Arkadasim ben hitte yaptirmadim ama sana sonuna kadar katiliyorum.forumdanda takip ettigim kadariyla hitte yaptiranlarin genelde 2.3.4. denemede pozitifi goruyor..mesela forumun baslarindada var haskiz 4.denemede isik 3.denemede aysevi 2 kez onda denedi olmadi benimde olacak onda denedi sanirim 4.de oldu benim hatirladigim suan bunlar formu karistirdiginda dahada cikar eminim.tabiki dondurulmuslarla sans cok azaliyor hadi yumurtalari 2.denemeler icin dondurabilirde ilk denemede spermleri dondurmasi cok sacma.Hitte ilk denemede belki tutan vardir ama eminim cok cok azdir...birde nedense ona gidenlerin hepsinde rahim kalinlasma sorunu oluyor. tamamen duygusal tabiki amac ftrci kardesine para kazandirmak...bide en pahali o yapiyor...

Evet canım kesinlikle öyle.. Ve ben Fizik Tevavinin iyi geldiğini düşünmüyorum işte bizde umut olur belki diyoruz. Anlamadığım o kadar normal tüp bebeğe gittim hiç biride uterusun ince demedi...::)))

Günaydin canim tskr edrim darisi isteyen herkesin basina insallah evet dr um firdevs hnm ben 3 kez gittim 1 kez Sefket beye 2 kez firdevs hnma ve hic paket almadim oteli onlar ayarliyor hava alanindan alip otele Kadar birakiyorlar pazarlik olmuyor bildigim kadari ile bana yapmadilar ben ilk Sefket beye gidip 2. ciye firdevs hanma gittigim icin 2 kez 4500 ödedim arti otel yol vs hemen hemen her ilk gittiginde olmazsa 2. gittiginde tüm oradaki dr lar hep ayni 1000 euro indirim yapiyorlar yani 3500 ödüyorsun cnm tabi ayni dr a gidersen benim gibi dr degisirsen yeniden ayni parayi ödüyrsun ben drumu degistirdigim icin pisman degilim iyikide firdevs hnma gitmisim diyorum umarim yardimci olmusumdur sevgiyle kal rabbim gönlüne göre versin ..

Teşekkürler verdiğin bilgiler için. Çok sağol canım...

Kusura bakma Hit konusunda fikrimi yazacağım. İlginç ilk görüşmeye çağırmadılar mı seni?? Genelde çağırırlar nedense uterusun ince olur. Sonra eşinden sperme alıp dölleyip dondururlar sen istediğin zaman gel derler. Sende de çözünenler tutmaz tabi ::)) Yani kusura bakma ben bunları yaşadım. Dondurulmuşu ucuza yapan adam sende ilkini dondurulmuş kullanır. Hit tede tutar ama genelde 3. de.. Ama Firdevs'te ilkinde tutma ihtimali daha büyük. Sonuçta bu iş birazda şans işi. Ama genede sizin bileceğiniz iş...Ha bu arada ilgi alaka ilk parayı alınca süper para alındıktan sonra bitiyor gerçi her yerde öyledir de. Ben yaptıklarını etik bulmadım açıkçası dondurulmuş kullandılar bende. Sen eğer orda yaptıracaksan eşin gittikten 5 gün içinde sende git derim...Allah hepimize kolaylık versin...

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle burda deneyim ve düşüncelerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Yazdıklarınızın formun sessiz takipçileri için de ne kadar önemli olduğunu bilemezsiniz demeyeceğim, bu forma giren herkesin birbirini ne kadar iyi anladığına eminim. HIT ile ilgili tespitiniz gerçekten bu durumda hayati önem taşıyor, özellikle maddi veya başka özel nedenlerden dolayı bir kaç deneme yapma imkanı olmayan kadınlar için. O nedenle bu konuda düşünceleri olan arkadaşlar paylaşımda bulunabilirlerse çok memnun olurum.

Bir de şunu sormak istiyorum, Kıbrıs'taki merkezle kontak kurup direk gitmek mi avantajlı yoksa burdaki bir doktorun vasıtasıyla mı?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler, sevgiyle ve sağlıkla kalın

Merhaba arkadaşlar Kasım için transfere hazırlanırken hsg sonucu endometrial polip görüldü ameliyat gerekli bu gebeliğin oluşmasına engel bir durummuş :( herşeyde bir hayır vardır dedik ne yapalım böyle birşey yaşayan varmı acaba

Ben yaptırdım polip histereskopi ile hatta septumda olduğunu söyledi doktor. Bizim bu tedavi pahalı bir tedavi olduğu için evet sende bu ameliyatı olabilirsin öyle zor bir ameliyat değil kesi olmadan vajinal yapılıyor.iyi yapan bir doktora yaptırabilirsin...

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle burda deneyim ve düşüncelerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Yazdıklarınızın formun sessiz takipçileri için de ne kadar önemli olduğunu bilemezsiniz demeyeceğim, bu forma giren herkesin birbirini ne kadar iyi anladığına eminim. HIT ile ilgili tespitiniz gerçekten bu durumda hayati önem taşıyor, özellikle maddi veya başka özel nedenlerden dolayı bir kaç deneme yapma imkanı olmayan kadınlar için. O nedenle bu konuda düşünceleri olan arkadaşlar paylaşımda bulunabilirlerse çok memnun olurum.

Bir de şunu sormak istiyorum, Kıbrıs'taki merkezle kontak kurup direk gitmek mi avantajlı yoksa burdaki bir doktorun vasıtasıyla mı?

Merhaba senin Türkiyedeki doktor genelde ya HİTe gönderir derim ben.
Onların göndermesi olayı daha da farklılaştırmıyor onlar sadece hasta gönderdiği için o doktorlardan para alırlarmış.
Firdevsi övmek için demiyorum onuda tanımam ...
Anladığım kadarıyla onun her ilde çalıştığı bir doktor var uterusun doğru kalınlığını o doktorla ayarlıyor ve ona göre ilacı artırıyor.
Ama HİT Türkiyede gitmeden önce kalınlığa bakılmadı Kıbrıstada bakmadılar insan inceyse ilacı artırır o da yok Fizyoterapi iyi geliyor ya...Yani sen direkt merkezle irtibat kur derim ben....

Ben yaptırdım polip histereskopi ile hatta septumda olduğunu söyledi doktor. Bizim bu tedavi pahalı bir tedavi olduğu için evet sende bu ameliyatı olabilirsin öyle zor bir ameliyat değil kesi olmadan vajinal yapılıyor.iyi yapan bir doktora yaptırabilirsin...

Teşekkür ederim ben istanbuldayım eğer istanbulda yaptırdıysan varmı önereceğiz bir doktor birde nezaman yaptırdın fiyat bilgisi verirsen sevinirim çok teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar ,

rahim kalınlığı için bugün .dr.a gittim. firdevs hnm ın tavsiye ettiği dr. rahmin ince olduğunu söyledi 5. küsür.7-8 mm olursa çok seviniriz dedi.
ilaç dozajını 3 ad. den 6 ad. e çıkardı günde. pazartesi tekrar çağırdı. ne olacak bilmiyorum.
irem hnm.la görüştüm olabilir dedi biz onun için ara kontrol istiyoruz dedi .ilaç dozajını yükselttiğimiz an kalınlık fırlama yapar dedi biraz içime su serpti.
sizin görüşleriniz nedir bu konuda. bu durumla karşılaşan arkadaşlarımız bilgi verebilir mi acaba.

sizinle paylaşmak .içimi dökmek istedim .rahatlıyorum çünkü yazınca.
herkese çok selam ediyorum.

hepinize bol bebişli g:emir_bebek::emir_bebek:ünler

canim benmde kalinlasma sorunum oldu estrofemi 3 taneden Transfer öncesi 6 ya Transfer sonrasi 8 e cikardi firdevs hnm ve halen o sekilde aiyorum ama ben ince dendigi günden beriki suan 9 haftalik hamileyim hala nar suyu ve ananas suyu icicyorum ama Hazir meyve suyu degil evde sikipta sana tavsiyem nar ve ananas suyu ic canim bende ise yaradigini düsünüyorum hatta gecen haftaki kontrolumde rahim duvari cok kalinlasmis ilaci birakabilirsin dedi burdaki drum ama ben tabiki 10. haftamdan sonra yavas yavas firdevs hnmn dedigi sekilde birakacagim. moralini yüksek tut allahin izniyle bu sefer olacak guzel yürekli arkadasim kalbim öyle diyo

Arkadaşlar ya bu aralar göbeğimden bile büyük olan memelerimle başım belada resmen 90 neden oldum.sıkı sütyen takmaktan memede selülit oluşmuş.göğüs uçlarım şişlikten yok oldu.doktor antibiyotik başladı.sanırım geçmezse emziremiycem .emzirmeyi çok istiyorum.bu konuda bilginiz varsa lütfen yazın.

merhaba arkadaşlar ,

rahim kalınlığı için bugün .dr.a gittim. firdevs hnm ın tavsiye ettiği dr. rahmin ince olduğunu söyledi 5. küsür.7-8 mm olursa çok seviniriz dedi.
ilaç dozajını 3 ad. den 6 ad. e çıkardı günde. pazartesi tekrar çağırdı. ne olacak bilmiyorum.
irem hnm.la görüştüm olabilir dedi biz onun için ara kontrol istiyoruz dedi .ilaç dozajını yükselttiğimiz an kalınlık fırlama yapar dedi biraz içime su serpti.
sizin görüşleriniz nedir bu konuda. bu durumla karşılaşan arkadaşlarımız bilgi verebilir mi acaba.

sizinle paylaşmak .içimi dökmek istedim .rahatlıyorum çünkü yazınca.
herkese çok selam ediyorum.

hepinize bol bebişli g:emir_bebek::emir_bebek:ünler

Tedavin hayirli olsun cnm,günler cabuk geliyor..bir bakmissin gün sayiyorsun.
simdiden dualarimiz sana gitsin cnm.
firdevs hanima güven ve ne dediyse yap cnm.
mutlaka mümünse nar ye tavsiye ederim ..simdiden yarasin cnm.
sevgilerimle.

söyleyecek söz bulamıyorum çok çok teşekkür ederim ama istanbulda yaşamıyorum. kasım yolcuları allah yardımcınız olsun kasımda benim olmaz ama inşallah en kısa zamanda olur kasım yolcuları dualarım sizinle allah yardımcınız olsun.

safamiza uzun süredir gelmissin ama ben girmedigim icin farkinda dgeildim cnm.öncelile hosgeldin.
yazayim dedim yazina istinaden,
Histeroskopi amalyiatinda korma derim.yeni yaptirdim bende cok yeni daha kolay geciyor korkulacak hic bir sey yok.
zaten narkoz alyiorsun 15 dk islem akabinde hemen uyaniyorsun.
Mikroda tutma ve hamile sansin artar diye bilyiorum.endisne olmasin bizler güclü anneleriz.bunuda basaracaksin
Yolun acik olsun cnm.emekelrin insallah bosa cikmaz.sneinde kuacaklarin bebeklerle dolar..
#Hangi klinige gidiyorsun ?
#Mirodamisin ?
#Nerde yasiyorsun ?
seni taniyayim diye sordum cnm.
tekrar görüsmek üzere.sevgiler

Merhaba arkadaslar bazilarinin bildigi gibi agustosda tup bebek denedik ama negativ sonuc aldik,adetim oldu ozaman ve ozamandan bu yana adet olmuyorum,dr gittim normalmis,ultrasona bile benim zorumla bakti.hemen deneyeceksen adet söktürücü veririm dedi.bizde anca 2.aya deneyebilcez dedim,acaba sizdede boyle sorun oldumu buarada yasim 34,karin agrim bel agrim ara ara gögüs agrim geliyor.hic bir zaman düzensizlikde yasamamisdimkorkmaya basladim:(((

Tüm güzel annelerimize iyi aksamlar diyorum.
Hersey gönlümüzce olsun insallah.Dua kapilairmiz acik olsun,herseyin hayirlisi versin Rabbim hepimize..
Agustosta olumsuz bir tedaviden sonra toparlandim ve yavas yavastan kendimi hazirladim.Bu sefer kendi haline biraktim hic bir sey yapmiyorum.Bakalim neler olacak zaman gsöterecek.
Söz vermistim ondan borc bildim ve burdayim arkadaslar.
Alpilknurun dedigi bende yazayim beni unutsanizda sorun yasamam ama paylasim güzeldir..ondan burdayim.
Ilaclarima basladim 2-3 gün oldu classik bir tedavi sekli..
Sevket beye gidiyorum 5.tedavim olacak..son kez deniyeyim dedim eger olmazsa bakacagiz ne yapariz insallah son olur.
hangi tarihte klinikte olurum bilmyiorum ama günübirlik gidecegimiz icin sorun etmiyorum.
Simdili k etsrofemin migde bulantisi disinda sikayetim yok..
inslallah islerimi ayaralar zamaninda oarada olmayi sorunsuz güzellikler-mucizeler icin dua ediyorum veeee sizdende dualar beklyiorum .. allahin izniyle..

tekrar görüsmek üzere ,her sorunuza acigim sorabilirisniz vaktim oldukca burdayim.
sevgilerimle.

Merhaba arkadaslar bazilarinin bildigi gibi agustosda tup bebek denedik ama negativ sonuc aldik,adetim oldu ozaman ve ozamandan bu yana adet olmuyorum,dr gittim normalmis,ultrasona bile benim zorumla bakti.hemen deneyeceksen adet söktürücü veririm dedi.bizde anca 2.aya deneyebilcez dedim,acaba sizdede boyle sorun oldumu buarada yasim 34,karin agrim bel agrim ara ara gögüs agrim geliyor.hic bir zaman düzensizlikde yasamamisdimkorkmaya basladim:(((

slm cnm seni hatirladim cnm önce gecmis olsun,bende agustosta negatif aldim..seni anlyiorum tabiki.
Galiba yurtdisinda kendi yumrutanla denemistin degilmi?
adet olmaman herkeste farkli tabiki ..
Mutlaka kendi doktoruna sormalisin ve eger mümkünse hangi doktora gittin onunla görüsmelisin.
Bildigim kadariyla bana doktorum adet olabilmem ve düzene girmesi icin clocyo-prognova(yurtdisinda adi baska) diye bir ilac vermisti ..21 günlük
beklyiorsun ve adet oluyorsun.yani öncelikle mutlaka kendi tedavi doktoruna ulas ve konuyu paylas cnm.yazdigim ilaci asla kullanma cok gencsin belki baska bir tedavi sekli önerebilirler.
Nerde yasiyorsun?
hangi klinige ve doktora gitmistin?
simdiden gecmis olsun insallah zamanal düzene griecektir yasin cok genc güzel bir yastasin endisen olmasin bebegin olur cnm.

sevgilerimle

slm cnm seni hatirladim cnm önce gecmis olsun,bende agustosta negatif aldim..seni anlyiorum tabiki.
Galiba yurtdisinda kendi yumrutanla denemistin degilmi?
adet olmaman herkeste farkli tabiki ..
Mutlaka kendi doktoruna sormalisin ve eger mümkünse hangi doktora gittin onunla görüsmelisin.
Bildigim kadariyla bana doktorum adet olabilmem ve düzene girmesi icin clocyo-prognova(yurtdisinda adi baska) diye bir ilac vermisti ..21 günlük
beklyiorsun ve adet oluyorsun.yani öncelikle mutlaka kendi tedavi doktoruna ulas ve konuyu paylas cnm.yazdigim ilaci asla kullanma cok gencsin belki baska bir tedavi sekli önerebilirler.
Nerde yasiyorsun?
hangi klinige ve doktora gitmistin?
simdiden gecmis olsun insallah zamanal düzene griecektir yasin cok genc güzel bir yastasin endisen olmasin bebegin olur cnm.

sevgilerimle
Slm canim cevabin icin tesekkurler evet almanyadayim ben kendi kadin dr gittim ilac falan hic bise vermedi,tup bebek merkezine randevu yapmayi dusunuyorum onumuzdeki aya,merkez 50km uzaklikda.internette adacayini okudum duzensizlik icin alip deneyecem belki sogan kurude denerim midem kaldirirsa:))

Tüm güzel annelerimize iyi aksamlar diyorum.
Hersey gönlümüzce olsun insallah.Dua kapilairmiz acik olsun,herseyin hayirlisi versin Rabbim hepimize..
Agustosta olumsuz bir tedaviden sonra toparlandim ve yavas yavastan kendimi hazirladim.Bu sefer kendi haline biraktim hic bir sey yapmiyorum.Bakalim neler olacak zaman gsöterecek.
Söz vermistim ondan borc bildim ve burdayim arkadaslar.
Alpilknurun dedigi bende yazayim beni unutsanizda sorun yasamam ama paylasim güzeldir..ondan burdayim.
Ilaclarima basladim 2-3 gün oldu classik bir tedavi sekli..
Sevket beye gidiyorum 5.tedavim olacak..son kez deniyeyim dedim eger olmazsa bakacagiz ne yapariz insallah son olur.
hangi tarihte klinikte olurum bilmyiorum ama günübirlik gidecegimiz icin sorun etmiyorum.
Simdili k etsrofemin migde bulantisi disinda sikayetim yok..
inslallah islerimi ayaralar zamaninda oarada olmayi sorunsuz güzellikler-mucizeler icin dua ediyorum veeee sizdende dualar beklyiorum .. allahin izniyle..

tekrar görüsmek üzere ,her sorunuza acigim sorabilirisniz vaktim oldukca burdayim.
sevgilerimle.

Seni özlwmiştik.sanırım yoğun çalışıyorsun.yeniden deneme kararına çok sevindim.alpiknurla sende başarıcaksınız inşallah.azmine hayranım.başaramasaydım bende senin gibi tıpkı Tekrar Tekrar denerdim.adet düzenin nasıl oldu Cnm.kanamaların düzene girdimi.bu kez adet olup gitmeni tavsiye ederim.adet olup rahim tabakası dökülüyor.ve yeni bir tabaka Ile kalınlaşıyor.yani uzun süre adet olmayınca rahim kalın olsa bile endometrium bozulmaya başlıyor.ilaçların etlisinden sadece kanama olmuyor.bu benim nacizane fikrim.güzel haberlerini bekliyoruz kendine iyi bak cnmm

Seni özlwmiştik.sanırım yoğun çalışıyorsun.yeniden deneme kararına çok sevindim.alpiknurla sende başarıcaksınız inşallah.azmine hayranım.başaramasaydım bende senin gibi tıpkı Tekrar Tekrar denerdim.adet düzenin nasıl oldu Cnm.kanamaların düzene girdimi.bu kez adet olup gitmeni tavsiye ederim.adet olup rahim tabakası dökülüyor.ve yeni bir tabaka Ile kalınlaşıyor.yani uzun süre adet olmayınca rahim kalın olsa bile endometrium bozulmaya başlıyor.ilaçların etlisinden sadece kanama olmuyor.bu benim nacizane fikrim.güzel haberlerini bekliyoruz kendine iyi bak cnmm

Eevet Tress seni sürecini hatirliyorum Ankaradan geliyordun ,dün gibi ..Hamileligin daim olsun allahim hayirli evlatalr nasip etsin hepimize insallah.
ne güzel sicak karsilama yazmissin sevindim cnm cok sagol.Eevet söz vermistim durumu haberdar edecegim diye.merak eden anneler olacaktir tabiki haliyle..görev bildim..
Benim son mikrodan sonra hatta son 6-8 aydir adetlerim düzensizlesti ve adet olmyuorum kan derimden Fsh artik adet olamyacagimi menepoza girdigimi gösterdigi icin almanyadaki güzel yürkeli doktorum beni hazirladi.adet olmadan histeroskopi oldum ve devam ediyorum tedavime.
kalinlasma yada tutunmama sorun yok bende bilyiorusnuz bebekelrimi 9 haftalik 12 haftalik kanama ile kaybediyorum..onu önlemek icin calsimalarda bulunduk..önemlide degil stres yok -bol dinlenmem gerek-ve pruloton depot igne caresi bu digeride rabbim bana LAYIK GÖRMÜSSE bebegi insallah diyorum.duanizi esgirgemeiyn lütfen.
Evet azimliyim-kararliyim-sabirliyim ve emin adimlarla atiyorum hayata..insallah bu projemide basaracagim kismetse cnm her anne gibi pesini birkamadim-son gaz gidiyorum SONUMU HAYIR ETSIN ALLAHIM ...
Dogru cok calisyorum ve ev isleri -esimin isleri-kizimin okulu vs ..pesindeyim inslalh sag salim Kibrisa gidip gelirr diye umut ediyorum.
Bu arada sende biraz bahset canim bebisin nasil ?
sen neler yaptin? ailen nasil karsiladi ?esin cok mutludur ? Hamilleik sikayetelrin varmi?
ayrica memelerin siskinliginden bahsetmissin .tavsiyem süt emdiren annelerin sütyenleri oluyor (kizimi mediriken lamistim)cit citli yada dügmeli ortasi acilandan alirsan seni sikmaz rahat edersin dar seyler giyme cnm ..digerinide cok iyi bilemdigimden yorum yapamyiacagim..doktorun yönlendirir seni .
tekrar görüsmek üzere sevgilerimle
iyi hafta sonlari .

Benim hamileyken göğüslerimde o kadar büyümüştü ki çok sevinmiştim normalde küçüktü o yüzden çok acısa da mutluyum bu galiba süt bezlerinin iyi çalıştığını ve dolduğunu gösteriyor. Ve süt öyle çoktu ki zorla bıraktırdık sabah kalktığım da dizlerime kadar akıyordu bazen emzirirken kızımın ağzı doluyor boynu göğsü yüzü heryerine akıyordu süt. Ama sıkı giysiler giyme larax dediği gibi sütten al. Ve üzülme çok güzel emzireceksin :)

Merhaba Arkadaşlar,

ayvanar hangi doktoru tercih edeceksen kendin kontakt kur. burdan bir doktor yönlendirdiği takdirde senin ödemenden oda pay alıyor sen ona ayrıcada muayene ücreti ödüyorsun. hem kendin iletişime geçersen ödemede pazarlık şansında olur, sürecide istediğin gibi kontrol edersin. zaten onların anlaşması olmayan herhangi bir doktorda da hazırlanman mümkün.. rast gitmesi temennisiyle..

Melisa demek negatif almıştın sonucunu hatırlayamadım ama seni hatırlıyorum. Laraksın önerdiği hapı bende kullanıyordum mutlaka faydasını görürsün. ayrıca tüp denemesinden önce bir kaç ay adet görmen senin lehine olur.

Tress ben aylardır evdeki sütyenlerimi kullanamıyorum hepsinden taşıyor. penye sporcu sütyenlerinden kullanıyorum oldukça rahat. o çıt çıtlılardan ileriye doğru sanırım bende alıcam.. memeler önemli onlara dikkat et :)

Back
X