Kızlar Kıbrısa gittiğimiz de hattımızı nasıl kullanıyoruz
Bu numaramızı internet paketimizi kıbrısta kullanabiliyormıyız

Kızlar Kıbrısa gittiğimiz de hattımızı nasıl kullanıyoruz
Bu numaramızı internet paketimizi kıbrısta kullanabiliyormıyız
Kullanabiliyorsun ama daha pahalı oluyor.. Zaza demişti ben genelde uçak modunda tuttum ve bulunduğum yerlerin wi-fi sini kullandım.. arada açtım arayan varmı diye mesajları kontrol ettim..

Kullanabiliyorsun ama daha pahalı oluyor.. Zaza demişti ben genelde uçak modunda tuttum ve bulunduğum yerlerin wi-fi sini kullandım.. arada açtım arayan varmı diye mesajları kontrol ettim..
Anladık canım bizde öyle yapalım boşuna Kıbrıs cell falan almaya gerek yok hastane otel heryerden wife kullanırız arada açıp bakınca faturaya yazmaz sanırım

Ne listesi ?
Slm bende donasyonla bebegimi kucagima aldim da
ne mutlu size. Rabbim güzel yazılar yazsın bebeğinize. Donasyon olması sevginizde her hangi bi farklılık oluşturmamıştır dimi ?Ona bakarken Hiç aklınıza geliyormu donasyon olduğu? hissiyatı merak ediyorum.

Mavicim progesteronu hangi formlarda kullanıyorsun bana tüp bebeklerde hiç fitil formunu vermezlerdi çünkü bir keresinde hamilelik oluştu sonra kanama oldu ve progesteronlar çok kötü birikim yapmış demişti dr bir daha da fitil olarak kullanmadım

Mavicim progesteronu hangi formlarda kullanıyorsun bana tüp bebeklerde hiç fitil formunu vermezlerdi çünkü bir keresinde hamilelik oluştu sonra kanama oldu ve progesteronlar çok kötü birikim yapmış demişti dr bir daha da fitil olarak kullanmadım
Crinino Jel, tüp şeklinde içinde jel var, tüpü sıkarak kullanıyorsun canım...Yumuşak ama kesin birikiyordur..Benim merkez sadece jeli sıktıktan sonra 10-15 dk yürümemi söyledi belki yürümek biraz daha dağıtmış olabilir...

Crinino Jel, tüp şeklinde içinde jel var, tüpü sıkarak kullanıyorsun canım...Yumuşak ama kesin birikiyordur..Benim merkez sadece jeli sıktıktan sonra 10-15 dk yürümemi söyledi belki yürümek biraz daha dağıtmış olabilir...
Evet crinino jeldi benim de kullandığım.iğne var mı mavi bir de ağızdan hap şeklinde içiyormuşum başka neler veriyorlar transferden sonra

Evet crinino jeldi benim de kullandığım.iğne var mı mavi bir de ağızdan hap şeklinde içiyormuşum başka neler veriyorlar transferden sonra
Benim jel, estrofem hap, aspirin ve elevit (vitamin) var kirazcım..Sabah akaşam 1 adet je, 2 adet hap içiyorum.Bayağı az ilaçla idare etmeye çalışıyorum :)

Back
X