• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Hadi bakalım kızlar ben de yarın opu olucam gecen mini tüp tedavimden bi tane orta kalite dondurulmusum var bu ayki mini den bak:KK19:alım ne çıkacak doktorum 2 yumurta var dedi. Yarın saat 10 da merkezde olucaz, hayırlısı bakalım. Hepimizin allah yardımcısi olsun :KK68:
Canim benim hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah

Hadi bakalım kızlar ben de yarın opu olucam gecen mini tüp tedavimden bi tane orta kalite dondurulmusum var bu ayki mini den bakalım ne çıkacak doktorum 2 yumurta var dedi. Yarın saat 10 da merkezde olucaz, hayırlısı bakalım. Hepimizin allah yardımcısi olsun :KK68:
allah yardmcın olsun cnm.inş.sağlıklı yumurtaların olur..

Çıktım canlarim:KK53: iki tane yumurta vardı çıktıktan sonra bire düştü sanırım bi tanesi boş çıktı yarın arayacaklar, beklemek kaderimiz oldu :KK53: sağolun kızlar sorduğunuz için.
nerelerdesin cnm merak ettik
olsun bir olsun sağlıklı olsun senin olsun..inşallah .amin..

betül canım hayırlı olsun inşallah döllenir 1. kalite olur inşallah.. benimde kontrolüm vardı doktor folikül göremedi..:( bugün iğnelerimin 5. günüydü. daha doğrusu şöyle dedi yumurtalıkların yeni yeni görülmeye başlamış. tüp bebek doktorum olmadığı için sormadım kaç tane ya da var mı yokmu sadece öyle söyledi. cumartesi yine gel o gün görülür belki dedi görülmese de yapack bişey yok dedi

betül canım hayırlı olsun inşallah döllenir 1. kalite olur inşallah.. benimde kontrolüm vardı doktor folikül göremedi..:KK43: bugün iğnelerimin 5. günüydü. daha doğrusu şöyle dedi yumurtalıkların yeni yeni görülmeye başlamış. tüp bebek doktorum olmadığı için sormadım kaç tane ya da var mı yokmu sadece öyle söyledi. cumartesi yine gel o gün görülür belki dedi görülmese de yapack bişey yok dedi
Sağol canım inşallah ta neden follikul görülmüyor ki hiç. İnşallah cumartesi görülür.

Ben başka bi forum da takip ediyorum orda yumurta geliştirici bi ilaç verdiğini söylüyor kızlar saizen diye bi ilaç, yumurta gelistiriyormus bi dahaki gittiğinde bi danissan doktoruna. Sana hiç biestoron falan verdi mi peki?
verdi canım ben biesteronu 3-4 ay kullandım hiç faydası olmadı. ben ilk doktora gittiğimde 4 tane folikül görmüştü.. o gün bugündür denemediğim şey kalmadı ama hiç görülmedi ..:(

betül canım hayırlı olsun inşallah döllenir 1. kalite olur inşallah.. benimde kontrolüm vardı doktor folikül göremedi..:KK43: bugün iğnelerimin 5. günüydü. daha doğrusu şöyle dedi yumurtalıkların yeni yeni görülmeye başlamış. tüp bebek doktorum olmadığı için sormadım kaç tane ya da var mı yokmu sadece öyle söyledi. cumartesi yine gel o gün görülür belki dedi görülmese de yapack bişey yok dedi

Aynı durumdayız, ilk defa folikül yok cumartesi gel dedi doktorum. Fsh yüksek olduğu için tedaviye başlayamıyordum, ilaçsız tedavi deneyeyim bari demiştim. Kısmet artık.

Aynı durumdayız, ilk defa folikül yok cumartesi gel dedi doktorum. Fsh yüksek olduğu için tedaviye başlayamıyordum, ilaçsız tedavi deneyeyim bari demiştim. Kısmet artık.
Benim anlamadigim benim fsh her ay normal çıkıyo bütün değerlerim normal çıkıyo. Ama yumurta yok. Doktor hasimato dan dolayi dedi ama herkeste hasimato var bizim ailede hep çıktı benden sonra hepsi tahlil yaptı hepsinde çıktı ama demekki herkesi etkilemiyor bi tek beni etkiliyo

Back
X