Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Benim bugün ilaçlarım bitti. Merkezimle görüştük adet olunca tekrar görüşüp estrofem vs başlayacağız.Ben Savaş Bey'e devam... Adetime bakalım şaşmazsa bir ya da 3 hafta falan var. Küretaj sonrası 4 ila 6 hafta sonra olabilirmiş. O yüzden emin değilim:)) Transfer sonrası şu proluton iğneyi ısrarla soracağım ama vermezse kafama göre de yaptıramam ki...

uzun süredir olmayinca formdan koptum, ilestimim koptu .
cok kisiyle kontakta dgeilim insallah ksia sürede acigimi kaparim.
Tekrar kontaga gecerim diyorum.
her sey gönlümüzce olsun,elelrimiz kucakklarimiz bebeklerle dolsun.
sevgiler.

Siz oldukça eskisiniz şöyle bir ilk sayfadan başlayarak göz attım forma ilk sayfalardasınız belki de şu sorun olup herkesin ayrıldığı eski siteden :))) Uzun aradan sonra belki de eski tadı bulamayacaksınız formda çünkü dediğim gibi eskilere göz attım sanki daha samimi daha sıcak daha yardımsever sohbetler belki de ben yeni olduğum için bana öyle gelmiştir. İyi dileklerine katılıyorum. Allah yardımcımız olsun....

Merhaba Zenan sen hangi doktora karar verdin paylaştığınız konu gerçekten önemli Allah yolunu açık etsin inşallah hayaline kavuşursun.bende firdevs Hanım'a karar verdim p.tesi arıycam Allah hepimizin yardımcısı olsun

Savaş bey e yine :))) güzel dileklerin güzel duaların kabul olsun inşallah. Belki aynı zamanda Kıbrıs ta oluruz ;)

Arkadaslar geceyarisi benim yine kanamam oldu 1saat icinde kesildi sabah acile gittik icapci dr busefer alttan bakti Allaha sukur ikisininde kalp atimini gordu. ama öldum öldum dirildim tabiki. Dr kanamalar olacak pihtida gelebilir onemli olan beyaz parca gelmemesi ve cesme akar tarzda olmasin dedi.ya arkadaslar hamile kalmakla is bitmiyor 9 ayi tamamlamak önemli tabiki kalpten gitmezsem.Allah yardimcimiz olsun isimiz cok zorrr...

Lalita çok geçmiş olsun. Bu gece benimde leke tarzında kanama oldu. Geçen hafta kalp atışını duymuştuk. Bu lekelenme çok canımı sıktı. Sabah durdu ama yine de çok tedirginim.

Lalita çok geçmiş olsun. Bu gece benimde leke tarzında kanama oldu. Geçen hafta kalp atışını duymuştuk. Bu lekelenme çok canımı sıktı. Sabah durdu ama yine de çok tedirginim.

Canim cok sagol hic endiselenme leke tarzi olmasi cok normal benim avuc dolusu pihtilar dustu dr yinede normal dedi icerde biriken kanlar pihti oluyormus onemli olan beyaz parca dusmemesi oda zaten cok agrili oluyormus.ben artik kanamalara alismaya calidiyorum cunku 12.haftaya kadar olabilirmis bazisinda doguma kadar oluyormus drum bana istirahat verdi.ev islerini bile yapmiyorum bazen cok ayakta kalmamak kosuluyla yemek yapiyorum...sende cok dikkat et canim devami gelirse moralini bozma...

Canim cok sagol hic endiselenme leke tarzi olmasi cok normal benim avuc dolusu pihtilar dustu dr yinede normal dedi icerde biriken kanlar pihti oluyormus onemli olan beyaz parca dusmemesi oda zaten cok agrili oluyormus.ben artik kanamalara alismaya calidiyorum cunku 12.haftaya kadar olabilirmis bazisinda doguma kadar oluyormus drum bana istirahat verdi.ev islerini bile yapmiyorum bazen cok ayakta kalmamak kosuluyla yemek yapiyorum...sende cok dikkat et canim devami gelirse moralini bozma...

Çok tşk ederim canım rahatlattın beni. Bu kadar zahmetli yollardan geldik hepimiz. Bu tür leke şeklinde kanamalar bizi korkutuyor. Şu an leke yok. Bugün Proluton Depot iğnesi vurulacak. Dr. 12 Haftaya kadar haftada 1 defa vurulmamı söyledi. Şu an 9 haftaya yeni girdim.

Son düzenleme:
Arkadaslar geceyarisi benim yine kanamam oldu 1saat icinde kesildi sabah acile gittik icapci dr busefer alttan bakti Allaha sukur ikisininde kalp atimini gordu. ama öldum öldum dirildim tabiki. Dr kanamalar olacak pihtida gelebilir onemli olan beyaz parca gelmemesi ve cesme akar tarzda olmasin dedi.ya arkadaslar hamile kalmakla is bitmiyor 9 ayi tamamlamak önemli tabiki kalpten gitmezsem.Allah yardimcimiz olsun isimiz cok zorrr...

gecmis olsun canim bu Kadar kanama neden oluyormus kanama olmasi normalmiymis? pozitifi almakla is bitmiyormus yaaa heran diken üstündeyim birsey olacak diye benimde kanamam yok ama sik sik agrim oluyor hala sanki gaz sancisi gibi birde cok stresli ve sinirliyim her seye sinirleniyorum rabbim yardimcimiz olsun cumlemizin zor bir sinav veriyoruz dikkat et kendine Transfer arkadasim

gecmis olsun canim insallah devami gelmez bol bol dinlen benimde burdaki drum kanamam yok ama 9. haftaya Kadar haftada bir kez prolutona devam dedi simdi 7. haftam dolmak üzere rabbim yardimcimiz olsun

Savaş bey e yine :))) güzel dileklerin güzel duaların kabul olsun inşallah. Belki aynı zamanda Kıbrıs ta oluruz ;)

Seni rahatsiz ediyorum kusuruma bakma savas bey hangi hastanede bilmiyorum firdevs hnla syni yerde mi. bencede ayni doneme gelebiliriz.ya birde hangi otelleri sectiniz ben konaklama dahil paket secicem buraya yakin ve iyi olan otel hangisi daha once giden arkadaslar lutfen yardimci olurmusunuz.saglikla kalin

gecmis olsun canim bu Kadar kanama neden oluyormus kanama olmasi normalmiymis? pozitifi almakla is bitmiyormus yaaa heran diken üstündeyim birsey olacak diye benimde kanamam yok ama sik sik agrim oluyor hala sanki gaz sancisi gibi birde cok stresli ve sinirliyim her seye sinirleniyorum rabbim yardimcimiz olsun cumlemizin zor bir sinav veriyoruz dikkat et kendine Transfer arkadasim

Herkese cok gecmis olsun insallah herkes 9 ayini saglikla tamamlayip bebeklerini kucagina alir.sizleri takip eden bizlere nasilki siz sabir ve sukunet diliyorsunuz aynisini bende sizler icin diliyorum cok az kaldi biraz daha mucadeleye devam etmeniz gerekiyor.dostlarim cok tecrubem yok ama bildigim kadariyla sikinti stres ve uzuntu korktugumuz seyleri tetikliyor.mutluluk dolu gunler hepimizin olsun

Seni rahatsiz ediyorum kusuruma bakma savas bey hangi hastanede bilmiyorum firdevs hnla syni yerde mi. bencede ayni doneme gelebiliriz.ya birde hangi otelleri sectiniz ben konaklama dahil paket secicem buraya yakin ve iyi olan otel hangisi daha once giden arkadaslar lutfen yardimci olurmusunuz.saglikla kalin

canim firdevs hnm büyük Anadolu otel ve onar village yle anlasmali büyük anadoluda yer olmadigi Zaman onar villageye yönlendiriyor.savas bey baska klinigin dru firdevs hanm dogus klinigin dru ve lefkosede savas bey girnede ben savas beye hic gitmedim ve onlar hangi otelle anlasmali bilmiyorum umarim orada karsilasirsiniz biz pollyanna yla cok güzel vakit gecirmistik ve durugenle lalitayla ayni kaderi paylasan insanlar birbirlerini cok daha iyi anliyorlar destek oluyorlar rabbim kucaginiza bebislerinizi almayida nasip etsin insallah dualarim bu yolda emek veren herkese sevgiyle kalin...

Verdigin bilgiler icin cok sagol.kismetse bu hafta gorusup islemleri baslaticam.simdiden heyecanlanmaya basladim hayirlisi olur insallah .guzel gunler sizinle olsun

Seni rahatsiz ediyorum kusuruma bakma savas bey hangi hastanede bilmiyorum firdevs hnla syni yerde mi. bencede ayni doneme gelebiliriz.ya birde hangi otelleri sectiniz ben konaklama dahil paket secicem buraya yakin ve iyi olan otel hangisi daha once giden arkadaslar lutfen yardimci oz.saglikla kalin[/QUOTEh]

Savaş bey Lefkoşe da canım. İnternet sitesi var Savaş Özyiğit iletişim telefonu 5327463617 Ayşe hanım çıkar telefona şeker bir koordinatör istersen ara bilgi al. Mail atma mail adresleri hacklenmiş sıkıntı var , apart odaları var biz onları tercih etmiştik rahat biraz daha ev havası var 1+1 banyosu mutfağı falan yemeğimizi yaptık iyiydi yani...Bilet saatini bildiriyorsun havaalanından alıyorlar zaten. Lefkoşa daki otelleri bilmiyorum canım ben :( biz yine onların evlerinde kalırız herhalde henüz konuşmadık eşimle ama öyle olur herhalde...Hakkımızda hayırlısı olsun...

Seni rahatsiz ediyorum kusuruma bakma savas bey hangi hastanede bilmiyorum firdevs hnla syni yerde mi. bencede ayni doneme gelebiliriz.ya birde hangi otelleri sectiniz ben konaklama dahil paket secicem buraya yakin ve iyi olan otel hangisi daha once giden arkadaslar lutfen yardimci oz.saglikla kalin[/QUOTEh]

Savaş bey Lefkoşe da canım. İnternet sitesi var Savaş Özyiğit iletişim telefonu 5327463617 Ayşe hanım çıkar telefona şeker bir koordinatör istersen ara bilgi al. Mail atma mail adresleri hacklenmiş sıkıntı var , apart odaları var biz onları tercih etmiştik rahat biraz daha ev havası var 1+1 banyosu mutfağı falan yemeğimizi yaptık iyiydi yani...Bilet saatini bildiriyorsun havaalanından alıyorlar zaten. Lefkoşa daki otelleri bilmiyorum canım ben :( biz yine onların evlerinde kalırız herhalde henüz konuşmadık eşimle ama öyle olur herhalde...Hakkımızda hayırlısı olsun...

canim firdevs hnmn anlasmali otelleri girnede lefkosede degil. lefkosede kalmak isterseniz klinige yürüme mesafesinde merit otel var 5 yildizli nezih bir otel sadece kahvalti veriyor ama o Pakete dahil olmaz sanirim biraz pahali bir otel rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin

Amin canim benim cok tesekkurler Allah bu yolda emek veren herkesin emeklerini bosa cikarmasin insallah sende bu kez guzel haberlerle donersin..benimde henuz belli olmadi bakarsin karsilasiriz.simdiden bol sanslar diliyorum sana.

canim firdevs hnmn anlasmali otelleri girnede lefkosede degil. lefkosede kalmak isterseniz klinige yürüme mesafesinde merit otel var 5 yildizli nezih bir otel sadece kahvalti veriyor ama o Pakete dahil olmaz sanirim biraz pahali bir otel rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin

Cok sagol Allah hepimizin yardimcisi olsun.soyledigin gibi paket disi yerde kalmak sanki daha pahsliya gelir diye dusunuyorum zaten bu ugurda harcadigimiz paranin hesabi yok.verilen psketin altina dusurulebiliyormu yoksa fiyatta hic oynama yapmiyorlarmi hic sansinizi denedinizmi

caim benim burdaki drum prof onun takipindeyim ben transferden sonra drumu dinledim 12 gün hergün vurundum pozitifi aldiktan sonrada haftada 2 kez oldum simdi 7. haftamdayim 9. haftama Kadar yani 2 tane daha vurulacagim bitecek firdevs hnm 4 tane vermisti ama burdaki drum 4 ignenin yetmeyecegini soyledi

Canım benim bu bahsettiğin iğnelerden daha önce normal tüp bebek denemelerindede yaptırmışmıydın.ben tüp bebek tedavilerimin hiçbirinde embriyo transferinden sonra embriyonun tutunması için hiç iğne vermediler.sizde nasıldı..sevgiler

Canım benim bu bahsettiğin iğnelerden daha önce normal tüp bebek denemelerindede yaptırmışmıydın.ben tüp bebek tedavilerimin hiçbirinde embriyo transferinden sonra embriyonun tutunması için hiç iğne vermediler.sizde nasıldı..sevgiler

canim benim iki tüp denemem var ama yumurtalarim gelismedi solda zaten yok amaliyatla alinmisti sagdakide amaliyatta zarar gördügü icin tek birtane oldu oda 8mm gecmedigi icin Transfer yapilamadi o yüzden bilmiyorum..

Sagol canim galiba aklim bana oyun oynuyor esim yaptirdigimi soyluyor ben herhalde cektigim acilardan unuttum tam bir komedi benimki

arkadaşım soruna ben cevap vereyim. 17 yaşımda menapoza girdim şuan 36 yaşındayım. henüz evlenmeden evvel biliyordum doğal bir şekilde hamile kalamayacağımı. sonra yıllar geçti bu tedavi şekli çıktı hemen benimsedim başka bir alternatifim yoktu. geçen yıl iilk denemede gebe kaldım 8 haftalıkken kaybettim. şimdi ikinci denemede 20 haftalık hamileyim.
yani menapoza girmiş olman hiç farketmiyor.. burda bir çok arkadaşın durumu benim gibi..

bcemre seninle hiç yazışamadık. inan ki zerre kadar aklıma endişe düşmüyor. neticede ben karnımda taşıyorum kanımla besleniyor allah izin verirse dben doğurup emzireceğim.. eee bebeğim herşeyiyle benim.
hep şöyle düşünmüştüm " Bir hap yuttum hamile kaldım"
sende kafanda ölç tart . gerçekten bebek sahibi olmak istiyorsan için ferah bir şekilde yola çıkacaksın.
yolun açık olsun arkadaşım.

Merhaba Arkadaşım
Demek 5 aylık Allah tamamına erdirsin çok sevindim. Geçmişe dönük okuyamadım zamanla okuyacağım ilki nerde, ikinciyi nerde yaptırdın? Ben tekrar deneyeceğim 1 yılın sonunda tabiki Firdevs olacak ama yinede başından sonuna okumam gerekiyor daha doğrusu son 1 yılı. Bakalım hayırlısı artık bu konuda arkadaşlardan püf noktalarını öğrenmek ve kendi deneyimlerimi adım adım yazmak istiyorum...::))

Back
X