Arkadaşlarım bugün adetimin 8.günü.Sabah doktora gittik eşimle ve rahim kalınlığım 6 çıktı.Geçen ay 8 çıkmıştı ama kistlerim patlayınca transfer ertelenmişti.Bu ay 6 çıktı.az mı çok mu?iyi mi kötü mü bilemedim.sanki biraz az gibi görünüyor.Doktoruma bildirdim cevap bekliyorum.Hayırlısı diyelim artık.

Arkadaşlarım bugün adetimin 8.günü.Sabah doktora gittik eşimle ve rahim kalınlığım 6 çıktı.Geçen ay 8 çıkmıştı ama kistlerim patlayınca transfer ertelenmişti.Bu ay 6 çıktı.az mı çok mu?iyi mi kötü mü bilemedim.sanki biraz az gibi görünüyor.Doktoruma bildirdim cevap bekliyorum.Hayırlısı diyelim artık.

canim bende firdevs hnmn hastasiydim benim 8. gün kalinlik 7.2 cikmisti firdevs hnm az bulup estrofemi 3 tane kullaniyordum 6 ya cikarmisti transferden sonrada 8 e cikardi halen o sekilde aliyorum

Uzun süredir göremedim formda snei cnm?
Nasilsin ? iyimisin? bebislerin kac tane? iyilermi?
Yurtdisindasin ,mikro eylülde yaptirmistin ?
Umarim her sey yolundadir mesaj kutuna bak cnm.
Her sey gönlünce olsun ,görüsmek üzere
sevgiler.

canim benim tedavin hayirli olsun insallah bu sefer alacaksin bebislerini kucagina..pollyanna internete asermesi cok oldugu icin girmiyo canim ekrana bakinca midesi bulaniyormus ama iyi masallah halen 3 tane devam ediyor bu hafta sonu netlesecek ne olacagi sevgiyle kal canim

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Senin de yazdığın gibi bir gün biz de o güzel haberi alırız.
Ben Firdevs Hn.'a gideceğim.İlk donasyonum olacak aslında geçen ay yapılacaktı ama kistlerim patladı 2 gün kala.o yüzden erteledik.eşim örnek verip geldi.donmuşlarla yapılacak.

Merhaba Ansu nasilsin cnm?
insallah haberleri vermek yasamak cok isterim her anne gibi emek veriyoruz tabiki hakkimizda..
Firdevs hanim isini bilen bir doktor,sicak cana yakin yolun ack olsun cnm.
Donmuslarinla deniyorsun ? kac adet donmusun cnm?
Insallah cnm sende güzel haberler vereceksin..
Donmuslari yapalim diyen kimin fikriydi cnm?
Kac adet transfer eedilecek ?.
sevgiler cnm

canım benim tekiz devam ediyor. aylar biran önce geçsin şubat gelsin istiyorum.

gece ilginç bir şey oldu; uyuyordum tuvalate sıkıştım uyandım o anda aklıma sen geldin ve senin bağışıklık sisteminin izin vermediği aklıma düştü bir anda. bu yönden araştırdın mı.?
çünkü sen daha önce doğal yoldan doğum yapmışsın bize göre daha kolay şekilde gebelik elde etmen gerektiğini düşünüyorum.

Allahim kolay dogumlar nasip etsin,hayirli evlatlar versin cnm
Aslinda tekiz daha sgalikli hem anne icin hemde bebek icin..allahi mdaim etsin cnm..
Subata az kaldi cnm 3 ay kadar var insallah..
ay benim idüsündün sagol cnm ..dualariniza ihtiyacim var ,hamile duasi hep kabul olur..sagol simdiden ..
bagisilik sistemim hakkinda bana bbilgi verilmedi ama olsa söyenirdi cnm..
ama doktorumla görüseyim yarin cnm.iyiki hatirlattin sgaol cnm..
bakalim beni neler bekliyor..
sgalikli hamilelikler cnm ..görüsmek üzere

canim benim tedavin hayirli olsun insallah bu sefer alacaksin bebislerini kucagina..pollyanna internete asermesi cok oldugu icin girmiyo canim ekrana bakinca midesi bulaniyormus ama iyi masallah halen 3 tane devam ediyor bu hafta sonu netlesecek ne olacagi sevgiyle kal canim

Nasilsin internetten sana ulasamadim iyimisin cnm? uygun olursam ararim ok mi cnm ?
Evet Pollyanna yok aman iyi olsunda sorun dgeil..3 adetmi masallah ))) üc defa migdesi bulanyiordur ..eee annelik iste..zamanla gecer insallah...
darisi diger annelere insallah..
görüsmek üzere cnm .

canim benim internetim yok malesef buldukca baskalarindan giriyorum.canim yarin hastaneye yatis yapilacak ama bebeklerimiz persembe mi cumami alinir bilmiyorum.cok korkuyorum bisey olucak diye.nolur dua edin bize.2kiloyu gecmisler.kuveze girerlermi acaba? cokk amaaa cok heyecanliyim canlarimmm...dualarinizi bekliyoruzzz....

laraxcim dr daydim canim terminim aksamdi internete gec girdim dün sana cevap yazdim saniyordum ama galiba sana diye dalginlikla baskasina attim sanursam neyse dedigim gibi bu aksam dr daydim söylediklerine önce üzüldüm sonra rahatladim Allah biliyor yaa benim bebislerimden Kücük olanin kalbi Durmus yani artik tek bebegim var ve dr cok saglikli dedi kaybettigime devam etmedigine üzüldüm sonra dr 35 Yas üzeri ikiz gebeligin riskli oldugunu ikisinide kaybedebilirdin ama suan saglikli bir gebeligin var en sagliklisi tek bebek dedi ..hayirlisi buymus dedim sonucta bebisimi kucagima alayim rabbim eli ayagi Düzgün saglikli hayirli bir evlat versinde daha ne isteyeyim sevgiyle kalin

laraxcim dr daydim canim terminim aksamdi internete gec girdim dün sana cevap yazdim saniyordum ama galiba sana diye dalginlikla baskasina attim sanursam neyse dedigim gibi bu aksam dr daydim söylediklerine önce üzüldüm sonra rahatladim Allah biliyor yaa benim bebislerimden Kücük olanin kalbi Durmus yani artik tek bebegim var ve dr cok saglikli dedi kaybettigime devam etmedigine üzüldüm sonra dr 35 Yas üzeri ikiz gebeligin riskli oldugunu ikisinide kaybedebilirdin ama suan saglikli bir gebeligin var en sagliklisi tek bebek dedi ..hayirlisi buymus dedim sonucta bebisimi kucagima alayim rabbim eli ayagi Düzgün saglikli hayirli bir evlat versinde daha ne isteyeyim sevgiyle kalin

Çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlısını versin. Sağ salim diğer bebeğini kucağına alısın inşallah darısı da bizlere olsun.

Son düzenleme:
Kızlar 10 haftamdayım. Kuru öksürük, burun tıkanıklığı hamiliğimin başından beri çok yordu beni dün acile gittik. Gargara ve burun spreyi dışında ilaç veremedi. En son geçen hafta kalp atışını duymuştuk. Tekrar gitmeye korkuyorum öksürük ve burun tıkanıklığı bebeğime etki etmiş midir diye. Benim gibi olup da hamileliğini devam ettiren varmı? neler yaptınız. Yardım kızlar

canim benim internetim yok malesef buldukca baskalarindan giriyorum.canim yarin hastaneye yatis yapilacak ama bebeklerimiz persembe mi cumami alinir bilmiyorum.cok korkuyorum bisey olucak diye.nolur dua edin bize.2kiloyu gecmisler.kuveze girerlermi acaba? cokk amaaa cok heyecanliyim canlarimmm...dualarinizi bekliyoruzzz....

canım merhaba,
inşallah bir avvazda kurtulursun, hayırlı doğumların olsun,
lütfen habersiz bırakma, şimdiden tebrik ederim....

canım merhaba,
yaşadığın duyguları bana tam 1 ay yaşattılar, ne hissettiğini inan çok iyi anlıyorum. bana hep hayırlısı buymuş belki sakat,özürlü olarak doğacaktı, belki diğerini de düşerecekti demişlerdi.
hayırlısı işte elden birşey gelmiyor, geride kalan bebeğe Allahım uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin,
çok geçmiş olsun.

Rosedali, cok sevindim adina canim, elbette basta saglikli bebek olmasi önemli, ama cok güzel seninkide demek benimkiler gibi bir kiz bir erkek - tebrikler canim.

Lalita ve Rosedali - migde yanmasindan bahsetmissiniz. 12. haftayi gectiginiz zaman alabilirsiniz migde yanma ilaci. zarari yok, bosuna eziyet cekmeyin ve güzelce hamileliginizi yasayin arkadaslarim. bende kullandim o haplardan - omeprazol - inanin dünyalar varmis dedim. ne güzel normal sekile döndü migdem. gercekten tavsiye ederim, rahatlarsiniz, yoksa cok felakat oluyor.

benim bebisler uyanmaya basladi, yine yazarim burdan. iyi aksamlar arkadaslar

merhaba canım,
neler yapıyorsunuz? günleriniz nasıl geçiyor, lütfen uzun uzun bebeklerden ve senden bahseder misiniz?
kiloları nasıl oldu? bu hafta sonu ikili test sonucum çıkarsa doktora gidiyorum o zaman miğde yanmamdan bahsedicem,
çok çok teşekkür ederim.
iyi günler...

Canim cok gecmisolsun herseyin hayirlisi yeterki bu saglikli olsun benim hala ikisininde gelisimi iyi dedi dr.ama Allahin gucune gitmesin ikiz beni korkutmuyor degil gerek hamileligi gerek dogum ve bakimlari yasim geregide zor olacak...yinede tabiki nankorluk etmek istemiyorum cunku olmasi icin cok ugrastik.sabah ölüyorum zannettim bi ogurtu bi kusma banyodan cikamadim.simdi biraz midem kendine geldi ama yanma hep oluyor.valla resmen hasta oldum..arada kanamalarda cabasi...sen nasilsin sikayetkerin devam ediyormu?...

Tunanehir Allah kurtarsin canim saglikla dunyaya gelsin bebislerin insallah kuvoze gerek kalmaz..

Tunacım nihayet doğum zamanı gelmiş . aykızım kucağına aldı bile. endişe etme soğukkanlılığını korumaya çalış ve iyi düşün .
artık bu son aşama doğumdan sonra nihayet başka ve hayatının en güzel dönemine giriyorusun.
allahın izniyle sağlıcakla gelsin bebişler. dualarım sizinle canım..

Waltkrayburg, senin durumda benimki gibi olmuş. benimde birinin gelişimi 8. haftada durmuştu. onun kesesi içerde duracak.
inanki böylesi daha iyi tekizin riski daha az . bebeğin biricik şimdi ve çok özel. allahım kolay bir hamilelik daim ettirsin sağlıklı şekilde büyüsün bebeğin. sakın kendini üzme...

merhaba tunanehir dualar sana gitsin,sag slaim kucagina almak nasip olsun insallah.
Ikiz oldugu icin doktorun gerkeli her seyi yapmistir endise duyma..küveze girme konusunuda aciklamislardir tabiki size)
genelde solunum tek basina alamadikalri iicn giriyorlar,endise duyma cnm,rahat ol bebekelrinin gelisne anneligin tadini cikar..güzel heyecanli zamanlar seizi bekler..tüm gücünle sarilacaksin..
paylasman dilegiyle.
gözün aydin simdiden .
sevgiler..

Öncelikle sen ve bebegin saglikli oldugu icin sevindim.
Evet cn msorun dgeil netten ulastik sgaol cnm,sözünde duran birisin yazmissin ayrica sagol.
Üzülme rabbim uygun görenini takdim etmistir.tek bebek saglklidir daha rahat hamilelik gecireceksin - bebeginde rahat karninda büyüecektir.güzel dogumlar,hayirli evlatlar versin cnm.
Firdevs haniminda emegine saygi duyuyor doktorununda allah yolunu acik etsin diyorum. masallah herkesi hamile birakiyor.
yasin cok genc rahatlikla hamilleigi ikizide tasiyabilirdin cnm ama olsun rabbim öyle uygun görmüs..tebrikler cnm .ykainda sikayetelrinde gecer hamileliligin güzel gecer.
esinde -yavrunda cok sevinmistir ..
görüsmek üzere
sevgiler cnm

canım merhaba,
yaşadığın duyguları bana tam 1 ay yaşattılar, ne hissettiğini inan çok iyi anlıyorum. bana hep hayırlısı buymuş belki sakat,özürlü olarak doğacaktı, belki diğerini de düşerecekti demişlerdi.
hayırlısı işte elden birşey gelmiyor, geride kalan bebeğe Allahım uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin,
çok geçmiş olsun.

tskr ederim canlarim Allah razi olsun lalitacim benim sikayetlerim bitti cok sukur biraz kokuya hassasiyetim var o Kadar bugun ilaclari birakmaya basladim yavas yavas dr dün 10. haftamda oldugumu söyledi.bilginisacim biliyorum daha önce normal yoldanda ikiz gebelik yasadim kizimda ikizin bir tanesi 27 yada 28. haftamda kizimin ikizinin kalbi Durdu ve inan bebek buyuk olunca cok daha zor ve üzücü oldu Allah biliyor yaa üzülmedim hayirlisi böyleymis dedim dr demisti zaten kucuk olanin kalbi 12. haftaya Kadar gitmeyebilir durabilir diye rabbim bebisime ve tum hamislerin bebislerine saglicakla dogmayi nasip etsin insallahh

Öncelikle sen ve bebegin saglikli oldugu icin sevindim.
Evet cn msorun dgeil netten ulastik sgaol cnm,sözünde duran birisin yazmissin ayrica sagol.
Üzülme rabbim uygun görenini takdim etmistir.tek bebek saglklidir daha rahat hamilelik gecireceksin - bebeginde rahat karninda büyüecektir.güzel dogumlar,hayirli evlatlar versin cnm.
Firdevs haniminda emegine saygi duyuyor doktorununda allah yolunu acik etsin diyorum. masallah herkesi hamile birakiyor.
yasin cok genc rahatlikla hamilleigi ikizide tasiyabilirdin cnm ama olsun rabbim öyle uygun görmüs..tebrikler cnm .ykainda sikayetelrinde gecer hamileliligin güzel gecer.
esinde -yavrunda cok sevinmistir ..
görüsmek üzere
sevgiler cnm

canim sana daha önce söylemisimdir belki sulalemde oldugu icin ben daha önce ikiz gebelik yasadim biliyorum inan yasla alakasi yok 24 yasindaydim ve olmadi tam dogum hazirliginda kaybettim tabiki esimde kizimda bende mutluyuz sonucta rabbim bize bir bebek Verdi rabbim saglicakla dogmayi nasip etsin darisi sana ve hamile kalmak isteyen herkese insallah diyorum cnm dualarim bu yolda mucadele veren herkesle

Back
X