Papatya ela havuz tedavisini bende araştırdım fakat nedense çoğu merkez, her opu icin neredeyse bir tüp bebek parası talep ediyo..1 yumurtadan fazla elde edemeyip 2 veya 3 emb.transferi isteyenler baska çareleri olmadığından yapıyorlar.
devlet hastaneleri de artık opu ve dondurma işlemi yapıyor .Haklısınız ücret konusunda ama arkadaşın değeri de yumurta kalitesi de imkânsız degil

Aynen İstanbul da çok iyi doktor ve merkezler var şansını bi kez daha dene derim

Istanbulda iyi bi merkezde 2. Denemem bu sperm cok iyi diyo tum doktorlar yumurta sayin az dediler yasina gore yumurta kalitesiz diyolar toplaniyo dolleniyo 2 gun guzel ama 3. Gun buyume yavasliyo 5. Gune gidilemiyo basta sebepsiz dediler tup bebege baslayinca bu sorun cikti adetlerim cok duzenli aslinda ama neden ilerlemiyo bilinmiyo doktorda yumurtan kalitesiz dedi benim gibi olan varmi merak ettim.
Bak cnm bende hamile kaliyorum hemen dusuyo ben kendiligigörmeye ldim hep herseyim normaldi yumurtalsrim buyumesi akliniza gelebileck hersey normal ilerliyo sadrce tutanamadi her defasinda uc dusukten sonra doktorum genetik testi istedi ve sonuc husran kromozom bozuklugu varmis dogustan maelesef yuzde uc sans verdiler sadece anne olabilmm icin dunyam yikildi ama kadrr diyorum bende cok zor karar verdim yaptirsak mi acaba hep tereddut ettim ama karar verdim yaptiracam diye once on gorusme yaptik gittik hastaneyi gormeye kismetse yaptiracz sen doktorunla konis genetik testi yaptirin hatata tup bebekten once olmasi gereken bi olay aslinda bu cokta pahali degil

Bak cnm bende hamile kaliyorum hemen dusuyo ben kendiligigörmeye ldim hep herseyim normaldi yumurtalsrim buyumesi akliniza gelebileck hersey normal ilerliyo sadrce tutanamadi her defasinda uc dusukten sonra doktorum genetik testi istedi ve sonuc husran kromozom bozuklugu varmis dogustan maelesef yuzde uc sans verdiler sadece anne olabilmm icin dunyam yikildi ama kadrr diyorum bende cok zor karar verdim yaptirsak mi acaba hep tereddut ettim ama karar verdim yaptiracam diye once on gorusme yaptik gittik hastaneyi gormeye kismetse yaptiracz sen doktorunla konis genetik testi yaptirin hatata tup bebekten once olmasi gereken bi olay aslinda bu cokta pahali degil
Biz hepsini yaptirdik canim baslamadan once normal cikti hep sebepsiz dediler tup bebege girdik dollenme oluyo ama 3 gune kadar iyi 3. Gunde yavasliyo buyumeleri tutunma asamasina gelemedik o yuzden saglikli ilerlese embriyolar rahimde tutmasa tamam ama oyle biseyde yok.bakalim yarin 3. Gunumuz insallah ilerler olmadi hastane degistircem.

Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı ilerletmeyi nasip etsin

Kızlar donasyon için ispanyadaki merkeze giden veya görüşen varmı aranızda

Ya ispanyada mi var en mantıklısı kipris gibi

Yumurtalarin az olması, hadi yumurta 10 tane oldu desek bile 2 veya 3 tane embiriyo oluşması beni düşündürüyor. ..normal tup bebek fiyatları gibi olsa birkac kere denersin ama malesef maliyet yüksek birde maliyet arttıkça isin psikolojisi ve yıkımı artıyor bence...birkac yorum okudum ispanya ivi ile ilgili bana kıbrıstan cok daha ciddi geldi, tabi fiyatlar ile ilgili net bir fikrim yok araştırmaya devam edicem. Ama netten bir bakın derim...

Yumurtalarin az olması, hadi yumurta 10 tane oldu desek bile 2 veya 3 tane embiriyo oluşması beni düşündürüyor. ..normal tup bebek fiyatları gibi olsa birkac kere denersin ama malesef maliyet yüksek birde maliyet arttıkça isin psikolojisi ve yıkımı artıyor bence...birkac yorum okudum ispanya ivi ile ilgili bana kıbrıstan cok daha ciddi geldi, tabi fiyatlar ile ilgili net bir fikrim yok araştırmaya devam edicem. Ama netten bir bakın derim...
nily78 nily78 ben yaklaşık 3 senedir araştırdım son üç aydır buradaki hemen hemen her topiği okudum inan daha çok kafan karışıyor Gürcistandan tut Kıbrısa kadar onlarca merkezle görüştüm ama karşında olumsuz sonuç elde ettinmi kimseyi bulman imkansız ben burada bir doktorla organize olup gidip Kıbrısta yaptırdım ilk denememdi şükür sonuç Pozitif hatta bugün transferden sonra 14.gün kan sonucumu bekliyorum merkezlerin başarı oranının artması onlar için burada muhteşem bir reklam sanıyorum merkezlerde istemez negatif sonuç çıkmasını
Rabbim isteyen herkese nasip eylesin çok zor ve kararsız bir süreç...

Valla ispanya falan çok uzak gürcistanda dil bilmem etmem diye hiç girişmedim o işlere yine kıbrıs bildiğimiz yer diye biz kıbrıs üzerinden ilerlemeye karar verdik eşimle

Kızlar zaman zaman yazdıklarınızı okuyorum sayenizde moral ve umudum arttı. hamile kalanları okudukça inanın kendim olmuş kadar seviniyorum. Papatya ve hayal65 ve pattiz bebeklerinizi sağ salim kucaklamanız için Size dua ediyorum. 39 yaşındayım yumurta rezervimin azalmış olduğunu öğrendim eşimle yumurta donasyonuna karar verdik. Burada yazdıklarınız bana ışık tuttu ellerinize sağlık bende h... Beye mail atmıştım dün cvp geldi. Verdikleri fiyata otel-uçak bileti dahil değildi. Eşinizin spermini isterseniz donduralım Donerden yumurta alınca spermi çözdürür işlem yaparız diye yazmışlar. Sperm dondurma taraftarı değilim en iyisi 6-7 gün kalıp nakil yaptırıp dönmek diye düşünüyorum. Ne dersiniz kızlar.

Back
X