Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saol arkadşm cwbn için doktrda adetle atrsın dedi ama adet olmama çok war we inanılmaz ağrıyor tam şu aralrda yumurtlama zamanım onun araıda war zaten inşallah biran önce atrm da geçer ya
Saol arkadşm cwbn için doktrda adetle atrsın dedi ama adet olmama çok war we inanılmaz ağrıyor tam şu aralrda yumurtlama zamanım onun araıda war zaten inşallah biran önce atrm da geçer ya
Evet bendede olmuştu 4 cm di ama felaket agrisi vardi. Zaten adetliyken cok sancim olur birde adet olmadan 1 hafta once baslar agrilar. O ay hic agrim bitmemişti. Sicak su torbasi dene ise yararmi bilmiyorum ama
Evet bendede olmuştu 4 cm di ama felaket agrisi vardi. Zaten adetliyken cok sancim olur birde adet olmadan 1 hafta once baslar agrilar. O ay hic agrim bitmemişti. Sicak su torbasi dene ise yararmi bilmiyorum ama
Sıcak duş iyi geliyr bana bu hawada zor oluyr ama rahtlıyrm birde benim kistim 5 cm ciwarında sol kasığımı elimle yokladığm zaman elime sert yuwarlr bişy geliyor kendimde anlıyorm yani benim adetimin ilk günü sancm olur bitek oda minoset içince geçiyr ama geçn ay ki adet zamanımda adet olmadm hamileydim zaten ama sonlandı sadece kahwerengi büyük lekelenme şeklinde falan oldu et parçalrıda wardı ama hiç kan falan gelmedi adet olabilseydim ozamanda atabilrdm belki kisti