Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman kan verdin hormon testi dediğin adetin 3. günü kan alıyorlar istenilen testler yapılıyor başka kan testiyle neye baktı ki doktorun. Yumurta tembelliği dediyse fsh hormonunun yüksek cıkması lazım 10 un altında yanihormon testini ne icin istiyorlar ?
kan verdim degerlerim guzel dedi sknti olmadigini soylediadet doneminde hormon testi yaptr dedi ama hormon testi sonucu ya farkli ckarsa diye dusunmeden edemiyorum
yumurta tembelliği nasıl anlaşılıyor ki. bir kaç aydır denemedeyim henüz muvaffak olamadım. akıntı ve enfeksiyon çin ilçBende de biraz yumurta tembelliği var FSH 10,4 çok kötü değil dedi doktor ama 1 yıl 1 ay oldu 2 kere klomen kullandım tutmadı hsg çekindim tüplerim de açık başka da bir problemim yokk. Ha bir de enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım bu ay şuan beklemedeyim. İnşallah rabbim hepimize nasip eder ama yumurta tembelliği çok büyük bir problem değil klomenle büyütüyorlar yada iğnelerle ama tutmuyor bazen işte oda rabbimin işi sıkıntı yapıp stres yapma doktorumun bana en cok sölediği şey stres yok
canımm bayaa olmuş yazalı ama son durm ne acaba bebişin oldumuBende de biraz yumurta tembelliği var FSH 10,4 çok kötü değil dedi doktor ama 1 yıl 1 ay oldu 2 kere klomen kullandım tutmadı hsg çekindim tüplerim de açık başka da bir problemim yokk. Ha bir de enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım bu ay şuan beklemedeyim. İnşallah rabbim hepimize nasip eder ama yumurta tembelliği çok büyük bir problem değil klomenle büyütüyorlar yada iğnelerle ama tutmuyor bazen işte oda rabbimin işi sıkıntı yapıp stres yapma doktorumun bana en cok sölediği şey stres yok
Hamile kaldım canm bir hafta önce kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım malesef. Doğal yolla hamile kaldım ama kaybettimcanımm bayaa olmuş yazalı ama son durm ne acaba bebişin oldumu