canım benim.gerçekten benımde kafam karıştı.bizde son çare olarak kıbrısı düşünüyorduk ilerleyen zamanlarda.Çünkü orayı herkes kesin olur gözüyle bakıyor..tek umudumuz olduğu için belkide..maddi ,manevi bütün zorluklara ragmen bizlerde anne olmak için çabalıyoruz..Tabii oraya gidip hamile kalıp sevinen olduğu gibi maalesef olumsuz olanda var.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

gidin arkadaslar caresizlik nedir bililriz evvelallah. tedavilerde sikinti yok dört dörtlük te zaten size tavsiyem ödemeyi yapmadan önce satin aldiginiz donorlerin kibris saglik bakanligindan onayli belgelerini isteyin. hepimiz evlat sahibi olmak istiyoruz tabii ki bunun usulune uygun olduguna emin olalim. benim belcikada akrabalarim var ve ögrendigime göre orda donor satin alirken noterden onay aliyormusun ve hepsi kapi gibi iso 9001 belgeli vize alabilirsek oraya gitmeyi düsünüyoruz. ama bizim icin fark etmez diyorsaniz siz bilirsiniz. hatta beni bu konu da yine türkiyede bir doktor uyardi ama bizim icin zaten gec olmustu o yüzden kibrisa gideli nerdeyse 1 yil oldu en azindan sizlerin kulagina küpe olsun isterim. benim yasim zaten 42 olmus artik ama tabii cocuk istegini hic bir zaman durduramaiyorsunuz.

kızlar valla anne olmak için eli mahkum gidiyoruz. İllaki herkes hamile kalacak memnun olacak diye de bişey yok. okadar olumlu sonuç alan mutlu haberlerle dönen insanlar var. memnun kalmayanda tabiki olacak ama tedaviye yeni başlayan arkadasları telasa sokmaktan baska bisey degil bu . memnun olmadığın seyi dile getir tabiki ama herkesi her merkezi zan altında bırakma bizde aynı yollardan geçtik nasıl bir duygu cok iyi biliyorum bi olumsuz haberde karak değiştirdiğim oldu merkezden neyseki suan hamileyimde cektigim eziyetlere değdi

klinik ve doktor ismi beyaninda bulunmak istemiyorum elimizde remen bir kanitimiz olmadigi icin bu sadece bir karalama olarak görünüyor ve bunu kadinlar kulubu suc olarak görüyor. klininik calisanlari zaten sürekli forumun icinde hastalarin paylasimlarini takipteler ve kendilerini cok iyi biliyorlar. ben kendi isteyimle gittim ve ne yazikki olmadi aci bir tecrübe oldu isteyen buyursun gitsin su iyi bu kötü diyemeyiz cünkü disardan bakildiginda benimkisi en iyisiydi bence ama sizde arastirin derim. daha fazla insan magdur olmasin istiyorum sadece. bende cok güvendigim icin gitmistim 10 ay evvel ama simdi baska careler ariycaz. onca emegimiz ve paramiz gitti biz parayi sizin gibi kolay kazanmiyoruz her bir kurusunda alin teri var. üc kagitcilik la degil Allah yedirmez merak etmeyin hayrini görmesinler bizden aldiklarinin.

Böyle sitem dolu bir mesaj yazmışsınız lakin şu aşağıda ki cümle size ait değil mi ? hani şu bizim kapattığımız hesabınız ile yazdığınız ;

kendi yumurtalariniz ise unutun çalıyorlar benim başka bir merkezde en az 6 yumurtami çaldılar çünkü. 8 9 tane döllenmiş yumurtadan son transfer öncesi gelip malesef hiç biri iyi değil iki tanecik kalmış oda iyi değil diyorlar bi güzel

Bu yapılan suçtur, sizin yumurtanızı neden çalsınlar ? Bilgi eksikliğinizi suç işleyerek burada yazamazsınız. 8-9 tane yumurtanın döllenmesi hepsinin sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Yumurta veya spermlerin kalitesi iyi(kromozom yapısı) olsa dahi döllendikten sonra kromozom yapısı bozulabilir. Türkiye'de yapılan yumurta ve sperm tahlillerinde her ikisi de sağlıklı ise gebelik gerçekleşecek diye bir şart yok. Yeni yapılan uygulamalarda döllendikten sonra da kromozom yapısının bozulduğu gebelik oluşsa bile bir süre sonra düşükle karşılaşıldı vakalar çok fazladır. Bu sebeple döllendikten sonra da testler son 1 senedir Türkiye'de de yapılmaktadır.

Bu sebeple benim yumurtalarımı çaldılar hemde şu merkez diye çıkıp açıklama yapamazsınız. Böyle bir düşünceye sahipseniz gider hakkınızı yasal süreçte ararsınız.

Bu site kimsenin avukatı değildir kimse yaşadığınız olumsuzlukları yazmayın da demiyor ama yazarken de biraz dikkatli yazın. Ben şu merkeze gittim ve şunlardan dolayı memnun değilim diye yazın buna kim karışır ?

"Kime göre uygun değilmiş anlayamadım. Küfür yada hakaret içeren bir yorumum yok biz burda özgürce sıkıntılarımızı dile getiremedikten sonra siz niçin varsınız şikayette bulunan kişinin gerçekleri yazmamız işine gelmedi ise bu onun sorunu çözümü bu olmamalı sizin tarafsız olduğunuzu sanıyordum bu çok yanlış birşey yaptığınız gerçekler er yada geç ortaya çıkar siz saklamaya yardımcı olsanız dahil şikayette bulunanları da ben her türlü şikayet ediyorum. Bu özgürlük hakkını kısıtlamalar tarafsız olmalısınız."

bana attığınız bu mesajda özgürlükten bahsetmişsiniz. Özgürlük ispat edemeyeceğiniz söylemlerde bulunmak değildir.
Biz hiç bir şey saklamıyoruz burada tüp bebek merkezi çalışanları varsa bunları deşifre eden bizzat benim. neyin saklaması ? Size yazdıklarınızdan dolayı önce uyarı verdik sonra yukarıda ki mesajı atınca da yasakladık. Anlıyorum negatif sonuç almak sizi yaralamış fakat çözümü asla bu değil. Sonuçlarına ben katlanırım diyorsunuz yurt dışındasınız hangi sonuç ? Size karşı bir yaptırım mı var ? Burada tek zararlı çıkacak olan biziz bu da yayıncı olarak ceza almamız demektir.

tekrarlıyoruz kimseyi savunmuyoruz ama sizlerde yazarken azami dikkatli davranın lütfen ...

Israrla merkez ismi telafuz etmeyin lütfen sadece tecrübelerinizi yazın dedikçe de bize haber alma özgürlüğümüzü kısıtlıyorsunuz diye sitem ediliyor. Bu konuda ne haklı olduğumuzu da bir kez daha gördük. Kimseyi ne olumlu ne de olumsuz olarak merkezlere yönlendirmeyin. Süreci paylaşın sadece. X bir merkezden siz sonuç alırken bir başkası sonuç alamayabilir. Negatif sonuç alan da pozitif sonuç alanın reklam yaptığı gibi bir söyleme girer. Lütfen merkez ismi paylaşmayın ! Sadece tecrübelerinizi yazın

kızlar valla anne olmak için eli mahkum gidiyoruz. İllaki herkes hamile kalacak memnun olacak diye de bişey yok. okadar olumlu sonuç alan mutlu haberlerle dönen insanlar var. memnun kalmayanda tabiki olacak ama tedaviye yeni başlayan arkadasları telasa sokmaktan baska bisey degil bu . memnun olmadığın seyi dile getir tabiki ama herkesi her merkezi zan altında bırakma bizde aynı yollardan geçtik nasıl bir duygu cok iyi biliyorum bi olumsuz haberde karak değiştirdiğim oldu merkezden neyseki suan hamileyimde cektigim eziyetlere değdi
Allah inşallah sağlıkla doğurmak nasip eder canım.
Bizde isterdik normal yollarla hamile kalmayı ben kendimden çok eşimin bir bebek veya çocuk gördüğündeki o anlatılmaz ifadesine üzülüyorum. Elimiz den donasyondan başka hiçbirşey gelmiyor.. Tüm varımızı yoğumuzu yeterki bizede biri ANNE BABA desin diye veriyoruz. Bazı yorumlardan pozitif bazılarındansa negatif etkileniyoruz ama eğer zaten bir insan kafasına koymuşsa hiçbirşeyi dinlemez evlat hasreti ağır basıyor. Annelik ve babalık her kadının hakkıdır elinizden ne geliyorsa yapın! Keşkeleriniz olmasın hiç.

Arkadaşlar merkez isminin yasak olduğunu sanmıyorum kaldı ki sayfamızda zaten bir sürü reklamları var kliniklerin
bütün arkadaşlardan şahsım adına ricam şudur.
Lütfen yorumlarınızda karalayıcı,iftiracı ve umutsuzca olmayın bizlerin hevesi ve umutları yok oluyor.
Muhakkak ki sorunlar yaşamış olabilirsiniz.Bunları merkez ismi vererek ve kendi detaylarınızı anlatarak
bize yardımcı olmanız çok daha hayırlı diye düşünüyorum.

Arkadaşlar merkez isminin yasak olduğunu sanmıyorum kaldı ki sayfamızda zaten bir sürü reklamları var kliniklerin
bütün arkadaşlardan şahsım adına ricam şudur.
Lütfen yorumlarınızda karalayıcı,iftiracı ve umutsuzca olmayın bizlerin hevesi ve umutları yok oluyor.
Muhakkak ki sorunlar yaşamış olabilirsiniz.Bunları merkez ismi vererek ve kendi detaylarınızı anlatarak
bize yardımcı olmanız çok daha hayırlı diye düşünüyorum.
Israrla merkez ismi telafuz etmeyin lütfen sadece tecrübelerinizi yazın dedikçe"

Bak Kazen kilitliyecek burayi:eek:... Isim vemeyin deyo.. Ama biz dinemiyoz..:KK20: :KK20::KK20: Kazen cok kizacak... Cok kizacak...

Dogru soyleyeni 9 koyden kovarlarmis.Burdaki herkese demiyorum (gercekten caresizce arayis icinde olanlara sesleniyorum) dikkatli olun aldanmayin körükörüne her denilene inanip butun umutlarinizi bir anda yitirirsiniz benim gibi ve burda ben yandim baskasi yanmasin diye caba gosterenlere bence saygi duyulmali.SON KARAR zaten sizin ben insanlik vazifemi yaptim icim rahat

Kızlar merhaba bir tanıdığım sperm donasyonu yaptırmayı düşünüyor da o şekilde tanıdığınız kşmse var kı acaba şlerde sorun olur mu , adam öocuk benşm değil der mi:( kafalarda deli sorular :(( herkese kolay gelsşn

arkadaşlar giden yok mu? kıbrıs'a hiç. ben estrofem kullanmaya başlamıştım fakat kanamam olduğu için tarlusal hapla regli olmayı bekliyorum şimdi. 3 gün geçti fakat hastalanmadım hala. bayram sonrası gideceğim sanırım kıbrıs'a. böyle birşey yaşayan var mı? aramızda. estrofem kalınlaşmayı sağlıyormuş fakat çatlama olmuş sanırım duvarımda. çok canım sıkıldı bu duruma. dr. arada bir olabiliyor dedi böyle durumlar :(((

arkadaşlar giden yok mu? kıbrıs'a hiç. ben estrofem kullanmaya başlamıştım fakat kanamam olduğu için tarlusal hapla regli olmayı bekliyorum şimdi. 3 gün geçti fakat hastalanmadım hala. bayram sonrası gideceğim sanırım kıbrıs'a. böyle birşey yaşayan var mı? aramızda. estrofem kalınlaşmayı sağlıyormuş fakat çatlama olmuş sanırım duvarımda. çok canım sıkıldı bu duruma. dr. arada bir olabiliyor dedi böyle durumlar :KK43:((
Sizde yumurta donasyonu mi?

arkadaşlar lütfen bana bi konu hakkında bilgi verirmisiniz? Kıbrısta Halil İbrahim Tekinin merkezinde transfer öncesi fizyoterapi uygulanyıormuş özellikle rahim için yani rahim inceliği konusunda oldukça faydalıymış kalınlaşması için . bu tedaviyi yaptıran oldumu ? gerçekten çözüm aldınızmı ? lütfen bilgi verirmisiniz? ve oraya gidince nerede kaldınız pansiyon ve otel fiyatları nasıl?

arkadaşlar lütfen bana bi konu hakkında bilgi verirmisiniz? Kıbrısta Halil İbrahim Tekinin merkezinde transfer öncesi fizyoterapi uygulanyıormuş özellikle rahim için yani rahim inceliği konusunda oldukça faydalıymış kalınlaşması için . bu tedaviyi yaptıran oldumu ? gerçekten çözüm aldınızmı ? lütfen bilgi verirmisiniz? ve oraya gidince nerede kaldınız pansiyon ve otel fiyatları nasıl?
merhaba ben 4 sene önce gittim embriyo donasyonu yapıldı fizik tedavi de gördüm ve hamile kaldım 2.5 aylıkken kalbi durdu bebeğimin biz herşey dahil bir otelde kaldık çünkü dışarı da yemek ve içmek çok daha pahalıydı

Evet yumurta donasyonu benim de.
Can'ım merhaba benim de daha önceki tüp bebeğimde rahim duvarı kalınlaşması yaşadığım bir problemdi ben arı sütü denedim ve yaklaşık 3 ay kadar adet olmadım ve rahim kalınlığı için sık sık doktora gittim rahim duvarımın kalınlığı 21 çıkınca artık bıraktım çünkü kalın rahim duvarı adet olmama engel oldu sabahları aç karnına kürdanın ucuyla toplu iğne başı kadar Yemen kafi olur benim nacizane tavsiyem Allah yardımcınız olsun

Canim hayirli olsun.. Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin.. Senin yolculuk belli mi?
Tesekkur ederim. Hayir hala regli olup estrofem kullanmayi bekliyorum. Zannederim gidisim ertelenecek. Tarlusal kullandim fakat hala regli olmadim 11gundur. Rahim inceligi var estrofem kullanip kalinlasmadan gidemem. Hayirlisi artik.

Back
X