• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ee canım bende ankaradayım lütfen o labaratuvarın ismini yaz o QR kodu olan bende ora gidim
Dün düzen labaratuvarında kan verdim,onlar pcr testi bizde yapıyoruz uçak yolcularına,uçuş bileti yeterli
Fiyatı 250 tl.anam şimdide QR kodu çıktı
Allah sizden bin kere razı olsun bilgilendirdiniz bizi❤️
1 hafta önce sordum pcr testine 110 tl dedi hemen 2 katı zam gelmişş ya şaka gibi 😡

Hayırlı olsun tedavin. Merkezinden bahseder mısın? Memnun musun merkezinden? Fiyat ne dediler
Çok teşekkür ederim, merkezimden şuana kadar çok memnunum sıkıntı yaşamadım çok şükür. 5000 euro artı 500 euro dondurma ücreti olarak konuştuk. 5000 euro içinde konaklama ve hava alanından otele transfer dahil.

Çok teşekkür ederim, merkezimden şuana kadar çok memnunum sıkıntı yaşamadım çok şükür. 5000 euro artı 500 euro dondurma ücreti olarak konuştuk. 5000 euro içinde konaklama ve hava alanından otele transfer dahil.
İlk 1 sene ücretsiz dondurma, sonra ödeme yapacağız bu arada

Konaklama kaç gün? Ucak ücreti yok mu?

Dondurma bedeli 250 euro 500 değil hanımlar, yanlış hatırlamışım kayıtlarımdan baktım şimdi.

Uçak dahil değil. 7 gece 8 gün şeklinde yardımcı oldular konaklamaya.
İyiymiş. Çok soru sordum kusuruma bakma. Doktorun İstanbuldakı yerıne Gittinizmi yoksa telle mı görüştünüz? İstanbuldakı ya da telde görüştü iseniz tavrı nasıldı?

Yüz yüze görüşmedik doktor beyle, birkez telefonla görüştüm Halil beyle sonra tüm işlemleri Gülşen hanımla hallettim. Beklentimi karşılanmıştı görüşme. İnşallah hangi merkeze gidersek gidelim sonuç hepimiz için çok güzel olur.

Yüz yüze görüşmedik doktor beyle, birkez telefonla görüştüm Halil beyle sonra tüm işlemleri Gülşen hanımla hallettim. Beklentimi karşılanmıştı görüşme. İnşallah hangi merkeze gidersek gidelim sonuç hepimiz için çok güzel olur.
Allah razı olsun. Kaç yumurta çıktı döllendi bunları paylaşır mısın bizimle. İşin gücün rast gitsin. İnşallah anne olursun

• Beğen
Reactions: MYA
Test yaptırmadan önce laboratuvarlara sorun mutlaka test sonucu QR kodlumu diye ben ankarada dün 5 yerle konuştuk sadece biri QR kodu var dedi. Diğerlerinde sadece negatif yada pozitif yazıyormuş kod yer almıyormuş. Henüz yeni olduğu için olabilir belki ama dikkat edin.
Her yerde
COVID-19 Yetkilendirilmiş Tanı Laboratuvarları Listesi bu adreste Türkiye genelinde test yapan merkezler var
Süper bu allah senden razı olsun kara kara düşünüyodum burda varmı acaba diye thanks kardeşim ❤❤❤❤

• Beğen
Uçak dahil değil. 7 gece 8 gün şeklinde yardımcı oldular konaklamaya.
Tedavin inşallah başarıyla sonlansın Mya cım
Ben eskiden bu merkezde tedavi gördüm,ama konaklama evolve otelinde cebimizden verdiğimiz paraylaydı.demek artık kolaylık yaratmışlar

• Beğen
Mya canım bu bilgiler için çok teşekkür ederim
Canım bir tek bunu bilmek isrerdim kıbrıs pcr testi çıkıncaya kadar otele girsek yemek yemeye ine bilirmiyiz acaba😂
Bizim gittiğimiz zaman test çıkana kadar odadan inmemize izin vermediler yemeğimizi odaya getirdiler :)

Allah korusun covit varsada yıkanıldığı için göstermiyor
Ama bu hiç doğru birşey değil bence Allah korusun eğer taşıyıcı iseniz başkasına bulaştırma riskiniz var ki vücudunuzda virüs olması embriyoyu nasıl etkiler henüz ispatlanmış bir çalışma yok .Bunlar çok zor kıymetli embriyolar riske atmaya değer mi ? Allah işlerinizi rast getirsin ama varsa bu durum taşıyıcı bile olsanız negatife döndükten sonra gitmek daha doğru geliyor bana

Merhaba kızlar nasılsınız her şey yolunda mı? Bir süredir yoktum okuyamadım da var mı yeni gelişmeler ☺️ Bristish merkezi tedaviye açıldı mı bilenler cevap verebilir mi lütfen

Ee canım bende ankaradayım lütfen o labaratuvarın ismini yaz o QR kodu olan bende ora gidim
Dün düzen labaratuvarında kan verdim,onlar pcr testi bizde yapıyoruz uçak yolcularına,uçuş bileti yeterli
Fiyatı 250 tl.anam şimdide QR kodu çıktı
Allah sizden bin kere razı olsun bilgilendirdiniz bizi❤
Allah korusun covit varsada yıkanıldığı için göstermiyor

Siz kamera şakası olmalısınız, ben size artık başka açıklama bulamıyorum.
Burada insanlara eğer korona olmuşlarsa pcr testlerinin negatif çıkması için yöntem söylerek gittikleri tüp bebek merkezlerindeki sağlık çalışanları dahil kaç kişinin hayatını riske attığınızın farkında mısınız yoksa yine bende Türkçe zayıf no comment mi diyeceksiniz?
Pcr testi yaptığınız yolculara da aynı taktiği mi söylüyorsunuz? Aldığınız veballer boynunuza.

Son düzenleme:
Back
X