Ben direk görüşmeye gittim eşimle ..aslında özlem hemsıre var ordan maillere bakan turk hastalarla ilgilenen o cok ılgılı gelmıstı sıcak geldı ama nası dıyım hanı doktorlar hemşire muhabbetı cok fazla vıcık vıcık:)aslında tam olarak bu da degıl bı yorumda hit dondurulmuş kullanıyor dedıler bıraz buna taktım galıba

evet zaten bana söylediler eşimden sperm alınıp dolduruyormuş .. sonra gelince kullanılıyormuş .. anlayamadım ne gereği var ki.. açık söyleyeyim kafama yatmadı :((((

Anladım canım ...dur bakalım rabbım ne gösterecek ..hakkımızda hayırlısı ınsalahh

amin canım ne zorluklarla karar veriyoruz .. ne acılarla maddi zorluklarla karşılaşıyoruz ama ordakiler öyle rahatki :((((((( rabbim utandırmasın.. İnşallah gerek kalmaz mucizelerimizi gönderir :)

Aklina kotu seyler getirme dinlen yinede herseye karsi igne ol ne kadar erken davranirsan o kadar iyi allah seni ve minnoslari korusun

Canim sakin hemen karalar baglama ayin 11 ni bekle kan tahlilini yap
Ne olacagi belli olmaz uzulme simdiden benimki de ngtf cikmisti aglaya aglaya olmustum
Moralini bozma umutsuz olursan umudunuda kaybedersin

Kızlar forumu uzaktan takip edenlerdenım bende yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdım hatta on görüşme yapıtım hit ile fakat bu forumda en cok fırdevs hanım konuşuluyor sızce ne yapmalıyım????aradakı fark nedır bana yardımcı olur musunuz kafam cok karıştı
Hazırında yaptıracağım o zaman kadar ıyı karar vermem gerekıyor

Hosgldin arkadasim fridevsde hit te iyi dr lar burda cogu fridevse gidiyor bu sans isi bazisi ngtfle karsilasiyor bazisi pozitif
Senin begendigin dr kimisi begenmiyor ikilemde kalma iyi davranis iyi is yapar anlamina gelmez ki
Kararini ver pisman olma

Kizlarr test yaptırdım çok şükür allahima hersey yolunda test sonucum 760
Allahım sana sonsuz şükürler olsun...

Rabbim tüm bekleyen arkadaşlara da nasip etsin
insallahhhhh

Zenan Rabbimin izniyle hiçbir şey olmayacak sen gönlünü rahat tut :) yinede Doktorun la konuş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağ salim sağlık la bebekleri mızı kucağımiza almayi nasip etsin

Kızlar günlük pedimde tam da kahverengi olmayan hafif bir leke gördüm az önce umarım ters giden bir şeyin habercisi değildir :(

Kizlarr test yaptırdım çok şükür allahima hersey yolunda test sonucum 760
Allahım sana sonsuz şükürler olsun...

Rabbim tüm bekleyen arkadaşlara da nasip etsin
insallahhhhh

CANIM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM...
Kanaman ne oldu bu arada...
İnanmıyacaksınız ama bu gün 15 gibi benimde hafif leke şeklinde pembemsi kanamam geldi...
İREM HANIMA mesaj attım. Ne yapalım diye. Bu gün pluton depot günümdü hemen onu yaptırdım.
İrem hanım dediki BETA HCG ve PROGESTERON tahlili yaptır koştur koştur yaptıdık.Tahlil 2,5 saat sonra çıkacak.
O 2,5 saat geçmek bilmedi...
Neyse sonucum beta hcg:89.10 , progesteron 7.60 ...
İREM HANIM değerlere normal dedi dinlen hiç ayağa kalkma yarına geçer dedi tutunma kanamasıdır dedi...
Yani kızlarrrr benimde :5::5::5: POZİTİF :46::46::46:
RABBİM yardım eder inşallah sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...İnşallah buda geçecek rabbimin yardımıyla...

Canim sakin hemen karalar baglama ayin 11 ni bekle kan tahlilini yap
Ne olacagi belli olmaz uzulme simdiden benimki de ngtf cikmisti aglaya aglaya olmustum
Moralini bozma umutsuz olursan umudunuda kaybedersin

ROWİNA çığım
Teşekkür ederim geçmişe dönük okuyordum o arada hafif pambemsi kanamam oldu test yaptırdım pozitif....(89,10)
Rabbim yardım edecek inşallah bu durumuda atlatacağım canım...

Canım test gününe kadar ilaçlarına devam et bence idrara geç geçebiliyor kan testi yaptırırsın test günü...

ZENANN
Sen ne yaptın çok şükür benim pozitif ama hafifi pembemsi kanamam var idrar yapınca ortaya çıkıyor....
Rabbim hepimize yardım edecek inşallah....

Çoook çoook sevindim :nazar:
:emir_bebek:

rabbim tamamina erdirsin insallah benim kanama bitti sayılır çok az oda ıcte kalan sanırım :)
Bundan sonraki aşamamiz hayırlısıyla kalp atislarini duymak :)
Dilerim hepimiz için herşey yolunda gider :)

İnanmıyacaksınız ama bu gün 15 gibi benimde hafif leke şeklinde pembemsi kanamam geldi...
İREM HANIMA mesaj attım. Ne yapalım diye. Bu gün pluton depot günümdü hemen onu yaptırdım.
İrem hanım dediki BETA HCG ve PROGESTERON tahlili yaptır koştur koştur yaptıdık.Tahlil 2,5 saat sonra çıkacak.
İREM HANIM değerlere normal dedi dinlen hiç ayağa kalkma yarına geçer dedi tutunma kanamasıdır dedi...
RABBİM yardım eder inşallah sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...İnşallah buda geçecek rabbimin yardımıyla...

ayycanım ne güzel haberler bunlar allahım inşallah banada nasip eder benimde haftaya cumartesi transfer kızlar bende alabilecemi acaba pozitif haber

Hosgldin arkadasim fridevsde hit te iyi dr lar burda cogu fridevse gidiyor bu sans isi bazisi ngtfle karsilasiyor bazisi pozitif
Senin begendigin dr kimisi begenmiyor ikilemde kalma iyi davranis iyi is yapar anlamina gelmez ki
Kararini ver pisman olma

Doğru diyorsun ama ıste bu ıs pahalı bır işlem..hani biri olmadı dıgerı olmadı digeri dıyebılecegımız bı durum pek olmadıgından benım kararsızlığım aslında bu yüzden ınsallah hayırlı sonucları alabileceğimiz bır doktoru seçerım hepımız bebeklerımıze kavuşuruz ınsallah:)

ZENANN
Sen ne yaptın çok şükür benim pozitif ama hafifi pembemsi kanamam var idrar yapınca ortaya çıkıyor....
Rabbim hepimize yardım edecek inşallah....

Çooookkk sevindim harika haber benim de bir daha olmadı leke zaten çok hafif birşeydi. Sağlıklı ve sağlıkla inşallah kucağımıza alırız :))

erfat ve senyoksun kızlarrrrr çok sevindim içimi sevinçle doldurdunuz hadi şimdi sırada onları kucaklama :) büyütme okutma evlendirme torun bakma var.. Rabbim yolunuzu açık etsinnnn.. yüzünüzü hep güldürsün darısı bizlerreeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X