Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha ozamn çok küçük cm değil mm arkadaşım onamı takıldın sen3 cm mi ? Benim yumurtalarım 18 mm ulaştı ve yarın toplanacak 3 cm yumurta için büyük değil mi yaaa ? Benim de pek bilgim yok yorum yapıyorum sadece![]()
Bilgim yok ama esprili bitirişinden dolayı keşke anket koysaydın demek istiyorum intihar et ya da etme şeklinde.![]()
anketı es geçiyorum intahar etmek değil anne olmak istyorum yorldum 2 aydavallahı doktor iğne denedi 3 hafta yumrtalar buyusun dıye 5 ten yukarı çıkmadı şimdi c life macun d vıtamını omega naar suyu estofem alıyorum e 2 56 olmus doktrum ona takılma ilaçla yükselmıs dedı manyakmı ne ben zaten hep ilaçla kanama goruyorum doğuştan hıc adet görmedim kı kendiliğimden neyse fsh hızlı düşmüş o iğnelerle 125 olmustu 36 ya düşmüş inş dahada düşecek e 2 yükselmiş baya ama anlamadğım onlarda ilaçla yükseltmeye çalşıyorduBilgim yok ama esprili bitirişinden dolayı keşke anket koysaydın demek istiyorum intihar et ya da etme şeklinde.![]()
Tabi ona takıldım arkadaşım. Cm ve mm çok farklı anammm benmkiler çok küçük o zaman oldum ben.ha ozamn çok küçük cm değil mm arkadaşım onamı takıldın sen
Merional kullandım ama bıraktım 3 hafta devam ettm sadce buyumedi fsh yüksekken buyumemis zatenSenin yumurta boyutun mu böyle büyümeyen yumurtalık değince ben bilmediğim bir mevzu var sandım. Ne kullandı iğne de büyümedi Allah allah.Ben de 4 aydır klomen tedavisi görüyorum 2 aydır da çatlatma iğnesi oldum.
![]()
Nıyeymıs o medusacım nıye ole dedın benmkı kadr vahımmı bugun sonc goster dm teşfnda konstuk doktrmla bunlar macuna bağlıda olabılr bu tablo ıyı ama henuz yumrtalama yok dedı fsh biraz daha dğşsun bakalmTabi ona takıldım arkadaşım. Cm ve mm çok farklı anammm benmkiler çok küçük o zaman oldum ben.
Bilemedim ben o zaman.Merional kullandım ama bıraktım 3 hafta devam ettm sadce buyumedi fsh yüksekken buyumemis zaten
Sendeki sorun ne merveBilemedim ben o zaman.![]()
Stres.Sendeki sorun ne merve
Hı çözülür İnş en yakın zamanda ben o stres için menetonın uyku hormonu alıdım Bayadır TP bebekte kullanılıyor mus strese bağlı kısırlıkta ilam değil gıda takvıyes olrak aldım oldukca rahatım son zamanlarda oyuzden tavsiyede ederımStres.eşimde biraz sayı azlığı var. Ben de hsg çekilmedim henüz.
![]()
Senin baska problemin var mı? Hsg cektirdin mi eşin test verdi mi?Hı çözülür İnş en yakın zamanda ben o stres için menetonın uyku hormonu alıdım Bayadır TP bebekte kullanılıyor mus strese bağlı kısırlıkta ilam değil gıda takvıyes olrak aldım oldukca rahatım son zamanlarda oyuzden tavsiyede ederım
Bk dokrorun iyi demiş takılma. Ben kendimle kıyasladığımda benimkiler küçük gelmişti yoksa sende bir problem yokNıyeymıs o medusacım nıye ole dedın benmkı kadr vahımmı bugun sonc goster dm teşfnda konstuk doktrmla bunlar macuna bağlıda olabılr bu tablo ıyı ama henuz yumrtalama yok dedı fsh biraz daha dğşsun bakalm
Hsg ne kelime rahım amlıyat dahi oldum hsg sonrası t şeklinde çıktı eşimin semen testi normal onda sorun çıkmadıSenin baska problemin var mı? Hsg cektirdin mi eşin test verdi mi?
Şimdi yumurta büyümesinde mi tıkandı tedavi simdi.Hsg ne kelime rahım amlıyat dahi oldum hsg sonrası t şeklinde çıktı eşimin semen testi normal onda sorun çıkmadı
Evet cancazım çok ilginçtir ilaçla iğneyle büyümedi e2 baktrdınmı hıc bende tedavide 5 in üstüne çıkmadı ama estofem tb ve nar suyu artı clife macuna 56 olmuş bugun sonuc gösterdim doktrum bitkisel ürünlerden geçici i yükseldi folukul oluşacak ı dıye bekleyelim sadce ilaca devam et bır bakalm dedı oysa ben yükseldiği için çok sevinmiştim suni anında düşecek bir yükselme mi görmek istyor birde e 2 yükseldiği halde fsh düşmemiş çok 36 henüz bu 15 e düşmeli imiş tüp bebek için bile artı kendiliğimden adet görmediğimden rhim büyümemiş yumrtalar da bende bu hastalık doğuştan var yani benim sorun biraz karışık rahim duvarını ölçtü 3 cm en az 8 cm olmalıkı hamile kalasın bu rahım çocuğu taşısın tutsun dedıŞimdi yumurta büyümesinde mi tıkandı tedavi simdi.![]()
Benim hormonlar bakıldı bir sorun yoktu canım. Ona da baktılar herhalde. Regller de saat gibi benim.Evet cancazım çok ilginçtir ilaçla iğneyle büyümedi e2 baktrdınmı hıc bende tedavide 5 in üstüne çıkmadı ama estofem tb ve nar suyu artı clife macuna 56 olmuş bugun sonuc gösterdim doktrum bitkisel ürünlerden geçici i yükseldi folukul oluşacak ı dıye bekleyelim sadce ilaca devam et bır bakalm dedı oysa ben yükseldiği için çok sevinmiştim suni anında düşecek bir yükselme mi görmek istyor birde e 2 yükseldiği halde fsh düşmemiş çok 36 henüz bu 15 e düşmeli imiş tüp bebek için bile artı kendiliğimden adet görmediğimden rhim büyümemiş yumrtalar da bende bu hastalık doğuştan var yani benim sorun biraz karışık rahim duvarını ölçtü 3 cm en az 8 cm olmalıkı hamile kalasın bu rahım çocuğu taşısın tutsun dedı
E maşallah sana yavrm ötesi aşılır merak etme ben erkek azosperm hususunda hep celalettin peruya duydum çok ıyı ymısBenim hormonlar bakıldı bir sorun yoktu canım. Ona da baktılar herhalde. Regller de saat gibi benim.![]()