbrısa gitmeden önce kullanmaya başlamıştık,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer sonrası crinone jel estrofem ve coraspin mi kullandınız başka bir şey daha var mı?canım merhaba,
kanı sulandırıyor ve bebişlerin tutunmaları için denmişti,
biz kıbrısa gitmeden önce kullanmaya başlamıştık,
pbsc
arkadasım keske sende burdakı kadınlar gıbı yureklı olabılseydın sen halen buradakı kadınların nelerı göze aldıklarını bır evlat ıcın nelerı feda etıklerını bılememısın bılebıle kım gunah işlemek ıster hem herkesin gunahı kendıne sanamı düştü tasası allh yolunuzu açık gonulerınızı mutlu etsın kızlar azımle yola devam
pbsc
arkadasım keske sende burdakı kadınlar gıbı yureklı olabılseydın sen halen buradakı kadınların nelerı göze aldıklarını bır evlat ıcın nelerı feda etıklerını bılememısın bılebıle kım gunah işlemek ıster hem herkesin gunahı kendıne sanamı düştü tasası allh yolunuzu açık gonulerınızı mutlu etsın kızlar azımle yola devam
Transfer sonrası crinone jel estrofem ve coraspin mi kullandınız başka bir şey daha var mı?
Hayırlı olsun bebişlerin canım sanada geçmiş olsun, inş en kısa zamanda bebeklerine sağlıcakla kavuşursun...mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamamıştım.hastanedeydim doğum oldu ve bebişlerim geldibende dün çıktım kend,me yeni yeni geliorum...bebişlerim hastanede küvezdeler umarım en kısa zamanda onlarda yanımızda olurlar......
selam kizlar iki hafta önce dra gitmistim iki kese görünmüstü burdaki dr um birdaha bugune randevu Verdi kalp atislari rahat duyulsun diye cok sukur bugun ikisininde kalp atisini duydum ay o an aglamamak icin kendimi zor tuttum 7 haftalik hamileymisim 10. haftayi atlattikmi rahatlariz dedi dr tabi hersey nasip Kismet rabbime sukurler olsun benim kanamam lekelenmem falan olmadi suan iyi gidiyor insallah hep böyle devam eder sevgiyle kalin
merhaba zenann2,
biz transfer sonrası progestan günde 3 kere,(kanamam olunca crinone je ile değiştirdiler sabah ve akşam günde 2 kere kullandırdılar)
corasprin ve folbiol günde 1 kere,
estrofem transfer öncesi günde 3 tane iken transfer sonrası 4 e çıkardılar,
estrofemi 10 haftayı tamamladıktan sonra kestik,
crinone jel i ise 12 haftayı tamamladıktan sonra keseceğiz,,,
transfer günü 1 tane transfer sonrası 4 günde bir de toplam da 4 tane olmak üzere pruloton depot vuruldum.
başka bir ilaç kullanmadım.
Canım arkadaşlarım, hepinizin bayramını gönülden kutluyorum, birdahaki bayramlara mutlu ,huzurlu,sağlıklı ve tüm dileklerinizin gerçekleşmiş olarak girmenizi temenni ederim...
Benden haberler, hamileliğimin 6. haftasındayım, şimdilik güzel geçiyor, önceki gün kalp atışlarını duyduk ve bir sürprizle karşılaştık ÜÇÜZ...
Sevinsekmi üzülsekmi bilemedik, 2 sinin kalbi ve geişmesi çok iyiydi ama 3sü biraz zayıf dedi doktor 9. haftaya kadar belli olacakmış.
Şimdilik beklemedeyiz bakalım allahtan hayırlısı...
mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamamıştım.hastanedeydim doğum oldu ve bebişlerim geldibende dün çıktım kend,me yeni yeni geliorum...bebişlerim hastanede küvezdeler umarım en kısa zamanda onlarda yanımızda olurlar......
forumdaşlarım kutlu kutlu bayram geçirmeyi dilerim. inşallah önümüzdeki yıl ve sonraki bayramlarda hepimiz bebeklerimizle bayram kutlayacağız...
yıllar önce yeni evliyken anneme demiştim ben hamile kalırsam siz bana gelirsiniz diye. annem kardeşlerim hepsi ayrı şehirlerde, bu bayram bende toplandık çok mutlu oldum. gerçi bugün hepsi gitti annem bile..
bundan sonra bebişimle birlikte bayram gezmesi nasip olur inşallah...
Rosedali ve lalita siz proluton iğneyi herhangi bir kanama ya da riskli bir durum olmadan sadece embriyo tutunsun diye mi vuruldunuz?
Rosedali ve lalita siz proluton iğneyi herhangi bir kanama ya da riskli bir durum olmadan sadece embriyo tutunsun diye mi vuruldunuz?
Canım arkadaşlarım, hepinizin bayramını gönülden kutluyorum, birdahaki bayramlara mutlu ,huzurlu,sağlıklı ve tüm dileklerinizin gerçekleşmiş olarak girmenizi temenni ederim...
Benden haberler, hamileliğimin 6. haftasındayım, şimdilik güzel geçiyor, önceki gün kalp atışlarını duyduk ve bir sürprizle karşılaştık ÜÇÜZ...
Sevinsekmi üzülsekmi bilemedik, 2 sinin kalbi ve geişmesi çok iyiydi ama 3sü biraz zayıf dedi doktor 9. haftaya kadar belli olacakmış.
Şimdilik beklemedeyiz bakalım allahtan hayırlısı...
Slm kızlar hamilelere hayırlı olsun doğum yapnlarada ve sonuç bekleyende iyi haberler dilerm benle beraber benm testim 21nde olacak üçüncü ard Arda denemem ark herşeyi merak edîyorum hamı kalanlar illa kanama oldumu belirti nelerdi. Benm yumurta donosyondur. Kaçıncı denemede tuttu
merhaba zenann,
pruloton depotu embriyo tutunsun düşmesin diye vurduklarını biliyorum,
transfer yapıldığı gün de vurduruluyor, sonra 4 günde bir 3 kere daha vurduruyorlar, zaten 3 iğne yapıldığı zaman gebelik test yapılıyor, sonrasında ise kanama olduğu zaman tekrar vurduruyorlar,
ben bayram öncesi hafif kanamam vardı, serum yapıldı ve 2 adet pruloton depot verildi, serum takıldığı gün 1 tanesi ve bir hafta sonrasına bir tane daha vurulacağım,