Tüm güzel annelerimize iyi aksamlar diyorum.
Hersey gönlümüzce olsun insallah.Dua kapilairmiz acik olsun,herseyin hayirlisi versin Rabbim hepimize..
Agustosta olumsuz bir tedaviden sonra toparlandim ve yavas yavastan kendimi hazirladim.Bu sefer kendi haline biraktim hic bir sey yapmiyorum.Bakalim neler olacak zaman gsöterecek.
Söz vermistim ondan borc bildim ve burdayim arkadaslar.
Alpilknurun dedigi bende yazayim beni unutsanizda sorun yasamam ama paylasim güzeldir..ondan burdayim.
Ilaclarima basladim 2-3 gün oldu classik bir tedavi sekli..
Sevket beye gidiyorum 5.tedavim olacak..son kez deniyeyim dedim eger olmazsa bakacagiz ne yapariz insallah son olur.
hangi tarihte klinikte olurum bilmyiorum ama günübirlik gidecegimiz icin sorun etmiyorum.
Simdili k etsrofemin migde bulantisi disinda sikayetim yok..
inslallah islerimi ayaralar zamaninda oarada olmayi sorunsuz güzellikler-mucizeler icin dua ediyorum veeee sizdende dualar beklyiorum .. allahin izniyle..

tekrar görüsmek üzere ,her sorunuza acigim sorabilirisniz vaktim oldukca burdayim.
sevgilerimle.

merhaba larax,
inşallah seninde pozitif haberlerini alacağız ve hafta hafta hamileliğine tanık olacağız,
toparlanmana ve seni burada görmene çok sevindim.
dilerim Allahtan tedavin hayırlı olur, Allahım gönlüne göre versin,
yolun açık olsun,

merhaba kızlar,
güzel haberlerim var sizlere...
son regli tarihime göre 13 hafta + 6 günlük olduk, geçen hafta ayaklarımız yerden kesildi.
sıkı durun ikili test için prof.gittik, şükür test sonucu kötü çıkmaz dedi, raporu yinede bekliyoruz.( bir hafta 10 gün bulurmuş çıkması)
ikinci sevincimiz bebeklerimizin cinsiyetleri belli oldu.
daha çok erken olduğunu biliyorum ama biri kız biri erkek,
tabiki öncelikle sağlık durumları bizim için çok önemliydi, benim için 2 kız olsa belki daha çok sevinecektim ama,
buna da bin şükür, eşim ile ben duyar duymaz ayaklarımız yerden kesildi,
daha çok küçük oldukları için tabiki tam olarak 16-20 haftalarda daha net olarak öğreneğiz.
hafta sonu bebek oyun parklarına, pusetlere, hastane çıkışlarına baktık, Allahım isteyen herkese nasip etsin,
tarif edilemez bir duygu, sadece baktık almak için erken olduğunu düşünüyoruz,
inşallah 40 haftayı sağlıklı bir şekilde tamamlarız, 22 haftada ayrıntılı ultrasyon için günümüzü de aldık,
yanlız iki haftadır miğdem çok kötü, yanıp duruyor, miğde asittinden ölmek üzereyim.
herkese iyi haftalar diliyorum.....

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
son regli tarihime göre 13 hafta + 6 günlük olduk, geçen hafta ayaklarımız yerden kesildi.
sıkı durun ikili test için prof.gittik, şükür test sonucu kötü çıkmaz dedi, raporu yinede bekliyoruz.( bir hafta 10 gün bulurmuş çıkması)
tabiki öncelikle sağlık durumları bizim için çok önemliydi, benim için 2 kız olsa belki daha çok sevinecektim ama,
daha çok küçük oldukları için tabiki tam olarak 16-20 haftalarda daha net olarak öğreneğiz.
hafta sonu bebek oyun parklarına, pusetlere, hastane çıkışlarına baktık, Allahım isteyen herkese nasip etsin,
inşallah 40 haftayı sağlıklı bir şekilde tamamlarız, 22 haftada ayrıntılı ultrasyon için günümüzü de aldık,
yanlız iki haftadır miğdem çok kötü, yanıp duruyor, miğde asittinden ölmek üzereyim.

Canim sevindim ne guzel cinsiyetleri biri kiz biri erkek benimde cok mide yanmalari oluyor bulanti daha az midem beni olduruyor yesem bi turlu yemesem bi turlu birde istahsizlik var yanma icin irem hn talcid onermisti arada talcid aliyorum ama cok ise yaramiyor sen ilac aliyormusun? Tedavin ne asamada sonlandimi?..ikili testi drunmu yaptiralim dedi benim drum cok ilgisiz bide bu forumda biri sanki ikizlerde kesin sonuc cikmiyimus oyuzden dru yaptirtmamis organlarina detayli bakilmasi icin arastirma hast.ne yonlendirmis...

selam arkadaşlar,
çok sık yazamasamda her gün yazdıklarınızı okuyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun..acı,tatlı bir çok duyguyu hepberaber yaşıyoruz...
liste yapan arkadaşlar vardı..yakın zamanda tekrarlanmadı...akşam epey gezindim sayfa sayfa baktım,epey gerilerde kalmış liste.yenilesekmi ne dersiniz..
bu arada ben yazdıklarınıza dayanarak firidevs hanıma da mesaj attım.İrem hanım aradı görüştük galiba fikrim değişecek HİT de tedavi olmayı düşünüyordum daha önce.............

Arkadaşlar merhaba.
Bugün yumurta toplama işlemim vardı ne yazık ki e2 değerim yukseldiğinden yumurta kalitesiz çıktı yani transfer aşamasına bile gelemedik. belki bir defa daha kendi yumurtamla deneyeceğim olmazsa ben de yumruta donasyonu için Kıbrıs'a gelmeyi istiyorum. Moralim bozuldu ama vazgeçemiyorum da.
Kıbrıs'ta ki yumurta donasyonu ile tup bebek maliyeti şu an kaç lire? Son aşamada gelsem olur mu ya da kaç gün orada kalmam gerekiyor. Orada kalma eşin geliş falan tup bebek otek..vb tüm masraflarla birlikte kaça maloluyor?
Ve en önemlisi kaç embriyo transferi yapılabiliyor? Şans sizce % kaç?
Kafam çok karışık eşim bile ilk defa üzüldü. Bundan önceki denemelerde negatif olunca boş ver takma kafana olmazsa olmaz diyordu gerçi yine boş ver diyor ama yüzü ilk defa düştü. benim kardeşimin bir bebeği dolayısıyla benim bir bebeğim var şu an ama eşiminde bu duyguyu tadmasını istiyor ve ona bir çocuk vermek istiyorum.
Bilgi verirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

Canim sevindim ne guzel cinsiyetleri biri kiz biri erkek benimde cok mide yanmalari oluyor bulanti daha az midem beni olduruyor yesem bi turlu yemesem bi turlu birde istahsizlik var yanma icin irem hn talcid onermisti arada talcid aliyorum ama cok ise yaramiyor sen ilac aliyormusun? Tedavin ne asamada sonlandimi?..ikili testi drunmu yaptiralim dedi benim drum cok ilgisiz bide bu forumda biri sanki ikizlerde kesin sonuc cikmiyimus oyuzden dru yaptirtmamis organlarina detayli bakilmasi icin arastirma hast.ne yonlendirmis...

merhaba lalita,
şuan sadece folbiol ve corasprin kullanıyorum başka bir ilaç kullanmıyorum,
ikili testi doktorum önerdi,hamileliğim süresince iki kere senden ikili test yaptırmanı isteyeceğim dedi. 12-14 haftalarda ilkini(mesane,boy,nazar kemik,burun,gr, ense suyu ölçümü,vs.ölçümlerini),
18-24 haftalarda da ikincisini(detaylı ultrasyon, anladığım kadarıyla organ gelişimine bakılacakmış)
prof.mecburen gittik(üniv hastanesinde prof bir doktordu,üniv hastanesinde muayene etmiyormuş akşamları özel muyanahanesinden testler yapan biriydi),yaklaşık 30-45 dk sürdü,kesin sonuç çıkmaz yanıltıcı olur diye kan testi yaptırmadı, fakat ölçümleri yapıldı, iki kere üstten bir kerede alttan bakarak ölçümleri tamamladı. (alttan ben kilolu olduğum için yanılmıyorsam baktı yoksa sadece üstten bakıyorlar), doktor çok önemli ben doktorumu değiştirmiştim hatırlarsan, internetten perinatoloji eğitimi alan, güleryüzlü bir doktor seçtik hem de işime ve evime yakın bir hastane oldu, iyi ki de değiştirmişim, bana 10 haftaya kadar birinin yaşadığını söyledi hep,bir keseyi görüp diğerine bakmadı,
doktor değiştirmem ile ikisinde yaşadağını öğrenmiştik, sana tavsiyem ssk ile anlaşmalı özel hastaneler var, internetten sitelerine girip doktorun cv lerini inceleyebiliyorsun, hem de fiyatlarıda uygun oluyor, bir araştırma yap derim.

merhaba larax,
inşallah seninde pozitif haberlerini alacağız ve hafta hafta hamileliğine tanık olacağız,
toparlanmana ve seni burada görmene çok sevindim.
dilerim Allahtan tedavin hayırlı olur, Allahım gönlüne göre versin,
yolun açık olsun,

Sagol cnm güzel dilekelrin icin.
Cok yogun oldugum icin giremiyordum.. simdide yogunum arada giriyorum ..tsk ederim dualariniz icin cok sgaol.
insallah cnm herkesin gönlüne göre versin.
Sen nasilsin? neler ypaiyorsun? asagida okudum ikizlerin var ne güzelllllllll darisi insallah diger annelere..
görüsmek üzere sevgiler

Merhaba

Benim mesaj sayım dolmamış henüz oyüzden mesaj atamıyorum tekrar denedim olmadı forumda yazdığım mesajların 50 olması gerekmiş :40: benim şuan 27 :40:

Doğuş ta tedavim doktorum Şevket bey ilk denemem 3ay önceydi bir önceki adet günüme göre sanırım 12 gün sonrası lucrin iğne yaptırdım bir adet kullandığım ilaçlar adetin ikinci günü başladım estrofem coraspin ve folbiol e .Transfer günü protestan ve 2adet ilaç daha vardı başladığım beş günlük şuan isimleri aklımda değil:( bu transferde aynı ilaçlar olur sanırım forumda okuduğum kadarıyla herkes hunlarını kullanıyor şimdilik aklıma gelen bunlar o süreçte çok gergin ve stresliydim hata transferden çıkınca çok ağladım neden bilmiyorum ama tutmazsa tekrar denemem diyordum ama sonra tutmadığını öğrenince yine ağladım bi kaç gün sonra tekrar deneyelim dedim ve şuan Kasım sonunu sabırsızlıkla bekliyorum :) inşallah bu sefer olacak hayırlısıyla sen de biraz bahsejermisin

mesaj sayisi bildigim kadariyla 100 adet .ama sorun degil burdanda yazarim cnm.
benimde doktorum Sevket bey 2010 dan beri. hamile kaldigimda oldu ama düsüyorlar.
Classik bir tedavi verdi bakalim nasil olacak ..))
evet aldigimiz ilaclar gergin yapyior -halsiz ve migde bulantisi haklisin keyifsiz bir duruma düsüyoruz.
insallah emekelrimiz bosa gitmez ,bizde bebege kavusuruz .
Her sey gönlümüzce olsun ,yolumuz acik olsun.
sevgiler cnm

merhaba kızlar,

Çokkkkk çokkkkk sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah kız erkek ne fark eder bu yolda Rabbim nasip etmiş tadını çıkart bence :) bizler içinde bol bol dua et inşalah Rabbim bu güzellikleri bizlerden yaşatır tez zamanda

mesaj sayisi bildigim kadariyla 100 adet .ama sorun degil burdanda yazarim cnm.
benimde doktorum Sevket bey 2010 dan beri. hamile kaldigimda oldu ama düsüyorlar.
Classik bir tedavi verdi bakalim nasil olacak ..))
evet aldigimiz ilaclar gergin yapyior -halsiz ve migde bulantisi haklisin keyifsiz bir duruma düsüyoruz.
insallah emekelrimiz bosa gitmez ,bizde bebege kavusuruz .
Her sey gönlümüzce olsun ,yolumuz acik olsun.
sevgiler cnm

Allah yardım etsin senin sürecin daha da zor düşükle ilgili Dr bir sebeb söyledimi ne gibi araştırmalar yaptı sonuçta tekrar denemeye karar vermişsin bunun sebebi in bence iyice araştır yine atnı şeyleri yaşamazsın inşallah

Ben normal şekilde hamile kalıyorum bu güne kadar 8 tane düşüğüm var :43:
Bir çok film tahlil vs en son genetik araştırma yapıldı benim kromozomlarımda sorun çıktı ve malesefki her hamileliğim düşükle sonuçlandı Dr bunun sonucunda donasyondan başka bir çare olmadığını söyledi
Siz genetik araştırma yaptırdınızmı( eşin ) bence yaptırmadıysanız mutlaka yaptırın bu yolda maddi manevi yıparanıyoruz en azından yapılacak şeyleri transferden önce bulup çözüme erdirmek

Allah yardımcımız olsun
Sevgiler

kızlarrrr çok fazla yazamıyorum bu akşam istanbula gidiyoruz.pazar günü de yunan adalarına. sonra geliyoruz bayramda misafilerimiz var teknede onları ağırlıyoruz.sonra 1 ay dinleniyorum sonra ekim başında amerikaya gidiyorum dönüyorum o sırada adet oluyorum tabiki.döndükten sonra hemen kıbrısa gidiyoırummmmm.aslında hit hemen çağırdı efsunecğim ama benim seyahatler yoğun onlar bitsin kafamı toplayım.zaten bu aralar bebek olayı hiç gündemimde değil:)

hepinizi çok özleyeceğim..kendinize iyi bakın gelişmeler olursa mimoş bana cepten mesaj atsın lütfennnn:))) öptümmmmm
Şimdilerde çocuğunuz oldu mu çok merak eytim?

merhaba kızlar,

Rosedali, cok sevindim adina canim, elbette basta saglikli bebek olmasi önemli, ama cok güzel seninkide demek benimkiler gibi bir kiz bir erkek - tebrikler canim.

Lalita ve Rosedali - migde yanmasindan bahsetmissiniz. 12. haftayi gectiginiz zaman alabilirsiniz migde yanma ilaci. zarari yok, bosuna eziyet cekmeyin ve güzelce hamileliginizi yasayin arkadaslarim. bende kullandim o haplardan - omeprazol - inanin dünyalar varmis dedim. ne güzel normal sekile döndü migdem. gercekten tavsiye ederim, rahatlarsiniz, yoksa cok felakat oluyor.

benim bebisler uyanmaya basladi, yine yazarim burdan. iyi aksamlar arkadaslar

merhaba canım,
sıkma canını, bak herşey yolunday mış, bir anormallik yokmuş, anlayamadım birşey senin ki tek yumurta ikizi mi?
bu haftaya şükür gelebilmişsin, yarılamışsın yolu, dilerim Allahtan bundan sonraki haftalarda sorunsuz bir hamileliğin olur,
Rabbim tek avvazda doğurmayı nasip etsin,

rozadalıcım benim başta ikizdi ya (ayrı ayrı keselerde) birinin gelişimi durmuştu 8. haftada . dörtlü tarama testinin sonucunu gelişimi duran embriyonun kesesinden salgılanan hormonun yanılttığı düşünülüyor. şuan tarama testine göre nöral tüp defekti riski görünüyor. ayrıntılı ultrason için randevu günümü bekliyorum.
canım inşallah hepimiz kolay bir hamilelik ve doğum yaparız.
buarada işte çoğul gebeliklerde tarama testinin kan tahlili ile yanıltabileceğinden yapılması uygun görülmüyor.

Larakscım bildiğin hamilelik sıkntıları var bende de ama şikayet yok yeterki sağlıcakla gelsin bebişim.
buarada hergün duamdasın bu transferde alır gelirsin inşallah bebişini.

Ansu seninde yolculuğa az kaldı .inşallah ilk gidişinde herşey rast gider ve burda pozitif haberini kutlarız.

rozadalıcım benim başta ikizdi ya (ayrı ayrı keselerde) birinin gelişimi durmuştu 8. haftada . dörtlü tarama testinin sonucunu gelişimi duran embriyonun kesesinden salgılanan hormonun yanılttığı düşünülüyor. şuan tarama testine göre nöral tüp defekti riski görünüyor. ayrıntılı ultrason için randevu günümü bekliyorum.
canım inşallah hepimiz kolay bir hamilelik ve doğum yaparız.
buarada işte çoğul gebeliklerde tarama testinin kan tahlili ile yanıltabileceğinden yapılması uygun görülmüyor.

Larakscım bildiğin hamilelik sıkntıları var bende de ama şikayet yok yeterki sağlıcakla gelsin bebişim.
buarada hergün duamdasın bu transferde alır gelirsin inşallah bebişini.

Ansu seninde yolculuğa az kaldı .inşallah ilk gidişinde herşey rast gider ve burda pozitif haberini kutlarız.

merhaba Bilginisa ,Nasilsin ? iyimisin?
tabiki kolay sürecler degil,önceside sonrasi her an tetikte olmamiz gereken bir sürec.ama sen masallah basardin az kaldi subata cnm..
Duanda oldugum icin ayrica cokkk sagol cnm,hamile annein duasi hep kabuldur.. sagol

Bilginisacim sneink itekmi ikizmi cnm? hep soruyorum ama ..
güzel paylasimalr dilerim
bu arada 29.ekim Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun hepimize..
sevgiler cnm

Allah yardım etsin senin sürecin daha da zor düşükle ilgili Dr bir sebeb söyledimi ne gibi araştırmalar yaptı sonuçta tekrar denemeye karar vermişsin bunun sebebi in bence iyice araştır yine atnı şeyleri yaşamazsın inşallah

Ben normal şekilde hamile kalıyorum bu güne kadar 8 tane düşüğüm var :43:
Bir çok film tahlil vs en son genetik araştırma yapıldı benim kromozomlarımda sorun çıktı ve malesefki her hamileliğim düşükle sonuçlandı Dr bunun sonucunda donasyondan başka bir çare olmadığını söyledi
Siz genetik araştırma yaptırdınızmı( eşin ) bence yaptırmadıysanız mutlaka yaptırın bu yolda maddi manevi yıparanıyoruz en azından yapılacak şeyleri transferden önce bulup çözüme erdirmek

Allah yardımcımız olsun
Sevgiler

Evet cnm her seyim yapildi ,sorun stres ..digeride rabbim ol demese olmuyor yapacak bir sey yok tabiki..
her türlü arastirmalarimiz tamam ,sorun yok deniliyor.
evet yipratici gergin sürecler sonu ttali güzel olur .
yolun acik,bol sansin olsun cnm.
amin sevgiler.

Uzun süredir göremedim formda snei cnm?
Nasilsin ? iyimisin? bebislerin kac tane? iyilermi?
Yurtdisindasin ,mikro eylülde yaptirmistin ?
Umarim her sey yolundadir mesaj kutuna bak cnm.
Her sey gönlünce olsun ,görüsmek üzere
sevgiler.

canım benim tekiz devam ediyor. aylar biran önce geçsin şubat gelsin istiyorum.

gece ilginç bir şey oldu; uyuyordum tuvalate sıkıştım uyandım o anda aklıma sen geldin ve senin bağışıklık sisteminin izin vermediği aklıma düştü bir anda. bu yönden araştırdın mı.?
çünkü sen daha önce doğal yoldan doğum yapmışsın bize göre daha kolay şekilde gebelik elde etmen gerektiğini düşünüyorum.

tunanehircim günlerdir yoksun ne alemdesin ikizler geldimi? seni merak ediyorum

Merhaba Ansu ,yazina rastliyordum ama hic yazismadik birebir.
Yolun acik olsun cnm emek veriyoruz insallah bebeklerle döneriz .
Bol sans diliyorum .
Hnagi klinige gidiyorsun?
Biraz bilgi veririmisin cnm?
Tekrar görüsmek üzere
sevgiler

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Senin de yazdığın gibi bir gün biz de o güzel haberi alırız.
Ben Firdevs Hn.'a gideceğim.İlk donasyonum olacak aslında geçen ay yapılacaktı ama kistlerim patladı 2 gün kala.o yüzden erteledik.eşim örnek verip geldi.donmuşlarla yapılacak.

Back
X