Tesekkur ederim. Hayir hala regli olup estrofem kullanmayi bekliyorum. Zannederim gidisim ertelenecek. Tarlusal kullandim fakat hala regli olmadim 11gundur. Rahim inceligi var estrofem kullanip kalinlasmadan gidemem. Hayirlisi artik.
Hayirlisi olsun canim.. Allah hepimizin duasini biliyor... Insallah ol der ve olur..

Kizlar bir şey danışmak istiyorum. Ben hala düzenli adet oluyorum, ancak yaklaşık 6 aydır yumurtlama dönemi ve sonrasında adet olana kadar göğüslerimde şişkinlik ve acıma, rahimdede yanma gibi ağrı ve gaz oluyor. Adet olunca geçiyor. Daha önce hiç göğüs hassasiyeti ve rahim ağrısı olmuyordu yada adet olmadan 4-5 gün önce başlıyordu...5 ay önce kadın doğumcum 3 yumurta gormustu ama bir daha gidemedim..Bu durum menepozun habercisi olabilirmi? Bu arada yaş 42...Teşekkürler...

Kizlar bir şey danışmak istiyorum. Ben hala düzenli adet oluyorum, ancak yaklaşık 6 aydır yumurtlama dönemi ve sonrasında adet olana kadar göğüslerimde şişkinlik ve acıma, rahimdede yanma gibi ağrı ve gaz oluyor. Adet olunca geçiyor. Daha önce hiç göğüs hassasiyeti ve rahim ağrısı olmuyordu yada adet olmadan 4-5 gün önce başlıyordu...5 ay önce kadın doğumcum 3 yumurta gormustu ama bir daha gidemedim..Bu durum menepozun habercisi olabilirmi? Bu arada yaş 42...Teşekkürler...
Olabilir canim :( bende asiri bel agrisi belirtileri ile basladi... Ki daha önce ne bel agrisi ne Karin agrisi bilirdim adet döneminde.. Eger bebis istegi mevcut ise.. Son uzatmalari oynuyor olabilirsin.. Kan tahlili yapildi bende meneopoz baslangici denildi.. Benim yasim o zaman 39 di..

Olabilir canim :KK43: bende asiri bel agrisi belirtileri ile basladi... Ki daha önce ne bel agrisi ne Karin agrisi bilirdim adet döneminde.. Eger bebis istegi mevcut ise.. Son uzatmalari oynuyor olabilirsin.. Kan tahlili yapildi bende meneopoz baslangici denildi.. Benim yasim o zaman 39 di..
Teşekkürler Umutyolcusu..Bebek için uğraştık 5 kere tüp bebek denedik ama maalesef olmadı..Birinde 5. Gün embriyosu olmasına rağmen tutmadı, birinde oldu ama 8 haftalık kalbi durdu canım. Nedensiz olduğu soylendi hep..Artık tekrar kendi yumurtalarimla denemenin anlamsız olduğunu düşünüyorum.Bakalım, yılbaşı gibi bir aksilik olmazsa donasyon deneyeceğiz. İş yoğunluğundan dolayı yılbaşını bekliyorum, bu arada da menopoza girmeden denemenin daha iyi olacağını düşünüyorum, endişeleniyorum..Hakkımızda hayırlısı, inşallah hepimiz anne olabiliriz...Sen donasyon denedinmi?

Evet canim.. Su an kibrisadyiz, Sali günü transferim olacak insallah.. 5 gün embriyo.. Bizim ilk denememiz.. Insallah, yavrularim bana tutunurlar..[/QUOT
Ne güzel bir haber, inşallah minikler sağlıkla annelerine sikica tutunurlar , bırakmazlar. Salıya kadarda güneşten bol bol faydalan canim, d vitamini tutunma ve rahim sağlığı için önemliymiş..Dualarım seninle..

Merhabalar... Cok uzun suredir takip ediyorum forumu. Bizde cok sikintili bir kac seneden sonra sperm donasyonuna karar verdik. Benim sorum şu;
Siz bu karar asamasina nasil geldiniz? Esim kabullenmekte cok zorluk cekti cunku hala da caninin yandigini hissedebiliyorum.

Ve en onemli sorum bebek haberinizi aldiktan sonra neler yasadiniz esinizin tepkileri davranislari nasildi? Gerek hamilelik donemi gerekse bebek dogduktan sonra neler yasadiginizi cok merak ediyorum.

Hani diyolar ya bebek olunca unutuyosunuz sizden olmadigini falan diye. O gercekten dogru mu oyle mi oluyor? Cok korkuyorum esim kendi cocugu gibi benimsemicek diye.

Hem sperm hem yumurta donasyonu birlikte olmak isteyenler neden yuvadan çocuk almak istemiyorsunuz.Annelik illa içinde hissetmek, doğurmak değildir bence.Zaten başkasının spermi ve yumurtası ile olcak bebek yuvada ki çocukların suçu ne onlar anne baba özlemi içinde her gelene anne diyorlar aile özlemi çekiyorlar.Tabi herkesin kendi tercihi benim imkanlarım yerinde olsa,kendi çocuğum bile olsa kimsesiz bir çocuk almak isterdim.

Hem sperm hem yumurta donasyonu birlikte olmak isteyenler neden yuvadan çocuk almak istemiyorsunuz.Annelik illa içinde hissetmek, doğurmak değildir bence.Zaten başkasının spermi ve yumurtası ile olcak bebek yuvada ki çocukların suçu ne onlar anne baba özlemi içinde her gelene anne diyorlar aile özlemi çekiyorlar.Tabi herkesin kendi tercihi benim imkanlarım yerinde olsa,kendi çocuğum bile olsa kimsesiz bir çocuk almak isterdim.
canım yuvadan çocukalmak için bazı şartlar var ve uzun süreler beklemek gerekebiliyor onun yerine bu işlem ile bebeği karnında taşımak onu doğurup dünyaya getirmek daha mantıklı geliyor ama keşke bu kadar zor olmada da evlat edinebilsek

canım yuvadan çocukalmak için bazı şartlar var ve uzun süreler beklemek gerekebiliyor onun yerine bu işlem ile bebeği karnında taşımak onu doğurup dünyaya getirmek daha mantıklı geliyor ama keşke bu kadar zor olmada da evlat edinebilsek
Anladım canım inşallah şartlar değişir,kolaylaştırılır da orda ki çocuklar aileye ,aileler de evlatlarına kavuşur.

Merhaba hanımlaar çoktandır sesiniz soluğunuz çıkmıyor
Ne var ne yok durumlar nasıl ..
N nisandains
Hoşgeldin cnm aramıza bizde çok düşündük eşim içün sorun olmadı(yumurta donasyonu) sonuçta onun spermi daha çok benim için zor oldu kabullenmek. Aklıma deli sorular geldi hep. Ama düşündükce dedim sonuçta o bebeği ben taşıyacağım ben büyüteceğim bebekle aramızda bir bağ oluşacak. Bu ay inşaallah benim transferim olacak.
Tabbim hayırlısını versin. :*

Merhaba hanımlaar çoktandır sesiniz soluğunuz çıkmıyor
Ne var ne yok durumlar nasıl ..
N nisandains
Hoşgeldin cnm aramıza bizde çok düşündük eşim içün sorun olmadı(yumurta donasyonu) sonuçta onun spermi daha çok benim için zor oldu kabullenmek. Aklıma deli sorular geldi hep. Ama düşündükce dedim sonuçta o bebeği ben taşıyacağım ben büyüteceğim bebekle aramızda bir bağ oluşacak. Bu ay inşaallah benim transferim olacak.
Tabbim hayırlısını versin. :*
hamile olduğun zaman bu sorular aklına bile gelmiyor iki aylık oldu benim ki Allah ın izni ile kanamalarım oldu aklım gitti bebeğim gidecek diye yani demem o ki inan hamile olduğunu ögrendiginde hele onu ultrasonda görüp kalp atışlarını duyunca aklındaki bütün sorular siliniyor canından can oluyor Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin

hamile olduğun zaman bu sorular aklına bile gelmiyor iki aylık oldu benim ki Allah ın izni ile kanamalarım oldu aklım gitti bebeğim gidecek diye yani demem o ki inan hamile olduğunu ögrendiginde hele onu ultrasonda görüp kalp atışlarını duyunca aklındaki bütün sorular siliniyor canından can oluyor Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin
Ay ne güzel allah kucağına almak nasip etsin
Sende mi donasyon yaptırdın canım? Donasyonsa eğer kimde yaptırdın

Merhaba,
Çok uzun bir yolculuğun sonunda biz oğlumla kavuştuk. Yaşadığım tüm olumsuzluklar bir anda silindi, kucağıma koydukları an sanki onca zorluğu yaşayan ben değildim.
Kime benziyor diye düşünmedim , ama görenler babasına ve dayısına benzetiyor, öyle güzel ki... bence kimseye benzemese de olur:)
Doğumda hepinize dua ettim, tutar dediler,
Hepinize umut olsun istedim, bu mutluluğu hepiniz yaşayın dilerim.
Bu yolculuk zor ama , vazgeçmeyin.....

Merhaba,
Çok uzun bir yolculuğun sonunda biz oğlumla kavuştuk. Yaşadığım tüm olumsuzluklar bir anda silindi, kucağıma koydukları an sanki onca zorluğu yaşayan ben değildim.
Kime benziyor diye düşünmedim , ama görenler babasına ve dayısına benzetiyor, öyle güzel ki... bence kimseye benzemese de olur:)
Doğumda hepinize dua ettim, tutar dediler,
Hepinize umut olsun istedim, bu mutluluğu hepiniz yaşayın dilerim.
Bu yolculuk zor ama , vazgeçmeyin.....
Gözünüz aydın Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.

Back
X