Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

picassom canım benim nasılsın?
bizim kızlar nasıl görüsümusun hepinizi çok özledim hepinizi öpüyorum

tam burp un yazısını okuyordum aaa duşum bizi de hiç unutmuyor diyordum altta bana olan yazını gördüm fıstığım çok teşekkürederim iyi diyelim iyi olsun yeni tedavi düşüncesi araştırması korkusunu yenmek vs onlarla uğraşıyorum aynı tas aynı hamam yani :)

seni diğer topikden takip ediyorum canım çok şükür herşey normalmiş fakat tetonoz aşını çok ihmal etme tatlım kocaman öpüyorum
sevgilerimle...

thorbank'a katılıyorum yetercim... allah yardımcın olsun. ben buradaki bu topicteki pozitif enerrjinin düşmesinin negatife dönüşmesinin bilinçaltımıza kötü etki edeceğini ve hepimize zararlı olacağını düşünüyorum. hepinize dua ediyorum, enerji yolluyorum şu an:)) bence pozitif ennerjiyi düşürmeyelim, kendi psikoterapimizi yapalım, artık neye inanıyorsanız, namaz kılmak mı iyi geliyor, yoga yapmak mı, başka bir şey mi bilemiyorum şimdi.. mesela önümüz bayram, benim rahmetli halam bayramda mezarlık gezmeye inanmazdı. ölüleri gezeceğime dirileri gezerim derdi, her bayram ya bir çocuk esirgeme yuvasına ya da huzurevine giderdi, bu ona çok iyi gelirdi... böyle bir şey mi rahatlatacak ne istiyorsanız onu yapın ama nolur daha vazgeçecek zaman değil. burp sen bence biraz rahat bırak, 34 yaşındasın ben senden bir yaş büyüğüm bak ben fsh ölçümü bile yapılmadan 6 yumurta ile cevap verdim tedaviye.. belki de doktor benim fsh mi ölçse ve olumsuz konuşsaydı o zaman daha kötü cevap verecektim. sana tavsiyem bir daha fsh ölçümü falan yaptırma. olumlu düşün, olumlu enerji yolla şu anasını sattığımının evrenine.

yeter, çok sıkıntılar yaşamışsın, Allah daha beterinden korusun. ama düşün, hangi karanlık geceden sonra sabah olmuyor ki? derdini veren Allah, dermanını da vermiştir elbet. tabii ki önce eşinin sağlığı, senin sağlığın geliyor ama bu sorunları atlattıktan sonra bebeğine de kavuşacağını düşün. "benim hiç bebeğim olmayacak" diye düşünme. sen benden daha uzun süredir evlisin. zaman geçtikçe boşluğu büyür biliyorum, ama daha geçen sene evlenmişsiniz de yeni bebek faaliyetine başlamışsınız gibi düşün ne bileyim.. işkembe-i kübradan atması kolay belki ama beni de, negatif sonuç alıp da yıkılmadım sanma, inan ki benim de ümitsizliğe kapıldığım zamanlar oluyor ama yine de Allah'a sen bilirsin, deyip işin içinden çıkmak bana daha doğru geliyor şu süreçte. malum işte, elden gelen yapılıyor.

burp, o oyuncak şeysi beni çok etkiledi burda. ben de transferden bir süre sonra marketten eve dönerken yolda bir bebeğin ağzından düşmüş bir emzik buldum!!! aha dedim, bu bir işaret, benim bebeğim olacak! hamileyim heralde dedim! emziği aldım, ağlaya ağlaya yıkadım lavaboda, bildiğin kolye gibi boynuma taktım kimseye göstermedim, kimseye söylemedim! ama sonuç, naaaaah!!! :17: o yüzden böyle şeylere kaptırmamak lazım diye bunu ben de acı bir şekilde öğrenmiş oldum. bu söylediğin sarı meyveler şeysini bi deneyeyim bakalım ama bugün evde kayısı suyu nar suyu portakal suyu mevcut, seçenek sunacam. eğer bu üçünden de istemez ve içmezse işte şimdi size haberini veriyorum ciddi bir cıngar çıkaracam. bu nedir artık ya!!! bir de pycnogenol diye bir vitamin varmış bu sefer hap şeklinde, onu da alacam morfolojiye iyi geliyomuş.. l-carnitine'yi aylarca içti paşam, kilo vermek ve kas yapmak amaçlı ama sağolasıca, şimdi iyiymiş hoşmuş diyince bana, "olur mu ya öle şey, ben aylarca içtim. bir naneye yaramıyor!" diye cevap verebiliyor... hakkaten dayak yakın, artık kafasını mı kırarım, kolunu mu çimdiklerim bilmiyorum ama yeter'in anlattıklarından sonra yine de çok şükür, Allah sağlığını bozmasın yine de... korkuyorum da bi yandan bissürü vitamin adı altında ilaç dayatıyorum, ya bir zarar veriyorsam diye..

ne diyim, Allah yardımcımız olsun... ben gidip hayıtımı demleyip içeyim...

yeter buraya içimi döktükten sonra kocama sarıldım ve çok nankör geliyorum yeni tedaviden çıktım kendimi hemen toplamalıyım herşeyden önemlisi kocam sağlıklı ona birşey olmasına dayanamam diye düşündüm ve o ağır korkumu yaşadığını gördüm büyük geçmiş olsun tatlım neler hissettiğini öyle iyi anlıyorumki eşim irili ufaklı ameliyatlar oldu kıl dönmesi kapalı açık böbrek taşı burun ameliyatı vs. o basit ameliyatlarda bile herbirinde 170 boyumla 45 kiloya düştüm üzüntüden sana ve eşine büyük geçmiiş olsun diyorum ve çok şanslısınızki daha büyük sonuçlar oluşmadan iyileşmiş eşin. Herşeyden önemlisi sağlık yaşlanınca gene edi büdü kalacağız çocuklar yuvalarını kuruyor bence çocuktan da önemlisi eşimizle olan ilişkimiz

azazil o evrene yollanan sinyaller evrenden alınan sinyaller acaip kızdırıyor artık beni birkere hiç unutmam duşa girmeden önce allahım hamileysem bir işaret ver dedim saçlarımı şampuanlarken gözlerim kapalıyken bir el alnımı itti nasıl irkilerek fırladım duştan anlatamam tabi o ayki sonucu merakla bekledim sonucu söylememe gerek yok heralde töbe yarappim dilm varmıyor günaha girecemde nah çekti galiba evren bana o olaydan beri hiç bir şeyi hiç birşeye yormuyor evrenden herangi bir sinyal sorgulamıyorum :63:

azazil tam bir yıl fsh ıma bakmadım ama lanet ostrojen sabah gözümü açmamla ateş bastırtıyor sabah 5 kere uykuya dalayım uyanayım her gözümü açışımda ateş basıyor ve ozaman fsh ımın ne alemde olduğunu biliyorum genetik tarama bile yaptıran ben korkudan hiç amh me baktırmadım yani baktırsamda baktırmasamda o bana kendini belli ediyor malesef

azazil tam bir yıl fsh ıma bakmadım ama lanet ostrojen sabah gözümü açmamla ateş bastırtıyor sabah 5 kere uykuya dalayım uyanayım her gözümü açışımda ateş basıyor ve ozaman fsh ımın ne alemde olduğunu biliyorum genetik tarama bile yaptıran ben korkudan hiç amh me baktırmadım yani baktırsamda baktırmasamda o bana kendini belli ediyor malesef

:53: ateş basmaları bende de var... maalesef..

:(((( :59:

azazil o evrene yollanan sinyaller evrenden alınan sinyaller acaip kızdırıyor artık beni birkere hiç unutmam duşa girmeden önce allahım hamileysem bir işaret ver dedim saçlarımı şampuanlarken gözlerim kapalıyken bir el alnımı itti nasıl irkilerek fırladım duştan anlatamam tabi o ayki sonucu merakla bekledim sonucu söylememe gerek yok heralde töbe yarappim dilm varmıyor günaha girecemde nah çekti galiba evren bana o olaydan beri hiç bir şeyi hiç birşeye yormuyor evrenden herangi bir sinyal sorgulamıyorum :63:

gece gece kahkalar attırdınya bana allahda seni hep güldürsün burp um :60:

kızlar yazdıklarınız cevaplarınız için tek tek teşekür ederimm ben 35 yaşımdayım evllikte 7 yılı bitimek üzreyimm aslında hep böyle değilimdir ama ara sıra içimdekileri atma isteği duyuyorum ve bunuda en çok burada yapıyorum biliyorum ki benim yaşadaklarımı yaşayan beni anlayacak insanlar sadecec burada var

Yeteeerciğim hikayeni okuyunca bata üzüldüm.Gözlerim dolu dolu oldu.Niye bu karamsarlık senin yaşın geç değil rezerv sorunun yok.Herşeyin vakti saati vardır.Sabırlı olmak gerekiyor.Buradan senin mucize hikayeni okuyacağız...Dün masterbully yazmıştı.4 kere negatif tüp bebek sonrasında kendiliğinden hamile kalmış..Hem onun yumurta rezerv sorunu varmış sanırım her ay FSH hormon düzeyine baktırıyormuş.Güzel sonuça ulaşmış sonuca.Birgün bizim de olacak zamanı geldiğinde...

Yeteeerciğim hikayeni okuyunca bata üzüldüm.Gözlerim dolu dolu oldu.Niye bu karamsarlık senin yaşın geç değil rezerv sorunun yok.Herşeyin vakti saati vardır.Sabırlı olmak gerekiyor.Buradan senin mucize hikayeni okuyacağız...Dün masterbully yazmıştı.4 kere negatif tüp bebek sonrasında kendiliğinden hamile kalmış..Hem onun yumurta rezerv sorunu varmış sanırım her ay FSH hormon düzeyine baktırıyormuş.Güzel sonuça ulaşmış sonuca.Birgün bizim de olacak zamanı geldiğinde...

canım yaşım 35 çok genç değilim ama gebe kalmak için anne olmak için çok geç bir yaş değil biliyorum(aslında kesin erkeke infertilitesiyiz ) bizim sorunumuz ne onu bilmiyoruz rezervde sorun yokk gibi görünüyor ama benim tedavilerimde oldukça iyi sayıda yumoşum olurken işlem gören sayısı çok az 20 yumoş oluyor 3.5 tane işlem görüyor ve bunlardan 1 embiryo oluyor veya olmuyorr işte sıkıntımız bundan ben bütün hormon tahlilerimi yaptırdım dr sorun yok diyor genetikte sorun yok kan pıhtılaşması var ama ileri derece de değil amh testi yapıldı yaşıma oaranla çok çok iyi ama yumoşlar boş anlamadım gitti valla

Bak ne güzel AMH testin çok güzelmiş,zaten FSH dan daha spesifik olanda o test.FSH değişkenlik gösterebiliyor.Pıhtılaşmaya eğilim için günde veya gün aşırı coraspin 100 mg kullan.Sende polikistik over mi var çünkü çok sayıda yumurtan var fakat işleme giren 3-5 diyorsun.Pcos lularda da aynısını duymuştum.Onlarda sonuçta çocuk sahibi oluyorlar.Hem senin denemek için tüp bebek veya spontan için çok zamana sahipsin.Menapoza girme gibi bir sorunun yok daha.Bence sen o açıdan şanslısın.Allah eşine şifa vermiş.Hepsinden önemlisi.Sabret birgün bizimde olacak...

benim geçen yılki tedavim yapıldı opumda 18 yumoş toplandı ve bir tane embiryom oldu ama 2. gün bölünmeyi durdurdu dr beni karşısına aldı ve önümüzdeki ay denyel,m dedi hemen ilk ay gittim denedim ama vicuta bulunan hormonlar atılmadığı için vicudum ilaçalra cevap vermedi 375 ünite pregon uzun protoklle 18 gün yapıldı ve 20 yumoştan 1 etk embiryom oldu dr 3. gün transferi yaptı ama olmadı bebğim beni terk etti hep düşündüm acaba transferden sonra negatif almakmı kötü yoksa merkeze gitiğimde transferiniz iptal edildi denmesimi
sonra yaşayacaklarımı bilmediğim için en zoru bu snamıştım bu yıl 6. denmemeiz için yeni bir merkezle görüşmeye gittik ve bizden (eşimden )hormonları sitendi yaptırdık eşiminporolkatini 470 çıktı hemen bir mr çekildi ve eşimin beyninde 5 cm bir kist ışık hızıyla hayaımızın tam oratasına düştü bir kaç dr görüştük sonrasında bir profla konuştuk amliyat olamlı dedi eşim çıktıktan sonra çaırdı yanına eşinin durumu kritik dedi aliyat lursa %30 kurtulma iltimali var olmassa çok sürmz bu kitle öldürür bu adamı dedi seçim sizin dedii işte o gün anladım ki önceki yyaşadıkalrımdan çok daha fenydı bu yaşadığımmm eşim ameliyat için yanımdan alındığında aşağıda beni bekleyen ailemin yanına bile inemedimm tam 12 süren bir opresyonla alındı kitle ilerleyen her saate dr bana verceği kötü haberi düşünürkenn allaha sığındım hep çok şükür dr beni aradı ve amliyat iyi geçti dedii 18 gün yoğun bakım süreciii ve arkaından gelen sıkıntılı günlerrr rabbime şükürler olsunnn ama çok yordu beni bu yaşaşanlar

Allah kocanı sana bağışlasın gerisi tırı vırı...Hiç bir şeyi çok fazla istememek lazım derler ya al sana bir acı örnek.Yazını okuduktan sonra artık ben de istemiyorum istemiycem.Hem ben bu hayatta çok büyük acılar yaşamış olan ben nasıl da kaptırdım kendimi bu bebek işine bu kadar bilmiyorum.Eşinin ameliyatının iyi geçmesi yeniden sağlığına kavuşmuş olması bütün çektiğin sıkıntılara değer.Şükretmeye devam et.Allah eşini sana bağışlasın ve bir ömür mutlu yaşa,bebekte olursa olsun olmazsa boşşşşşşşş verrrrrrrr.Bu sabahtan itibaren bende öyle yapıcam.Allah yardımcımız olsun sevgiler...

Hariçten gazel okumak gibi olmasın ama canım asla deme lütfen.. Bu hislere yabancı biri olarak yazmıyorum bunu, birebir böyle hisseden biri olarak yazıyorum. Öyle tanıdık bi his ki, bizim nasibimizde yok sanırım bebek diyen, son noktoda olan biri olarak. Tam 4 tüp bebek tedavisi, aşılamalar, yumurta takiplerini saymıyorum bile, yaşla birlikte yükselen FSH, tedavilerde bile zar zor elde edilen 1-2 yumurta, iğnelere, ilaçlara, femara prtokollerine rağmen.. Artık insanın B planı kalmaz ya o durumdaydım, Ankara, İstanbul, en iyi merkezler derken elimde koca bir sıfır kaldı her seferinde. O beta hcg < 1 yazan test sonuç kağıdı son aşamamız oldu hep, dibe vuruşum oldu. Umudumun bittiği yerde, 4.tüp bebek denememden sonra doğal yolla hamile kaldım Rabbime binlerce şükürler olsun ki. Böyle şeylerin hep başkalarının başına geldiğini sanar ya insan, beni bulmaz o mucize sanar ya inan bana buluyormuş. Hala şaşkınım, hala şükretmekten öte bişey gelmiyo elimden ve tabi dua etmekten. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Ben o yolların zorluluğunu unutmadım, hep dualarım bebek hasreti çekenlerle. Nolur umudunuzu yitirmeyin, laf değil bu oluyor. Mutlaka bir vakti var. İnşallah yüzünüzü güldürsün Rabbim...

Canım senninkisi mucize olmuş ne güzel.Aynı mucizeleri kendim ve bütün isteyenler için diliyorum.Ben 43 yaşımdayım ve 2 hafta sonra 2.teddaviye başlıycam.Çok merak ettim senin yaşın kaç ve problemin neydi yazarsan çok sevinirim sevgiler...

Bak ne güzel AMH testin çok güzelmiş,zaten FSH dan daha spesifik olanda o test.FSH değişkenlik gösterebiliyor.Pıhtılaşmaya eğilim için günde veya gün aşırı coraspin 100 mg kullan.Sende polikistik over mi var çünkü çok sayıda yumurtan var fakat işleme giren 3-5 diyorsun.Pcos lularda da aynısını duymuştum.Onlarda sonuçta çocuk sahibi oluyorlar.Hem senin denemek için tüp bebek veya spontan için çok zamana sahipsin.Menapoza girme gibi bir sorunun yok daha.Bence sen o açıdan şanslısın.Allah eşine şifa vermiş.Hepsinden önemlisi.Sabret birgün bizimde olacak...

canım güzel dilklerin için teşekür ederimm ben ne poliksitikoverim nede pcos luyum aslında amh dr gerek görmedi ama ben kendim özelden yaptırdım içim rahat etsin diyee menepoz gibi bir sıkıntımda yok ama adını koyamadığımız böyle bir sıkıntı var bir çok merkezle görüüştüm çok az insanın başına gelebilen bir şeymiş ve tetkiki yada tedvisi yokmuş

Allah kocanı sana bağışlasın gerisi tırı vırı...Hiç bir şeyi çok fazla istememek lazım derler ya al sana bir acı örnek.Yazını okuduktan sonra artık ben de istemiyorum istemiycem.Hem ben bu hayatta çok büyük acılar yaşamış olan ben nasıl da kaptırdım kendimi bu bebek işine bu kadar bilmiyorum.Eşinin ameliyatının iyi geçmesi yeniden sağlığına kavuşmuş olması bütün çektiğin sıkıntılara değer.Şükretmeye devam et.Allah eşini sana bağışlasın ve bir ömür mutlu yaşa,bebekte olursa olsun olmazsa boşşşşşşşş verrrrrrrr.Bu sabahtan itibaren bende öyle yapıcam.Allah yardımcımız olsun sevgiler...

canım elbette bir tarafım buruk hala çok isitiyorum bebğimi hatta içim yanıyor ve o yangın hiç sönmeyecek ama eşimin yanında isityorum bebeğmi aile huzurumuzun içinde eğer eşim varsa güzel olacak bebeğimle birlikteliğim
ve eşim aliyat olalı 6 ayı geçti biz bebk olayını unutuk (konuşmuyoruz )çünkü önce eşim sağlığı sonra bebek

Tüp bebek deneyen arkadaşlar, transfer edilen embiriyoların kalitelerini de yazsalar keşke,bu bilgilerde tabloya eklense.

benim iki taneydi bir tanesi 4 bir tanesi 8 hücreydi kalitesi hakkında bilgim yok ama. iyi kalitede dediler, ben de moralim bozulur falan diye hiç sormamıştım...

tablo nerede arkadaşlar ben bulamadım zahmet olmazsa biriniz güncelleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş

Back
X