günaydın hanımlar nasılsınız
Teşekkürler canım .Herkese günaydınlar.Çok iyiyiz evde zaman geçiyor.Ramazan ve oruç nedeni ile evin en serin yerindeyim.
ya kızlar bu fsh illa adetin 3. günümü oluyor yani ben tp bebek yaptırdığım ay e2 çok yüksek çıkmıştı 3. gün sonra tedavi olmaz dedi doktor ertesi gün normal sınırdaydaydı doktor olası bir kistde var olup patlamış olabilir dedi yoksa benimi kandırdı tedavim oldu ama kimyasal maalesef 2 yumurtayla ne olacaktı şimdi ne param var ne yumurtam
Allah yardımcınız olsun. ben de öğretmenim ben de benzer sıkıntılarla baş başayım. özel sektörde de çalıştım dershanelerde ama iki yıldır meb de çalışıyorum, benim de bu seneki müdürüm değişti geçenlerde kendisiyle konuştuk yeni müdür biraz kıl bi adam ve bana açıkça bu denemeler için sömestr tatilini beklersiniz hocam falan dedi... napcağımı ben de bilmiyorum tek bildiğim var o da artık bekleyemem. bebek sahibi olmak istiyorum hepimiz aynı şeyi istiyoruz. yaşınıza çok fazla takılmayın derim ben. doğal beslenirsek sanırım menopoz zamanını epeyce erteleriz eskiler çok ileri yaşlarda çocuk sahibi olabiliyorlarmış sırıf doğal yaşadıkları için. bizim her şeyimiz yapay maalesef. işte bu bitki kürleriyle falan şansımızı artırırız inşaallah. gönülden edilen dualar da muhakkak kabul edilir, sizin de ne kadar istekli olduğunuz belli. inşaallah başaracaksınız. 40 yaşında üçüz doğuran bir hanım var, darısı da başınıza olsun diyorum...
sevgiler, hoş geldiniz ve inşaallah burdan kucağınız dolu ayrılırsınız:) herkese de ümit olursunuz.
Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında sizden bilgi rica ediyorum.
Benim yaşım 33 fsh 11,5 LH: 13 çıktı E2 51 diğe normal fsh 10 üstündeyse yumurtalık rezervi azalıyor deniyor. Birde antral folükülden bahsediliyor. Ben regl 3. günü aşılama için gittim sağda 6 solda 7 folekül dendi bu antral folekülmü oluyor eğer öyleyse rezervin azalmadığını düşünebilirmiyim?Fsh ve E2 yüksek olmasına rağmen. Regl 27-30 günde bir oluyorum.
fsh çok takılma bir ay yükseliyor diğer ay düşebilir.
sanırım 30 lu yaşların iniş çıkışları bunlar.
önemli olan aylık görülen folikül sayısı seninki maşallah iyi
benim fsh martta 11,5 idi
temmuzda 8,5
folikül sayımsa aylık 5 enfazla 6 heriki yumurtalığın toplamı bu ..malesef..
cevapladığın için teşekkür ederim canım 6 ay öncede yaptırdım yine aynı çıktı ama dediğim gibi falekül sayısı çok çıkıyor geçen aşılamamdana rapora çok sayıda denmiş pko falanda yok çok şükür. Valla 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır deniyorum olmayınca işte kurcalayıp duruyor insan senin fsh gayet fakat neden folekül az. Aslında heriki folekül 5-6 dan fazlaysa iyi diye okudum yaşın kaç canım
merhaba arkadaşlar ben de bu ay pgt ile tüp bebek yaptıracagım kısmetse ama yumurta rezervım az ne yazıkkı toplam 3 ymurta var ama doktorum sadece birinden umutlu bense üçünden de:)) işin zor kısmı pgt yapılacak olması sayı az ne bileyim işte karışık bir durum.
fsh değerlerime hiç bakmadım bakıp da moral bozmak istemiyorum. 4tekrarlayan düşüğüm var ve bu denemeden sonra negatıf sonuc alırsam tekrar deneyecek gucum yok ne yazık kı.manevi olarak düşükler ve denemeler beni çok yıprattı.
dualarınızı ve desteğinizi bekliyorum umarım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz sağlıklı evlatlarla mujdelenırız.
merhaba arkadaşlar ben de bu ay pgt ile tüp bebek yaptıracagım kısmetse ama yumurta rezervım az ne yazıkkı toplam 3 ymurta var ama doktorum sadece birinden umutlu bense üçünden de:)) işin zor kısmı pgt yapılacak olması sayı az ne bileyim işte karışık bir durum.
fsh değerlerime hiç bakmadım bakıp da moral bozmak istemiyorum. 4tekrarlayan düşüğüm var ve bu denemeden sonra negatıf sonuc alırsam tekrar deneyecek gucum yok ne yazık kı.manevi olarak düşükler ve denemeler beni çok yıprattı.
dualarınızı ve desteğinizi bekliyorum umarım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz sağlıklı evlatlarla mujdelenırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?