Arkadasim ben hitte yaptirmadim ama sana sonuna kadar katiliyorum.forumdanda takip ettigim kadariyla hitte yaptiranlarin genelde 2.3.4. denemede pozitifi goruyor..mesela forumun baslarindada var haskiz 4.denemede isik 3.denemede aysevi 2 kez onda denedi olmadi benimde olacak onda denedi sanirim 4.de oldu benim hatirladigim suan bunlar formu karistirdiginda dahada cikar eminim.tabiki dondurulmuslarla sans cok azaliyor hadi yumurtalari 2.denemeler icin dondurabilirde ilk denemede spermleri dondurmasi cok sacma.Hitte ilk denemede belki tutan vardir ama eminim cok cok azdir...birde nedense ona gidenlerin hepsinde rahim kalinlasma sorunu oluyor. tamamen duygusal tabiki amac ftrci kardesine para kazandirmak...bide en pahali o yapiyor...
Evet canım kesinlikle öyle.. Ve ben Fizik Tevavinin iyi geldiğini düşünmüyorum işte bizde umut olur belki diyoruz. Anlamadığım o kadar normal tüp bebeğe gittim hiç biride uterusun ince demedi...::)))
Evet canım kesinlikle öyle.. Ve ben Fizik Tevavinin iyi geldiğini düşünmüyorum işte bizde umut olur belki diyoruz. Anlamadığım o kadar normal tüp bebeğe gittim hiç biride uterusun ince demedi...::)))