canım merhaba ,

beni takip edenler bilir:)) hep hareket ,hep bir karmaşa.
ancak bugün girebildim. ev taşımakla meşguldüm:) iki şehir arası da uzak olunca. önce yeni evi bul geri dön üç gün eşya topla .gel yerleş.sadece bir gün evde kal .tatile çık..5 gün doya doya yüz.sonra yerleşmeye devam ..hala ev karman.çorman:)) çok önemsemiyorum. tembellik hat safhada.
neyse...gelleim asıl konumuza.tedaviye başladım evvett:)

iki gün önce ilaç protoklüm geldi. tahmini kıbrıs a gidiş tarihim 30 ekim. irem hnm la görüşüyorum. firdevs hanım a gideceğim.
aslında bellli etmiyor gibiyim ama çok korkuyorum . içimde küçük bir kelebek uçuyor bu sefer umudum sanki biraz daha fazla.olumsuz düşünmek istemiyorum.sizlerin hamilelik haberlerinizi duydukça sevinçten parlıyorum ben de.

çok fazla duanıza ihtyacım var. ben sanki yeterince etkili dua edemiyormuşum gibi geliyor. dindar biri sayılmam belki de kendimde dua hakkı görmüyor olabilirmiyim :(( yine sıyırdım galiba:))
ALLAHIM biliyor ne kadar istediğimi darısı inşallah tüm isteyenlerin başına.
hepinize bol bebişli :emir_bebek::emir_bebek:günler.
sevgiyle kalın.

Hadi bakalım hayırlı olsun tedavi sürecin başlamış bende gün sayıyorum. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah :)

canım merhaba ,

ancak bugün girebildim. ev taşımakla meşguldüm:) iki şehir arası da uzak olunca. önce yeni evi bul geri dön üç gün eşya topla .gel yerleş.sadece bir gün evde kal .tatile çık..5 gün doya doya yüz.sonra yerleşmeye devam ..hala ev karman.çorman:)) çok önemsemiyorum. tembellik hat safhada.

iki gün önce ilaç protoklüm geldi. tahmini kıbrıs a gidiş tarihim 30 ekim. irem hnm la görüşüyorum. firdevs hanım a gideceğim.
aslında bellli etmiyor gibiyim ama çok korkuyorum . içimde küçük bir kelebek uçuyor bu sefer umudum sanki biraz daha fazla.olumsuz düşünmek istemiyorum.sizlerin hamilelik haberlerinizi duydukça sevinçten parlıyorum ben de.

çok fazla duanıza ihtyacım var. ben sanki yeterince etkili dua edemiyormuşum gibi geliyor. dindar biri sayılmam belki de kendimde dua hakkı görmüyor olabilirmiyim :(( yine sıyırdım galiba:))
sevgiyle kalın.

Canim tedavin hayirli olsun insallah bu sefer olucak sen yinede bol bol dua et Allahtan ümit kesilmez canim Rabbim sanada bu mucizeyi yasatsin insallah...

canım merhaba ,

sevgiyle kalın.
Merhaba arkadasim insallah bu defa basarirsin.ne mutlu sizlere sizler gonul rahatligiyla bu yola cikmayi basardiniz.bense istenen tahlilleri hazirladigim halde son asamaya geldim ve su son adimi bir turlu atim tlf elime alip haydi baslayalim cumlesini kuramadim.kizlar yardim edin su son adimida atmam lazim yoksa baslamadan bitecek.hala icimde acabalar gelip gidiyor bu ne zor sey boyle Allahim.canim benim Allah yolunu acik etsin ve saglikli bebislere kavustursun

Merhaba Arkadaşlar, Hepinizin öncelikle geçmiş bayramını kutlarım. Telefonum arızalı olduğundan internete giremedim anca bugün işe başlayınca fırsatım oldu kusuruma bakmayın.
Öncelikle kendimle ilgili havadisleri vereyim. Allahın izniyle 8. haftamıza girdik. Arefe günü dr. muayenemizde iki sürprizle karşılaştık.
Tek olduğunu sandığımız bebişimizin kalp atışını duymaya gittik ve bir baktık ki bir kese daha oluşmuş. Hem atışını duyduk hem ikinci keseyi gördük. Bize bayram sürprizi oldu. Bir beklerken iki oldu. Allah sağlıkla sonunu getirsin inşallah. Arkadaşlar çok güzel birşey şimdiden içim pır pır ediyor. Karar veremeyen arkadaşlar lütfen ya Allah ya bismillah deyip başlatın işlemlerinizi sonrası çorap söküğü gibi geliyor. Benim yaşadığım bu mutluluğu tüm isteyen herkes yaşasın istiyorum. Haksız mıyım hamile kalan Eylül grubu arkadaşlarım :) Hiçbir sıkıntım yok Allaha şükür. Sadece göğüslerim bir füze oldu ve nasıl ağrıyor anlatamam. Ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbirşey yok. Doymadan yemek yiyorum. Doymak ne demek o mefhumu unuttum. Ayıp olmasın diye sofradan kalkıyorum. İlaçlarıma devam ediyorum. Coraspin, elevit, estrofem ve progestan fitil, bir de bant. Belki bu hafta bantı bırakabiliriz dedi dr.
Tüm hamile arkadaşlar inşallah sorunsuz bir dönem geçirir hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi, yola çıkacaklara tekrar söylüyorum lütfen vakit kaybetmeyin istiyorsanız hemen tedaviye başlayın arkadaşlar.....Hepinizi öpüyorum.....

Merhaba arkadasim insallah bu defa basarirsin.ne mutlu sizlere sizler gonul rahatligiyla bu yola cikmayi basardiniz.bense istenen tahlilleri hazirladigim halde son asamaya geldim ve su son adimi bir turlu atim tlf elime alip haydi baslayalim cumlesini kuramadim.kizlar yardim edin su son adimida atmam lazim yoksa baslamadan bitecek.hala icimde acabalar gelip gidiyor bu ne zor sey boyle Allahim.canim benim Allah yolunu acik etsin ve saglikli bebislere kavustursun

Özellikle lafım sana arkadaşım hadi al eline telefonu ve hemen ara lütfen :)

Merhaba Arkadaşlar, Hepinizin öncelikle geçmiş bayramını kutlarım. Telefonum arızalı olduğundan internete giremedim anca bugün işe başlayınca fırsatım oldu kusuruma bakmayın.
Öncelikle kendimle ilgili havadisleri vereyim. Allahın izniyle 8. haftamıza girdik. Arefe günü dr. muayenemizde iki sürprizle karşılaştık.
Tek olduğunu sandığımız bebişimizin kalp atışını duymaya gittik ve bir baktık ki bir kese daha oluşmuş. Hem atışını duyduk hem ikinci keseyi gördük. Bize bayram sürprizi oldu. Bir beklerken iki oldu. Allah sağlıkla sonunu getirsin inşallah. Arkadaşlar çok güzel birşey şimdiden içim pır pır ediyor. Karar veremeyen arkadaşlar lütfen ya Allah ya bismillah deyip başlatın işlemlerinizi sonrası çorap söküğü gibi geliyor. Benim yaşadığım bu mutluluğu tüm isteyen herkes yaşasın istiyorum. Haksız mıyım hamile kalan Eylül grubu arkadaşlarım :) Hiçbir sıkıntım yok Allaha şükür. Sadece göğüslerim bir füze oldu ve nasıl ağrıyor anlatamam. Ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbirşey yok. Doymadan yemek yiyorum. Doymak ne demek o mefhumu unuttum. Ayıp olmasın diye sofradan kalkıyorum. İlaçlarıma devam ediyorum. Coraspin, elevit, estrofem ve progestan fitil, bir de bant. Belki bu hafta bantı bırakabiliriz dedi dr.
Tüm hamile arkadaşlar inşallah sorunsuz bir dönem geçirir hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi, yola çıkacaklara tekrar söylüyorum lütfen vakit kaybetmeyin istiyorsanız hemen tedaviye başlayın arkadaşlar.....Hepinizi öpüyorum.....

Canım çok tatlı çok güzel....Allah sorunsuz bir 40 hafta ve kolay bir doğum nasip etsin...Darısı da biz bekleyenlerin başına olsun.

Özellikle lafım sana arkadaşım hadi al eline telefonu ve hemen ara lütfen :)

Canim benim seninde gecmis bsyramin kutlu olsun.ne kadar guzel tam bir bayram hediyesi olmus Allah saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin.insallah hamileligin hep boyle sorunsuz gecer.

Arkadasim Allah tamamina erdirsin insallah bisey diyecem benmi yanlis hesapliyorum ben bu hafta 8.haftamdayim senin transfer benden yanilmiyorsam 9 gun once sen 10.haftanda olmalisin...

Aranıza yeni katıldım.Bir konu hakkında yardıma ihtiyacım var.Yumurta bağışıyla hamile kaldım.Şimdi 12 haftalık ikizlere hamileyim Allah'ın izniyle.Doktorum yumurta donasyonu olduğu için ikili test vb testlerin yapılamayacağını bir bebeklerin sağlığıyla ilgili bir çok şeyi doğduklarında öğrenebileceğimizi söyledi.Bebeklerin sadece ense kalınlıklarına falan baktı.Benim gibi aynı durumda olan var mı ve ne yaptınız?

hoşgeldin erfat nerelerdesin neredeyse yıl olacak seni görmeyeli..
ikinciye yine Verda hanıma gittim çok şükür 22.haftadayım. bu yıl çok bereketliydi gidenlerin 10da 9u neredeyse gebe
hadi sıra sende belkide.. biraz kendinden anlat bakalım

Senin adına çok sevindim canım, evet tam 1 yıl oldu...Tam okuyamadım ama Firdevs ağırlıklı olmak üzere genelde herkes hamile ..
Herkes adına çok sevindim inşallah hepinizin Allah tamamına erdirsin...Ben o zaman çok şok oldum ...Çok sinirlendim dondurulmuş kullandığı için...Neyse çok şükür iyiyim tekrar deneyeceğim Firdevs olacak aramadım daha kendisini işte önce sizlerle biraz konuşayım istedim...Sizlerin deneyimlerinizden yararlanıp tekrar başlayacağım Allahın izniyle...Cinsiyeti neydi senin ??

Günaydın erfat ben ara ara geçmişe dönük okudum formu sen de ilklerdensin HOŞGELDİNN tekrar seni görmek formun canlılığını arttıracak diye düşünüyorum hele efsune12 aysevi falanda gelse onlarla da tanışmak o güzel muhabbetlerine ortak olmak isterim :)

Çok sağol Canım...Evet özellikle Aysevi eskidir...Ben çok girmesemde yaşadıklarımı aktardım insanlar bilgilensin diye..Gördüğüm kadarıyla Bilginisanın dediği gibi 10 kişiden 9 u hamile. Efsune de hamile ne güzel...Firdevsten hemde çok sevindim onu adına açıkçası herkese çok sevindim...İnşallah olmayan herkesin olacak ben inanıyorum...

canım merhaba ,

sevgiyle kalın.

Dualarımız seninle .. Yaşadıklarını yazarsan çok sevinirim. Çok az kalmış gidişine ...İnşallah Allah tamamına erdirir...::))

Ne gibi acabalar yaşıyorsun bilmiyorum ama bence bekleme maddi olarak uygunsan git.. Ben ikinciye gideceğim ilkinde acabalarla gittim olmadı, bence o acabaları yaşama..Ben doğrumu yapıyorumla gittim ama şimdi öyle düşünmüyorum normal tüp bebeğe gidermiş gibi düşünüyorum...Kimse bizlere acımıyor maalesef..Hepimiz inşallah sağlıklı bebeklere kavuşuruz...

Canim tedavin hayirli olsun insallah bu sefer olucak sen yinede bol bol dua et Allahtan ümit kesilmez canim Rabbim sanada bu mucizeyi yasatsin insallah...

inşallah bu bebiş tam bir mucize olacak Allahım nasip ederse. . sanırım forumdaki en zor hastalardan biriyim.. yoğun endometriosis hastası ,2 ad kist ameliyatı, 5 ad tüp bebek tedavisi, rahim filmleri,hsgler, erken menepoz,sonra 2 kere kıbrıs hüsranı .. velhasıl benim olursa eğer , diğer arkadaşlar bunu milat sayabilirler :))
ama heyhat vazgeçmeyi düşündüğüm anda eşimin ve sizlerin de desteğiyle 3.denemeye gideceğim. bir seneye yakındır sizleri görmesem de çok yakınımda hissediyorum. bu bağ beni güçlendiriyor.korkuyorum,heyecanlıyım ama vazgeçmeyeceğim.

ALLAHIM isteyen herkese, içinde bana da muradımı versin. Kucaklarımız bebişle dolsun.
sizleri seviyorum.
herkese bol bebişli :emir_bebek::emir_bebek:günler.

Aranıza yeni katıldım.Bir konu hakkında yardıma ihtiyacım var.Yumurta bağışıyla hamile kaldım.Şimdi 12 haftalık ikizlere hamileyim Allah'ın izniyle.Doktorum yumurta donasyonu olduğu için ikili test vb testlerin yapılamayacağını bir bebeklerin sağlığıyla ilgili bir çok şeyi doğduklarında öğrenebileceğimizi söyledi.Bebeklerin sadece ense kalınlıklarına falan baktı.Benim gibi aynı durumda olan var mı ve ne yaptınız?

Hoşgeldin..... Aramıza güzel haberle gelmen ne güzel :) Önce doktorunuz kim diye sormak istiyorum. Donasyonu yapan doktorun....Bence bebişlerin doktorunu değiştir bir doktorun ikili test yapmama lüksü olmamalı böyle davranması çok saçma geldi bana. Doktora ne donasyon olduğundan o hamilelikte gereken testleri yapmak zorunda bana göre.

inşallah bu bebiş tam bir mucize olacak Allahım nasip ederse. . sanırım forumdaki en zor hastalardan biriyim.. yoğun endometriosis hastası ,2 ad kist ameliyatı, 5 ad tüp bebek tedavisi, rahim filmleri,hsgler, erken menepoz,sonra 2 kere kıbrıs hüsranı .. velhasıl benim olursa eğer , diğer arkadaşlar bunu milat sayabilirler :))
ama heyhat vazgeçmeyi düşündüğüm anda eşimin ve sizlerin de desteğiyle 3.denemeye gideceğim. bir seneye yakındır sizleri görmesem de çok yakınımda hissediyorum. bu bağ beni güçlendiriyor.korkuyorum,heyecanlıyım ama vazgeçmeyeceğim.

ALLAHIM isteyen herkese, içinde bana da muradımı versin. Kucaklarımız bebişle dolsun.
sizleri seviyorum.
herkese bol bebişli :emir_bebek::emir_bebek:günler.

Icimdeki acabalari yada korkularimi yada dogrumu degilmi ve daha pekcok soruyu hic siralamiycam cunku biliyorumki hepiniz ayni seyleri yasadiniz ve beni en az benim kadar anliyorsunuz.gercekten cektigimiz acilarin sonu yok ve buns ragmen kimsenin bize acimadigida bir gercek doktorlar nekadar iyi olsada sonucta biz onlar icin sadece birer musteriyiz.yasadigimiz her hayal kirikligindan sonra yine ayaga kalkar kalkmaz kaldigimiz yerden mucadeleye devam ediyoruz.hicbirimiz icin hayat kolay olmadi ayni anda pekcok aciyla mucadele ettik.yanimda oldugunuz icin minnettarim ..bilmiyorum belkide tekrar aci cekmekten korkuyorum ama malesefki baska carem olmadiginida biliyorum.insallah sizlerinde verfigi gucle basaricam.Allahtan dilegim hepimize oyle buyuk mutluluklar yasatsinki yasadigimiz tum acilari bizlere unuttursun.herkesin yolu acik ve kucaklari saglikli bebislerle dolu olsun.

canım merhaba ,

sevgiyle kalın.

Allahin izniyle sende anne olacaksin cnm.Dualarimizdasin korkma,saglam adimlarla git.
Cok bekledin ,cok savas verdin insallah bu kez olacak cnm.
sevgilerimle.yolun acik olsun ..
görüsmek üzere

Hoşgeldin..... Aramıza güzel haberle gelmen ne güzel :) Önce doktorunuz kim diye sormak istiyorum. Donasyonu yapan doktorun....Bence bebişlerin doktorunu değiştir bir doktorun ikili test yapmama lüksü olmamalı böyle davranması çok saçma geldi bana. Doktora ne donasyon olduğundan o hamilelikte gereken testleri yapmak zorunda bana göre.

Teşekkür ederim.Donasyon kıbrıs'ta oldu.Oradaki doktorum Şevket Beydi.Takibini burada bir doktor yapıyor.Doktorun söylediği yumurta başkasına ait olduğu için benim kanımdan bebeklerin genetiği hakkında bilgi alamazmışız.Bunun gibi bir şey yani.

Tebrik ederm canim ikizlere hamileymisin. Doktorun dedigi dogru sadece ense kalinligina bakabiliyorlar . Kan testi ikiz oldugu icin yapilamiyor. Donasyon oldugu icin degil!!! Donasyon oldugu zaman mesela sakatlik risikosu hesaplanirken senin yas degil normalde yumurta bagisi yapanin yasi tabii hesaba katilmasi gerek. Ama cogu zaman insanlar donasyon oldugunu demedigi icin bu hesaplamayi da yaptirmiyorlar. Ilei hamileliginde organscreening yaptirirsin. Tek tek organlara detayli sekilde bakiliyor

arkadaşlar malum bayram tatili foruma giremedim ama cevaplarınızı okuyunca çok sevindim hem cevap verdiğiniz hemde moralimi düzelttiğiniz için çok teşekkür ediyorum kaldığım yerden okudum ikiz bebekler olmuş hayırlı olsun hamilelelerin allah yardımcıları olsun.yola çıkanların yada çıkacakların kucaklara bebeklerle dolsun.

arkadaşlar ben psikolojik olarak hiç iyi değilim dr fobim var hadi onu atlatabilsem dr a gidip ne diyeceğim histereskopi yi neden istiyorsun derse ne diyeceğim aslında tahlillerdende korkuyorum biliyorsunuz 2 yıl önce kanseri yendim irem hanım ve şimdiki dr larım tüp yaptırabileceğimi söylediler tabi onlar dondurulmuş sanıyorlar.irem hanım ile haziranda görüşmüştüm beni bir dr a yönlendirmedi birde arkadaşlar menopoza girmiş bir insan histereskopi yi ne yapacak gibi düşünürler yada bu yaştan sonra çocuğu ne yapacak gibi düşünmelerinden korkuyorum sizi okuyorum gaza geliyorum sonra yine sönüyorum eşimi ikna edemedim ama henüz kendim cesaret edipte histereskopi yaptırmadım ki
arkadaşlar bana bi cesaret verin hepinize teşekkür ediyorum

Back
X