Selam elvinnur. Benim de yumurta donasyonu. Cok sukur ilk denemede hamile kaldim.
Karnimin alt kisimlarinda ve kasiklarimda cok agri olmustu. Yumurta tutundugu icin boyle agrilar oluyor demislerdi.
Insallah 21 inde guzel haberi alirsin.

Elvinnur inşallah mutlu haberi alırsın biz de mutluluğuna ortak oluruz. Karanfilcim bende de kasık ağrısı olmuştu feci bir şekilde ama sonuç negatif oldu :( bence etkiler herkeste değişim gösteriyor....

canim benim cok sevindim.ayyy bizede az kaldi canim yaaa...kac gun kalcaklar kuvezde?kac kilo dogdular? Allah anneli babali buyutsun canim arkadasim...

Slm kızlar hamilelere hayırlı olsun doğum yapnlarada ve sonuç bekleyende iyi haberler dilerm benle beraber benm testim 21nde olacak üçüncü ard Arda denemem ark herşeyi merak edîyorum hamı kalanlar illa kanama oldumu belirti nelerdi. Benm yumurta donosyondur. Kaçıncı denemede tuttu

canim benim 3. denémemde tuttu ilk baslarda adet sancisi gibi kasiklarimda agri oldu ama sonra cok sukur ne kanamam ne lekelenme hic birsey olmadi suan 7. haftam bitmek uzere rabbim sorunsuz ikizlerimi kucagima almayi nasip eder insallah cnm 3 denemeden olan tecrubemi soyleyeyim kasik agrisi kokuya hassasiyet falan ilaclardanda olabiliyor cunku benim olmustu ve sonuc negatifti ama goguslerde hassasiyet varsaki ben hala dokunamiyorum cok aciyo o Zaman o pozitife isaret nacizane fikrim cunku benim negatiflerimde gogus hassasiyeti haric hemen hemen her belirtiyi gormustum insallah sende pozitifi goreceksin rabbim hakkinda hayirlisini versin

mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamamıştım.hastanedeydim doğum oldu ve bebişlerim geldi :Dbende dün çıktım kend,me yeni yeni geliorum...bebişlerim hastanede küvezdeler umarım en kısa zamanda onlarda yanımızda olurlar......

Canim cok sevindim, Allah anali babali büyütsün bebislerini. Ne güzel atlattin canim......biraz anlatsana bize dogum nasil oldu, kacinci hafta idiler simdi tam olarak, kilolari nasil, neler hissediyorsun onlari gördükce baktikca :) gördügün gibi cok merakliyim canim yaaa
Tekrar tebrik ederim!!!!

oy benim melek yuzlu arkadasim insallah canim benim rabbim hepimizin yuzunu güldürsün sorunsuz hamilelik versin insallahhhhhhhhhhhhh

Waltkrayburg,bebis, karanfil elvinur hamile olan olmayan herkes sizler de hemen transferden sonra kullandınız mı
acaba proluton iğneyi kullandıysan ne sıklıkta kullandınız?

Merhaba canim.
Proluton igne transfer gunu ilk olmak uzere toplam dort tane yapildi.
Ancak gecen hafta biraz kanamam oldugu icin gun asiri 3 tane daha yaptirdim.
Waltkrayburg,bebis, karanfil elvinur hamile olan olmayan herkes sizler de hemen transferden sonra kullandınız mı

Arkadaslar geceyarisi benim yine kanamam oldu 1saat icinde kesildi sabah acile gittik icapci dr busefer alttan bakti Allaha sukur ikisininde kalp atimini gordu. ama öldum öldum dirildim tabiki. Dr kanamalar olacak pihtida gelebilir onemli olan beyaz parca gelmemesi ve cesme akar tarzda olmasin dedi.ya arkadaslar hamile kalmakla is bitmiyor 9 ayi tamamlamak önemli tabiki kalpten gitmezsem.Allah yardimcimiz olsun isimiz cok zorrr...

hepinize hayırlı bayramlar
acil şifalar
ve güzel hayırlı haberler almanız dileğimle

bende artık küvezli teknik donanımlı hastahane arayışına girdim ve doktorum tedbir amaçlı 28.haftada vurulmam için cleston bebeklerin akciğer gelişimini hızlandıran iğneleri vuruldum.artık hayırlısı herhangi bir erken doğuma karşı tedbir dedi ve yaş faktörü ve ikiz gebelikten dolayı böyle bir şey uygulamamız gerekiyor dedi böyle tecrübesi olan arkadaşlar özellikle bebek arkadaşım senden bilgi istiyorum yardımcı olursan sevinirim bebekcm senin doğumun en yakın olandı ve ikizdi bana yazarsan sevinirim tabi diğer arkadaşlardanda bekliyorum.

tres mesajın içinde ayrıca teşekkür ederim .
bilginsacım hiç dönmüyordun mesajlarıma yinede hepiniz sevgiyle kalın.

Arkadaslar geceyarisi benim yine kanamam oldu 1saat icinde kesildi sabah acile gittik icapci dr busefer alttan bakti Allaha sukur ikisininde kalp atimini gordu. ama öldum öldum dirildim tabiki. Dr kanamalar olacak pihtida gelebilir onemli olan beyaz parca gelmemesi ve cesme akar tarzda olmasin dedi.ya arkadaslar hamile kalmakla is bitmiyor 9 ayi tamamlamak önemli tabiki kalpten gitmezsem.Allah yardimcimiz olsun isimiz cok zorrr...

Canım çok geçmiş olsun :( kendine dikkat et minişler seni bırakmayacak sadece ara sıra üzecekler annesi..Allah sağlıklı bir doğum kısmet etsin inşallah yattt dinlen uzun uzun :)

hepinize hayırlı bayramlar
acil şifalar
ve güzel hayırlı haberler almanız dileğimle

bende artık küvezli teknik donanımlı hastahane arayışına girdim ve doktorum tedbir amaçlı 28.haftada vurulmam için cleston bebeklerin akciğer gelişimini hızlandıran iğneleri vuruldum.artık hayırlısı herhangi bir erken doğuma karşı tedbir dedi ve yaş faktörü ve ikiz gebelikten dolayı böyle bir şey uygulamamız gerekiyor dedi böyle tecrübesi olan arkadaşlar özellikle bebek arkadaşım senden bilgi istiyorum yardımcı olursan sevinirim bebekcm senin doğumun en yakın olandı ve ikizdi bana yazarsan sevinirim tabi diğer arkadaşlardanda bekliyorum.

tres mesajın içinde ayrıca teşekkür ederim .
bilginsacım hiç dönmüyordun mesajlarıma yinede hepiniz sevgiyle kalın.

Allah ım sana da sağlıklı doğum versin inşallah. .Yaş faktörü demişsin kaç yaşındasın bir mahsuru yoksa söyleyebilir misin?

denizcim kusuruma bakma canım bende hergün giremediğimden msjını görmemiş olabilirim. seni merak ediyorum ama pek göremiyorum buralarda. ya kaçırmış olabilirim senin ikizlerin cinsiyeti neydi? inşallah tam vakti zamanında doğum olur sağlıklı şekilde bebişlerin gelir ayy daha dün gibi transfere gidişin ne çabuk zaman geçmiş dimi..

Zenan bu iğneler hakkında bende bilgi ve görüşümü belirteyim;
tüp bebek transferlerinde progesteran seviyesi düşük oluyor bu nedenle kullandığımız kapsüllerin yanısıra bu iğneleri vurulmamız embriyoların tutunmasına yardımcı oluyor. ilk gebelikte haftada iki kez PRULTON DEPOT vuruluyordum.
şuan yaşadığım ikinci gebelikte ise transfer gününden itibaren hergün PROGNEX İĞNE vuruldum. tahlil gününden önce bile progesteran seviyesini ölçüp baktık . pozitifi aldıktan sonraki dönemde progesteran düşük olunca ve lekelenmelerim gelince hergün iki doz birarada vurulmaya devam ettim 12.haftaya kadar.
proloton depot daha ağır prognekse göre . doktorun sana göre önerecektir.

yine de derimki negatif oluşunu bu iğneler verilmediğine bağlama. fakat kullanmış olmanın faydasını fazlasıyla gördüm.

umarım bundan sonra herşey lehine gelişir.. sevgiler..

caim benim burdaki drum prof onun takipindeyim ben transferden sonra drumu dinledim 12 gün hergün vurundum pozitifi aldiktan sonrada haftada 2 kez oldum simdi 7. haftamdayim 9. haftama Kadar yani 2 tane daha vurulacagim bitecek firdevs hnm 4 tane vermisti ama burdaki drum 4 ignenin yetmeyecegini soyledi

Uzun süredir giremiyorumdum islerimden dolayi, forma cok ilerlemis tek tek okuyamadim..
herkesin yolu acik olsun diyorum
hamileligi yakalmis tüm anneleri kutluyorum.
bu yolda emek verenlerde yollari acik olsun diyorum.
arada girip okuyacagim kismetse..
sevgilerimle..
tek tek herkesin bayramini kutlarim .

yurtdisindan gittigini eski fromlarda okumustum ,
hamile almissin hatta ücüz galiba ? allahim kucagina almak nasip etsin cnm.
darisi benim ve diegr annelerin basina))
eger özelden mesaj atabilirsem ulasacagim sana cnm..
kisaca kendinden bahsedermisin?
tedavinden ? hangi ilaclar aldin? galiba Dr.Firdevs hanim doktorundu?
tekrar görüsmek üzere
sevgiler.

uzun süredir olmayinca formdan koptum, ilestimim koptu .
cok kisiyle kontakta dgeilim insallah ksia sürede acigimi kaparim.
Tekrar kontaga gecerim diyorum.
her sey gönlümüzce olsun,elelrimiz kucakklarimiz bebeklerle dolsun.
sevgiler.

İşte tedavinin bu parçası bana uygulanmadı. O yüzden ısrarla sordum. En azından ikinci deneme de sorarım doktora pruloton yaptırayım mı diye. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...Rabbim sana da hayırlı doğum nasip etsin...

Merhaba Zenan sen hangi doktora karar verdin paylaştığınız konu gerçekten önemli Allah yolunu açık etsin inşallah hayaline kavuşursun.bende firdevs Hanım'a karar verdim p.tesi arıycam Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba canım benım, benim mesaj sayım henüz dolmadığı için özelden gönderemedim , yaşadıklarında emin ol yalnız değilsin ben karar verdim diyorum ama yaşadıklarımı birde bana sor.bizler gerçekten çok mücadeleci ve emektar insanlarız,eşlerimiz dahi hernekadar bizi anladıklarını söyleselerde bizi biz gibi anlayabilmeleri ve gerçekten yanımızda olabilmeleri için bizim yüreğimizin içine girmeleri gerekir.lütfen sabırlı ol inanıyorumki yakında sende bu yolculuğa katılacaksın.aslında tek karar vermemiz gereken neyi isteyip istemediğimiz ve eğerki istiyorsak o zaman geriye evet demek kalıyor.ben bu pencereden bakmaya çalıştım hedefe hangi yoldan ulaştığım önemli değil artık önemli olan amacım olan mutluluğu yakalamak diye düşünüyorum.firdefs Hanım'a karar verdim p.tesi arıycam .Allahım hepimizin yardımcısı olsun.İnşallaaah sende yakında bizimle olursun.sende pes etme olurmu .sevgiler

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Benim bugün ilaçlarım bitti. Merkezimle görüştük adet olunca tekrar görüşüp estrofem vs başlayacağız.Ben Savaş Bey'e devam... Adetime bakalım şaşmazsa bir ya da 3 hafta falan sonra. Küretaj sonrası 4 ila 6 hafta sonra olabilirmiş. O yüzden emin değilim:)) Transfer sonrası şu proluton iğneyi ısrarla soracağım ama vem

Son düzenleme:
Back
X