Evet bu kararlar cok zor mesela sperm donasyonu yaptırcaz dıye içim erimişti ne yapıcam başkasının spermini dedım cok agladım hayatta istemem dedım hep umudum vardı 2.5 sene oldu baktım etrafımda herkesın bebegi olmaya başladı benım degerlerım dusmeye başladı bana dank etti neyı beklıyorum dedım eşimde dedi ki gidelim kıbrısa sperm donasyonu yaptıralım. Kabullenmesi cok kolay olmuyo dogru ama benım yumurtamda da sorun cıkarsa kalitelerınde problem olursa embrıyo donasyonu yaptırcam bunu kabullenmem daha kolay oldu hatta cunku bu sürecten cok sıkıldım Allahım rahımıme hadtalık vermesin diyorum artık

psikolojık cokdum hayatta hiç bir amacım yok işim evim ugrastgm hiç bişey yok hayatımın sonuna kadarda böyle olmak zor gelıyo bana

dısarda bi bebek goruyorum ayyy dıyorum keske benım olsaa ne tatlı bunu dıyebılıyosam embrıyo donasyonu demekki önemli degıl.. benım cok uzaktan tanıdıgım bir çift vardı erkekte sorun vardı tedavılerı beklerken kadının yumurtasıda bitti 55 yasında kıbrısa gıttı ve 9 ay yoktu gelmedi hiç geldgnde bi kız bi erkek cocugu olmuştu su an dusunuyorum hatta tasıyıcı annelık yaptrdı buyuk ihtimal ve o kadar sevıyo ki bebeklerını dişleri cıkmış bıle bebişlerın yere koyamıyo kadın bebeklerını. Kendi bıle dogurmamış bırakalım genı kadın o halde bile nasıl sarılıyo öpuyo kendi doğurdugunun genını hiç düsünme bence, bebek sahıbı olmak anne olmak o kadar guzel ki... hatta sperm donasyonu yapan var eşi yokken cocuga bunu buyuyunce öğrencek belki bni neden dunyy getırdın dicek ama evlat istemı o kadar buyuk ki umrunda degıl herşeyı goze almış güclü kadınlar bence bunlar. Eger benımde eşim razı olmasaydı ben ayrılıp kıbrısa gidip kendi nufusuma alcaktım belki de boyle dusunmemin sebebi annemle babam ayrıydı bnım annem ilk gecesınde hamıle kalmış ben dogdugumda ayrılmışlar hep derdi ki aman kocayı ne yapcam sen oldun ya, hep beraber gezerdık birbirimize destek olduk su an dada hep yanımda Allah razı olsun annemde rezervımın azaldgnı duyunca embrıyo donasyonu yaptıralım dedı direk bana bişey olursa senı evladın arar sorar dedi (ben tek cocugum) bunlar benım fikirlerim tabı ama arkadaslarımdan da gordgm kadarıyla evlat guzel bişey. İçini inşallah biraz rahatlatmışımdır