• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar merhaba 27 ağustosta yumurta donasyonu için Kıbrısa gidiyoruz. 28 ağustosta sperm verecek eşim ve aynı gün vericinin yumurtaları toplanacak 2 eylülde de transfer planlanıyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Ayy çok heycanlı cok güzell... inşallah bebişlerini alır gelirsin. Bizi de Gelişmelerden haberdar edersen cok sevinirim. Alllah yardımcın olsun dualarımdasın🤲 Bu arada hangi merkeze gidiyorsun?

Pcr testini ne zaman yaptiracaksiniz. O konuda yazar misiniz?
28 ağustos 10.45 de uçak merkez en geç 24 agustos saat 09.00 a kadar testi yaptırmamız gerektiğini söyledi. Pazartesi saat 08.00 a randevu aldık. Ayrıca arkadaşlar test yaptırırken şu konuya dikkat edin lütfen
KKTC Sağlık Bakanlığı Türkiye'den gelecek olan yolcular için QR kodu zorunluluğu getirdi.

KKTC Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada;

“Türkiye Cumhuriyeti’nden gelen yolcuların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne girişlerinde ibraz ettikleri negatif PCR test sonucu belgelerinde 23.08.2020 saat 00.00’dan itibaren QR kodu aranma şartı bulunacaktır.

Belgelerinde QR kodu olmayan bahse konu yolcuların KKTC’ye girişlerine izin verilmeyecek ve geri gönderilecektir. Bu bağlamda mağduriyet yaşanmaması için, yolcular uçağa/gemiye alınmadan önce PCR test sonuçlarının QR kodları üzerinden kontrolünün hava/deniz yolu şirketlerince yapılması gerekmektedir.

QR kodunun okunmadığı durumlarda belge üzerindeki Laboratuvar Numarası ve Kimlik Numarası /Pasaport Numarasının son dört hanesi girilerek e-nabız sistemi üzerindeki Covid- 19 test sonuçları biriminden kontrolleri sağlanabilir. Kamuoyuna duyurulur.”

Ayy çok heycanlı cok güzell... inşallah bebişlerini alır gelirsin. Bizi de Gelişmelerden haberdar edersen cok sevinirim. Alllah yardımcın olsun dualarımdasın🤲 Bu arada hangi merkeze gidiyorsun?
Çok teşekkür ederim. Mutlaka haberdar ederim. Halil İbrahim Tekin de başladım.

28 ağustos 10.45 de uçak merkez en geç 24 agustos saat 09.00 a kadar testi yaptırmamız gerektiğini söyledi. Pazartesi saat 08.00 a randevu aldık. Ayrıca arkadaşlar test yaptırırken şu konuya dikkat edin lütfen
KKTC Sağlık Bakanlığı Türkiye'den gelecek olan yolcular için QR kodu zorunluluğu getirdi.

“Türkiye Cumhuriyeti’nden gelen yolcuların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne girişlerinde ibraz ettikleri negatif PCR test sonucu belgelerinde 23.08.2020 saat 00.00’dan itibaren QR kodu aranma şartı bulunacaktır.

Belgelerinde QR kodu olmayan bahse konu yolcuların KKTC’ye girişlerine izin verilmeyecek ve geri gönderilecektir. Bu bağlamda mağduriyet yaşanmaması için, yolcular uçağa/gemiye alınmadan önce PCR test sonuçlarının QR kodları üzerinden kontrolünün hava/deniz yolu şirketlerince yapılması gerekmektedir.

QR kodunun okunmadığı durumlarda belge üzerindeki Laboratuvar Numarası ve Kimlik Numarası /Pasaport Numarasının son dört hanesi girilerek e-nabız sistemi üzerindeki Covid- 19 test sonuçları biriminden kontrolleri sağlanabilir. Kamuoyuna duyurulur.”
Test yaptırmadan önce laboratuvarlara sorun mutlaka test sonucu QR kodlumu diye ben ankarada dün 5 yerle konuştuk sadece biri QR kodu var dedi. Diğerlerinde sadece negatif yada pozitif yazıyormuş kod yer almıyormuş. Henüz yeni olduğu için olabilir belki ama dikkat edin.

Test yaptırmadan önce laboratuvarlara sorun mutlaka test sonucu QR kodlumu diye ben ankarada dün 5 yerle konuştuk sadece biri QR kodu var dedi. Diğerlerinde sadece negatif yada pozitif yazıyormuş kod yer almıyormuş. Henüz yeni olduğu için olabilir belki ama dikkat edin.
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu saol canim ❤❤❤❤

Hanımlar merhaba 27 ağustosta yumurta donasyonu için Kıbrısa gidiyoruz. 28 ağustosta sperm verecek eşim ve aynı gün vericinin yumurtaları toplanacak 2 eylülde de transfer planlanıyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
İnşallah su akar gibi kolay geçsin her şey
Ama keşke garanti olsun diye iki gün önce gitseniz
Kıbrısta alınan pcr testin cevabı için

İnşallah su akar gibi kolay geçsin her şey
Ama keşke garanti olsun diye iki gün önce gitseniz
Kıbrısta alınan pcr testin cevabı için
Çok teşekkür ederim hepimizin kucağı biran önce dolsun inşallah. Kıbrıs testi 12 saatte çıkıyormuş onun için merkez saat 18.00 a kadar Kıbrısa olun dedi

Ee canım bende ankaradayım lütfen o labaratuvarın ismini yaz o QR kodu olan bende ora gidim
Dün düzen labaratuvarında kan verdim,onlar pcr testi bizde yapıyoruz uçak yolcularına,uçuş bileti yeterli
Fiyatı 250 tl.anam şimdide QR kodu çıktı
Allah sizden bin kere razı olsun bilgilendirdiniz bizi❤️

Biz de 29 unda ucariz diye tahmin ediyoruz. 26 si gibi verin dediler. 3 gün önce. Ne kadar sürede çıkıyormus acaba pcr testi. Ben ne olur ne olmaz süreçde birsey kacirmayalim diye saglik bakanligi seyahat sağlığı merkezini de arayacağım. Yurtdışına çıkmadan önce genelde ararım zaten. Ben internetten şöyle okumuştum diye hatırlıyorum. Yaptırdığın testin sonucu 72 saati gecmemus olacak. Merkez ise tam tersine tam 72 saat olacak şekilde ayarlama yaptırıyor 🤔 Bu arada tahmini buzim de 31agustos gibi sperm verme,yumurta toplama. 5 eylul transfer. Taini tabi hepsi. Kalinlasma,donorun yumurta olgunlasma durumu herseyi belirler.

Bulunduğunuz yerdeki doktora söyledinizmi nasıl muayene oldunuz ne diyerek yoksa onların önerdiği doktora mı gittiniz onların önerdiği Dr olduğunda birşey söylemeye gerek kalmıyor zaten. Onların bana türkiyedeki önerdiği doktorlar çok uzak o sebepten gidemiycem.
Evet söyledim. Dedigim gibi 3. transferim. Ve doktorum başından beri biliyor.

Back
X