- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Kendi yumurtalarımla olmıcağı apaçık ortada neden zorlasınlar ve para alsınlar ki ya da bana %3 lük bir şans verirken ben neden bunu yaptiriyim ki.Her merkez embriyo öneriyor.Zaza ve birden çok arkadaşım söylemişti burda bende izlerinden giderek araştırmadaydım son 5 gündür.Ben kendi yumurtalarımla olmucakken neden boşuna maddi manevi yoruliyim ki?bu karar önemli bir kararda kesinlikle yönlendirme yapmam ancak kendimden örnek veriym Sen 6 yaş büyüğüm (yumurta kalitesi acisindan bu onemli farkdir) ve amh im senden 15 daha aşağıda. ve ben şansımı denemek icin yumurtalarimi besliyorum.öyle tedaviye basliycam.Öncelikle seni bu kadar yüreklendiren bulundugun sehirdeki doktorunun ne kadar hatalı bi yüreklendirme yaptığı belli oldu. şansı düşük olan bi kişiye bu kadar kesin olacak seklinde yüreklendirme yapılmaz. 3 ay yoğun takviye ile yumurtanin gelisimi takip edilir.Ayrıca kıbrısdaki kliniğini iyi belirle doktor işine güvenen biri olsa once kendi yumurtalarınla dener olumsuz olursa seni korumak adına embriyo donasyon için güzel bi indirim yapmayı düşünür. Ani karar verme. Ne vereceksen çok iyi düşün.
O yüzden embriyo denicem