yumurtalk tembelligi..

yenigeln_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
77
35
34
merhabalar.. yine ben.. aranızda yumurtalklarinda tembellik olan var mi?
bi4de benden hormon testi istenildi adet donemimde fakat cok korkuyorum kötü bi sonucla karsilasmaya hazir değilim :-(

Sakin olun önce kan testi verin adetin 2.günü usgde de bakar doktor yumurta tembelliği olsa bile bir ilaçla çözülüyor canınızı sıkmayın Allah daha büyük dert vermesin

Bende de biraz yumurta tembelliği var FSH 10,4 çok kötü değil dedi doktor ama 1 yıl 1 ay oldu 2 kere klomen kullandım tutmadı hsg çekindim tüplerim de açık başka da bir problemim yokk. Ha bir de enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım bu ay şuan beklemedeyim. İnşallah rabbim hepimize nasip eder ama yumurta tembelliği çok büyük bir problem değil klomenle büyütüyorlar yada iğnelerle ama tutmuyor bazen işte oda rabbimin işi sıkıntı yapıp stres yapma doktorumun bana en cok sölediği şey stres yok

hormon testini ne icin istiyorlar ?
kan verdim degerlerim guzel dedi sknti olmadigini soylediadet doneminde hormon testi yaptr dedi ama hormon testi sonucu ya farkli ckarsa diye dusunmeden edemiyorum :KK43:

hormon testini ne icin istiyorlar ?
kan verdim degerlerim guzel dedi sknti olmadigini soylediadet doneminde hormon testi yaptr dedi ama hormon testi sonucu ya farkli ckarsa diye dusunmeden edemiyorum :KK43:
Ne zaman kan verdin hormon testi dediğin adetin 3. günü kan alıyorlar istenilen testler yapılıyor başka kan testiyle neye baktı ki doktorun. Yumurta tembelliği dediyse fsh hormonunun yüksek cıkması lazım 10 un altında yani

Adet döneminde bakılan hormonlar fsh tsh e2 lh vs gibi hormonlar durumları en iyi adet döneminde 2 . yada 3 .gün verilen kanla anlaşılır yalnız arkadaş fsh hormonunu söylemiş de bildiğim kadarıyla fsh yüksekliği yumurtalık tembelliği farklı şeyler

ya alttn muayene etti adetmn bittikten sonraki gunuydu gittigimdr smear testi yapti sonra bi tahlil isteyelim bakalim dedi bakti bi sorun yok bide hormon testi yaptir dedi adet doneminde
ttest sonuclari bunlar :/

Eklentiler

• 20150515_150756-1.jpg
    20150515_150756-1.jpg
    127,7 KB · Görüntüleme: 191
  • 20150515_150740-1.jpg
    20150515_150740-1.jpg
    131,7 KB · Görüntüleme: 218
Bende de biraz yumurta tembelliği var FSH 10,4 çok kötü değil dedi doktor ama 1 yıl 1 ay oldu 2 kere klomen kullandım tutmadı hsg çekindim tüplerim de açık başka da bir problemim yokk. Ha bir de enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım bu ay şuan beklemedeyim. İnşallah rabbim hepimize nasip eder ama yumurta tembelliği çok büyük bir problem değil klomenle büyütüyorlar yada iğnelerle ama tutmuyor bazen işte oda rabbimin işi sıkıntı yapıp stres yapma doktorumun bana en cok sölediği şey stres yok
yumurta tembelliği nasıl anlaşılıyor ki. bir kaç aydır denemedeyim henüz muvaffak olamadım. akıntı ve enfeksiyon çin ilç
içmek istemedim on gündür soğan suyu içiyordum. yumurtalıklarım ağrısına dayanamadım onuncu gün bbıraktım şimdi duyduğuma göre incir kürü yumurta kalitesini artırıp kolay hamile kalmasını sağlarmışç şimdi bir de o kürden mi içsem acaba kararsızım

alttn muuayene edip yumrtlklarnda tmbellk var dedi bna isterseniz görünün bi dr a...
kzlar lütfen yardmm :KK43:

Canım yumurtalık tembelliğin olsa bile çözümü var o yüzden canını sıkma o hamile kalmana engel değil.testlerinde de bir sıkıntı göremedim ben adetin 2.günü yapılan kanda hormon testlerini de yaptır için rahat olsun ne zamandır deniyorsunuz

bi kac aydir zaten 9 aya grcek evliligim ama o yuzden gtmemstm gitmisken goruneyim dedim sonuc bubirde hormon testi soncnda kotu ckarsa yinede cocuk sahibi olablrmym :KK43:

Olabilirsin inşallah tabiki neden olmasın yaptıracağın hormon testlerinde en önemlisi fsh bana göre o eğer normal sınırlarda çıkarsa bir şekilde olur inşallah .hormon testlerini yaptır ve bu kadar panik yapma.. yine olmaza eşinde bir baktırsın kendine Allah ne zaman nasip ettiyse olur

ben hormon testnden cok korkuyorm :KK43:
yakn akrblarda ds cocugu olmayanlar oldugu icin :KK43: Teşekkürler cvp verdigniz için :KK43:

Canım bu kadar stres yapma insanlar senelerce bekliyor burda bebeğini allah sabrını veriyor stres yaptıkça hormonların kötü olur yumurta tembelliği çok kötü birşey değil halledilebilir bir durum. Sıkma canını soğan kürü dene bende hiç denemedim bu ay denicem bugün regl gelecek gibi başlıcam olmazsa bir dahaki ay aşılama yapılacak. Klomen verir sana doktor muhtemelen onunla da cok hamile kalan var belki o şekilde hamile kalırsın stres yapmaaaaa!

Merhaba arkadaşlar yumurta tembelliği banada dedi doktor ama ultrason ile bakıp söyledi korkuyorum ya yardimci olurmusunuz bebeğim olurmu benim

canımm bayaa olmuş yazalı ama son durm ne acaba bebişin oldumu

selam kızlar bende de yumurtlama tembelliği var 1 yıldır bebiş istiyoruz klomen verdi onu kullandım bir kez fayda etmedi daha sonra çatlatma iğnesi kullandım oda işe yaramadı inozitol folik verdi üç ay kullan olmazsa gel dedi adetimin 2. günü yarın yine gidecem bakalım ne diyecek bende çok korkuyorum kötü bir şey derse diye her ay beklemek strese girmek çok kötü oluyor :KK43:

X