Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba arkadaşlar ben de bu ay pgt ile tüp bebek yaptıracagım kısmetse ama yumurta rezervım az ne yazıkkı toplam 3 ymurta var ama doktorum sadece birinden umutlu bense üçünden de:)) işin zor kısmı pgt yapılacak olması sayı az ne bileyim işte karışık bir durum.
fsh değerlerime hiç bakmadım bakıp da moral bozmak istemiyorum. 4tekrarlayan düşüğüm var ve bu denemeden sonra negatıf sonuc alırsam tekrar deneyecek gucum yok ne yazık kı.manevi olarak düşükler ve denemeler beni çok yıprattı.
dualarınızı ve desteğinizi bekliyorum umarım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz sağlıklı evlatlarla mujdelenırız.

Selam PGT bana da mantıklı geliyor sağlam olanı transfer etmek.Düşük olması betanın negatif olmasından daha kötü.Benimde düşüğüm vaardı.Çok ağlamıştım.İnşallah emekleimiz boşa çıkmaz

Yeteeeeer sen nerede tedavi görüyorsun.Yumurta rezervi için neler yapıyorsun?

kuzum ben 5 denme yaptım 2 yanesi adana prof turan çetin tüp bebek merkezinde oldu 3 denmemde adana seyhan başkent ünvers de yapıldıaslında benim rezerv sorunum yok oldukça iyi sayıda yumoş oluyor ama boş çıkıyor bu nedenle 5 denmemde sadece 2defa taransfer yapıldı balı tarçın falaln yaptım şu andada dhea kulanıyorum aslında artık çok umudum yok o yüzdende herşeyi bıraktımm

Yeteeeeer sen nerede tedavi görüyorsun.Yumurta rezervi için neler yapıyorsun?

kuzum ben 5 denme yaptım 2 yanesi adana prof turan çetin tüp bebek merkezinde oldu 3 denmemde adana seyhan başkent ünvers de yapıldıaslında benim rezerv sorunum yok oldukça iyi sayıda yumoş oluyor ama boş çıkıyor bu nedenle 5 denmemde sadece 2defa taransfer yapıldı balı tarçın falaln yaptım şu andada dhea kulanıyorum aslında artık çok umudum yok o yüzdende herşeyi bıraktımm

Merhaba arkadaşlar 5. gün femera protokolü işe yaramayınca iptal olduğuyla kalsaydı keşke tedavim sonucum koskoca bir 0
18 gün 300 doz puregon kullandım 1 tane ile başladığımız tedavi 6 tane ile son buldu ama 6 taneden 4 ü işlem gördü 2 si döllendi 2. gün biri 4 hücreli biri 2 hücreli transfer edildi kan sulandırıcı iğne günde 3 kere vajinal 1 kere iğne olmak kaydıyla progesteron desteğine rağmen sonucum koca bir sıfır
3. tüp denememde böylece olumsuz sonuçlandı
üstelik 8 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu 80 milyonluk sperm sayısı 12 milyona düşmüş morfolojide 0 olmuş geçen yaz preseed le hamile kalmıştım şimdi öyle bir hayalimde kalmadı
biliyorum bizim asla çocuğumuz olmayacak
eşimle kendimizi işimize verip bu defteri tamamiyle kapatmaktan başka bir seçenek görmüyoruz

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 5. gün femera protokolü işe yaramayınca iptal olduğuyla kalsaydı keşke tedavim sonucum koskoca bir 0
18 gün 300 doz puregon kullandım 1 tane ile başladığımız tedavi 6 tane ile son buldu ama 6 taneden 4 ü işlem gördü 2 si döllendi 2. gün biri 4 hücreli biri 2 hücreli transfer edildi kan sulandırıcı iğne günde 3 kere vajinal 1 kere iğne olmak kaydıyla progesteron desteğine rağmen sonucum koca bir sıfır
üstelik 8 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu 80 milyonluk sperm sayısı 12 milyona düşmüş morfolojide 0 olmuş geçen yaz preseed le hamile kalmıştım şimdi öyle bir hayalimde kalmadı
eşimle kendimizi işimize verip bu defteri tamamiyle kapatmaktan başka bir seçenek görmüyoruz

canım geçmiş olsunnnn hiç umadığın bir anda süpriz yapsın bebeğin inşşşş

Burpcum, senin adina uzuldum canim ama umudunu kaybetme lutfen. Allah oyle buyuk ki hic ummadigin anda sana yasati verir anneligi. Kendiliğinden bir hamileligin var demek ki tekrar olabilir. En kisa surede yavruna kavysman dilegiyle canim.

merhaba,çok üzüldüğün belli.ben forumu düzenli takip edip pek yazmayanlardanım.bende 4 düşük yaşadım.fsh hamile kalınmaz denilen sınırda ben 4 kere hamile kaldım.doktorlara ve çıkan değerler bazen yanılta biliyor. bence senin yapman gereken düzenli dengeli beslenmek ve kafaya takmamak.tabi eşinde.hayat süprizlerle dolu.olmazsa olmaz deme hayat devam ediyor.ama umudunuda kaybetme.

burp çok geçmiş olsun demek istedim. yine de en ümitsiz anında kucağına bebek alanları bu forumda çok görüyoruz. inşaallah hiçbirimiz ümitsiz kalmadan mutlu sona erişiriz. mücadele çok yorucu yıpratıcı hepimiz de biliyoruz yaşıyoruz ama inşaallah şu anda azalan enerjinizi yeniden toparlar yeniden bir girişimde bulunursunuz. kolay değil hiç negatif sonuçlara göğüs germek maalesef... Allah bir daha göstermesin. benim kişisel olarak anlamadığım bir şey var. sizin eşiniz varikosel ameliyatından sonra bu kadar büyük düşüş nasıl yaşar!!! ben bunu anlamadım hatta inanamadım. o zaman keşke hiç ameliyat olmasaymış diyesi geliyor insanın...

preseed ben de yarın itibariyle elime ulaşacak ve kullanmaya başlayacağım yalnız benim de ümidim yok pek maalesef çünkü morfoloji sıkıntısı bizim de var. dediğim gibi Allah ümitsizim dediğimiz anda bize yardım eder inşaallah.

destegınız ıcın cok tesekkur ederım arkadaslar bugun kontrolum vardı tek yumurta sanırım doktorun onemsedıgı dıgerlerı cok da parlak degıl ve ne yazıkkı genetık tanı da yapılamayacakmıs:((
sadece rabbım benı bu uzuntuden kurtarabılır..O dilerse tek yumurtaya sağlıkla can verebilir..dualarınızı eksık etmeyın...

destegınız ıcın cok tesekkur ederım arkadaslar bugun kontrolum vardı tek yumurta sanırım doktorun onemsedıgı dıgerlerı cok da parlak degıl ve ne yazıkkı genetık tanı da yapılamayacakmıs:((
sadece rabbım benı bu uzuntuden kurtarabılır..O dilerse tek yumurtaya sağlıkla can verebilir..dualarınızı eksık etmeyın...

canım üzme kendini bir tane olsun seni anne yapsın yeterrrr hiç üzme kendini senin için rabbimin ol dediği zamanadır inşşşşş

hayırlısı olsun canım inşallah o bitanesi senin bitanen olur.stres yapma,kendini heder etme,rabbim dualarını(dualarımızı) kabul etsin inşallah.sevgi ve duayla...

canım benim

sana özelden bir türlü yazamadım açıkcası bu sonucu cewap olarak almak istemedim malesefki birazda içime doğmuştu....

üzülme desekde üzüleceksin hepimiz yaşadık ama lütfen kendini toparla inan güzel günler seni bekliyor yavruna kavuşacaksın rabbim kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirmezmiş....
ve sperm olayına gelincede hiç takılma doktorun bize söylediği çok değişkendir hiç belli olmaz ki formdada neleri okuduk ne imkansızlar oldu....

Günaydınlar herkese,
suleyüksel sen de görmüşsündür kadınlar kulübünde tek yumurta ile hamile kalıp çocukları olanları.Zamanı geldiyse zaten olacaktır.Tedaviye başladınız mı?Umarım herkesin istediği gibi olur.
Azazil bende preseed almak istiyorum.Nereden aldın?bende internetten araştırıyorum.Birkaçgün sonra sipariş vereceğim.Keşke spontan hamile kalsak...Çünkü tüp bebek tedavisi çok stresli maddi ve manevi açıdan çok yıpratıcı.Sonra test gününü beklemek.Negatif sonuçla karşılaşınca hüsrana uğramak...Üremek ne kadar zormuş.tüm bu aşamaları düşününce.ama insanlar o kadar çok kolay doğurabiliyorlar...
Thorbak mersinlimisin bende oralı sayılırım.

Günaydınlar herkese,
suleyüksel sen de görmüşsündür kadınlar kulübünde tek yumurta ile hamile kalıp çocukları olanları.Zamanı geldiyse zaten olacaktır.Tedaviye başladınız mı?Umarım herkesin istediği gibi olur.
Azazil bende preseed almak istiyorum.Nereden aldın?bende internetten araştırıyorum.Birkaçgün sonra sipariş vereceğim.Keşke spontan hamile kalsak...Çünkü tüp bebek tedavisi çok stresli maddi ve manevi açıdan çok yıpratıcı.Sonra test gününü beklemek.Negatif sonuçla karşılaşınca hüsrana uğramak...Üremek ne kadar zormuş.tüm bu aşamaları düşününce.ama insanlar o kadar çok kolay doğurabiliyorlar...
Thorbak mersinlimisin bende oralı sayılırım.

canım ben de internetten sipariş ettim önce eczacımıza danıştım ama o bulmanın en kolay yolunun internet olacağını söyledi. site adı vermeyeyim istersen özel mesaj atarım ama çok bilinen satış sitelerinden birinden aldım bekliyorum elime ulaşmasını. hayırlısı olsun dediğin gibi harcanan paraların haddi hesabı yok:)) bizim de kaderimizde bu varmış. bir kere de bunu deneyelim bakalım hayırlısı neyse o olsun...

Teşekkürler azazil.Özelden gönderdiğin mesajını gördüm.Benim mesaj gönderme hakkım yokmuş.Bende senin gibi düşünüyorum.2-3 ay kullandıktan sonra olmazsa tekrar deneyeceğiz.İnşallah tüp bebeksiz spontan oluşur..

Teşekkürler meslektaşım.Yolumuz açık olur inşallah...

Merhaba arkadaşlar

Kadınlar kulübünü uzun zamandır okuyorum. 36 yaşındayım 2 aşılama,1 tüp bebek yarım kaldı. Bu ay 8 ağustos'ta 2.tüp bebek işlemini yapıldı. Bugün transferimin 9.günü hiç umutlu değilim sadece 1 tane embriyo transfer edildi. 1 hafta evde yattım. Şimde işe başladım.
3 tane alındı 1 tanesi döllenmiş. Çok umutsuzum. Pazar günü gebelik testi yaptırıcam tabiiki o güne kadar adet görmezsem. Allah isteyen herkese bir bebek nasip etsin. Bu da olmazsa zaten bırakacam artık.

canım geçmiş olsunnnn hiç umadığın bir anda süpriz yapsın bebeğin inşşşş

ah o süprizi mucizeyi beklemekten başka ne geliyorki elden

Burpcum, senin adina uzuldum canim ama umudunu kaybetme lutfen. Allah oyle buyuk ki hic ummadigin anda sana yasati verir anneligi. Kendiliğinden bir hamileligin var demek ki tekrar olabilir. En kisa surede yavruna kavysman dilegiyle canim.

canım kendiliğimden hamile kaldığımda sperm değerleri çok daha başarılı idi şimdi varikosel ameliyatından sonra değerler dibi boyladı :(((((( benim fsh ta yükseldi zaman aleyhimize akıyor

merhaba,çok üzüldüğün belli.ben forumu düzenli takip edip pek yazmayanlardanım.bende 4 düşük yaşadım.fsh hamile kalınmaz denilen sınırda ben 4 kere hamile kaldım.doktorlara ve çıkan değerler bazen yanılta biliyor. bence senin yapman gereken düzenli dengeli beslenmek ve kafaya takmamak.tabi eşinde.hayat süprizlerle dolu.olmazsa olmaz deme hayat devam ediyor.ama umudunuda kaybetme.

elimden geldiğince düzenli besleniyorum denemediğim kür denemediğim ilaç kalmadı herşey hep daha kötüye gitti işte beni üzende bu artık kabullenmemizin zamanı geldi sanırım umudum ve gücüm malesef kalmadı

burp çok geçmiş olsun demek istedim. yine de en ümitsiz anında kucağına bebek alanları bu forumda çok görüyoruz. inşaallah hiçbirimiz ümitsiz kalmadan mutlu sona erişiriz. mücadele çok yorucu yıpratıcı hepimiz de biliyoruz yaşıyoruz ama inşaallah şu anda azalan enerjinizi yeniden toparlar yeniden bir girişimde bulunursunuz. kolay değil hiç negatif sonuçlara göğüs germek maalesef... Allah bir daha göstermesin. benim kişisel olarak anlamadığım bir şey var. sizin eşiniz varikosel ameliyatından sonra bu kadar büyük düşüş nasıl yaşar!!! ben bunu anlamadım hatta inanamadım. o zaman keşke hiç ameliyat olmasaymış diyesi geliyor insanın...

preseed ben de yarın itibariyle elime ulaşacak ve kullanmaya başlayacağım yalnız benim de ümidim yok pek maalesef çünkü morfoloji sıkıntısı bizim de var. dediğim gibi Allah ümitsizim dediğimiz anda bize yardım eder inşaallah.

gerçekten bende inanamıyorum canım varikosel öncesi değerler 80 milyon varikoselin 3. ayı 43 milyon 6. ayı ise 12 milyon yıkamayla 2 milyon morfoloji 0 ve 6 aydır proxeed plus ve l-cartinin kullanıyordu keçiboynuzzu osu busuda cabası biz tırmaladıkça birşeyler daha kötüye gitti işte bizi yıkanda bu oldu servet döktük bu uğurda elde var 0

canım benim

sana özelden bir türlü yazamadım açıkcası bu sonucu cewap olarak almak istemedim malesefki birazda içime doğmuştu....

üzülme desekde üzüleceksin hepimiz yaşadık ama lütfen kendini toparla inan güzel günler seni bekliyor yavruna kavuşacaksın rabbim kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirmezmiş....
ve sperm olayına gelincede hiç takılma doktorun bize söylediği çok değişkendir hiç belli olmaz ki formdada neleri okuduk ne imkansızlar oldu....

canım benim artık profösyönel olduk işte bende tedavinin gidişatından kimin sonucunun iyi kimin kötü olacağını tahmin ediyorum tabi ifade edemiyor insan bunu ama doğruda birdir bir tane ile başlayım 4 gün ara verilen tedaviden mucize beklemek saçmaydı zaten gerçi yukarıdaki bilir ama genede olasılıkta çok düşüktü dün haberi öğrendiğimde daha olgun karşıladım akşam ramazan mamazan dinlemedim alkol aldım bugünde denize gittik ama gitmez olaydık hayatımda ilk defa ağlayarak yüzdüm sıkıntılarda bizimle geldi hatta kocişimin ilk beyazı bugün çıktı zaman geçtikçe içim daha çok daha çok yanıyor çok ama çok emek verdik ve karşılığını alamamak çok acı veriyor

Back
X