Kızlar aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyor,mesela donör yumurtaları büyürken ilişkide bulunuyorsa yumurtaların kalitesi etkilenirmi?
Birde bütün bulaşıcı hastalıklarının kontrolü kesin yapışıyordur dimi yani tedaviye başlarken :(
Tedaviden 3 ay önce yapıldıysa ve tekrar yapılmazsa belkide bu aralıkta bir hastalık almıştır ne bileyim paranoyağa bağladım bugün ben :(

Acaba omega ve arı sütü falan alsam benim Donöre verin diye, yumurtaları kaliteli olsun diye verirlermi yada içermi hatun?
Saçmalamaya başlamış gibi görünüyo olabilirim ama beni sizden başka kim anlarki?

Kızlaaarr kızlar gelem mi yanağınızdan öpem mi :))))

Teşekkürederim canlarım...inşallah sağlıkla ilerler...Eylem hnm çarpşamba tekrarla ona göre yol haritası çizelim dedi..İnşallah Yavru tembel değildir de çalışıp hcg üretir :))

Zazacım bu arada rahim 8. güne çok iyi bence hemde 3 çizgi...Sana tavsiyem 9 u geçmezse transfer yaptırma...9 sınır değer..Yurt dışı kaynaklarda da hep öyle söylüyorlar..Ama bence geçecek 10 bile olacak inşallah :)))

Acaba omega ve arı sütü falan alsam benim Donöre verin diye, yumurtaları kaliteli olsun diye verirlermi yada içermi hatun?
Saçmalamaya başlamış gibi görünüyo olabilirim ama beni sizden başka kim anlarki?
Defne süpersin :))) Bende donör iğnelerini zamanında vuruyordur dimi diye sormuştum :))))

Aaaa evet oda doğru bak o aklıma gelmemişti hııımmmm

Mavisuficim amaaaaaan sen bakma bana dediğim gibi ben deli çıkcam bugün manyak manyak şeyler düşünüyorum hepsini yazmıyorum burdan ahahhahh :))
Bugün senim günün tadını çıkar arkadaşım,artık kendine çoooook dikkat edeceksin, öpüyorum kocaman...

Arkadaşlar 11. günü kan değerim 250..Sanırım şu anda hamileyim :)
Ama değerlerini paylaşan arkadaşlarla karşılaştırdığımda bira düşük geldi..İnşallah sağlıkla ilerler..
Yaaa çok sevindim :)) inşallah herşey yolunda gidecek sağ salim sende alacaksın kucağına kendi anım gibi mutlu oldum canm gözünüz aydın

Arkadaşlar 11. günü kan değerim 250..Sanırım şu anda hamileyim :)
Ama değerlerini paylaşan arkadaşlarla karşılaştırdığımda bira düşük geldi..İnşallah sağlıkla ilerler..
Çok sevindim canım gözünaydınn :) hepimiz senden olumlu haber bekliyoduk inşallah sağlıkla kavuş bebeklerine darısı başımıza

Ben de dün hastalandım bugün de kistimin büyüklüğünü ölçtürmeye gittim pek bir küçülme olmamış 70mm idi 66 ya düşmüş Murat bey bakalım ne diyecek müsait olunca görüşüceğiz bugün çok yoğunmuş bekliyorum

Kızlar bir de siz kan testi olarak nelere baktırdınız Adet bitince smear aldırırken onları da yaptırayım hazır gitmişken.yumurta donasyonu için gerekli kan testleri neler

kızlar kafanıza takmayın donörün rutin kontrolleri oluyor
19-23 yaşında kıza ne arı sütü lazım nede başka bir şey
rezervleri iyi oluyor

Back
X