- 15 Nisan 2015
- 317
- 2.543
- Konu Sahibi firdevscansu
Ne yapmluyim bu durum badina geln varsa lutfen yardimci olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hormon testi yapildi cnm benm guzel cikti sonuclar ama yumurtaliklaim az calisiyormus ole soyledibanada dr ole dedi simdi adet olmamı beklıyorum hormon testı yapacakmıs
Klomen mi kullaniuorsun cnm senbenim amh değerlerim alt sınıra yakındı yaşım genç olmasına rağmen , hamile kaldım kendiliğinden.Sadece yumurta kalitemi arttıracak bir ilaç verdi 3 ay kullandım 4.ay hamile kaldım ki 1.5 senedir bebek deniyordum.. Oyüzden sakın kafaya takmayın , bu durum bebek olmasına engel değil .
benimde az çalışıyor demişti dr klomen verdi sonra çatlatma iğnesi yaptı. ilk seferde gebe kaldım çok şükür.Hormon testi yapildi cnm benm guzel cikti sonuclar ama yumurtaliklaim az calisiyormus ole soyledi
ayyy inş ya cok istoyorum bende bebekbenim amh değerlerim alt sınıra yakındı yaşım genç olmasına rağmen , hamile kaldım kendiliğinden.Sadece yumurta kalitemi arttıracak bir ilaç verdi 3 ay kullandım 4.ay hamile kaldım ki 1.5 senedir bebek deniyordum.. Oyüzden sakın kafaya takmayın , bu durum bebek olmasına engel değil .
Cok sevindim Rabbim kucagina almak nasip etsin ins saglijlaselam bende 2.5 yıldır bebek için uğraşıyorum.Yumurta tembelliğim vardı hormon testlerim normal çıktı.Geçen ay adetim ilk defa 6 gün gecikti ama malesef hamile değildim.Regl ile birlikte inofolic kullanmaya başladım (3 kutu) ve adet bitimi 15 günlük soğan kürü uyguladım ve bu sabah idrar testim pozitif çıktı.