Canlarim, can dostlarim, sirdaslarim - her zaman burda kendimi öyle rahat hissediyorumki anlatamam..neyse...
Waltkrayburg canim, hakkinda hayirlisi buymus. Allahim bu bebegini kucagina almayi nasip etsin canim benim. Nasil hissediyon kendini, migde bulantilari gecti mi yavas yavas?
Larax canim uzun zamandir okumamistim yazilarini - sevindim tekrar bir denemeye girdigin icin. Dualarimiz seninle. insallah sendende güzel haberler alicagiz yakinda.
Tunanehir - ne heyecanlandim bir bilsen..........demek ikizlerin geliyor canim.........hic korkma, 2kiloyu gecmisler bu cok ama cok iyi. bak benimkiler 1300 ve 1700 gr dilar. ve simdi nur topu gibi topladilar kendilerini. küveze girse bile bu bebislerinin önemli icin unutma canim. ne güzel öyle heyecanli günler seni bekliyorki anlatamam :)))) ne olur bizlere haber ver ara sira olsada!!!!
Bilginisa canim benim, senin yazdiklarini hep takip ediyorum. son durumun nasil su an canim? ne güzel bak sende ilerledin hayirlisiyla. efsune den haber aliyomusun? sanirim uzun zamandir buralarda yokdu.
Rosedali, bahset demissini benden ve ikizlerimden..

vallahi ne diyim sana, öyle bir yogun geciyorki günler geceler anlatamam :) dünyalar tatlisi bebislerim yavas yavas gülücükler atiyorlar teyzesi!! ve inan insanin yüregi firliyo sanki sevincten :))) hatta ara sira sesli sanki gülüyolar, öyle bir tatilarki anltamam. Allahim nazardan korusun. Elbette zor günlerde geciriyoz. bazen 2 saatte bir altini temizle, mama yedir derken, bi bakiyom aksam olmus ve islerim kalmis evde. yani kendini yogunluga hazirla canim. ama suda var, bazi bebisler mama yiyo 4 saat uyuyor, böyle de olabilir sende. bende oglum öyle, kizim degil. yani hepsi farkli oluyor. kendine güzel bir organizasyon yap cocuk odasinda, mutfakda (sayet emzirmezsen, mama verirsen).
insallah emzirebilirsin. bizimkiler küvezde olduklari icin basta ve cok kücük dünyaya geldikleri icin ben sütümü sagdim, sonrandan biraz emdiler ama daha henüz kuvvetleri yokdu. sütüm de azaldi sonra tüm kesildi. napiyim kismet degilmis fazla emzirmek diyorum. yoksa ikizleri emzirmek icin yastiklar var, ikisinide üzerine yatiriyorsun yastigin güzelce beraber emziriyosun. bir kac kez bende öyle emzirdim, cok ama cok güzel oluyor. tavsiye ederim denemen gerek mutlaka :)
hemen hemen her gün biz disariya da cikiyoruz bebislerle, yaklasik 2 saat yürüyüse cikiyorum. ciktigim an disariya bebekler hemen uyuyor. o cocuk arabasinin sallamasi ve temiz hava oksijen onlara cok iyi geliyor. misil misil uyuyorlar, dinleniyorlar cok güzel.
haftada bir kez banyo yaptiriyoz. cok zevkli oluyor. suyu cok seviyorlar yavrularim. diyorum herhalde anne karnina andiriyorlar. önemlisi 5 dakikadan fazla ilk zaman suda birakma ve hemen her taraflarini iyice kurula. bilhassa eklem yerlerini. yoksa kizariklik cabuk oluyor nemden canim.
banyo yaptirmadigimiz günler sabahlari siliyorum, temizliyorum, cicilerini giydiriyorum, saclarini tariyorum derken resmen zevk aliyorum onlarla ilgilenmekten :)
bazen de beni cok terletiyorlar. simdi ikisi ayni anda uyandiklari zaman bi acikmis oluyorlar, aritk iste o zaman cok agladiklari zaman altlarini hemen temizlemiyorum cünkü cok aglatmak istemiyorum. ilk basta o zaman karinlarini doyuruyorum ayni anda ikisinin.
aksamlari babalari da isden geldikleri zaman kendisi bana yardimci oluyor. aritk birini o aliyor, digerini ben. karsilikli mama yediriyoz, konusuyoz bebislerle, koklasiyoz derken zevkden dört köse oluyoz

Allahim bu güzel duygulari, anlari, evlat sevgisini tüm herkese yasatsin. ben her gün kac kez Allahima sükür ediyorumki bana bu evlatlari verdi diye ve tüm herkese dua ediyorum herkes de yasasin bu güzellikleri diye.