Yumurtalığın gecikmesi ne demek ?

Gamyal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
11
1
32
Yumurtalığın gecikmesi ne demek ? Bugün hamile kalmak için doktora gittim. Bana yumurtalığın gecikmesi var dedi. Konuyla ilgili yardımcı olun lütfen.

gecikme geç yumurtluyorsun demek. normalde 28 günde bir adet olan kadın adetinin başından itibaren ortalama 14. gün yumurtlar. sen demekki 14. değilde daha ilerki günlerde yumurtmala gerçekleşiyor. adet düzenin nasıl?

yumurtlaman gec demıstır yumurtallıgın gecıkmesı dıye bısey olmaz

gecikme geç yumurtluyorsun demek. normalde 28 günde bir adet olan kadın adetinin başından itibaren ortalama 14. gün yumurtlar. sen demekki 14. değilde daha ilerki günlerde yumurtmala gerçekleşiyor. adet düzenin nasıl?[/QUOTE

Adeti düzensiz. 30 ila 40 gün içerisinde oluyorum

bıda gıttıgın zaman adetın2. ya da 3. gunu gıt oyle ortadan baslanmaz zaten nerdeyse yenı adet donemın gelmıs

adetin 3. günü git hormon tahlillerini yaptır. orda zaten ne var ne yok çıkar meydana. strese bağlıda olabilir, yumurtlamada sorunda olabilir, polikistikoverde olabilir. yada hiç bişi yoktur bu aya özel bişidir. testlerin sonucu sana izlemen gereken yolu gösterir:KK66:

Ben aslında bugün başka bi sebepten dolayı gittim. doktor vajinal muayene etti. Bende hamişliği sorduğumda suan bişey yok, zaten yumurtaliklarinda gecikme var dedi. Bi sonraki adetimin 3.gününde tekrardan gideceğim. Inşallah bi sıkıntım olmaz.çok istiyorum çünkü. ..

Ben aslında bugün başka bi sebepten dolayı gittim. doktor vajinal muayene etti. Bende hamişliği sorduğumda suan bişey yok, zaten yumurtaliklarinda gecikme var dedi. Bi sonraki adetimin 3.gününde tekrardan gideceğim. Inşallah bi sıkıntım olmaz.çok istiyorum çünkü. ..

inşallah bişiyin yoktur. allah gönlüne göre versin:KK66:

X