bu karar önemli bir kararda kesinlikle yönlendirme yapmam ancak kendimden örnek veriym Sen 6 yaş büyüğüm (yumurta kalitesi acisindan bu onemli farkdir) ve amh im senden 15 daha aşağıda. ve ben şansımı denemek icin yumurtalarimi besliyorum.öyle tedaviye basliycam.Öncelikle seni bu kadar yüreklendiren bulundugun sehirdeki doktorunun ne kadar hatalı bi yüreklendirme yaptığı belli oldu. şansı düşük olan bi kişiye bu kadar kesin olacak seklinde yüreklendirme yapılmaz. 3 ay yoğun takviye ile yumurtanin gelisimi takip edilir.Ayrıca kıbrısdaki kliniğini iyi belirle doktor işine güvenen biri olsa once kendi yumurtalarınla dener olumsuz olursa seni korumak adına embriyo donasyon için güzel bi indirim yapmayı düşünür. Ani karar verme. Ne vereceksen çok iyi düşün.
Kendi yumurtalarımla olmıcağı apaçık ortada neden zorlasınlar ve para alsınlar ki ya da bana %3 lük bir şans verirken ben neden bunu yaptiriyim ki.Her merkez embriyo öneriyor.Zaza ve birden çok arkadaşım söylemişti burda bende izlerinden giderek araştırmadaydım son 5 gündür.Ben kendi yumurtalarımla olmucakken neden boşuna maddi manevi yoruliyim ki?
O yüzden embriyo denicem

Kendi yumurtalarımla olmıcağı apaçık ortada neden zorlasınlar ve para alsınlar ki ya da bana %3 lük bir şans verirken ben neden bunu yaptiriyim ki.Her merkez embriyo öneriyor.Zaza ve birden çok arkadaşım söylemişti burda bende izlerinden giderek araştırmadaydım son 5 gündür.Ben kendi yumurtalarımla olmucakken neden boşuna maddi manevi yoruliyim ki?
O yüzden embriyo denicem
Hayırlısı olsun

Kızlar dondurulmus embriyo transferi en geç kacinci gun yapılmalı

O yüzden embriyo denicem
Çok mantıklı. Kesinlikle sana katılıyorum. Hiç düşünme. Mükemmel anne baba olacaksınız ben inanıyorum.

Merhaba kızlar; uzun zaman sonra sayfaya tekrar bir göz atayım dedim pozitifleri okudukça kendim o sonucu almışım gibi mutlu oldum. Hepiniz inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Tedavi sürecindeki arkadaşlarıma da sabır ve hayırlı sonuçlar için dua ediyorum sürekli. Sevgili mavisufi mavisufi hiç tedirgin olma tadını çıkar lütfen benim 12. gün değerim 60tı ve şimdi kocaman bir çocuk oldu bile. Belki seni biraz da olsa motive eder diye paylaşmak istedim. unutma sen ne hissedersen o da onu hisseder. Sen mutlu ol ki o da sımsıkı sarılsın annesine :)

Iyi dileklerin ve duaların için çok tesekkurederim yellowleaves...Deger beni çok korkuttu gerçekten..Hemen hemen aynı değerlerle daha önce kayıp yaşadığım için tabi dahada korktum..Ama verdiğin cesaret çok iyi geldi..insallah benimkide sağlıkla devam eder kucagima alirim.. Yavrunla sağlıklı mutlu bir ömrünüz olsun arkadasim:) sevgiler...

Merhaba kızlar; uzun zaman sonra sayfaya tekrar bir göz atayım dedim pozitifleri okudukça kendim o sonucu almışım gibi mutlu oldum. Hepiniz inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Tedavi sürecindeki arkadaşlarıma da sabır ve hayırlı sonuçlar için dua ediyorum sürekli. Sevgili mavisufi mavisufi hiç tedirgin olma tadını çıkar lütfen benim 12. gün değerim 60tı ve şimdi kocaman bir çocuk oldu bile. Belki seni biraz da olsa motive eder diye paylaşmak istedim. unutma sen ne hissedersen o da onu hisseder. Sen mutlu ol ki o da sımsıkı sarılsın annesine :)

Slm benimde bir evladim oldu belki okumussunizdur biraz tedirginim.
Bu sekilde evlat sahibi olarak duygularini alabilirmiyim ?
Nasil hissediyorsun kendini ?
Aklina geliyormu donasyon oldugu gilan ?

Meral Merhaba..
Ara ara yazdıklarına denk geldim..Süreç öncesi ve sonrası anladığım kadarıyla donasyonu kabullenme konusunda endişelerin devam etmiş, gördüğüm kadarıyla doğumdan sonrada geçmemiş arkadaşım...Nacizane en başta keşke donasyonu tam kabullenmeden bu işe girişmeseydin..Ama sanırım üzerinde ciddi baskı olduğu için hür iradenle karar verememişsin. Kendi iradenle karar verseydin donosayon konusunu çoktan kafanda çözmüş olurdun.. Keşke bu süreçte bir destek alsaydın..

Ama artık oldu ve yavrun kucağında...Sana bir şey sormak istiyorum diyelim ki onu senden almak istiyorlar verir misin? Yada oldu ki doğal yolla gebe kaldın ve kendi genetiğinden yavrun oldu bu kuzuyu dış larmısın, onu atarmısın ? Eminim ki bunların hiç birini yapamazsın..O zaman bence artık kendi kendine yavrunun donasyon olduğunu hatırlatmayı bırak..Sadece onu sev, ona sarıl, bol bol öp..Eğitimini düşün, sağlığını, geleceğini düşün...Diğer türlü hem kendine hemde yavruna zarar verirsin ve boşu boşuna eziyet çekersin..

İnşallah duygularımı ve düşüncelerini aktarabilmişimdir.

Kızlar ilaçlar çok bulantı yapıyor çok halsizlik var ve vücudum şişiyor resmen :(

Duygularımı daha önce de yazmıştım aslında ama günlerce sayfalarca da yazsam anlatamam aslında. Benim artık hayattaki bütün mutluluklarım ve kaygılarım sadece oğlum için. Sabah işe gidiyorum gün bir türlü geçmek bilmiyo. O yoğun tempoda bile sürekli yüzü gözümün önünde. Sürekli yemeğini yedi mi saatinde uyudu mu canı sıkıldımı daha neler neler sonsuz sorular içinde çalışıyorum. Artık beynimin ve kalbimin bir kısmı sadece ona ait. Bir yandan günlük rutin işleri yaparken diğer yanda hep o var. eve koşa koşa gidiyorum ve o annem deyip sarıldığı anda bütün yorgunluğum stresim kayboluyo.
Ama ben donasyon olmasını ne doğumdan önce ne doğumdan sonra hiç kafama takmadım. Aklıma gelse bile donasyon demek benim için anne olma yolunda daha çok emek vermek evladına kavuşmak için daha çok mücadele etmek sabretmek beklemek tüm zorluklara katlanmak demek. Bu da oğlumla aramdaki bağı daha özel yapar sadece. Ben anne olmak istedim ve şimdi tüm zorluklarıyla anne olmanın tadını çıkarıyorum. Hangi yolla olduğunun hiç bir önemi yok.
Ayrıca kızlar genelde annelerin ne hissettiği sorulmuş. İstisna durumlar mutlaka vardır ama anneler zaten sever. Ama şunu da söylemek istiyorum oğlumun şu an dünyada en sevdiği en bağlı olduğu kişi benim. Her çocuk gibi o da annesini dünyalara değişmez. Benim tek kaygım buydu en başında ya eşimi benden daha çok severse ya kan çekerse derler ya... öyle bişey yokmuş. Donasyon konusu sadece bizim kafamızda halletmemiz gereken bişey biz kabullendikten sonra normal annelerden hiç farkımız yok.

Arkadaşım ben de evladımı kucağıma aldım belki biliyorsundur. Şöyle düşün eğer böbrek yetmezliğin olsaydı ve birinden almak zorunda olsaydın iyileştiğinde sürekli ya bu böbrek başkasının diyip kendşne eziyet edermiydin?? Sonuçta o da bir organ biz istemedik değil mi yumurtalarımızın kalitesiz olmasını,ya da çeşitli sebepler ile olmamasını. Şahsen benim aklıma gelse bile düşüncesi kızımı sevmeme ona annelik yapmama asla engel olmuyor kirpiğine zarar gelse dünyayı yakarım senin karnında büyüdü sen besledin onu düşünsene sen olmasaydın o sadece bir hücre olarak kalacaktı.. içini ferah tut bak burda ne kadar anne olmak isteyen var senin yerinde olmak isteyen bir sürü kadın var ..hayatının tadını bebeğinle çıkar ..Allahın masum melekleri onlar..bize annelik duygusunu tattırana binlerce şükür..

Cok gecmis olsun cnm kotu dusunme lutfen baska kurumlarda sansini dene .intahar falanda aklindan cikar .cnm rabbim buyuk

11 gün cnım 2 tane dönor 2 tane kendi yumurtam 4 tane transfer edildi sonuç koca bi sıfır artık yıldımm ben anne olamıycam sanırım ümidimi kestim
Üzúntünü anlıyorum.Ama sabırlı olmaya devam et. mutlaka vardır bi hayır demekden başka çaremiz yokki. Acaba sprem kalitesinde mi bi sorun var.Mutlaka baktırmişsınızdır .

Back
X